PASKUTINĖ MINUTĖ!!! KRUIZAS PO KINIJĄ IR JAPONIJĄ 行ってきます

1699€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +29
  • 2 n. Honkonge


ATKREIPKITE DĖMESĮ! Į kelionės paketo kainą įskaičiuotas skrydis Vilnius - Honkongas - Vilnius (su persėdimu viename iš Europos miestų)!

 

SKRISK + PLAUK + PAŽINK 


Kelionės data: 2019.08.11 - 08.21


Vidinė kajutė -  1699 Eur/asm.

Kajutė su langu - 1799 Eur/asm.

Kajutė su balkonu -  1899 Eur/asm.


DĖMESIO! KAINA NURODYTA ASMENIUI GYVENANT DVIVIETĖJE KAJUTĖJE!


Kelionės trukmė: 11 dienų (9 nakvynės: 2 nakvynės Honkonge + 7 nakvynės laive)

Skrydis: Vilnius - Honkongas - Vilnius (su persėdimu viename iš Europos miestų)


Laivas: Voyager of the Seas


Kelionės programa:

HONKONGAS (KINIJA) - KAGOŠIMA (JAPONIJA) - OKINAVA (JAPONIJA) - IŠIGAKIS (JAPONIJA) - HONKONGAS (KINIJA)

1 DIENA

Išvykimas iš Vilniaus oro uosto į Honkongą (su persėdimu viename iš Europos miestų). 

2 DIENA

HONKONGAS. Atvykimas į Honkongą. Savarankiška kelionė iš oro uosto į viešbutį. Viešėdami Honkonge apsistosite 4* viešbutyje su pusryčiais. Nakvynė viešbutyje.
SVARBU: Pervežimas iš oro uosto į viešbutį nėra įskaičiuotas.

3 DIENA

HONKONGAS. Pusryčiai viešbutyje. Laisva diena Honkonge. Nakvynė viešbutyje.


Honkongas arba Honkongo specialusis administracinis regionas, arba Siangangas (kin. 香港, Xiānggǎng `Kvapnusis uostas`), jį sudaro trys dalys: Honkongo salos, esančios pietinėje Honkongo dalyje, Kaulunas (miesto dalis), naujosios teritorijos, į kurias įeina ir 235 aplinkinės salos. Honkongas užima ketvirtą vietą tarp tankiausiai apgyvendintų vietų visame pasaulyje, čia gyvena apie 7 401 941 gyventojų, o gyventojų tankis - 6480 žm./km² (sunku net suvokti, tiesa?), taip pat savo dangoraižių skaičiumi Honkongo regionas pirmauja visame pasaulyje.
ĮDOMU: Vietiniai gyventojai Fengšui praktiką laiko itin svarbia, o vyriausybė net kompensuoja žalą tiems gyventojams, kurie gyvena vietovėse, nesuderinamose su Fengšui... Galbūt dėl šios priežasties žmonės čia gyvena taip ilgai ir galbūt nuvykę į Honkongą ir jūs imsite praktikuoti fengšui?

4 DIENA

HONKONGAS. Pusryčiai viešbutyje. Laisvas laikas Honkonge. Savarankiška kelionė iš viešbučio į uostą. Laivas iš uosto išplaukia 17:00.
SVARBU: Pervežimas iš oro uosto į viešbutį nėra įskaičiuotas.

5 DIENA

Diena jūroje. Šią dieną galėsite išbandyti pramogas laive bei mėgautis saulės voniomis.

6 DIENA

Diena jūroje. 

7 DIENA

KAGOŠIMA. Į Kagošimą atvykstate - 07:00, išvykstate - 16:00.


Kagošima (jap. 鹿児島市 = Kagoshima-shi) – miestas Japonijoje, Kiūšiū salos smaigalyje. Šiltas Kagošimos klimatas, žarstantis saulės spindulius į kairę ir į dešinę, puikiai dera su šio miesto nuotaika (koks oras – tokia ir nuotaika, tiesa?). Juk tikriausiai ne veltui Kagošimos miestas buvo išrinktas draugiškiausiu visoje Japonijoje. O, kad viskas nebūtų per daug saldu, čia stūkso ir grėsmingą, mistišką prieskonį pridedantis, aktyvus Sakuradžima ugnikalnis (kurį, beje, galėsite apžiūrėti ir iš arčiau). Taip pat Šis miestas turi kuo pasigirti ir istorine prasme... Kagošima kadaise buvo feodalinės Satsumos provincijos sostinė, kuri užėmė svarbią vietą Japonijos istorijoje. Taigi, kad ir kokio tipo keliautojas jūs bebūtumėte, Kagošima žino kaip sudominti kiekvieną iš jūsų.


8 DIENA

OKINAVA. Į Okinavą atvykstate - 11:30, išvykstate - 20:00.


Okinava (jap.沖縄本島 - Okinawa-hontō) – karatė gimtinė, didžiausia Riūkiū salyno sala, lepinanti subtropiniu klimatu, sveikiausia vieta žemėje ir ilgiausiai gyvenančių žmonių namai... Tai – puiki vieta susivokti apie savo gyvenimą ir pasimokyti esminių gyvenimo tasyklių. Jei vietinių paklaustumėte kokia yra sveiko ir ilgo gyvenimo paslaptis, tikriausiai kiekvienas iš jų atsakytų: svarbiausia yra tai, ką valgome, kaip aktyviai gyvename ir kaip mąstome. Okinava – unikali sala, stebinanti ne tik savo gyvenimo būdu ir išmintimi, bet ir savo gamta, augalija, istorija ir, žinoma maistu. Trumpai tariant, nematei Okinavos – nematei Japonijos.


9 DIENA

IŠIGAKIS. Į Išigakį atvykstate - 09:00, išvykstate - 19:00.


Išigakis (jap. 石垣市 = Ishigaki-shi, okinavų kalba: Ishigachi) – sala su gražiausiu žvaigždėtu dangumi visoje Japonijoje (patvirtinta astronomų)... Ar žinoje, kad Išigakio saloje, tamsai užklojus dangų, galima pamatyti
net 84 žvaigždynus iš visų 88? Tai sala, kurioje harmoniją sėja gamta, susiliejanti su muzika... Tik pamėginkite įsivaizduoti magiją, kuri gimsta persipinant  sanshin skleidžiamiems garsams bei švelniam japonų balsui su kalnų tyla bei bangų muša (tiesa - sunku įsivaizduoti, tačiau kartą išgirdus ir pamačius – pamiršti neįmanoma...) Tai sala, kurioje karaliauja nemirštantys menai ir tradicijos... Išigakis nuo seno vadinamas poetų, dainų ir šokių sala, kodėl – tikriausiai aiškinti nereikia...
Trumpai tariant, šioje saloje jūsų laukia malonus ir ramus atokvėpis draugiškoje ir gražioje aplinkoje, paskęstant švelnios muzikos garsuose, jūros mėliuose, kalnų tyloje bei žvaigždėto dangaus aksominėje gilumoje...


10 DIENA

Diena jūroje.

11 DIENA

HONKONGAS. Sugrįžimas į Honkongo uostą 07:00. Laisvas laikas Honkonge. Savarankiška kelionė į oro uostą. Skrydis į Vilnių (su persėdimu viename iš Europos miestų).
SVARBU: Pervežimas iš uosto į oro uostą nėra įskaičiuotas.

KRUIZO PROGRAMA:

Diena Uostas Atvykimas Išvykimas
1 Honkongas   17:00
2 Diena jūroje    
3 Diena jūroje    
4 Kagošima 07:00 16:00
5 Okinava  11:30 20:00
6 Išigakis 09:00 19:00
7 Diena jūroje    
8 Honkongas 07:00  

SUSIPAŽINKITE SU LAIVU, KURIUO KELIAUSITE: 

„Voyager of the Seas“ - jūrų inžinerijos stebuklas, pastatytas atsižvelgiant į aktyvų keliautoją.
Laive yra: pagrindinis restoranas, grilio restoranas, savitarnos restoranas, italų restoranas, ledainė, kavos baras, kokteilių baras, baseino baras, angliškas baras, 3-D/4-D kinas, diskoteka, kazino, teatras, gyva muzika, interneto kavinė, konferencijų salė, internetas (už papildomą mokestį), kirpykla, sveikatingumo kursai, medicinos punktas, SPA centras, masažai, sauna, sūkurinė vonia, baseinas, sporto klubas, krepšinis, futbolas, golfas, minigolfas, bėgimas / vaikščiojimas, laipiojimas uolomis, lauko tenisas, stalo tenisas, tinklinis, vaikų ir paauglių klubas, vandens parkas/baseinas vaikams, paauglių diskoteka, kompiuteriniai žaidimai.



VIDINĖ KAJUTĖ

Kajutės plotas: apie 14,8 m².
Kajutėje yra: vonios kambarys (dušas, plaukų džiovintuvas), televizorius, telefonas, šaldytuvas arba mini baras.
ATKREIPKITE DĖMESĮ! Vidinė kajutė yra paprasčiausias kajučių tipas. Vidinėje kajutėje nėra lango.

KAJUTĖ SU LANGU

Kajutės plotas: apie 16,7 m².
Kajutėje yra: langas, vonios kambarys (dušas, plaukų džiovintuvas), televizorius, telefonas, šaldytuvas arba mini baras.

KAJUTĖ SU BALKONU

Kajutės plotas: apie 16 m² (balkonas: apie 4,3 m²).
Kajutėje yra: balkonas, poilsio zona su miegamąja sofa, vonios kambarys (dušas, plaukų džiovintuvas), televizorius, telefonas, šaldytuvas arba mini baras.


Į KELIONĖS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:

  • Skrydis Vilnius - Honkongas - Vilnius (su persėdimu viename iš Europos miestų);
  • 2 nakvynės Honkonge 4* viešbutyje su pusryčiais;
  • 7 nakvynės „Voyager of the Seas“ laive pasirinktoje kajutėje;
  • Pilnas maitinimas (pusryčiai, pietūs ir vakarienė) kruizo metu;
  • Vanduo, kava, arbata, naminis limonadas (maitinimo metu);
  • Pramoginė programa laive;
  • Kai kurios pramogos laive;
  • Dauguma paslaugų teikiamų laive;
  • Uosto ir kuro mokesčiai;
  • Bagažas.

Į KELIONĖS KAINĄ NEĮSKAIČIUOTA:

  • Visi pervežimai (oro uostas -  viešbutis - uostas - oro uostas);
  • Arbatpinigiai laive (apie 12,95 $/ asm./ dienai) - arbatpinigius mokėti šiame laive nėra privaloma - arbatpinigiai yra automatiškai pridedami prie jūsų kajutės sąskaitos, jei nenorite jų mokėti, atšaukti rekomenduojama pirmą dieną laive;
  • Alkoholiniai ir gaivieji gėrimai;
  • Maistas tam tikruose restoranuose;
  • SPA paslaugos (masažai ir t.t.) bei kai kurie sporto užsiėmimai kruiziniame laive;
  • Asmeninės išlaidos;
  • Apžvalginės ekskursijos uostuose;
  • Internetas;
  • Medicininės išlaidos;
  • Sveikatos draudimas kelionės metu (DRAUDIMĄ GALITE UŽSAKYTI ČIA).

DĖMESIO:

Kainų ir vietų skaičius yra ribotas. Šios kainos yra dinaminės ir keičiasi po kiekvieno užsakymo. Primename, kad pamatę Jums patinkantį pasiūlymą iš karto skubėtumėte rezervuoti kol kelionės kaina nepakilo. O jei atsitiko taip, kad Jūsų norima kelionė pabrango, visada galite susisiekti su mumis ir mes su malonumu surasime kitų kelionių alternatyvų asmeniškai Jums.

KAIP UŽSISAKYTI KELIONĘ?

  • Spauskite mygtuką UŽSAKYTI ir suveskite savo kontaktinius duomenis, mūsų vadybininkai su Jumis susisieks;
  • Rašykite mums el. paštu atostogos@alfaturas.lt
  • Skambinkite mums +370 5 269 1680
  • Atvykite pas mus i biurą, esantį A. Smetonos 7A - 14, Vilnius


Geros kelionės Jums linki Alfaturo komanda! Turite klausimų? Užduokite juos el. paštu atostogos@alfaturas.lt , pokalbių langelyje mūsų svetainėje arba tiesiog paskambinę tel. +370 5 269 1680.

Neradote ko ieškojote?

Rašykite mums!





Kinija – didingų miestų ir nuostabios gamtos lopšys

Kinija – šalis, kurios kultūros ir istorijos šaknys buvo suleistos dar 2000 m. prieš mūsų erą. Tai yra viena didžiausių valstybių ne tik plotu, bet taip pat ir gyventojų skaičiumi – statistika rodo, kad kas penktas pasaulio gyventojas yra kinas. Nors Kinijos kultūra ir gyvenimo tempas vakariečiams yra sunkiai suprantami, tačiau smalsūs turistai šią kelionių kryptį renkasi vis dažniau. O kaipgi kitaip – juk tokia gigantiška šalis tikrai turi, ką pasiūlyti keliautojams: Kinija pavergia senoviniais paminklais, įdomiomis istorinėmis vietomis, didingais miestais bei nuostabia gamta.

KLIMATAS

Kinija užima labai didelę teritoriją, todėl klimatas skirtingose vietovėse yra labai įvairus. Kinija patenka net į penkias klimato zonas, tačiau apibendrinus galima teigti, kad žiemos būna šaltos ir sausos, o vasaros – karštos ir lietingos. Į Kiniją rekomenduojama vykti kovo-gegužės arba rugsėjo-spalio mėnesiais, tačiau tai priklauso ir nuo turistus dominančio regiono.

Vidutinė oro ir vandens metinė temperatūra:

Mėnuo

 

I

II

III

IV

V

VI

VII

VIII

IX

X

XI

XII

Oro temperatūra

4

6

9

15

20

24

29

29

24

19

13

7

Vandens temperatūra

9

8

9

12

16

21

24

25

22

21

16

12

ĮDOMŪS FAKTAI APIE KINIJĄ

  • Kinijos ekonomika yra antra pagal dydį pasaulyje (ji nusileidžia tik JAV);
  • Honkongas yra daugiausiai dangoraižių turintis miestas;
  • Kinams yra priskiriama daugybė išradimų: popierius, kompasas, mechaninis laikrodis, dantų šepetėlis, ir t.t.;
  • Kinija stebina technologiniu pažangumu – net ir perkant iš gatvės prekeivių įprastai galima atsiskaityti naudojantis išmaniąja programėle;
  • Didžioji kinų siena yra didžiausias žmogaus rankomis sukurtas statinys, besitęsiantis net 8 850 km.

KAIP PAŽINTI KINIJĄ?

Kinijos kelių infrastruktūra yra puikiai išplėtota, todėl turistams rekomenduojama rinktis viešąjį transportą – juo naudotis yra patogu ir nebrangu. Studentams yra suteikiamos nuolaidos naudotis viešuoju transportu – mėnesio abonementas kainuoja 15-30 €. Visus šalies miestus galima pasiekti keliaujant autobusais ar taksi automobiliais, o didžiuosiuose miestuose yra puikiai išvystyta metro sistema. Jei tektų įveikti didelius atstumus, pravartu rinktis keliones lėktuvu arba traukiniu (modernūs traukiniai gali išvystyti net 300 km/h greitį). Naudotis taksi paslaugomis yra ganėtinai nebrangu, tačiau mažesniuose miestuose vairuotojai neretai nesupranta angliškai, todėl pravartu pasiruošti svarbiausių frazių atmintinę kinų kalba.

KINIJOS VIRTUVĖ

Kinų virtuvėje vyrauja keturios pagrindinės taisyklės: suteikti valgiams tinkamą skonį, spalvą, kvapą ir formą. Šioje virtuvėje naudojama viskas, ką duoda gamta, – neretai teigiama, kad nėra nevalgomo maisto, yra tik netikę virėjai. Maisto ruošime naudojami produktai turi būti natūralūs ir kuo mažiau apdoroti, kad juose būtų išsaugoma gyvybinė energija. Visi patiekalų ingredientai yra supjaustomi kąsnio dydžio gabalėliais, mėsa, daržovės ir žuvis yra apdorojami kiek įmanoma trumpiau, kad maisto produktai neprarastų skonio ir maistinių savybių. Įprastai valgiai yra ruošiami gana nedidelėmis porcijomis (atsižvelgiama į svečių skaičių), tačiau labai iškilmingų vakarienių metu įprasta ruošti net 18 valgių! Kinijoje populiaru valgyti keptą antį, jūros gėrybių sriubą, ryklio pelekus su migdolais, varlių šlauneles. Restoranuose užsakomo maisto porcijos dažniausiai yra skirtos dviems asmenims.

Tradiciniai patiekalai, kurių verta paragauti nuvykus:

  • Bō cài miàn – tradiciniai ryžių makaronai su špinatais ir pagardais;
  • Kǎo ròu – ant grilio kepta mėsa;
  • Liáng cài – šaltas vegetariškas užkandis;
  • Chòu dòu fu – tofu sūris su padažu (nors šio patiekalo kvapas nėra pats maloniausias, tačiau skonis tikrai neblogas);
  • Jiǎo zi – kiniški koldūnai.

Kinijos alkoholiniai gėrimai:

  • Tsingtao alus;
  • Baijiu – stiprus tradicinis likeris.

NAUDINGA INFORMACIJA

Kalba: kinų.

Valiuta: Kinijos juanis (1 € - 7,72 CNY).

Kelionės dokumentai: keliaujantiems į Kiniją reikia turėti pasą ir Kinijos vizą. Nuo 2018 metų liepos 24 d. norintys keliauti į Kiniją turi atvykti į konsulatą ir palikti biometrinius duomenis (pirštų atspaudus).

Religija: didelė dalis Kinijos gyventojų nepriskiria savęs nė vienai religijai. Dauguma jų tiki į dvasią, o maldos namuose lankosi tik dėl tradicijų išsaugojimo. Kas trečias Kinijos gyventojas save įvardina kaip religingą asmenį, du trečdaliai jų priskiria save daoistams-budistams, o likusi dalis – krikščioniams ir musulmonams.

Etiketas: kai kuriuose Kinijos regionuose nemandagu palikti visiškai tuščią maisto lėkštę, nes tokiu gestu tarsi sakoma, kad maisto buvo patiekta per mažai. Įprastai pirmas turi pradėti valgyti vyriausiasis asmuo, o vėliau prisijungia ir kiti. Kinai yra labai prietaringi, todėl tuomet, jei norėtumėte įteikti dovaną, venkite dovanoti laikrodį (kinų manymu, tokiu gestu linkima mirties).

Arbatpinigiai: Kinijoje arbatpinigių dažniausiai nepaliekama, nes toks iš pažiūros mandagus gestas gali įnešti gana nemažai sumaišties. Arbatpinigių galima palikti ekskursijos gidui ir vairuotojui, tačiau nenustebkite, jei jūsų duodamų arbatpinigių bus atsisakyta.

Sveikata: negerkite vandens iš čiaupo. Nors skiepai nėra privalomi, tačiau likus 2 mėnesiams iki kelionės rekomenduojama pasiskiepyti nuo hepatito A, hepatito B bei vidurių šiltinės.

Saugumas: turistai Kinijoje yra gerbiami, tačiau patartina saugotis kišenvagių.

Lauktuvės: arbata, smulki elektronika, šilko dirbiniai, indai, saldumynai, popieriniai karpiniai.

KĄ PAMATYTI? KUR PAILSĖTI?

Uždraustasis miestas – viena didžiausių Kinijos turizmo įžymybių. Tai yra didžiausi ir geriausiai išsilaikę rūmai visame pasaulyje – prieš 500 metų šiuose rūmuose gyveno šalį valdę Mingų ir Čingų dinastijų imperatoriai, kurių valdymo laikais kitiems asmenims į rūmus buvo draudžiama įeiti. Šių rūmų kompleksą sudaro net 980 pastatų! Priešais Uždraustąjį miestą puikuojasi didžiausia pasaulyje Tiananmeno aikštė, kuri gali sutalpinti net milijoną žmonių. Viešint Pekine nepamatyti Uždraustojo miesto būtų tikra nuodėmė!

Didžioji Kinijos siena – vienas populiariausių objektų, kurį tikisi pamatyti kone kiekvienas keliautojas. Tai – vienas iš septynių pasaulio stebuklų, kuris palieka tikrai didelį įspūdį net ir nesidomintiems istorija. Didžiosios Kinijos sienos statybos buvo pradėtos valdant pirmajam Kinijos imperatoriui Čin Ši Huangdi ir truko ne vieną amžių (statybos buvo pabaigtos valdant Mingų dinastijai 1368-1644 m.)

Didysis Lešano Buda – tai didžiausia pasaulyje stačioje uolienoje išskaptuota Budos skulptūra, kurios dydis siekia net 70,7 m. Šią skulptūrą galima pamatyti Sičuano provincijoje tarp trijų upių (Min, Dadu ir Čingji) sankirtos.

Geltonasis kalnas, kitaip dar vadinamas Huan Sanu, – tai kalnas, esantis rytinėje Kinijos dalyje, į pietvakarius nuo Šanchajaus. Jei kelionės į Kiniją metu norėsite pasigrožėti nuostabia gamta, šis objektas neabejotinai paliks tikrai didelį įspūdį. Įdomu tai, kad Geltonąjį kalną sudaro ne viena viršūnė – jų yra net 72!

Dziudžaigou slėnis – tai dar viena Kinijos vieta, kuri pavergs gamtos mylėtojų širdis. Dziudžaigou slėnis priklauso Mino kalnams, esantiems Tibeto kalnyno pakraštyje. Šios vietovės kraštovaizdis tikrai džiugina akį: čia lankydamiesi pamatysite vešlias medžių giraites, spalvingus ežerėlius (jų suskaičiuojama net 114), krioklius bei smailas uolas.

Terakotos armijos kapavietė – tai vieta, kuri bene labiausiai apipinta legendomis. Ši vietovė buvo atrasta tik 1974 metais. Atliekant kasinėjimus buvo rasta net 8000 žmogaus ūgio molinių figūrų, molinių arklių bei vežimų. Manoma, kad šioms figūroms galėtų būti daugiau nei 2000 metų. Šią vietovę rasite netoli Sianio miesto kalvotų apylinkių esančioje Lintongo gyvenvietėje.

Lotoso kalnai tokį pavadinimą gavo dėl formos panašumo į besiskleidžiantį lotoso žiedą. Šie nuostabaus grožio kalnai stūgso šalia senosios Kinijos sostinės Siano. Keliaujant naujuoju greitkeliu iš Huajino miestelio į Sianą pateksite per maždaug 1,5 h, o pakeliui galėsite aplankyti Terakotos armijos kapavietę.

Jungango urvai – tai olose iškaltos budistų šventyklos ir skulptūros. Kompleksą sudaro net 252 urvai, kuriuose galima išvysti daugiau nei 51 000 statulų. Juntango urvai yra nutolę maždaug 16 km į Vakarus nuo Datongo miesto.

Juanjango ryžių terasos – viena lankomiausių vietų Kinijoje. Tai – pasakiško grožio kampelis, esantis Kinijos pietuose, maždaug 50 km nuo Vietnamo. Šioje vietovėje ryžiai pradėti auginti maždaug prieš 1300 metų, o šiandien čia išsidriekusios milžiniško dydžio ryžių terasos su modernia drėkinimo sistema. Juanjango ryžių terasos įspūdingiausiai atrodo lapkričio-balandžio mėnesiais, tačiau čia apsilankyti galima ištisus metus.

„Avataro“ kalnai – tai po Džeimso Kamerono filmo „Įsikūnijimas“ pasirodymo išgarsėjusi vietovė. Šie kalnai yra Džangdziadzie Kinijos nacionalinio parko dalis, kuri džiugina nuostabaus grožio kanjonais, miškais ir kriokliais. Į kalnus galima pasikelti funikulieriumi, Bailongo liftu arba kopti pėsčiomis.

Čengdu pandų veisimo ir tyrimo centras tikrai sužavės gyvūnų mylėtojus. Čia galėsite pasigrožėti Didžiosiomis pandomis, kurios yra laikomos Kinijos nacionaliniu turtu. Didžiųjų pandų laukinėje gamtoje gyvena vos pusantro tūkstančio, todėl į jų globą ir veisimą investuojamos milžiniškos pinigų sumos.

Pingjao miestelis jus nukels kelis šimtus metų į praeitį. Pingjao miestelis 1997 metais buvo įtrauktas į UNESCO paveldo sąrašą, ir nuo to laiko buvo dedamos ypatingai didelės pastangos išsaugoti miestelio autentiškumą. Tai – geriausiai išlikęs siena apsuptas miestas visoje Kinijoje, kuris naktį apšviečiamas raudonais kiniškais žibintais. Vos tik praversite miestelio vartus, pasijusite atsidūrę visiškai kitame pasaulyje, o šį įspūdį galėsite dar labiau sustiprinti, jei apsistosite tradiciniuose svečių namuose – čia savo kailiu pajusite, kaip Kinijoje buvo gyvenama prieš kelis šimtus metų.

Fudziano provincija garsėja klestinčiais uostais, nuostabiais kalnais ir ypatingai vertinama Ulongo arbata. Ši arbata yra naudojama arbatos gėrimo ceremonijose, kurių metu stengiamasi atskleisti pačias geriausias arbatos savybes.




Japonija – užburianti tekančios saulės šalis

Japonija kasmet pritraukia milijonus turistų iš įvairių pasaulio šalių, ir taip nutinka tikrai ne be priežasties. Tekančios saulės šalis vilioja išskirtine kultūra, nuostabia architektūra, puikiu maistu ir, žinoma, daugybe lankytinų objektų, kurių Japonijoje tikrai nestinga.

KLIMATAS

Japonijoje vyrauja vidutinių platumų klimatas. Šalis yra labai ištįsusi, todėl keliaujant iš Šiaurės į Pietus klimatas yra kintantis. Čiūgoku ir Šikoku kalnai nuo vėjų apsaugo dalį Japonijos, todėl šiai teritorijai yra būdingas švelnesnis klimatas. Šioje šalyje geriausia lankytis pavasarį arba rudenį, nes birželio mėnesį prasideda lietingasis sezonas, o liepą ir rugpjūtį termometro stulpelis gali rodyti net 40 laipsnių Celsijaus. Įdomu tai, kad meteorologinės tarnybos kovo pradžioje pateikia prognozes, kada prasidės sakurų žydėjimas.

Vidutinė oro ir vandens metinė temperatūra:

Mėnuo

 

I

II

III

IV

V

VI

VII

VIII

IX

X

XI

XII

Oro temperatūra

5

5

8

14

18

21

25

27

23

17

12

7

Vandens temperatūra

17

16

16

17

20

22

24

26

25

23

21

19

ĮDOMŪS FAKTAI APIE JAPONIJĄ

  • Maždaug 70 procentų Japonijos teritorijos užima kalnai. Šioje šalyje suskaičiuojama net 200 ugnikalnių;
  • Nedarbo lygis Japonijoje yra mažesnis nei 4 procentai;
  • Archeologai nustatė, kad Japonijoje buvo gyvenama dar prieš 30 000 metų iki mūsų eros;
  • Arbūzai Japonijoje yra vieni brangiausių vaisių. Už kilogramą arbūzo tektų sumokėti maždaug 20 eurų;
  • Japonijoje gyvena apie 50 000 žmonių, kurie yra vyresni nei 100 metų;
  • Japonijoje beveik nėra imigrantų – jie sudaro vos 2 procentus gyventojų.

KAIP PAŽINTI JAPONIJĄ?

Japonija garsėja itin puikiu susisiekimu: miestuose ir tarp jų yra pritaikyta moderni traukinių sistema (traukiniai gali išvystyti net iki 320 km/h greitį). Kelionės autobusu yra pigesnės nei traukiniu, toks transportas tinkamas ir tada, kuomet tenka įveikti gana didelius atstumus. Jei norima kuo greičiau pasiekti tolimas šalies vietas, taip pat galima rinktis keliones lėktuvu. Japonija yra sudaryta net iš 6800 salų – daugelį jų galima pasiekti plaukiant laivu. Taip pat keliautojai turi galimybę rinktis automobilių nuomos paslaugas, tačiau toks pasirinkimas nėra labai populiarus (nuomos kaina yra gana didelė, o viešasis transportas šalyje yra puikiai išvystytas).

JAPONIJOS VIRTUVĖ

Japonijos virtuvės valgiai yra vieni sveikiausių. Patiekalų gamyboje yra naudojama nedaug riebalų ir padažų (sojų padažas yra pats populiariausias). Maisto ruošime gausiai naudojami ryžiai, batatai ir kitos daržovės, vaisiai, jūros gėrybės, sojos, žuvis. Kiauliena ir jautiena Japonijoje vis dar nėra labai populiari, tačiau pastebėta, kad jos suvartojimas gerokai išaugo padidėjus turistų skaičiui. Ruošiant valgius yra laikomasi trijų pagrindinių taisyklių: rūpinamasi, kad maistas būtų natūralus, atsiskleistų geriausios skonio ir kvapo savybės, o patiektas valgis atrodytų estetiškai. Japonijoje įprasta kiekvienam asmeniui maistą serviruoti prie atskiro stalelio. Maistas patiekiamas smulkiai supjaustytas, visi valgiai patiekiami atskiruose indeliuose. Įprasta valgyti pagaliukais (lazdelėmis valgoma net ir sriuba – pirmiausia suvalgomi tirščiai, o tuomet išgeriamas skystis).

Tradiciniai patiekalai, kurių verta paragauti nuvykus:

  • Tempura Maki – žuvų skraiduolių ikrai su traškia tešlos plutele;
  • Yaki Mariawase – ant iešmelių suvertos krevetės;
  • Suši – ryžių ritinėliai su žuvimi, agurkais, grybais, tofu, ir t.t.;
  • Kacudon – kiaulienos šašlykas, gaminamas iš mėsos maltinių;
  • Yakitori – vištienos šašlykas su daržovėmis;
  • Ramen – sultinys su makaronais ir kiauliena;
  • Gyoza – tradiciniai koldūnai.

Japonijos alkoholiniai gėrimai:

  • Sake – tradicinis Japonijos alkoholinis gėrimas, gaminamas iš ryžių;
  • Vietinis alus.

NAUDINGA INFORMACIJA

Kalba: 99 proc. Japonijos gyventojų gimtoji kalba yra japonų. Miestų gyventojai bei turizmo centrų darbuotojai moka anglų kalbą.

Valiuta: jena (1 jena – 0,01 €).

Kelionės dokumentai: Lietuvos Respublikos piliečiams viza nėra reikalinga, tačiau keliaujant būtina turėti pasą (asmens tapatybės kortelė netinka). Beviziu režimu 180 dienų laikotarpiu galima išbūti ne daugiau nei 90 kalendorinių dienų.

Religija: pagrindinė Japonijos religija – šintoizmas.

Etiketas: Japonijoje nėra įprasta pernelyg ilgai žvelgti pašnekovui į akis, nes tai laikoma agresijos ženklu. Jei valgydami naudosite lazdeles, jomis nebarbenkite, ir šiukštu nesmeikite lazdelių į indelį su ryžiais, nes japonams tai reiškia užuominą apie mirtį.

Arbatpinigiai: Japonijoje nėra įprasta palikti arbatpinigių, tam tikrose situacijose tai gali būti laikoma dideliu įžeidimu.

Sveikata: rekomenduojama negerti vandens iš čiaupo.

Saugumas: Japonija yra viena iš saugiausių valstybių pasaulyje. Nors nusikaltimų skaičius yra labai nedidelis, tačiau rekomenduojama pasisaugoti kišenvagių.

Lauktuvės: tradiciniai japonų drabužiai (Yukata), vėduoklės, valgymo lazdelės, Kendama žaidimas, elektronika, vietiniai saldumynai.

KĄ PAMATYTI? KUR PAILSĖTI?

Tokijas – Japonijos sostinė, kuriai apžiūrėti prireiks maždaug dviejų dienų. Viename didžiausių pasaulio miestų rasite daugybę lankytinų objektų: rekomenduojama užsukti į Nacionalinį šiuolaikinio meno muziejų, aplankyti Bridžstono dailės muziejų, Tokijo dailės muziejų, apžiūrėti įspūdingus Imperatoriaus rūmus (tai – vienas gražiausių ir didingiausių statinių visame mieste). Taip pat verta aplankyti Meno ir istorijos muziejų, kurį supa preciziškai išpuoselėti tradiciniai japonų sodai. Tokijuje nestinga žaliųjų zonų, kurioms viešnagės metu taip pat rekomenduojama skirti šiek tiek laiko.

Niko – tai kalnuotos vietovės miestelis, esantis 140 km nuo Tokijo. Turistus šis miestelis vilioja senoviniais pastatais, šventyklomis ir nuostabiu kraštovaizdžiu. Vienas populiariausių objektų – Niko šventyklų kompleksas, kuris yra įtrauktas į UNESCO paveldo sąrašą. Gamtos mylėtojams taip pat neteks nusivilti – miestelis yra apsuptas kalnų, čia galima rasti nedidelių ežerėlių bei karštų versmių.

Kiotas – tai senoji Japonijos sostinė, esanti Honšiū saloje. Šiandien Kiotas yra pagrindinis kultūros, istorijos ir pramonės centras, kuris yra itin mėgstamas turistų. Kioto senamiestyje yra net 14 istorinių paminklų, kurie įtraukti į UNESCO paveldo sąrašą. Viešint Kiote rekomenduojama pamatyti Todži šventyklą, Kiemidzu-dera budistų šventovę, Saihodži vienuolyną, Šiuolaikinės dailės muziejų, Kioto valstybinį muziejų bei Kioto tradicinių amatų muziejų. Vienas įspūdingiausių objektų – Kiyomizudera šventykla, stūgsanti šalia krioklio. Tai yra garsiausia šventykla visoje Japonijoje, nuo kurios terasos atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai.

Himedži pilis yra viena lankomiausių visoje šalyje. Tai – tikras architektūrinis šedevras, kurio nesugriovė net prasiautęs Antrasis pasaulinis karas. Dėl savo spalvos šis statinys yra pramintas Baltojo garnio pilimi. Šis objektas yra įtrauktas į UNESCO paveldo sąrašą. Pilis stūgso Himedžio mieste, esančiame Honšiū salos pietvakariuose.

Fudži kalnas – vienas įspūdingiausių objektų visoje Japonijoje. Šis aukščiausias šalies kalnas siekia net 3776 m aukštį ir yra laikomas Japonijos simboliu. Fudži kalnas yra vis dar aktyvus ugnikalnis, tačiau paskutinis išsiveržimas buvo užfiksuotas ganėtinai seniai – 1707 metais. Kiekvienais metais į Fudži kalną užkopia apie 200 000 žmonių: nors ši užduotis nebus pati paprasčiausia, tačiau pastangos tikrai atsiperka.

Beždžionių kurortas – tai geizeriais ir karštosiomis versmėmis garsėjantis slėnis. Karštų versmių gydomosios savybės yra itin vertinamos, tad nieko keisto, kad ši vietovė yra gausiai` lankoma ne tik turistų, bet taip pat ir vietinių gyventojų. Keliautojams ypatingai didelį įspūdį palieka čia besilankančios makakos, kurios taip pat neatsisako karštųjų versmių teikiamų malonumų.

Japoniški sodai garsėja itin aukštu estetikos lygiu. Meistriškos augalų kompozicijos yra populiarios visoje šalyje, tačiau gražiausiu sodu yra laikomas Ritsurin parkas. Taip pat turistams rekomenduojama aplankyti Kairakuein, Kenrokuen ir Korakuen parkus.

Hirošima – po visiems žinomos tragedijos atsigavęs miestas, kuriame šiandien ir vėl verda įprastas gyvenimas. Hirošima buvo visiškai sugriauta, todėl lankytinų objektų nėra labai daug. Vienas jų – tai Hirošimos taikos memorialas.

Aošimos sala – netoli Japonijos krantų įsikūrusi sala, kuri dar žinoma kaip Kačių sala. Šiandien šioje saloje gyvena vos 13 žmonių, tačiau kačių čia suskaičiuojama net 130! Kadaise čia buvo atgabentos katės, kad išgaudytų saloje esančias peles, o tuometiniams gyventojams (jų buvo apie 1000) kačių draugija buvo tikrai maloni. Deja, laikui bėgant žmonės iš salos išsikraustė ieškodami geresnių darbų, o katės čia taip ir liko.




PASKUTINĖ MINUTĖ!!! KRUIZAS PO KINIJĄ IR JAPONIJĄ 行ってきます

1699€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +29


Netinka kelionės data? Pateikite užklausą
Tailandas, Krabi (7 naktys) - Centra By Centara Phu Pano Resort 4* viešbutyje su pusryčiais

Tailandas, Krabi (7 naktys) - Centra By Centara Phu Pano Resort 4* viešbutyje su pusryčiais

  • By Centara Phu Pano Resort 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1729€
Zanzibaras (7 naktys) - Sansi Kendwa Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Sansi Kendwa Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Sansi Kendwa Beach Resort 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1448€
Tenerifė (14 naktų) - H10 Las Palmeras 4*  viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (14 naktų) - H10 Las Palmeras 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • H10 Las Palmeras 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1726€
Gran Kanarija (14 naktų) -  Dunas Don Gregory 4* viešbutyje  su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (14 naktų) - Dunas Don Gregory 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Dunas Don Gregory 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1643€
Omanas (14 naktų) - Barcelo Mussanah Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Omanas (14 naktų) - Barcelo Mussanah Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Barcelo Mussanah Resort 5*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1586€
Zakintas (14 naktų) - Golden Coast Family Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (14 naktų) - Golden Coast Family Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Golden Coast Family Resort 4*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1539€
Evija, Graikija (14 naktų) - Negroponte Resort 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Evija, Graikija (14 naktų) - Negroponte Resort 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Negroponte Resort 5*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1699€
Žaliojo Kyšulio salos (14 naktų) - Melia Dunas Beach Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (14 naktų) - Melia Dunas Beach Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Melia Dunas Beach Resort & Spa 5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1889€
Tapkite registruotu vartotoju Ir naudokitės klientų Vip zona
Draugaukime
Gran Kanarija (14 naktų) - Corallium Dunamar 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (14 naktų) - Corallium Dunamar 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Corallium Dunamar 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1453€
Zanzibaras (7 naktys) - Sbh Monica Zanzibar 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Sbh Monica Zanzibar 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Sbh Monica Zanzibar 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1602€
Evija, Graikija (14 naktų) - Evia Riviera Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota

Evija, Graikija (14 naktų) - Evia Riviera Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota

  • Evia Riviera Resort 4*
  •  14 naktu
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1479€
Madeira (14 naktų) - Vila Gale Santa Cruz 4* viešbutyje su pusryčiais

Madeira (14 naktų) - Vila Gale Santa Cruz 4* viešbutyje su pusryčiais

  • Vila Gale Santa Cruz 4*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1739€
Madeira (7 naktys) - Pestana Royal Premium Ocean & Spa Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Madeira (7 naktys) - Pestana Royal Premium Ocean & Spa Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Pestana Royal Premium Ocean & Spa Resort 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1610€
Zanzibaras (14 naktų) - Sea View Lodge 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Zanzibaras (14 naktų) - Sea View Lodge 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Sea View Lodge 4*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1643€
Zanzibaras (7 naktys) - Bluebay Beach Resort & SPA 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Bluebay Beach Resort & SPA 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Bluebay Resort & SPA 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1740€
Madeira (7 naktys) - Saccharum Resort & SPA 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (7 naktys) - Saccharum Resort & SPA 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Saccharum Resort & SPA 5*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1550€
Zanzibaras (7 naktys) - Sultan Sands Island Resort - Baobab Village Adults 4* viešbutyje TIK SUAUGUSIEMS su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Sultan Sands Island Resort - Baobab Village Adults 4* viešbutyje TIK SUAUGUSIEMS su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Sultan Sands Island Resort - Baobab Village Adults 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1618€
Madeira (7 naktys) -  The Views Baia 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (7 naktys) - The Views Baia 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • The Views Baia 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1569€
Tasas (14 naktų) - Thassos Grand Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Tasas (14 naktų) - Thassos Grand Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Thassos Grand Resort 5*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1799€
Fuerteventūra (14 naktų) - Fuerteventura Princess 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Fuerteventūra (14 naktų) - Fuerteventura Princess 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Fuerteventura Princess 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1457€
Tailandas, Pataja (7 naktys) - Sea Sand Sun Resort & Spa 5* viešbutyje su pusryčiais

Tailandas, Pataja (7 naktys) - Sea Sand Sun Resort & Spa 5* viešbutyje su pusryčiais

  • Sea Sand Sun Resort & Spa 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1433€
Evija, Graikija (14 naktu) - Brown Beach Evia Island 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota

Evija, Graikija (14 naktu) - Brown Beach Evia Island 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota

  • Brown Beach Evia Island 4*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1749€
Madagaskaras (7 naktys) - Hotel Royal Andilana Resort & Spa 5* viešbutyje su soft viskas įskaičiuota maiginimu

Madagaskaras (7 naktys) - Hotel Royal Andilana Resort & Spa 5* viešbutyje su soft viskas įskaičiuota maiginimu

  • Hotel Royal Andilana Resort & Spa 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1724€
Lanzarotė (14 naktų) - Grand Tequise Playa 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Lanzarotė (14 naktų) - Grand Tequise Playa 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Grand Tequise Playa 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1625€
Madeira (14 naktų) - Monte Mar Palace 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (14 naktų) - Monte Mar Palace 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Monte Mar Palace 4*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1599€
Madeira (7 naktys) - Savoy Palace 5* viešbutyje su pusryčiais

Madeira (7 naktys) - Savoy Palace 5* viešbutyje su pusryčiais

  • Savoy Palace 5*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1920€
Dominikos respublika (7 naktys) - Tropical Deluxe Princess 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota 24h maitinimu

Dominikos respublika (7 naktys) - Tropical Deluxe Princess 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota 24h maitinimu

  • Tropical Deluxe Princess 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1778€
Zanzibaras (14 naktų) - Uroa Bay Beach Resort 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Zanzibaras (14 naktų) - Uroa Bay Beach Resort 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Uroa Bay Beach Resort 4*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1653€
Žaliojo Kyšulio salos (14 naktų) - Oasis Atlantico Salinas Sea 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (14 naktų) - Oasis Atlantico Salinas Sea 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Oasis Atlantico Salinas Sea 5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1554€
Zanzibaras (7 naktys) - Zanzibar Queen 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Zanzibaras (7 naktys) - Zanzibar Queen 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Zanzibar Queen 4.5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1448€
Mauricijus (9 naktys) - Tropical Attitude 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Mauricijus (9 naktys) - Tropical Attitude 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Tropical Attitude 3*
  •  9 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1860€
Gran Kanarija (14 naktų) -  Gloria Palace San Agustin Thalasso 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (14 naktų) - Gloria Palace San Agustin Thalasso 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Gloria Palace San Agustin Thalasso 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1434€
Madeira (7 naktys) - Madeira Panoramico 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (7 naktys) - Madeira Panoramico 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Madeira Panoramico 4*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1440€
Žaliojo Kyšulio salos (14 naktų) - Hilton Cabo Verde Sal Resort 5* viešbutyje su pasirinktu maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (14 naktų) - Hilton Cabo Verde Sal Resort 5* viešbutyje su pasirinktu maitinimu

  • Hilton Cabo Verde Sal Resort 5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1945€
Zanzibaras (14 naktų) - Zanzibar Queen 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Zanzibaras (14 naktų) - Zanzibar Queen 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Zanzibar Queen 4.5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1995€
Gran Kanarija (14 naktų) - Cordial Mogan Playa 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (14 naktų) - Cordial Mogan Playa 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Cordial Mogan Playa 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1738€
Tenerifė (14 naktų) - Sol Costa Atlantis 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (14 naktų) - Sol Costa Atlantis 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Sol Costa Atlantis 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1577€
Madagaskaras (7 naktys) - Royal Beach 4.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Madagaskaras (7 naktys) - Royal Beach 4.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Royal Beach 4+*
  • 7 n.
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1609€
Zakintas (14 naktų) - Azure Memories 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (14 naktų) - Azure Memories 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Azure Memories 5*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1660€
Zanzibaras (7 naktys) - My Blue 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - My Blue 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • My Blue 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1568€