Kelionių paieška

Skaičiuojame kursu 4.35


Fuerte El Rompido

Ispanija / Kosta De La Luz / Cartaya
565 €
  • Data: 2024-06-18 - 2024-06-22 (4 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 22 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:12689

Kitos kelionės datos

Ama Islantilla Resort

Ispanija / Kosta De La Luz / Islantilla
618 €
  • Data: 2024-10-12 - 2024-10-15 (3 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 20 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:18406

Kitos kelionės datos

Occidental Isla Cristina

Ispanija / Kosta De La Luz / Isla Cristina
804 €
  • Data: 2024-05-25 - 2024-06-01 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 22 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
****
Regionas:
Ispanija / Kosta De La Luz

Pasiūlymo aprašymas:
Puikus viešbutis šeimos atostogoms. Ir jauni ir senesni – visi ras čia įvairiausių pramogų. Vaizdingos kopas, šalia pajūrio pėsčiųjų alėja ir gražus paplūdimys, natūraliai papuoštas įvairiausių formų kriauklėmis, sukuria nuostabų šios žavingos vietos peizažą. Viešbutis 2012 m. už aukštą aptarnavimo lygį bei individualų dėmesys kiekvienam svečiui, buvo apdovanotas Itakos prizu už aukščiausios kokybės paslaugas.

Vieta:
ISLA CRISTINA vietovėje, apie 300 m nuo centro su mažomis gatvelėmis ir namais papuoštais keramika, parduotuvių, restoranų ir barų; apie 75 km nuo Faro oro uosto; autobusų sustojimo aikštelė apie 200 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Punta del Caiman, viešas, smėlio, platus, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 450 m nuo viešbučio, perėjus takeliu per kopas; skėčiai ir gultai mokami (apie 13 EUR/komplektas; tik liepą ir rugpjūtį).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, elegantiškas, erdvus ir naujoviškas, andalūziško stiliaus, pastatytas 2004 m. Viename 4 aukštų pastate yra 212 kambariai ir 96 apartamentai4 liftai, fojė, visą parą veikianti registratūra, restoranas - švediškas stalas, kėdutės ir meniu vaikams; baras fojė, baras prie baseino, parduotuvė: suvenyrai, bagažo saugykla, poilsio zona; konferencijų salė, saulėta terasa su gultais ir skėčiais, paplūdimio rankšluosčiai (užstatas: apie 20 EUR; keitimas 4 EUR); už papildomą mokestį: interneto prieiga (apie 1 EUR/10 min), bevielis internetas fojė, skalbykla, kirpykla, automobilių nuoma; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, Amex, Eurocard.

Kambarys:
dvivietis (galima 1 papildoma vieta), apie 30 m², erdvus, naujoviškai įrengtas, yra centrinis oro kondicionierius su vietiniu valdymu, ventiliatorius, vonios kambarys (vonia su dušu, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, mini baras (mokamas), seifas (apie 4 EUR/diena); dauguma kambarių su balkonais (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą/baseiną už papildomą mokestį.

Apartamentai:
iki 4 asm. apie 60 m², patogus, yra centrinis oro kondicionierius su vietiniu valdymu, ventiliatorius, vonios kambarys (vonia su dušu, wc; plaukų džiovintuvas), miegamasis, svetainė su miegamosiomis vietomis (dvivietė sofa), pilnai įrengta virtuvėlė, palydovinė televizija, telefonas, seifas (apie 19 EUR/sav.); vaizdas į jūrą /baseiną už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
netaisyklingos formos gėlo vandens baseinas, apie 300 m², gylis 0,1-1,7 m, braidymo baseinėlis vaikams, apie 7 m², gylis 0,2 m. Sporto salė, stalo tenisas (apie 10 EUR/užstatas); vaikų žaidimų aikštelė, klubas mažiesiems (5-12 metų), sporto užsiėmimai vaikams ir suaugusiems, vakare įvairios programos su muzika ir šokiais; už papildomą mokestį: biliardas, stalo futbolas, žaidimų aparatai, dviračių nuoma (apie 15 EUR/diena), sauna, masažai; kitų organizatorių pasiūlymai: 27-duobučių golfo laukas Islanilla (apie 8 km nuo viešbučio).

All inclusive (už papildomą mokestį):
pusryčiai (8.30-11.00), pietūs (13.30-16.00), vakarienė (20.00-22.30) švediškas stalas restorane, užkandžiai tarp pagrindinių maitinimų; vietinės gamybos alkoholiniai gėrimai ir nealkoholiniai (11.00-23.00); būtina nešioti apyrankes all inclusive.

Kontaktai:
0034/959621100, www.barcelo.com


ref:367

Kitos kelionės datos

Barceló Punta Umbria Beach Resort

Ispanija / Kosta De La Luz / Punta Umbria
919 €
  • Data: 2024-06-15 - 2024-06-22 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 22 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
****
Regionas:
Ispanija / Kosta De La Luz

Pasiūlymo aprašymas:
Apsuptas žalių miškų, baltų paplūdimių ir mėlynos jūros. Viešbutis priklauso populiariam ir lenkų turistų mėgiamam Barcelo Hotels & Resorts viešbučių tinklui, kuris siūlo plačią all inclusive maitinimo programą bei aukštos kokybės paslaugas visame pasaulyje. Draugiškas ir profesionalus viešbučio personalas leis svečiams mėgautis nuostabiomis atostogomis. Jei svajojate apie šeimos atostogas, puikią virtuvę ir nuostabius smėlio paplūdimius – ši vieta skirta Jums.

Vieta:
apie 1,5 km nuo centro PUNTA UMBRIA, apsuptas Las Enebrales nacionalinio parko miškų, šalia viešbučio prekybos centras; apie 120 km nuo Faro oro uosto; prieš viešbutį autobusų sustojimo aikštelė (apie 1,5 EUR/centras).

Paplūdimys:
El Cale, viešas, smėlio, platus, nuolaidus įėjimas į jūrą, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 200 m nuo viešbučio, perėjus per gatvę ir kopas, skėčiai ir gultai mokami (apie 13 EUR/diena).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių naujoviškos architektūros, pastatytas 2007 m., vienas iš trijų pastatų, sudarančių didelį poilsio kompleksą Punta Umbria Resort: Beach, Dunas ir Enebrales; 3 aukštai, 8 liftai, erdvus fojė, visą parą veikianti registratūra; 4 restoranai: El Cale Beach dalyje, El Estero ir Cormoranes Dunas dalyje ir La Marisma Enebrales dalyje, švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, meniu ir kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, 2 restoranai á la carte - Denesa de Huelv, ispanų virtuvė ir Focaccia, italų virtuvė; 3 barai; konferencijų salė talpinanti iki 1500 asmenų (Dunas dalyje), didelės saulėtos terasos, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: interneto prieiga (apie 1 EUR/10 min), seifas registratūroje, aptarnavimas kambariuose, kirpykla, skalbykla, automobilių ir dviračių nuoma, automobilių stovėjimo aikštelė; paslaugos neįgaliems svečiams; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
dvivietis (galima 1 arba 2 papildomos vietos - sofa su 2 miegamosiomis vietomis), apie 33 m², gerai prižiūrimas; naujoviškai įrengtas, yra centrinis oro kondicionierius su vietiniu valdymu, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas; už papildomą mokestį: mini baras, seifas (apie 3 EUR/diena); nemokama lovelė vaikui iki 2 metų rezervuojama prieš atvykimą; dauguma kambarių su balkonais (stalas ir kėdės); vaizdas į baseiną už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Beach dalyje: 2 gėlo vandens baseinai, apie 1240 m², gylis 0,5-1,5 m ir apie 980 m², gylis 1-1,5 m; gėlo vandens braidymo baseinėlis vaikams, apie 70 m², gylis 0,4 m, prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą (apie 10 EUR; keitimas 3 EUR); daugiafunkcinė aikštė, stalo tenisas, aerobika, šaudymas iš lanko; vaikų žaidimo aikštelė ir kambarys, mini klubas (4-14 metų), diskoteka, amfiteatras, animacija suaugusiems ir vaikams: įvairūs žaidimai, įvairūs pasirodymai; už papildomą mokestį: paddle teniso kortai (apie 10 EUR/val.), biliardas, lošimo automatai; Dunas dalyje: Spa centras: uždaras baseinas, šildomas, sauna, turkiška pirtis, sūkurinė vonia, soliariumas, masažai, sporto salė (apie 5 EUR/įėjimas); 15-kilometrų ilgio dviračių takas, kuris prasideda šalia viešbučio (10 EUR dviratis/4 val.); šalia viešbučio 18-duobučių golfo laukas.

All inclusive:
pusryčiai (8.00-10.30), pietūs (13.30-16.00), vakarienė (20.00-23.00) švediškas stalas; karšti ir šalti užkandžiai tarp pagrindinių maitinimų: hot dogai, hamburgeriai, salotos, pyragaičiai; kava, arbata; vietinės gamybos alkoholiniai gėrimai ir nealkoholiniai (11.00-23.00); būtina nešioti apyrankes all inclusive.

Kontaktai:
0034/959495900, www.barcelo.com


ref:1146

Kitos kelionės datos

Barceló Isla Canela

Ispanija / Kosta De La Luz / Isla Canela
919 €
  • Data: 2024-06-15 - 2024-06-22 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 22 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
****
Regionas:
Ispanija / Kosta De La Luz

Pasiūlymo  aprašymas:
Elegantiškas viešbutis, apdovanotas prestižiniu kokybės sertifikatu "Q Certificate", skirta reikliems svečiams. Stilingas ir jaukus viešbutis siūlo profesionalų aptarnavimą bei kokybiškas paslaugas. Vaizdinga prieplauka ir gražus paplūdimys, natūraliai papuoštas pasakiškų formų kriauklėmis, sukuria nepakartojimą šios vietos peizažą.

Vieta:
ISLA CANELA vietovėje, apie 500 m nuo vaizdingos prieplaukos, apie 6 km nuo Ayamonte miesto centro, apie 65 km nuo Faro oro uosto, apie 100 m nuo autobusų sustojimų aikštelės.

Paplūdimys:
viešas, švarus, platus, smėlio, apie 30 m nuo viešbučio - perėjus per gatvę; apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, skėčiai ir gultai mokami, apie 8 EUR/diena (tik sezono metu).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, elegantiškas ir erdvus, andalūziško stiliaus. 5 aukštų pastate yra  347 kambariai, 4 liftai, fojė, registratūra veikia visą parą; restorane švediškas stalas, kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, poilsio zona su baru ir terasa, baras prie baseino, kortų žaidimo kambarys, sodas, pasivaikščiojimo vietos, konferencijų salė, kirpykla, kosmetikos salonas, suvenyrų parduotuvė, saulėta terasa su gultais ir skėčiais, paplūdimio rankšluosčiai (užstatas: apie 17 EUR), skalbykla, interneto prieiga (apie 1 EUR/10 min), bevielis internetas fojė (apie 6 EUR/ val.), medicinos punktas, vaikų auklė; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
dvivietis (galima 1 papildoma vieta), patogiai įrengtas, naujoviškas, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), TV, telefonas, mini baras, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), seifas (apie 17 EUR/savaitė); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
gėlo vandens baseinas, gylis 0,7-1,6 m, braidymo baseinėlis vaikams, gylis 0,4 m, vaikų žaidimų aikštelė, žaidimų aparatai, stalo tenisas, smiginis, biliardas, teniso kortai, paddle teniso aikštė, nedidelis grožio salonas: uždaras baseinas, sporto salė, sauna, sūkurinė vonia, masažai; dieną sporto užsiėmimai vaikams ir suaugusiems, vakarais pramoginės programos su muzika ir šokiais.

All inclusive (už papildomą mokestį):
pusryčiai (8.00-11.00), pietūs (13.00-15.00), vakarienė (19.30-22.30) švediškas stalas pagrindiniame restorane; vėlyvi pusryčiai bare Chiringuito (11.00-13.30); užkandžiai bare Chiringuito (13.30-17.00); vietinės gamybos alkoholiniai gėrimai ir nealkoholiniai tam skirtuose baruose (8.00-23.00); nuolaida 50% kai kuriems produktams ir alkoholiniams gėrimams, neįskaičiuotiems į all inclusive; stalo tenisas ir paddle - 1 val. per dieną (reikalingas išankstinis rezervavimas); būtina nešioti apyrankes all inclusive.

Kontaktai:
0034/959477124, www.barcelo.com


ref:396

Kitos kelionės datos

Barceló Punta Umbria Mar

Ispanija / Kosta De La Luz / Punta Umbria
1087 €
  • Data: 2024-09-07 - 2024-09-14 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Kosta de La Luz

Apie pasiūlymą: Paplūdimys lyg iš sapnų, graži Andalūzijos stiliaus architektūra ir paslaugus personalas – visa tai siūlo Barcelo Hotels & Resorts viešbučių tinklas. Pušynai, paplūdimys, mėlyna jūra geras oras leis atgauti jėgas net metams į priekį. Siūlomi patogumai: didelis baseinas, du restoranai, barai, SPA centras ir patogūs, šiuolaikiškai įrengti kambariai. Kaip ir visi viešbučiai, priklausantys Barcelo viešbučių grandinei, šis žinomas dėl skanių patiekalų ir patrauklaus „all inclusive“ pasiūlymo.

Vieta: apie 1,8 km iki Punta Umbria žvejų miestelio centro, tarp Las Enebrales ir Marismas de Odiel draustinių, artimiausios parduotuvės ir restoranai apie 400 m nuo viešbučio, apie 15 km iki Huelva, apie 85 km iki Sevilijos, apie 120 km nuo Faro oro uosto, autobusų stotelė apie 200 m nuo viešbučio (Huelva, Sevilija).
 
Paplūdimys: El Cale, viešas, smėlio, ilgas ir platus, nuolaidus įėjimas į jūrą, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, šalia viešbučio, priėjimas kopomis arba mediniu pėsčiųjų taku, skėčiai ir gultai mokami (apie 13 EUR rinkinys; galima įsigyti tik sezono metu).

Viešbutis: 4 žvaigždučių, elegantiškas, pastatytas 2001 metais, renovuotas 2009 metais, 1 pastatas, 298 kambariai, 6 liftai, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, pagrindiniame restorane švediškas stalas, tarptautinės virtuvės patiekalai; a la carte restorane Los Enebrales vyksta maisto ruošimo pasirodymai; vestibiulyje yra baras su terasa, Batavia baras bei baras paplūdimyje; TV kambarys;  valiutos keitykla; suvenyrų parduotuvė; konferencijų salė iki 180 žmonių; terasa su vaizdu į jūrą ir baseiną; sodas; už papildomą mokestį: interneto prieigoas taškas, belaidis internetas, skalbimo paslaugos, dviračių nuoma (apie 15 EUR / dieną) ir automobilių nuoma; galima atsiskaityti kreditinėmis kortelėmis: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambariai:
superior: dvivietis, gali būti 1 papildoma lova, apie 20 m2, Andalūzijos stiliaus; centrinis oro kondicionierius su individualiu valdymu, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas; už papildomą mokestį: interneto prieigos taškas, bevielis internetas, mini baras, seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų amžiaus (reikia rezervuoti prieš atvykstant); balkonas (stalas ir kėdės); kambarius su vaizdu į jūrą ir su vaizdu į baseiną reikia užsakyti, jie už papildomą mokestį.

Sportas ir laisvalaikis: 1,5 m gylio baseinas, vaikų baseinas apie 15 m², gylis 0,4 m; prie baseino nemokami skėčiai ir gultai; aerobika; mini klubas (4-9 metų), animacija vaikams ir suaugusiems, 6 km bėgimo ir dviračių trasa; už papildomą mokestį: biliardo stalas, stalo tenisas, Zen SPA centras (įėjimas 10 EUR): uždaras baseinas, sauna, turkiška pirtis, treniruoklių salė, kūno priežiūros procedūros, masažai.

Viskas įskaičiuota (gali būti taikomi mokesčiai): švediško stalo pusryčiai (7.30-10.30); švediško stalo pietūs (13.00-15.30); švediško stalo vakarienė pagrindiniame restorane (19.00-22.30); užkandžiai nurodytuose baruose (10.30-13.00 ir 15.30-17.00); gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.30-23.00); reikia dėvėti apyrankes „all inclusive“.

Kontaktai: 0034/9594954000034/959495400www.barcelo.com
Call
Send SMS
Add to Skype
You'll need Skype CreditFree via Skype


ref:400

Kitos kelionės datos