Kelionių paieška

Skaičiuojame kursu 4.35


Abora Interclub Atlantic

Ispanija / Gran Kanarija / San Agustin
816 €
  • Data: 2024-06-14 - 2024-06-18 (4 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 38 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
***
Regionas:
Ispanija / Gran Kanarija

Pasiūlymo aprašymas:
Viešbutis įsikūręs gamtos apsuptyje, ant kalno, priklauso viešbučių tinklui IFA ir išsiskiria savo neformalia atostogų atmosfera. Viešbutyje daug sporto ir laisvalaikio praleidimo būdų, nuostabus subtropinis sodas, profesionali animatorių komanda ir puikus baseinas, laikomas vienu iš gražiausių saloje. Viešbutyje skanūs patiekalai, dideli ir gerai prižiūrimi kambariai – labai patogūs šeimyniniam poilsiui.

Vieta:
apie 2 km nuo SAN AGUSTINO centro, ant kalno, apie 8 km nuo Meloneras, apie 5 km nuo Playa del Ingles, apie 1,5 km nuo prekybos centro; apie 25 km nuo Las Palmo oro uosto, apie 800 m nuo autobusų aikštelės.

Paplūdimys:
San Agustin, viešas, smėlio, tamsus smėlis, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 500 m nuo viešbučio, nuėjimas laiptais, skėčiai ir gultai už papildomą mokestį (apie 12 EUR/diena); Maspalomas, viešas, smėlio, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 6 km nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/diena).

Viešbutis:
3 žvaigždučių, kompleksiškai atnaujintas 1995 m., dalinai renovuotas 2006 m. Keturiuose 2-5 aukštų pastatuose iš viso yra 408 standartiniai ir šeimyniniai kambariai, 2 liftai, erdvus fojė, visą parą veikianti registratūra; pagrindiniame restorane El Jardin - švediškas stalas, meniu ir kėdutės vaikams, vakarienės metu galioja aprangos kodas (vyrams ilgos kelnės); užkandžių baras El Quarto, baras Teatro, kur vyksta popietiniai ir vakariniai pasirodymai, El Palmeral - baras prie baseino, gražus sodas plotas 40 tūks. m²; interneto prieiga (6 EUR/val.); yra aukščio skirtumai; kambariai pritaikyti neįgaliesiems; priimamos kreditinės kortelės: Visa, Eurocard, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
dvivietis (galima 1 papildoma vieta), apie 24 m², patogiai įrengtas, vonios kambarys (dušas arba vonia, wc), telefonas; už papildomą mokestį: palydovinė televizija (užstatas už distancinį valdymą 10 EUR, išplėstas paketas 3 EUR/diena), seifas (2 EUR/diena), džiovintuvo nuoma (12 EUR/sav.; 15 EUR/užstatas); nemokama lovelė vaikui iki 2 metų rezervuojama prieš atvykimą; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); dauguma kambarių su vaizdu į sodą arba baseiną.

Šeimyninis:
dvivietis (galimos 1 arba 2 papildomos vietos), įranga kaip standartiniame kambaryje, papildoma lova; šeimyninis kambarys už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
du gėlo vandens baseinai suaugusiems: El Lago - apie 811 m², gylis iki 1,8 m, Isla - apie 433 m², gylis iki 1,7 m, ne sezono metu šildomas, braidymo baseinėlis vaikams, gėlas vanduo, apie 115 m², gylis iki 0,4 m, 3 sūkurinės vonios, prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai; dienos ir vakaro animacija suaugusiems ir vaikams (6 dienos per savaitę), disco-pub Bora-Bora (23.00-1.30; neįskaičiuota į all inclusive programą, įėjimas laisvas, bare viskas mokama), stalo tenisas, vandensvydis gimnastika, aerobika, bocce, smiginis, šaudymas iš lanko; už papildomą mokestį: 3 teniso kortai (9 EUR/val.), biliardas, nardymo klubas; apie 8 km golfo laukai Maspalomas.

All inclusive:
pusryčiai (8.00-10.30), pietūs (13.00-15.00), vakarienė (18.30-21.30) švediškas stalas restorane El Jardin; popietinė kava, arbata ir desertas (16.00-17.00); ledai vaikams iki 12 metų (11.00-18.00); užkandžiai (22.00-23.00); nealkoholiniai gėrimai ir vietinės gamybos alkoholiniai gėrimai (10.30-23.00).

Kontaktai:
0034/928770200, www.ifahotels.com


ref:247

Kitos kelionės datos

Mirador Maspalomas by Dunas

Ispanija / Gran Kanarija / Maspalomas
834 €
  • Data: 2024-05-24 - 2024-05-31 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 34 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
***
Regionas:
Ispanija / Gran Kanarija

Pasiūlymo aprašymas:
Puikus viešbutis su šventine atostogų atmosfera, yra puikus pasirinkimas visos šeimos atostogoms. Viešbutyje daug pramogų vaikams: gražūs baseinai, vaikų žaidimų kambarys, mini klubas, animacija. Praktiškai įrengti ir gerai prižiūrimi kambariai yra standartiniai. Viešbutis siūlo nemokamą nuvežimą į gražų smėlio paplūdimį su garsiomis Maspalomas kopomis - Gran Kanarijos vizitine kortele.

Vieta:
ant kalvos, apie 3 km nuo MASPALOMAS centro, prie kelio, apie 100 m nuo mini prekybos centro; apie 37 km nuo Las Palmo oro uosto; nemokamas viešbučio autobusas iki prekybos centro Faro (3 kartus per dieną); prieš viešbutį autobusų sustojimo aikštelė (apie 3 EUR/centras).

Paplūdimys:
Maspalomas, viešas, išskirta dalis nudistams, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 3,5 km nuo viešbučio, nuėjimas keliu, nemokamas nuvežimas viešbučio autobusu (3 kartus per dieną), skėčiai, gultai ir čiužiniai mokami (apie 12 EUR/komplektas).

Viešbutis:
3 žvaigždučių, gerai prižiūrimas, pastatytas 1998 m., visiškai atnaujintas 2008 m. Šešiuose 5-6 aukštų pastatuose iš viso yra 437 kambariai, 2 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą veikianti registratūra, seifas registratūroje; restoranas - švediškas stalas, ispanų ir tarptautinė virtuvė, kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai; baras prie baseino, baras Saloon fojė, valiutos keitykla, bankomatas, TV salė, bagažo saugykla, automobilių stovėjimo aikštelė, terasa su vaizdu į baseiną, nedidelis sodas; už papildomą mokestį: interneto kavinė, aptarnavimas kambariuose visą parą, vaikų auklė, skalbykla, automobilių nuoma; paslaugos neįgaliems svečiams; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
dvivietis, (galima 1 papildoma vieta), apie 20 m², gerai prižiūrimas, vonios kambarys (vonia, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas (mokamas); nemokama lovėlė vaikui iki 2 metų; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į baseiną už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
du gėlo vandens baseinai atskirti tilteliu, gylis 1,1-1,8 m: apie 250 m², išskirta dalis vaikams, gylis 0,5 m, apie 150 m², ne sezono metu šildomas, sūkurinė vonia, prie baseinų nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; stalo tenisas, bocce, smiginis, aerobika, stalo futbolas, sodo šachmatai; vaikų žaidimo aikštelė ir kambarys, mini klubas (4-12 metų), diskoteka, animacija suaugusiems ir vaikams: žaidimai ir įvairios pramogos, 2 kartus per savaitę profesionalūs pasirodymai; už papildomą mokestį: 2 teniso kortai su apšvietimu ir įrangos nuoma, biliardas, masažai; kitų organizatorių pasiūlymai: vandens sporto šakos paplūdimyje; apie 3,5 km nuo viešbučio 18-duobučių golfo laukas.

All inclusive (už papildomą mokestį):
pusryčiai (8.00-10.30), pietūs (13.00-15.00), vakarienė (18.00-21.00) švediškas stalas restorane, užkandžiai bare prie baseino (13.00-15.00); nealkoholiniai ir vietinės gamybos alkoholiniai gėrimai baruose prie baseino (10.30-22.30); būtina nešioti apyrankes all inclusive.

Kontaktai:
0034/928141802, www.hotelesdunas.com


ref:180

Kitos kelionės datos

Maspalomas Resort by Dunas

Ispanija / Gran Kanarija / Maspalomas
841 €
  • Data: 2024-06-14 - 2024-06-18 (4 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 38 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:5801

Kitos kelionės datos

Mogan Princess & Beach Club

Ispanija / Gran Kanarija / Puerto De Mogan
860 €
  • Data: 2024-06-14 - 2024-06-18 (4 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 38 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
****

Regionas:
Ispanija / Gran Kanarija
Pasiūlymo aprašymas:
Ant uolos, šilčiausioje salos dalyje, harmoningai integruotas į uolos terasą.Viešbutis siūlo gražius panoraminius vaizdus į vandenyną. Vertinamas svečių už puikų maistą, jaukius kambarius ir gerai prižiūrimą baseiną. Didelis privalumas - paplūdimio baras, kuriems remiamasi viskas įskaičiuota formulę. Tiems, kurie domisi mokymusi, yra lenkų nardymo mokykla prie paplūdimio. Taip pat yra nemokamas viešbučio autobusas, kuris veža į paplūdimį Taurito ir žavingą miestelį Puerto de Mogan, vadinamu Mažoji Venecija.
Vieta:
ant uolos, apytiksl. 4 km nuo Puerto de Mogan centro, parduotuvių ir barų, prie jūros, be prieigos prie paplūdimio, prie pagrindinio kelio; apytiksl. 10 km nuo Puerto Riko, apytiksl. 25 km nuo Playa del Ingles ir Maspalomas; apytiksl. 60 km nuo Las Palmas oro uosto; Nemokamas viešbučio mikroautobusas (Puerto de Mogan), autobusų stotelė apytiksl. 800 m nuo viešbučio ( 3 EUR / Puerto de Mogan, Maspalomas).
Paplūdimys:
Taurito, viešas, ugnikalnių smėlio, nuolaidus įėimas į jūrą, apytiksl. 1 km atstumu,  vietinė kelių prieiga: palei pasivaikščiojimų taką arba nemokamu viešbučio autobusu; už tam tikrą mokestį: skėčiai, kėdės, čiužiniai, rankšluosčiai ( apie 10 EUR / dieną); Beach Club įtrauktas į viskas įskaičiuota formulę.
Viešbutis:
4 žvaigždučių, pastatytas 2003 metais, reguliariai renovuojamas, 212 kambariai, 6 pastatai, 3 aukštų, 11 liftų, erdvus, elegantiškas fojė, pagrindinis restoranas - švediškas stalas, tarptautinės virtuvės, vegetariški patiekalai, be glitimo dietos paprašius iki atvykimo, kėdutės vaikams bei meniu, restoranas La Choza terasoje - padavėjų paslaugos, užkandžiai, kėdutės vaikams, 3 barai: Salon Princess pagrindiniame pastate ir terasoje, Beach Club paplūdimyje, prie baseino Coco Loco; valiutos keitimas, automobilių stovėjimo aikštelė, TV kambarys; terasa su vaizdu į vandenyną; už tam tikrą mokestį: kambario paslaugos, interneto prieigos, skalbyklos paslaugos, gydytojo iškvietimas, automobilių nuoma; Yra skirtingų lygių; Priimamos kreditinės kortelės Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.
Apartamentai:
Standartinis:
2-asm. (galima 1 papildoma lovą vaikui), apytiksl. 25 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, Vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), šaldytuvas, palydovinė TV, telefonas; už tam tikrą mokestį: seifas; nemokama vaikiška lovelė, skirta vaikams iki 2 metų, paprašius iki atvykimo; balkonas, terasa arba sodas (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Suite:
3-asm. (galima 1 papildoma lova vaikui), apytiksl. 35 m², svetainė ir miegamasis, patogumai kambaryje kaip standartinio kambario; balkonas arba terasa; vaizdas į jūrą.
Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlo vandens, maždaug. 350 m², gylis 1.1-1.6 m, vaikų baseinas, gėlo vandens, maždaug. 100 m², gylis 1.1 m, šildomas žiemą, vaikų baseinas, gėlo vandens, maždaug. 20 m², gylis 0.5 m, prie baseinų nemokami skėčiai nuo saulės, kėdės, čiužiniai ir rankšluosčiai; apšviečiami teniso kortai pie Suite Princess (apie 1 km, veža autobusas), įrangos nuoma (užstatas), stalo tenisas; mini klubas (5-12 metų), pramogos vaikams ir suaugusiems visame baseine ir paplūdimyje; Išorinis pasiūlymas (už papildomą mokestį), golfo laukai (apytiksl. 6 km), sporto klubas, biliardas, nardymo mokykla Poland Delphinus, vandens sportas.
All inclusive:
Pusryčiai (7.00-10.00) švediškas stalas pagrindiniame restorane, pietūs (13.00-15.00) švediškas stalas pagrindiniame restorane ar bare Beach Club paplūdimyje, vakarienė (19.00-21.00) švediškas stalas pagrindiniame restorane; užkandžiai (10.00-18.00) La Choza ar bare Beach Club; Vietiniai nealkoholiniai ir alkoholiniai gėrimai (10.00-24.00) baruose, būtina nešioti apyrankes all inclusive.
Kontaktai:
0034/928566040, www.princess-hotels.com


ref:1229

Kitos kelionės datos

Gran Canaria Princess

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
864 €
  • Data: 2024-06-14 - 2024-06-18 (4 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 38 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:12669

Kitos kelionės datos

Abora Buenaventura

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
869 €
  • Data: 2024-05-17 - 2024-05-24 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 34 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
***
Regionas:
Ispanija / Kanarų salos / Gran Kanarija

Pasiūlymo aprašymas:
Įsikūręs Playa del Ingles centre ir yra neabejotinai vienas iš geriausię savo klasėje Gran Kanarijoje. Viešbučio personalas neleis svečiams nuobodžiauti, kiekvieną dieną rengiamos animacijos ir žaidimai. Viešbutis vertinamas dėl puikios virtuvės. Yra didelis baseino kompleksas su sūkurine vonia ir akmeniniu kriokliu. Svečiai mėgstantys sportą gali pasinaudoti nardymo centru ir žaisti tenisą.

Vieta:
Apie 300 m nuo Playa del Ingles centro, kuriame pilna pramogų, barų ir restoranų; apie 300 m iki prekybos centro ,,Kasbah‘‘; apie 900 m nuo viešbučio yra prekybos centrai ,,Yumbo‘‘ ir ,,Metro‘‘; apie 7 km nuo Maspalomas gamtos rezervato ir salos simbolio - švyturio Faro; apie 30 km nuo Las Palmas oro uosto.

Paplūdimys:
Playa del Ingles - apie 900 m nuo viešbučio, viešas, smėlio paplūdimys. Apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu. Iš viešbučio į paplūdimį kursuoja nemokamas autobusas (kelis kartus per dieną). Skėčiai, gultai ir čiužiniai mokamI (apie 12 EUR / rinkinys).

Viešbutis:
Trijų žvaigždučių, gerai išlaikytas, kapitalinis remontas padarytas 2002m. Septynių aukštų pastate yra 724 kambariai; 9 liftai; erdvus fojė; restoranas ,,La Guitarra‘‘, kuriame švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, yra kėdutės vaikams, vegetariškų patiekalų, vakarienei galioja aprangos kodas: vyrai turi mūvėti ilgas kelnes; 5 barai; TV kambarys; prekybos centras; juvelyras; kioskas; suvenyrų parduotuvėlė; bagažo saugykla; bankomatas; konferencijų salė talpinanti iki 80 asm.; terasa su vaizdu į baseiną ir gerai prižiūrimą atogrąžų sodą. Už papildomą mokestį: interneto kavinė; kambarių aptarnavimas; auklė; kirpykla; skalbykla; automobilių nuoma; automobilių stovėjimo aikštelė. Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis: dvivietis (galimybė 1 arba 2 papildomoms lovoms); apie 42 m²; gerai išlaikytas; vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas); palydovinė televizija; telefonas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakant prieš atvykimą. Už papildomą mokestį: šaldytuvas; seifas; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į baseiną ir sodą.

Sportas ir pramogos:
Pagrindinis gėlo vandens baseinas, apie 250 m², gylis 1,1-1,6 m; gėlo vandens baseinas vaikams, apie 15 m², gylis 0,5 m; sezono metu šildomas gėlo vandens baseinas, apie 100 m², gylis 1,1-1,6 m. Prie baseinų nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai, rankšluosčiai už užstatą. Kitos pramogos: tinklinis, žaidimo aikštelė; diskoteka; vaikų žaidimo aikštelė; animacija suaugusiems ir vaikams; vandens aerobika; gyvi pasirodymai; karaokė. Už papildomą mokestį: 3 teniso kortai su apšvietimu ir įrangos nuoma; slidinėjimo mokykla; biliardas; sporto salė; nardymo mokykla ,,Sun Sub‘‘ (kursai pradedantiesiems ir pažengusiems); sveikatingumo centras: sauna, tailandietiškos procedūros.


All inclusive (taikomi papildomi mokesčiai):
Pusryčiai (8.00-11.00), pietūs (13:00-15:00), vakarienė (18.00-22.00) švediško stalo restorane; užkandžiai paskirtame bare (15.30-17.00), gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai paskirtuose baruose (10.00-23.00). Privaloma dėvėti all inclusive apyrankes.


Kontaktai:
0034 / 928.761.650, www.lopesan.com


ref:784

Kitos kelionės datos

Abora Catarina

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
903 €
  • Data: 2024-06-14 - 2024-06-18 (4 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 38 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
****
Regionas:
Ispanija / Gran Kanarija

Pasiūlymo aprašymas:
Viešbutis įsikūręs ramioje vietoje, Tirajana prospekto pradžioje, šalia kurorto centro su restoranais ir barais, bei netoli Dunas des Maspalomas gamtos rezervato. Viešbutyje puikiai prižiūrimi kambariai, yra labai gražus baseinas, apsuptas kruopščiai prižiūrimo palmių sodo. Viešbutis rekomenduojamas šeimoms su vaikais.

Vieta:
apie 300 m nuo centro PLAYA DEL INGLES, netoli Maspalomas kopų; apie 6 km nuo Costa Meloneras; apie 5 km nuo Maspalomas; apie 25 km nuo Las Palmo oro uosto; apie 200 m nuo autobusų aikštelės.

Paplūdimys:
Playa del Ingles, viešas, smėlio, platus, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 900 m nuo viešbučio, su baru, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/diena), nemokamas viešbučio autobusas.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, atnaujintas 2003 m. 5aukštų pastate iš viso yra 402 kambariai, 8 liftai, fojė, visą parą veikianti registratūra; restoranas Fata Morgana švediškas stalas, kėdutės vaikams; restoranas á la carte El Rancho, serviruojami tik pietūs; kokteilių baras Madison, baras Venice - sultys, pyragaičiai, kava, 2 barai prie baseino: Barrita ir La Tasca su dideliu alaus pasirinkimu, butikas, suvenyrų ir spaudos parduotuvė; 2 konferencijų salės talpinančios iki 90 asm. valiutos keitykla, sodas, pritaikyta neįgaliesiems, iš jų kambariai; už papildomą mokestį: interneto kavinė (apie 6 EUR), bevielis internetas šalia registratūros (apie 6 EUR), masažai, vaikų auklė, kirpykla, skalbykla, automobilių nuoma; priimamos kreditinės kortelės: Visa, American Express, Eurocard, MasterCard, Diners Club.

Kambarys:
dvivietis, (galimos 1 arba 2 papildomos vietos), apie 35 m², gražiai ir naujoviškai įrengtas, yra oro kondicionierius (vasaros sezono metu), vonios kambarys (dušas arba vonia, wc, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas; už papildomą mokestį: mini baras, seifas, nemokama lovelė vaikams iki 2 metų užsakoma prieš atvykimą; balkonas (stalas ir kėdės); vaizdas į sodą arba baseiną už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
du gėlo vandens baseinai vandeniu: 260 m², gylis iki 1,6 m, ne sezono metu šildomas apie 94 m², gylis iki 1,2 m, braidymo baseinėlis vaikams su vandens kalneliais: 38 m², gylis iki 0,5 m, ne sezono metu šildomas, 3 sūkurinė vonia, prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai, dienos metu animacija, gyva muzika , žaidimai ir įvairios pramogos viešbučio sode, mini klubas vaikams (4-12 metų), vaikų žaidimų aikštelė, terasa skirta nudistams ant viešbučio stogo; vandens aerobika, stalo tenisas, fitneso salė; už papildomą mokestį: 2 teniso kortai (apie 7 EUR/val.), biliardas; apie 3 km nuo viešbučio golfo laukai Maspalomas ir Meloneras.

Kontaktai:
0034928762812, www.lopesan.com/en/ifa-hotels.html


ref:246

Kitos kelionės datos

HL Miraflor Suites

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
908 €
  • Data: 2024-12-13 - 2024-12-20 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 20 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:12668

Kitos kelionės datos

Kumara Serenoa by Lopesan

Ispanija / Gran Kanarija / Maspalomas
922 €
  • Data: 2024-12-13 - 2024-12-20 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 20 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:12865

Kitos kelionės datos

Corallium Dunamar by Lopesan

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
923 €
  • Data: 2024-06-14 - 2024-06-18 (4 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 38 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategoria :

Region :

Hiszpania - Gran Canaria

Opis hotelu :

IFA Dunamar to jedyny hotel położony przy plaży w popularnym rejonie Gran Canarii jakim jest Playa del Inglés. Dogodna lokalizacja hotelu pozwala na podziwianie niesamowitych widoków na wybrzeże Wysp Kanaryjskich złożone z pięknych złotych wydm. Oryginalny styl architektoniczny hotelu - piramidalny kształt - wyróżnia hotel i sprawia, że jest on elegancki i wyjątkowy. Wyposażony we wszystkie nowoczesne udogodnienia, położony bardzo blisko centrum handlowo-rozrywkowego, hotel IFA Dunamar stanowi idealne miejsce na niezapomniany pobyt w pobliżu morza.



Lokalizacja:

przy plaży.



Plaża:

piaszczysta, szeroka, parasole (płatne), leżaki (płatne).



Sport i fitness:

koszykówka, tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi, SPA, sauna, rzutki, bilard (płatny), siłownia, łaźnia turecka.



Sport na plaży:

narty wodne (płatne).



Wyżywienie:

śniadania w formie bufetu, możliwość dopłaty do obiadokolacji.



Dodatkowe informacje:

hotel oferuje możliwość zakwaterowania samotnego rodzica z dziećmi.



Cena zawiera:

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, bagaż główny + podręczny w przypadku lotów czarterowych z Warszawy, Katowic, Poznania; bagaż podręczny 10 kg (max. wymiary 55cmx40cmx20cm) w przypadku lotów liniami Ryanair z Warszawy-Modlina i Krakowa (istnieje możliwość zakupu bagażu głównego w momencie rezerwacji).

Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.



Cena nie zawiera:

Opcjonalnie dopłaty do bagażu głównego w przypadku lotów Ryanair z Warszawy-Modlina i Krakowa:

- dopłaty do bagażu głównego 15 kg (wyloty w czerwcu, lipcu, sierpniu, wrześniu oraz w terminie 20.12 - 05.01 - 390 zł/2 strony/os.; wyloty w pozostałych miesiącach - 230 zł/2 strony/os.)- dopłaty do bagażu głównego 20 kg (wyloty w czerwcu, lipcu, sierpniu, wrześniu oraz w terminie 20.12 - 05.01 - 510 zł/2 strony/os.; wyloty w pozostałych miesiącach - 340 zł/2 strony/os.)Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.



Obsługa:

Obsługa lokalnego przedstawiciela w języku polskim (spotkanie informacyjne w hotelu, kontakt telefoniczny).

Kategoria oficjalna :

****

Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:4 Udogodnienia:4

restauracje :

1, lobby bar, bar przy basenie, snack bar, internet, recepcja 24h, wymiana walut, fryzjer, udogodnienia dla niepełnosprawnych, kiosk, opieka lekarska (płatna), centrum konferencyjne.

Opis pokoi :

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną i prysznicem, biurko.

STANDARD: pokoje dla max. 2 osób ,w budynku bocznym.

STANDARD VIEW: pokoje dla max. 2 osób z widokiem na ocean, w budynku bocznym.

Standard :

****


ref:3440

Kitos kelionės datos

Don Gregory by Dunas

Ispanija / Gran Kanarija / San Agustin
940 €
  • Data: 2024-12-17 - 2024-12-24 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 20 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
****
Regionas:
Ispanija/ Gran Kanarija

Pasiūlymo aprašymas:
Puiki vieta poilsio saulėtame paplūdimyje mėgėjams. Viešbutis įsikūręs šalia paplūdimio ir greta San Agustino pajūrio pėsčiųjų alėjos, su barais ir restoranais. Iki garsiųjų Maspalomas kopų, galima nueiti pajūrio pėsčiųjų alėja per ilgesnį laiko tarpą ir pėsčiomis. Viešbutis siūlo skanų maistą, plačią all inclusive maitinimo programą, elegantiškus ir gerai prižiūrimus kambarius bei dviaukščius suite.

Vieta:
SAN AGUSTIN, prie pajūrio pėsčiųjų alėjos su barais ir restoranais, šalia viešbučio prekybos centras; apie 3 km nuo Playa del Ingles, apie 4,5 km nuo garsiųjų Maspalomas kopų; apie 25 km nuo Las Palmo oro uosto; autobusų sustojimo aikštelė apie 100 m nuo viešbučio (apie 3 EUR/Playa del Ingres).

Paplūdimys:
Las Burras, viešas, smėlio - tamsus smėlis, nuolaidus įėjimas į jūrą, tiesiogiai šalia viešbučio, skėčiai ir gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai mokami (apie 12 EUR/komplektas).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, gerai prižiūrimas, pastatytas 1973 m., iš dalies atnaujintas 2011 m. 8 aukštų pastate iš viso yra 244 kambariai, 4 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą veikianti registratūra, seifas registratūroje; restoranas - švediškas stalas, ispanų ir tarptautinė virtuvė, kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai; baras prie baseino, piano baras fojė (veikia tik žiemos sezono metu), valiutos keitykla, TV salė, bagažo saugykla, parduotuvė, saulėta terasa su sodu, atskira terasa nudistams su vaizdu į vandenyną, nemokamas bevielis internetas fojė; už papildomą mokestį: interneto kavinė (apie 5 EUR/30 min), aptarnavimas kambariuose, vaikų auklė, skalbykla, automobilių nuoma; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
dvivietis, (galima 1 papildoma vieta), apie 20 m², elegantiškas ir gerai prižiūrimas, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas; už papildomą mokestį: bevielis internetas (apie 4 EUR/30 min), seifas, mini baras; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų užsakoma prieš atvykimą; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą .

Sportas ir pramogos:
gėlo vandens baseinas, apie 250 m², gylis 1,1-1,6 m, ne sezono metu šildomas, prie baseino nemokamai skėčiai, gultai ir čiužiniai, rankšluosčiai už užstatą; stalo tenisas, stalo futbolas, sodo šachmatai, fitneso salė; piano baras, animacija suaugusiems ir vaikams: koncertai, viešbučio administracijos nustatytu laiku profesionalūs pasirodymai; už papildomą mokestį: biliardas, 2 teniso kortai, masažai; kitų organizatorių pasiūlymai: vandens sporto šakos paplūdimyje.

All inclusive (už papildomą mokestį):
pusryčiai (8.00-10.30), pietūs (13.00-15.00), vakarienė (18.30-22.00) švediškas stalas restorane, lengvi užkandžiai, ledai tarp pagrindinių patiekalų bare prie baseino; pyragaičiai, kava ir arbata bare prie baseino (16.00-17.00); nealkoholiniai gėrimai ir vietinės gamybos alkoholiniai gėrimai tam skirtame bare (10.00-24.00); būtina nešioti apyrankes all inclusive.

Kontaktai:
0034/928141802 , www.hotelesdunas.com


ref:169

Kitos kelionės datos

Corallium Beach

Ispanija / Gran Kanarija / San Agustin
947 €
  • Data: 2024-12-13 - 2024-12-20 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 20 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

:

3
Hiszpania/Gran Canaria

Informacje Ogólne :

Ifa Beach w San Agustin posiada 200 pokoi na 7 piętrach. Hotel położony jest 150 m od plaży piaszczysta. Miasta położone najbliżej hotelu to Playa Del Ingles (3 km) i Maspalomas (5 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada winda, sklepy, lobby i recepcję. W 7-piętrowym hotelu personel mówi po włosku, hiszpańsku i angielsku. Mobilność także na urlopie zapewni wypożyczalnia samochodów. Do dyspozycji są 2 baseny oraz oddzielny brodzik. Znajdujący się przy basenie bar oferuje swoim gościom relaks przy drinku. W pobliżu hotelu znajdują się bary/restauracje, sklepy, przystanek autobusowy, dyskoteka i centrum miasta. Odległość od hotelu: lotnisko LPA (25 km). Gościom poruszającym się na wózku inwalidzkim hotel oferuje następujące udogodnienia: rampa/podnośnik, winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich i łazienka przystosowana do korzystania przez osoby na wózkach inwalidzkich. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia :

Hotel oferuje kantor, sejfy, pralnię i pokojówki. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki :

Śniadanie w godz. 07:30 - 10:30 : bufet. Goście mogą zjeść posiłek w restauracji. Wieczorem odwiedź bar w recepcji.

Sport i Rozrywka :

Ifa Beach posiada jacuzzi i słoneczny taras. Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje tenis stołowy, rzutki i bilard. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 6 km.

Dodatkowe Informacje :

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa, American Express, Diners Club i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Bagaż :

Warszawa Modlin i Kraków
Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20)
Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze
- 15 kg - 200zł/osobę
- 20 kg - 300zł/osobę
Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.
Warszawa Chopin
Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20)
Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze
- 15 kg - 130zł/osobę
Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.

Rodzaje wyżywienia :

HB - śniadania i obiadokolacje. Napoje płatne dodatkowo
ALL - śniadania, obiady, kolacje. Pomiędzy posiłkami przekąski, lokalne napoje bezalkohlowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz 11:00 - 23:00


ref:3051

Kitos kelionės datos

Barceló Margaritas

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
949 €
  • Data: 2024-05-17 - 2024-05-24 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 34 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
****
Regionas:
Ispnaija/ Gran Kanarija

Pasiūlymo aprašymas:
Viešbutis priklauso Barcelo viešbučių tinklui. Tipiškas atostogų viešbutis įsikūręs ramioje vietoje, svečiams siūlo nerūpestingas ir linksmas atostogas. Mažiausiems svečiams viešbutyje skirta puiki animacinė programa, vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas, du braidymo baseinėliai. Viešbutis išsiskiria plačia all inclusive maitinimo programa bei teminiais vakarais, kuriuose demonstruojami ispaniški kulinarijos šedevrai. Viešbutyje didelė sporto-rekreacijos objektų bazė, todėl mėgstantys aktyvų poilsinį tikrai bus patenkinti. Viešbutis - idealus santykis tarp kokybės ir kainos.

Vieta:
centre PLAYA DEL INGLES, apie 500 m nuo prekybos centro, šalia Maspalomas kopos, apie 6 km nuo Costa Meloneras, apie 5 km nuo Maspalomas, apie 30 km nuo Las Palmo oro uosto.

Paplūdimys:
Playa del Ingles, viešas, smėlio, platus, apie 1500 m nuo viešbučio, su barais, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/diena), apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, nemokamas viešbučio autobusas (kartą per valandą) na Playa des Ingles ir Maspalomas.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, atnaujintas 2004 m. 2 pastatai: pagrindinis su standartiniais kambariais - 8 aukštų, ir pastatas su apartamentais - 7 aukštai, kuriuose iš viso yra 490 kambariai, 7 liftai, erdvus fojė, visą parą veikianti registratūra; pagrindiniame restorane, švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, teminiai vakarai, meniu ir kėdutės vaikams, 3 barai, iš jų 2 prie baseino, suvenyrų parduotuvė, butikas, konferencijų salė talpinanti iki 200 asmenų; už papildomą mokestį: interneto prieiga (apie 6 EUR/val.), automobilių ir dviračių nuoma, vaikų auklė, gydytojas pagal iškvietimą, kirpykla; paslaugos neįgaliems svečiams; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
dvivietis, (galima 1 papildoma vieta), pagrindiniame pastate (1-3 aukštai), apie 25 m², kuklus, patogus, oro kondicionierius sezono metu, vonios kambarys (vonia su dušu, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas; už papildomą mokestį: seifas (apie 3 EUR/diena), mini baras; lovelė vaikams iki 2 metų nemokamai (užsakoma prieš atvykimą); balkonas (stalas ir kėdės);

Superior:
dvivietis, (galima 1 papildoma vieta), atnaujinta 2012 m. vasara, pagrindiniame pastate (4-8 aukštai), apie 25 m², patogus, yra oro kondicionierius sezono metu, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas; už papildomą mokestį: seifas (3 EUR/diena) ir mini baras; lovelė vaikams iki 2 metų nemokamai (užsakoma prieš atvykimą); balkonas (stalas ir kėdės).

Apartamentai:
iki 4 asm. iš jų 3 suaugę, apartamentai: naujoviškai įrengti, dieninė dalis - virtuvėlė, šaldytuvas, sofa, atskiras miegamasis, vonios kambarys (dušas arba vonia, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija (LCD), telefonas, seifas (už papildomą mokestį); lovelė vaikams iki 2 metų (užsakoma prieš atvykimą); balkonas (stalas ir kėdės);

Sportas ir pramogos: 
2 gėlo vandens baseinai, iš jų 1 ne sezono metu šildomas: pagrindinis - apie 300 m², gylis iki 1,7 m, baseinas prie pastato su apartamentais - apie 200 m, gylis 1,6 m, 2 negilūs baseinai vaikams, prie baseino nemokami skėčiai ir gultai, maudymosi rankšluosčiai už užstatą (apie 20 EUR), tinklinis, vandensvydis, fitnesas, stalo tenisas, teniso kortas (raketės ir apšvietimas už papildomą mokestį); šaudymas (nuo 16 metų), diskoteka, mini klubas vaikams (4-12 metų amžiaus), vaikų žaidimų aikštelė, terasa skirta nudistams su vaizdu į jūrą, profesionali animacinė programa suaugusiems ir vaikams, pramoginės programos, konkursai, žaidimai, įvairūs pasirodymai; už papildomą mokestį: biliardas, sveikatingumo centras su sauna ir masažais; už viešbučio ribų: golfo laukai Maspalomas (apie 1,5 km), El Salobre Golf & Resort (apie 8 km).

All inclusive:
pusryčiai (7.30-10.30), pietūs (13.00-15.00), vakarienė (18.00-21.00) švediškas stalas restorane, užkandžiai, kai neveikia pagrindinis restoranas (11.00-18.00); kava, arbata ir desertas (15.00-18.00), nealkoholiniai gėrimai ir vietinės gamybos alkoholiniai gėrimai (10.00-23.00).

Kontaktai:
0034/928761112, www.barcelomargaritas.com


ref:270

Kitos kelionės datos

Occidental Roca Negra

Ispanija / Gran Kanarija / Agaete
974 €
  • Data: 2024-09-13 - 2024-09-20 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 37 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:23890

Kitos kelionės datos

Gloria Palace San Agustin Thalasso

Ispanija / Gran Kanarija / San Agustin
977 €
  • Data: 2024-09-20 - 2024-09-27 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 37 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
****
Regionas:
Ispanija/ Gran Kanarija

Pasiūlymo aprašymas:
Gražus vaizdas į vandenyną, baseinai viešbučio sode ir ant stogo bei moderniausias talasoterapijos centras Europoje, maždaug 7 tūkst. m² ploto, su fantastiniu baseinu Get in Shape. Viešbutis puiki vieta visos šeimos atostogoms: patogūs šeimyniniai kambariai, mini klubas, animacinė programa ir suaugusiems, ir vaikams, plati sporto-rekreacinė objektų bazė, užtikrina malonias atostogas tiek suaugusiems, tiek ir vaikams. Viešbutis įsikūręs ramioje turistinio miestelio San Agustin vietoje, tik 2 km nuo pramogų kurorto Playa del Ingles centro, iki kurio galima nuvažiuoti nemokamu viešbučio autobusu.

Vieta:
apie 1 km nuo SAN AGUSTIN centro, ant kalno, apie 2 km nuo Playa del Ingles, apie 500 m nuo restoranų, parduotuvių ir barų, apie 5 km nuo garsiųjų Maspalomas kopų; apie 24 km nuo Las Palmo oro uosto; nemokamas viešbučio autobusas iki Playa del Ingles ir Maspalomas, autobusų sustojimo aikštelė apie 500 m nuo viešbučio (apie 1,5 EUR/Playa del Ingles).

Paplūdimys:
San Agustin, nedidelis, viešas, tamsus smėlis, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 600 m nuo viešbučio; Las Burras, nedidelis, viešas, tamsus smėlis, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 700 m nuo viešbučio, nuėjimas keliu ir laiptais; abiejuose paplūdimiuose skėčiai, gultai ir čiužiniai mokami (apie 12 EUR/komplektas).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1989 m., o atnaujintas 2007 m. Pagrindinis pastatas ir žemesni pastatai su šeimyniniais kambariais, 9 aukštai, iš viso 448 kambariai, 3 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą veikianti registratūra; pagrindiniame restorane - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, show-cooking, meniu ir kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, restoranas Gorbea - á la carte, padavėjo paslaugos, vietinė virtuvė, kėdutės vaikams; baras fojė, baras prie baseino, užkandžių baras sode, Terraza Chill Out Gorbea, lounge-baras gyva muzika, TV kambarys, automobilių stovėjimo aikštelė, mini prekybos centras; konferencijų salė 200 asm. sodas, bevielis internetas; už papildomą mokestį: interneto prieiga (3 EUR/30 min), seifas registratūroje (apie 2 EUR/diena), aptarnavimas kambariuose (7.00-23.00), vaikų auklė (pagal užsakymą), kirpykla, skalbykla; priimami naminiai gyvūnai iki 5 kg (mokestis: apie 40 EUR/sav.); priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis:
dvivietis (galima 1 papildoma vieta), apie 20 m², elegantiškas ir naujoviškas, yra individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, wc; plaukų džiovintuvas), TV, telefonas, kavos/arbatos rinkinys; už papildomą mokestį: interneto prieiga (apie 10 EUR/diena), seifas (apie 18 EUR/sav.), mini baras; nemokama lovelė vaikui iki 2 metų rezervuojama prieš atvykimą; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą arba baseiną; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;

šeimyninis:
trivietis (galimos 1 arba 2 papildomos vietos), apie 42 m², įranga kaip standartiniame kambaryje, su papildoma svetaine; vaizdas į sodą arba baseiną; šeimyninis kambarys už papildomą mokestį

Sportas ir pramogos:
du gėlo vandens baseinai, gylis 1,4 m, apie 192 m² ir 100 m², gėlo vandens braidymo baseinėlis vaikams, apie 20 m², gylis 0,4 m, baseinas Chill Out terasoje su išskirta dalimi nudistams, viršutiniame aukšte, sūrus vanduo, apie 75 m², nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų sode, prie baseino Chill Out skėčiai ir gultai mokami (apie 5 EUR/diena), rankšluosčius už užstatą (apie 10 EUR; keitimas apie 1 EUR); stalo tenisas, smiginis, šaudymas iš lanko; vaikų žaidimo aikštelė ir kambarys, mini klubas (iki 4 metų), diskoteka, animacija suaugusiems ir vaikams; už papildomą mokestį: 2 teniso kortai (apie 8 EUR/val.) su įrangos nuoma (apie 3 EUR/raketė), 3 paddle teniso kortai, skvošas, biliardas, apie 5 km nuo 18-duobučių golfo lauko Maspalomas International Golf Course ir apie 7 km nuo 18-duobučių Meloneras Golf.

All inclusive (už papildomą mokestį):
pusryčiai (7.30-10.30), pietūs (13.00-15.30), vakarienė (18.30-21.30) švediškas stalas pagrindiniame restorane; užkandžiai tarp pagrindinių maitinimų pagrindiniame restorane; nealkoholiniai gėrimai ir vietinės gamybos alkoholiniai gėrimai tam skirtame bare (10.00-23.00); būtina nešioti apyrankes all inclusive.

Kontaktai:
0034/928128505, www.gloriapalaceth.com


ref:237

Kitos kelionės datos

Relaxia Beverly Park

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
977 €
  • Data: 2024-06-21 - 2024-06-28 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 38 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
***

Regionas:
Ispanija / Gran Kanarija
Pasiūlymo aprašymas:
Pasiūlymas aktyvioms atostogoms su šeima ar draugų grupėms. Jaukus viešbutis įsikūręs mažoje įlankoje, siūlo erdvius ir patogiai įrengtus kambarius šeimoms. Turi 3 baseinus, mini klubą bei specialią  vietą žaisti žaidimus, sportuoti. Suaugusieji gali rasti atokvėpį sveikatingumo centre, maistas ir gėrimai yra gurmanų restorane su tarptautine virtuve, yra du barai teikiantys skanius gėrimus bei desertus. Artumas  Playa del Ingles suteikia vakaro pramogas aukščiausiu lygiu.
Vieta:
viešbučio rajone Playa del Ingles, ant kalvos, maždaug 800 m nuo Playa del Ingles centro, apie 300 metrų nuo viešbučio prekybos centro, parduotuvių, restoranų ir barų, apie 1 km nuo San Agustin, apie 5 km nuo kopos Maspalomas; maždaug 25 km nuo Las Palmas oro uosto; autobusų stotelė apie 50 metrų nuo viešbučio.
Paplūdimys:
Playa del Ingles, viešas, smėlis, nuolaidus įėimas į jūrą, apie 150 metrų nuo viešbučio, prieigos pėsčiūjų takais, paplūdimio skėčiai ir gultai mokami (apie 9 EUR / rinkinys / dieną).
Viešbutis:
3 žvaigždučių, gerai prižiūrimas, pastatytas 1970 matais, iš dalies renovuotas 2006 metais, yra 469 kambariai, 1 pastatas, 7 aukštų, 3 liftai, erdvus fojė, restoranas – švediškas stalas, tarptautinės virtuvės, kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai; 2 barai: Saloon baras ir baras prie baseino; Automobilių stovėjimo aikštelė, kabelinė televizija, valiutos keitimas, dovanų parduotuvė, spaudos kioskas; terasa su vaizdu į sodą ir baseiną, yra sodas; už tam tikrą mokestį: kambario paslaugos, bevielis interneto ryšys ( apie 6 EUR / val, apie 25 EUR / savaitę), gydytojo iškvietimas, skalbykla, kirpėjas; Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express.
Apartamentai:
Standartinis:
2-asm. (galima 1 papildoma lova), apie 18 m2, erdvus ir elegantiškas, su oro kondicionieriumi (liepa-rugsėjis), vonios kambarys (vonia, dušo kabina, tualetas), palydovinė televizija, telefonas; mokama: bevielis internetas, seifas; Nemokama vaikiška lovelė,skirta vaikams iki 2 metų, paprašius iki atvykimo; Balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Šeimos kambarys:
2-asm. (galimos 2 papildomos lovos), apie 30 m2, svetainė su virtuvėle ir miegamamojo patogumais kaip ir standartiniame kambaryje, šaldytuvas, kavos ir arbatos įrenginiai; Šeimos kambarys už papildomą mokestį.
Sportas ir pramogos:
3 baseinai, gėlo vandens, du maždaug 250 m2, gylis 1.1-1.9 m, sūkurinė vonia, baseinas, gėlo vandens maždaug 150 m2, gylis 1.1-1.9 m, šildomas žiemą, vaikų baseinas, gėlo vandens apie 20 m2, gylis 0.4 m, prie baseinų nemokami skėčiai nuo saulės, gultai ir čiužiniai; teniso kortai (nomos mokestis už apšvietimą ir įrangą), stalo tenisas, vandens polo, šaudymas iš lanko; Mini klubas (4-12 metų), žaidimo aikštelė ir vaikų žaidimo kambarys; pasirodymai suaugusiems ir vaikams;už tam tikrą mokestį: mini golfas, biliardas, vandens sportas paplūdimyje; Sveikatingumo centras: nemokama- Fitnesas; mokama: masažas, sauna, grožio procedūros veidui ir kūnui.
All inclusive:
Pusryčiai (7.00-10.00), pietūs (13.00-14.30), vakarienė (18.15-21.15) švediškas stalas pagrindiniame restorane; arbata kava, tortas (16.00-17.00); užkandžiai patiekiami prie baseino baro (12.30-16.00); gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00-23.00) teikiami  paskirtuose baruose; būtina nešioti apyrankes all inclusive.
Kontaktai:
0034 / 928774042 , www.beverlyparkhotel.es


ref:681

Kitos kelionės datos

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Ispanija / Gran Kanarija / Meloneras
977 €
  • Data: 2024-06-14 - 2024-06-18 (4 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 38 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
*****
Regionas:
Ispanija / Kanarų salos / Gran Kanarija

Pasiūlymo aprašymas:
Išskirtinis, unikalus, sukurtas remiantis Kanarų miesto aikštės modeliu, kuriai būdingi sodai ir ir namai su mediniais balkonais. Registratūra sumodeliuota ant vienos iš seniausių bažnyčių Gran Kanarijoje, su dviem bokštais, varpine ir kupolu. Ji užima didelį plotą - daugiau nei 56.000 m². Viešbučio pastatai yra tarp egzotinių augalų sodo. Verta aplankyti puikų Spa ir talasoterapijos centrą, atidarytą 2005m, kuriame naudojami naujausi ir tradiciniai metodai, sveikatingumo ir kosmetikos srityje.

Vieta:
Į pietus nuo salos, naujame turistų centre Meloneras; netoli paplūdimio ir garsių Maspalomas kopų; apie 400 m nuo prekybos centro; apie 5 km nuo Playa del Ingres; apie 40 km nuo Las Palmas oro uosto; apie 400 m iki autobusų stotelės.

Paplūdimys:
Meloneras - apie 300 m nuo viešbučio, viešas, smėlio paplūdimys. Apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu. Skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR / diena). Maspalomas – apie 800 m nuo viešbučio, viešas, smėlio paplūdimys. Apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu. Skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR / diena).

Viešbutis
Penkių žvaigždučių, prabangus, pastatytas 2004m. Viešbutis 1-5 aukštų, jame yra 561 kambarys; 10 liftų; įspūdingas fojė; 5 restoranai: ,,La Plaza‘‘ ir ,,La Casa Vieja‘‘, kuriuose švediškas stalas, yra meniu ir kėdutės vaikams; restoranai a la carte ,,Club Ovo‘‘ - Viduržemio ir ,,El Patio‘‘ - italų virtuvė; Grilis Alpendre; 6 barai, butikas; konferencijų centras, talpinantis iki 150 asm.; sodas, kurio plotas apie 9000 m². Už papildomą mokestį: bevielis internetas; interneto kavinė; kirpykla; skalbykla; auklė; automobilių nuoma; įrenginiai ir kambariai svečiams su negalia. Priimamos kreditinės kortelės: Visa, Mastercard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis:
dvivietis (galimybė 1 papildomai lovai); apie 35 m²; modernus ir prabangus; individualiai reguliuojamas oro kondicionierius; vonios kambarys (atskiras dušas ir vonia, tualetas, plaukų džiovintuvas); rūbų spinta; plokščiaekranis televizorius su palydovine televizija; telefonas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakant prieš atvykim;. Už papildomą mokestį: bevielis internetas; seifas; mini baras; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės).
Junior Suite: iki 4 asmenų; apie 80 m²; modernus ir prabangus; sąlygos kaip standartiniame kambaryje; papildomai: atskira svetainė; 2 plokščiaekraniai televizoriai; VIP paketas: vynas ir vaisiai kambaryje atvykimo proga; dienraščiai į kambarį; nemokamas bevielis internetas.

Sportas ir pramogos:
5 baseinai, 4 iš jų gėlo vandens, 1 – jūros vandens, 3 baseinai sezono metu šildomi. 2 dideli baseinai, 933 m² ir 1127 m², gylis iki 1,6 m; gėlo vandens vaikų baseinas, 44 m², gylis iki 0,4 m; 3 sukūrinės vonios. Prie baseinų nemokami skėčiai nuo saulės ir gultai. Kitos pramogos: stalo tenisas; treniruoklių salė; smiginis; vandensvydis; futbolas; mini klubas (4-12 metų amžiaus vaikams); muzikos vakarai; dienos ir vakaro pramogos. Už papildomą mokestį: stalo žaidimai; mini golfas; teniso kortai; biliardas; SPA Corallium‘‘: uždaras baseinas su vaizdu į vandenyną; gydymui naudojamas gydomųjų savybių turintis jūros vanduo; masažas; sauna; refleksologijos; atsipalaidavimo technikos; aromaterapija; grožio procedūros; natūralių kosmetikos produktų butikas. Apie 3 km nuo viešbučio golfo aikštynas; apie 500 m nuo viešbučio kazino.

Kontaktai:
0034 / 928.128.100, www.lopesanhotels.com


ref:330

Kitos kelionės datos

Suites & Villas by Dunas

Ispanija / Gran Kanarija / Maspalomas
977 €
  • Data: 2024-06-07 - 2024-06-14 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 38 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategoria:

****

Region:

Wyspy Kanaryjskie / Gran Canaria

Siulau aprašymas: :

Окpужен тpопическим садом площадью 75 000 м² отель pаспоpяжается всего 4 бассейнами для взpослых и 3 бассейнами для детей. pасположен вблизи Пpиpодного заповедника дюн Маспаломас, а также известного маяка Фаpо - символа Гpан Канаpии. Совpеменные и пpостоpные виллы, а также номеpа suitе с отдельной гостиной и спальней, а также собственной теppасой - это идеальный выбоp для семейного отдыха.

PАСПОЛОЖЕНИE: :

в отельном кваpтале, ок. 800 м от центpа МЕЛОНЕpАС с баpами и pестоpанами, возле местной доpоги, мини-маpкет и киоск возле отеля; ок. 35 км от аэpопоpта в Лас Пальмас.

ПЛЯЖ: :

Maspalomas, общественный, песчаный, пологий спуск к моpю, нагpажден сеpтификатом Голубой флаг, ок. 800 м от отеля, к пляжу можно дойти по местной доpоге или доехать на бесплатном отельном мини-автобусе 4 pаза в день, зонты, шезлонги и матpасы за отдельную плату (ок. 12 EUR/комплект), на пляже отведена зона для натуpщиков.

OTEЛЬ: :

четыpехзвездочный, элегантный и ухоженный, постpоен в 1990 г. (виллы) и 1996 г. (номеpа suitе), обновленные номеpа в 2008 г. (виллы) и 2011 г. (номеpа suitе), главное здание, а также 226 номеpов suitе и 76 вилл; в главном здании: кpуглосуточный pесепшен, элегантный и пpостоpный холл, главный pестоpан - питание шведский стол, интеpнациональная кухня, шоу пpиготовление пищи и тематические вечеpа 3 pаза в нед., пpедусмотpены детские кpесла и меню для детей, вегетаpианские блюда, во вpемя ужина обязательный дpесс-код (мужчины - длинные бpюки); pестоpан/баp Delfin (блюда не охвачены all inclusive) – á la carte, итальянская кухня, пpедусмотpены детские кpесла; баp в холле (не охвачен all inclusive), баp в дискотеке, теppаса с видом на сад и бассейн, тpопический сад площадью 75 000 м², мини-маpкет, киоск, пункт обмена валют, банкомат, паpкинг, камеpа хpанения багажа; за отдельную плату: беспpоводной Интеpнет в общедоступных местах; за отдельную плату: пpачечная, вpач по вызову, паpикмахеpская, няня для pебенка, обслуживание в номеpах, пpинимаются кpедитные каpточки. Visa,MasterCard, American Express.

НОМЕР::

suite: :

2-мест. (можно pазместить дополнительно 1 или 2 кpовати для детей), ок. 40 м², пpостоpный и элегантный, индивидуально упpавляемый кондиционеp, ванная комната (ванна, туалет, фен), спальня и отделенная двеpью гостиная, спутниковое телевидение, телефон, беспpоводной Интеpнет: за отдельную плату: мини-баp: оплачивается в зависимости от потpебления, сейф; бесплатно кpоватка для pебенка до 2 лет по пpедваpительному заказу до пpиезда; балкон или теppаса (столик и стулья), вид на сад или бассейн.

СПОРТ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ: :

4 бассейна, в том числе 3 подогpеваемые в зимний сезон, пpесная вода, неpегуляpной и пpямоугольной фоpмы, главный бассейн ок. 200 м², дpугие ок. 100 м², каждый, гл. 1,1-1,5 м., подогpеваемые в зимний сезон, гидpомассаж, джакузи, 3 бассейна для детей, пpесная вода, каждый ок. 15 m², гл. 0,5 м, у бассейнов бесплатные шезлонги и зонты, полотенца под залог; тpенажеpный зал, даpтс, настольный теннис; игpовая площадка и комната для детей, мини-клуб (4-12 лет), анимации для взpослых и детей, дискотека; за отдельную плату: теннисный коpт ( с освещением и пpокатом оснащения), бильяpд; велнес-центp (сауна и массаж); внешнее пpедложение: водные виды споpта на пляже, гоpные велосипеды, веpховая езда, 18-луночное поле для гольфа 600 м от отеля.

ALL INCLUSIVE (за дополнительную плату)::

завтpак (8.00-10.30), обед (13.00-15.00), ужин (18.30-22.00), питание - шведский стол в главном pестоpане; полдник подаваемый в баpе Delfin у бассейна (16.00-17.00), закуски в баpе Delfin у бассейна (10.30-13.00 и 15.00-17.00); местные безалкогольные и импоpтные алкогольные напитки в баpе у бассейна и в дискотеке (10.00-24.00); необходимо носить бpаслеты all inclusive; стандаpтная фоpмула all inclusive, дополнительно: импоpтные алкогольные напитки, выбоp вина. а также обеды á la carte в pестоpане Delfin.

KOНTAKT: :

0034/928141800, www.dunashotels.com


ref:2424

Kitos kelionės datos

Rondo

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
984 €
  • Data: 2024-12-06 - 2024-12-13 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 20 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
***
Regionas:
Ispanija / Kanarų salos / Gran Kanarija

Pasiūlymo aprašymas:
Jaukus ir gerai prižiūrimas, įsikūręs pajūrio kaimelio Playa del Ingles centre, kuriame gausu pramogų. Šioje vietoje yra žinomiausios kopos Kanarų salose – Maspalomas, per kurias Jūs galite pėsčiomis nueiti iki garsaus paplūdimio Playa del Ingles, o iš čia galima grįžti nemokamu autobusu. Viešbutis siūlo patogias ir erdvias studijas ir apartamentus, visuose kambariuose įrengtos virtuvėlės. Yra baseinas ir daugiafunkcinė sporto aikštelė, kur dienas ir vakarus gali leisti suaugusieji ir vaikai. Viešbutis giriamas už išskirtinį klientų aptarnavimą ir aukštą paslaugų lygį. Rekomenduojama tiek poilsiui su draugais tiek su šeima.

Vieta:
Playa del Ingles centre; ant pagrindinio kelio, prie kurio vyksta diskotekos, yra prekybos centrų; apie 5 km nuo Maspalomas kopų; apie 30 km nuo Las Palmas oro uosto; autobusų stotelė apie 300 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Playa del Ingles – viešas, smėlio priėjimas prie jūros, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 1,5 km nuo viešbučio. Į paplūdimį veža nemokamas viešbučio autobusas keturis kartus per dieną. Skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai mokami (apie 12 EUR / rinkinys).

Viešbutis:
Trijų žvaigždučių, pastatytas 1974m, pilnai renovuotas 1999m. Penkių aukštų pastate yra 98 kambariai; 2 liftai; erdvus ir elegantiškas fojė; restoranas, kuriame švediškas stalas, tarptautinė ir vietinė virtuvė, yra kėdutės vaikams, vegetariškų patiekalų; 3 barai, vienas iš ju prie baseino; TV kambarys; dviračių ir bagažo saugykla; terasa su vaizdu į vandenyną; nedidelis sodas. Už papildomą mokestį: bevielio interneto ryšys visame viešbutyje (apie 6 EUR / diena, apie 20 EUR / savaitė); aptarnavimas kambariuose; kirpykla; skalbykla. Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Studija
: dvivietis (galimybė 1 papildomai lovai); apie 30 m²; vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas - paprašius); miegamasis su virtuvėle; palydovinė televizija; telefonas; šaldytuvas; Už papildomą mokestį: bevielis internetas; seifas; balkono (stalas ir kėdės); vaizdas į sodą arba baseiną; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakant prieš atvykimą.
Apartamentai: telpa iki 5 žmonių; apie 40 m²; įranga kaip studijos tipo kambaryje; papildoma svetainė ir miegamasis atskirti durimis. 

Sportas ir pramogos:
Sezono metu šildomas gėlo vandens baseinas, apie 80 m², gylis 1,1-1,8 m. Prie baseino nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai. Kitos pramogos: stalo tenisas; vandens aerobika; vaikų žaidimo aikštelė (kaimyninėje esančiame Hotel Miraflor Suites); mini klubas (iki 12 metų vaikams); animacija suaugusiems ir vaikams; muzikinės programos; diskoteka. Už papildomą mokestį: teniso kortai su apšvietimu ir įrangos nuoma (kaiminystėje esančiame Hotel Miraflor Suites); universali žaidimų aikštelė; biliardas; smiginis; mini golfas ir boccia (kaimyniniame Hotel Miraflor Suites); sveikatingumo centras: nemokamas uždaras sūraus vandens, šildomas plaukimo baseinas, apie 30 m², gylis 1,1-1,8 m; už papildmą mokestį: sauna; fizioterapija; akupunktūra; masažas; vandens sportas paplūdimyje.

All inclusive (taikomi papildomi mokesčiai):
Pusryčiai (8.00-10.00), pietūs (13:00-15:00), vakarienė (18.30-21.00) švediško stalo restorane; popietės arbata patiekiama bare prie baseino (15.30-17.00), užkandžiai bare prie baseino (10.00-20.00), vietiniai gaivieji gėrimai ir vietinės gamybos alkoholiniai gėrimai patiekiami paskirtuose baruose (10.00-22.30). Privaloma dėvėti all inclusive apyrankes.

Kontaktai:
0034 / 928.760.398, www.aparthotelrondo.com


ref:248

Kitos kelionės datos

HL Suitehotel Playa del Ingles

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
1018 €
  • Data: 2024-12-06 - 2024-12-13 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 20 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:6295

Kitos kelionės datos

Tabaiba Princess

Ispanija / Gran Kanarija / Maspalomas
1062 €
  • Data: 2024-12-06 - 2024-12-13 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 20 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

:

4
Hiszpania/Gran Canaria

Informacje Ogólne :

Tabaiba Princess znajduje się w odległości 1500 m od plaży piaszczysta. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Playa Del Ingles (3 km). Znajduje się w Maspalomas, Hotel posiada 439 pokoi i został odnowiony w 2012 roku, dostępna jest klimatyzacja i winda. Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję. Dzieci mają własny program animacji oraz możliwość zabawy na placu zabaw. W 5-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku, angielsku i hiszpańsku. Do dyspozycji są 4 podgrzewany baseny ze słodką wodą . Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. Odległość od hotelu: lotnisko LPA (35 km). W pobliżu hotelu znajdują się postój taksówek i przystanek autobusowy. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna.

Udogodnienia :

Hotel oferuje sejfy. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki :

Śniadanie: bufet. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi.

Sport i Rozrywka :

W ramach aktywności hotel oferuje bilard, tenis stołowy i program zajęć animacyjnych. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: tenis. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 300 m. Jeśli chodzi o wellness i zdrowie, hotel oferuje saunę, solarium, masaże wodne i łaźnię turecką. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo.

Dodatkowe Informacje :

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Bagaż :

Warszawa Modlin i Kraków
Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20)
Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze
- 15 kg - 200zł/osobę
- 20 kg - 300zł/osobę
Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.
Warszawa Chopin
Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20)
Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze
- 15 kg - 130zł/osobę
Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.

Rodzaje wyżywienia :

ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach wyznaczonych przez hotel.


ref:3126

Kitos kelionės datos

Bull Astoria

Ispanija / Gran Kanarija / Las Palmas de Gran Canaria
1094 €
  • Data: 2024-06-21 - 2024-06-28 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • Operatorius: EXIM Tours
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 38 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:6358

Kitos kelionės datos

Gloria Palace Amadores Thalasso

Ispanija / Gran Kanarija / Puerto Rico
1122 €
  • Data: 2024-09-20 - 2024-09-27 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 37 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
****
Regionas:
Ispanija / Gran Kanarija

Pasiūlymo aprašymas:
Viešbutis įsikūręs ant didelės pajūrio uolos ir išsiskiria puikia šiuolaikine architektūra. Natūraliu akmeniu papuošti viešbučio pastatai puikiai įsikomponuoja į uolos terasas. Pasakiškais vaizdais į vandenyną bei nuostabiais saulėlydžiais, galima tiesiogiai grožėtis iš infinity tipo baseinų. Moderniuose ir prabangiai įrengtuose apartamentuose, vyrauja minimalistinis interjero stilius bei nuostabūs vaizdai į jūrą. Svečiams taip pat skirtas Spa centras su puikiu baseinu, procedūromis ir masažais. Viešbutis 2012 m. už aukštą aptarnavimo lygį bei individualų dėmesį kiekvienam svečiui buvo apdovanotas Itakos prizu už aukščiausios kokybės paslaugas.

Vieta:
ant pajūrio uolos, tarp 2 paplūdimių; apie 1 km nuo Puerto Rico centro, šalia parduotuvės, restoranai ir barai, apie 12 km nuo Puerto de Mogan, apie 21 km nuo Playa del Ingles; apie 49 km nuo Las Palmo oro uosto; autobusų sustojimo aikštelė apie 200 m nuo viešbučio (apie 4 EUR/Playa del Ingles).

Paplūdimys:
Puerto Rico Beach, viešas, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 300 m nuo viešbučio, nusileidimas panoraminiu liftu, nuėjimas pėsčiųjų alėja, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/komplektas); Amadores Beach, viešas, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 500 m nuo viešbučio, nusileidimas panoraminiu liftu, nuėjimas pėsčiųjų alėja, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/komplektas).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, elegantiškas ir stilingas, pastatytas 2003 m. Dviejuose 7 aukštų pastatuose iš viso yra 392 kambariai, 8 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą veikianti registratūra; pagrindiniame restorane - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, show-cooking, meniu ir kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai; barai: Paseo, užkandžių baras, baras fojė, baras prie baseino, suvenyrų parduotuvė, mini prekybos centras, automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų centras 250 asm. terasa su vaizdu į vandenyną; už papildomą mokestį: bevielis internetas (apie 8 EUR/diena), interneto prieiga (apie 3 EUR/val.), aptarnavimas kambariuose (7.00-23.30), vaikų auklė, kirpykla; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis:
dvivietis (galima 1 papildoma vieta), apie 35 m², modernus ir elegantiškas, yra individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys; už papildomą mokestį: interneto prieiga (apie 8 EUR/diena), seifas (apie 2,5 EUR/diena), mini baras; nemokama lovelė vaikui iki 2 metų rezervuojama prieš atvykimą; balkonas (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą.

Junior suite:
dvivietis (galima 1 papildoma vieta), apie 75 m², elegantiškas ir prabangus, yra individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, dušas, wc; plaukų džiovintuvas), svetainė ir miegamasis; įranga kaip standartiniame kambaryje; terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą; kambarys junior suite už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
du baseinai: ­ gėlas ir sūrus vanduo, kiekvienas apie 340 m², gylis apie 1,4 m, braidymo baseinėlis vaikams, apie 0,4 m, prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą (apie 10 EUR; keitimas 0,5 EUR); saulėtoje terasoje išskirta dalis nudistams; stalo tenisas, smiginis, šaudymas iš lanko; vaikų žaidimo aikštelė ir kambarys, mini klubas (4-12 metų), diskoteka, amfiteatras, piano baras, animacija suaugusiems ir vaikams; už papildomą mokestį: teniso kortai (apie 11 EUR/val.) su apšvietimu (apie 3 EUR/val.), biliardas; vandens sporto šakos paplūdimyje; talasoterapijos centras: uždaras sūraus vandens baseinas, apie 50 m², gylis iki 1,4 m, hidromasažai; fitneso centras, sauna, garinė pirtis, vandens srovės, masažai, procedūros su šokoladu ir vynu, manikiūras, pedikiūras - viešbučio svečiams 10% nuolaida; apie 4 km nuo viešbučio 18-duobučių golfo laukas Tauro golfas, apie 7 km - Salobre Golf.

All inclusive (už papildomą mokestį):
pusryčiai (8.00-10.30), pietūs (13.00-15.30), vakarienė (18.30-21.30) švediškas stalas pagrindiniame restorane; užkandžiai bare (10.30-18.00); nealkoholiniai gėrimai ir vietinės gamybos alkoholiniai gėrimai tam skirtuose baruose (10.00-23.30); būtina nešioti apyrankes all inclusive.

Kontaktai:
0034/928128507, www.gloriapalaceth.com


ref:238

Kitos kelionės datos

Cordial Mogan Playa

Ispanija / Gran Kanarija / Puerto De Mogan
1135 €
  • Data: 2024-09-20 - 2024-09-27 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 37 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
****

Regionas:
Ispanija /Gran Kanarija
Pasiūlymo aprašymas:
Fantastinė subtropinio sodo aplinka, jaukūs kambariai, gražūs baseinai, SPA Inagva ir ant Puerto de Mogan žavinga Kanarų architektūra apjungia šiuolaikinius reikalavimus. Gražiai sutvarkytas viešbutis, siūlo ne tik  fantastišką aplinką atostogoms, bet ir daug galimybių aktyviam poilsiui. Įdomu tai, archeologijos parko atradimai  iš Guanches laikų, esančios viešbučio svetainėje.
Vieta:
apie 300 m nuo centro PUERTO Mogan, priešais prekybos centrą ir supermarketą; 24 km nuo Maspalomas gamtinio rezervato; apie 52 km nuo Las Palmas oro uosto.; autobusų stotelė apytiksl. 200 m nuo viešbučio (veža į Maspalomas paplūdimį).
Paplūdimys:
Puerto de Mogan, viešas, smėlis, nuolaidus įėimas į jūrą, apie 300 metrų nuo viešbučio, skėčiai nuo saulės, gultais ir čiužiniai mokami (apie 12 EUR / rinkinys); prie paplūdimio yra pasivaikščiojimams skirtas kelias su barais ir restoranais.
Viešbutis:
4 žvaigždučių su puse, prabangus, elegantiškas ir stilingas, pastatytas 2004 metais, nuolat atnaujinamas, taip pat yra 487 standartiniai kambariai ir mažieji apartamentai, 9 pastatai, 2-3 aukštų, liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, restoranai Tamarona - švediškas stalas, Kanarų ir tarptautinės virtuvės patiekalai, La Fula - baseinas, tarptautinės virtuvės, Los Guayres - a la carte, Kanarų virtuvės patiekalai, kėdutės vaikams ir vaikų meniu, vegetariški patiekalai, barai: Bandama esantis fojė, La Sama esantis prie baseino ;gėrimai, pusryčiai klientams specialiai į kambarius, Fataga  diskotekoje; TV kambarys, skaitykla, kioskas, suvenyrų parduotuvė, Bagažo saugykla; 50 žmonių talpinanti konferencijų salė, terasa su vaizdu į baseiną, subtropinis sodas, nemokamas bevielis internetas visame viešbutyje; už tam tikrą mokestį: visą dieną kambario paslaugos, gydytojo iškvietimas, skalbykla; Pritaikyta neįgaliesiems; Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.
Apartamentai:
Standartinis:
2-asm. (galima 1 papildoma lova vaikui), maždaug 25 m², elegantiškas ir gerai saugomas, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, chalatai, šlepetės), palydovinė televizija, telefonas, nemokamas bevielis internetas.; už tam tikrą mokestį: seifas, mini baras; nemokama vaikiška lovelė, skirta vaikams iki 2 metų, paprašius iki atvykimo; balkonas (stalas ir kėdės);
Junior Suite:
2-asm. (galima 1 papildoma lova vaikui), apytiksl. 35 m², įrengtas kaip standartinis kambarys, svetainė su miegamuoju - miegamasis atskirtas durimis.
Sportas ir pramogos:
2 baseinai , gėlo vandens, sezoniškai šildomas, maždaug 300 m², gylis  apytiksl. 1.2-1.9 m ir apytiksl. 200 m², gylis  1.1-1.9 m, vaikų baseinas, gėlo vandens, maždaug 20 m², gylis  0.4 m apytiksl., prie baseinų nemokami skėčiai nuo saulės, gultai su čiužiniais ir rankšluosčiais; stalo tenisas, smiginis, Petankė, universali žaidimų aikštelė, lauko šachmatai, sporto klubas, vandens aerobika; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 metų), animacija suaugusiems ir vaikams, diskoteka; Už tam tikrą mokestį: teniso kortai su apšvietimo ir įrangos nuoma, boulingas, nardymo centras "Ekstra Divers" paplūdimyje, kalnų dviračių nuoma "FREEMOTION"; . Inagva SPA: uždaras baseinas, gėlo vandens, apie 70 m², 5 gydymo kambariai, sūkurinė vonia, krioklys "Swan Neck", garinė pirtis, sauna, sūkurinė vonia, flotariai (flotarium), masažai  veidui ir kūno; už tam tikrą mokestį: SPA, reikalavimas  - nuo 18 metų.
All inclusive:
Pusryčiai (7.30-10.30), vakarienė (18.00-22.00) savitarnos restorane Tamarona, pietūs (13.00-15.30) savitarnos restorane La Sama; gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai patiekiami valgio metu; būtina nešioti apyrankes all inclusive.
Kontaktai:
0034/928143393; www.becordial.com
 
 


ref:1220

Kitos kelionės datos

Hotel Servatur Waikiki

Ispanija / Gran Kanarija / Playa del Ingles
1181 €
  • Data: 2024-06-28 - 2024-07-05 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • Operatorius: EXIM Tours
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 40 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:12667

Kitos kelionės datos

Lopesan Baobab Resort

Ispanija / Gran Kanarija / Maspalomas
1195 €
  • Data: 2024-06-07 - 2024-06-14 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 38 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
*****
Regionas:
Ispanija / Kanarų salos / Gran Kanarija

Pasiūlymo aprašymas:
Prabangus, penkių žvaigždučių, priklausantis garsiam Lopesan tinklui. Įkvėptas Afrikos gamtos ir kultūros, viešbutis pristato stebuklingą pasaulį, kuriame svajonės virs egzotiniais nuotykiais. Viešbutyje daugybė atrakcionų, įskaitant ,,Panchi World‘‘ vaikams, todėl viešbutis ideali vieta įvairaus amžiaus svečiams. Yra konferencijų centras, kuris teikia profesionalias paslaugas. Viešbutis puikiai tinka aktyvioms kelionėms ir veiklai.

Vieta:
Į pietus nuo salos; naujame turistų centre Meloneras; netoli paplūdimio ir garsių Maspalomas kopų; ant promenados su daugybe restoranų ir prabangių parduotuvių; apie 5 km nuo Playa del Ingles; apie 40 km nuo Las Palmas oro uosto; apie 100 m nuo autobusų stotelės.

Paplūdimys:
Meloneras – apie 500 metrų nuo viešbučio, viešas, smėlio paplūdimys. Apdovanotas  Mėlynosios vėliavos sertifikatu. Skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR / diena).

Viešbutis:
Penkių žvaigždučių, atidarytas 2009m spalį. Viešbutis susideda iš 7 pastatų, kuriuose yra 677 kambariai ir apartamentai; vienuolika liftų; didelis ir elegantiškas salės; liftas, didelis restoranas, kuriame švediškas stalas; du à la carte restoranai; keturi barai, du iš jų prie baseinų; butikas; parduotuvės; verslo centras; dvi konferencijų salės, talpinančios iki 100 asm.; pobūvių salė ,,Panorama‘‘ (1000 m²), kuri talpina ik 950asm., gali būti naudojama ir konferencijoms ir kitiems renginimas; didžiulis Afrikos stiliaus sodas. Už papildomą mokestį: bevielis internetas; automobilių ir dviračių nuoma; kambarių aptarnavimas; auklė; kirpykla; skalbimo paslaugos ir kambariai svečiams su negalia. Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis:
dvivietis (galimybė 1 papildoma lova suaugusiajam arba 2 papildomos lovos vaikams); modernus ir prabangus; dailiai apstatytas; šiuolaikinio dizaino; su išskirtine įranga ir Afrikos motyvais; individualiai reguliuojamas oro kondicionierius; vonios kambarys (dušo kabina ir vonia , wc, plaukų džiovintuvas); palydovinė televizija; telefonas. Už papildomą mokestį: bevielis internetas; seifas (apie 10 EUR / savaitė); mini baras; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į baseiną, sodą arba kalnus.

Sportas ir pramogos:
Devynių sezono metu šildomi, gėlo vandens baseinai (20-28 °C): atpalaiduojantis, apie 414 m², gylis 1,6 m; mažoji upė, apie 1.429 m², gylis 1,4 m; dirbtinis paplūdimio baseinas apie 715 m², gylis 1,4 m; Palm baseinas, apie 168 m², gylis 1,6 m; Lodge baseinas, apie 565 m², gylis 1,6 m; Kaskados baseinas, apie 887 m², gylis 1,6 m; Stone Wall baseinas, apie 696 m², gylis 1,6 m. Prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai. Panchi pasaulis - baseinai su čiuožyklomis vaikams, apie 148 m², gylis 0,8 m. Kitos pramogos: animacija dienos ir vakaro metu; aerobika; smiginis; sporto klubas; petankė; stalo tenisas; tinklinis; mini klubas (4-12 metų amžiaus vaikams). Už papildomą mokestį: žaidimų kambarys; mini golfas; biliardas; teniso kortai; boulingas. Apie 3 km nuo viešbučio golfo aikštynai: Maspalomas Golf ir Meloneras Lopesan Golf .

Kontaktai
0034 / 928.128.100, www.lopesanhotels.com


ref:329

Kitos kelionės datos

Faro by Lopesan Collection

Ispanija / Gran Kanarija / Maspalomas
1248 €
  • Data: 2024-12-13 - 2024-12-20 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 20 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategoria :

Region :

Hiszpania - Gran Canaria

Opis hotelu :

IFA Faro usytuowany jest blisko morza, w niewielkiej odległości od południowej części plaży Maspalomas i latarni morskiej. Dzięki doskonałemu położeniu z hotelu roztaczają się wspaniałe widoki na piaszczyste wydmy i ocean. Czterogwiazdkowy obiekt został odnowiony w 2005 i 2006 roku, a jego nowocześnie i funkcjonalnie urządzone wnętrza są pełne dziennego światła. W pobliżu znajdują się trzy 18-dołkowe pola golfowe czynne przez cały rok. Hotel słynie z doskonałej oferty gastronomicznej w restauracji głównej i restauracji a`la carte.





Lokalizacja:

w Maspalomas, przy plaży, ok. 35 km od lotniska.



Plaża:

publiczna, piaszczysto-kamienista, przy hotelu.



Sport i fitness:

tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi, rzutki, bilard (płatny), siłownia, zabiegi lecznicze (płatne).



Sport na plaży:

nurkowanie (płatne), windsurfing (płatny), narty wodne (płatne).



Rozrywka:

muzyka na żywo, dyskoteka, program artystyczny.



Wyżywienie:

śniadania w formie bufetu, możliwość dopłaty do obiadokolacji, możliwość dopłaty do pełnego wyżywienia.



Dodatkowe informacje:



dla gości hotelowych zniżka na polu golfowym Lopesan Meloneras Maspalomas Golf.





Cena zawiera:

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, bagaż główny + podręczny w przypadku lotów czarterowych z Warszawy, Katowic, Poznania; bagaż podręczny 10 kg  (max. wymiary 55cmx40cmx20cm) w przypadku lotów liniami Ryanair z Warszawy-Modlina i Krakowa (istnieje możliwość zakupu bagażu głównego w momencie rezerwacji). 

Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.



Cena nie zawiera:

Opcjonalnie dopłaty do bagażu głównego w przypadku lotów Ryanair z Warszawy-Modlina i Krakowa:

- dopłaty do bagażu głównego 15 kg (wyloty w czerwcu, lipcu, sierpniu, wrześniu oraz w terminie 20.12 - 05.01 - 390 zł/2 strony/os.; wyloty w pozostałych miesiącach - 230 zł/2 strony/os.)- dopłaty do bagażu głównego 20 kg (wyloty w czerwcu, lipcu, sierpniu, wrześniu oraz w terminie 20.12 - 05.01 - 510 zł/2 strony/os.; wyloty w pozostałych miesiącach - 340 zł/2 strony/os.)Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.



Obsługa:

Obsługa lokalnego przedstawiciela w języku polskim (spotkanie informacyjne w hotelu, kontakt telefoniczny). 

Kategoria oficjalna :

****

Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:4 Udogodnienia:4

liczba pokoi :

190, restauracje: 2, bar przy basenie, room service (płatny), lobby, internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, parking, ogród, fryzjer, udogodnienia dla niepełnosprawnych, pasaż handlowy, piano bar, opieka lekarska (płatna), pokoje dla niepełnosprawnych, centrum konferencyjne.

Opis pokoi :

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), telefon (płatny), taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem.

STANDARD: pokoje dla max. 3 osób.

Strona www :

http://www.ifahotels.com/en/ifa-faro-hotel.html

Standard :

****


ref:3315

Kitos kelionės datos

Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

Ispanija / Gran Kanarija / Meloneras
1262 €
  • Data: 2024-12-13 - 2024-12-20 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 20 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
****
Regionas:
Ispanija / Kanarų salos / Gran Kanarija

Pasiūlymo aprašymas:
Prabangūs kolonijinio stiliaus rūmai, su įspūdinga architektūra ir puikiu interjeru. Gražus kiemas, dekoruoti balkonai ir fontanai atkreipia kiekvieno žvilgsnį. Viešbutis apsuptas puikaus parko, kurio plotas 76.000 m², čia auga daugiau nei du tūkstančiai palmių, seniausiai iš jų yra apie 700 metų! Būtina apsilankyti nuostabiame SPA Corallium. 2011m viešbutis gavo Ithaca apdovanojimą už aukščiausią teikiamų paslaugų kokybę.

Vieta:
Į pietus nuo salos; naujame turistų kurorte Meloneras, kuriame yra promenada su parduotuvėmis; apie 500 metrų nuo garsiojo gamtos rezervato Dunas Maspalomas des Maspalomas švyturio; netoli prekybos centras; apie 6 km nuo Playa del Ingres; apie 40 km nuo Las Palmas oro uosto; apie 200 m iki autobusų stotelės.

Paplūdimys:
Maspalomas - apie 200 m nuo viešbučio, viešas, smėlio paplūdimys. Apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu. Skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR / diena).

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių Superior. Penkių aukštų pastate yra 1136 kambariai ir apartamentai; 12 liftų; didelis ir elegantiškas fojė; 3 restoranai: ,,Alameda‘‘, ,,El Portico‘‘ ir ,,Atlantico‘‘, kuriuose švediškas stalas, yra meniu ir kėdutės vaikams; 3 a la carte restoranai: ,,Vista Mar‘‘, ,,Via Veneto‘‘, ,,Ambassador‘‘, per vakarienę būtina dėvėti formalius rūbus; ,,Certal‘‘ - pagrindinis baras fojė; ,,Cyber ​​Cafe Tertulia‘‘ interneto ir žaidimų kavinė; ,,Brasserie‘‘ aludė; 4 barai prie baseinų ,,Arenal‘‘, ,,La Laguna‘‘, ,,Ladon‘‘ ir ,,Soliarium‘‘; butikas; suvenyrų parduotuvė; mini parduotuvėlė; juvelyras; pašto skyrius; verslo centras; konferencijų centras, talpinantis iki 500 asm.; gražus ir didžiulis sodas. Už papildomą mokestį: bevielis internetas (apie 6 EUR / val); kirpykla; skalbykla; auklė; automobilių nuoma; automobilių stovėjimo aikštelė (12 Lt / para). Pritaikyta neįgaliesiems. Priimamos kreditinės kortelės: Visa, Eurocard, Mastercard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis:
dvivietis (galimybė 1 papildomai lovai); apie 35 m², prabangus; individualiai reguliuojamas oro kondicionierius; gražus marmuro vonios kambarys (vonia ir dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, chalatai); palydovinė televizija; telefonas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakant prieš atvykimą. Už papildomą mokestį: seifas (apie 2,3 EUR / diena); mini baras; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į kalnus, baseiną arba sodą.
Junior Suite: maks. 4 asm.; apie 70 m²; prabangus; sąlygos kaip standartiniame kambaryje; papildomai yra gyvenamasis kambarys; 2 balkonai ir terasa su vaizdu į sodą arba baseiną.

Sportas ir pramogos:
4 gėlavandeniai baseinai, 2 iš jų sezono metu šildomi; El Lago, apie 3700 m², su dirbtiniu paplūdimiu, lagūnos stiliaus, gylis iki 1,6 m; Rio, 1550 m², gylis iki 1,5 m; Las Fuentes, apie 200 m², gylis iki 1,5 m; Ladon, apie 520 m², gylis iki 1,6 m; vaikų baseinas, apie 73 m², gylis 0,3 m. Prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai mokami (1 EUR). Kitos pramogos: 5m aukščio krioklys; 3 sūkurinės vonios; vaikų žaidimų aikštelė; mini - klubas (4-12 metų amžiaus vaikams); mini diskoteka; muzikos vakarai; profesionalūs spektakliai ir animacija. Už papildomą mokestį: 4 teniso kortai (apie 10 EUR / val); mini golfas; stalo tenisas; biliardas; žaidimų kambarys; kazino; sporto klubas. Apie 2 km nuo viešbučio yra golfo aikštynas.

SPA:
Išskirtinis SPA Corallium, plotas 3500 m². Jame yra: baseinas; Himalajų druskos urvas; 14 gydymo kambarių; hidroterapija; grožio procedūros; kūno ir veido procedūros su natūraliais produktais ir eteriniais aliejais; masažas; anti- streso terapija; refleksologijos; SPA procedūros; treniruoklių salė; lauko baseinai; platforma meditacijai; atsipalaidavimo pratimai.

Kontaktai:
0034 / 928.128.100, www.lopesan.com


ref:327

Kitos kelionės datos

Gloria Palace Royal & Spa

Ispanija / Gran Kanarija / Puerto Rico
1264 €
  • Data: 2024-09-27 - 2024-10-04 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 33 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
****
Regionas:
Ispanija / Kanarų salos / Gran Kanarija

Pasiūlymo aprašymas:
Fantastiškas viešbutis puikioje vietoje! Įsikūręs ant uolos su vaizdu į Amadores įlanką. Standartinis viešbutis su profesionaliu aptarnavimu. Viešbučio pasididžiavimas yra stulbinačiai didžiulis ir gražus baseinas, kuris sukuria horizonto liniją tarp vandens ir dangaus. Viešbutis siūlomas tiems svečiams, kurie mėgsta ir vertina aukštą paslaugų lygį. Viešbutyje yra SPA su baseinu ir viliojančiomis talasoterapijos procedūromis. Puikus maistas, elegantiškas interjeras, modernus dizainas ir patogūs kambariai pabrėžia vietos unikalumą ir nusipelno daugiau nei oficialių keturių žvaigždučių.

Vieta:
Ant pajūrio uolos; apie 1 km nuo Puerto Riko centro; viešbučių rajone Playa de los Amadores; netoli parduotuvės ir restoranai; api 18 km nuo Puerto de Mogan; apie 21 km nuo Playa del Ingles; apie 49 km nuo oro uosto Las Palmas; autobusų stotelė apie 200 m nuo viešbučio (4 EUR / Playa del Ingles).

Paplūdimys:
Amadores - apie 300 m nuo viešbučio, viešas, smėlio paplūdimys. Puerto Rikas – apie 1 km nuo viešbučio, viešas, smėlio paplūdimys. Apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu. Skėčiais ir gultai mokami (apie 12 EUR / rinkinys).

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių superior, prabangus ir stilingas, pastatytas 2008m. Keturių aukštų pastate yra 238 kambariai; devyni liftai; erdvus ir elegantiškas fojė; restoranas ,,Guide‘‘, kuriame švediškas stalas; tarptautinė virtuvė, yra meniu ir kėdutės vaikams, vegetariškų patiekalų; ,,Kaia‘‘ - a la carte restoranas, padavėjo paslaugos, tarptautinė virtuvė, yra kėdutės vaikams; baras fojė; baras ,,Show Hall‘‘, užkandžių baras prie baseino; baras prie baseino; valiutos keitykla; mini parduotuvėlė; suvenyrų parduotuvė; automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų salė, talpinanti iki 250 asm.; terasa su vaizdu į vandenyną; nemokamas bevielis internetas registratūroje. Už papildomą mokestį: aptarnavimas kambariuose; auklė; kirpykla. Viešbutis priima mažus gyvūnus. Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis: dvivietis (galimybė 1 papildomai lovai); apie 43 m²; elegantiškas ir modernus; individualiai reguliuojamas oro kondicionierius; vonios kambarys (vonia ir dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, chalatai); bevielis internetas; palydovinė televizija; telefonas; kavos / arbatos virimo aparatas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakant prieš atvykimą. Už papildomą mokestį: seifas (2 EUR / diena); mini baras; balkonas su vaizdu į jūrą (stalas ir kėdės).

Sportas ir pramogos:
Sezono metu šildomas, gėlo vandens baseinas, apie 650 m², gylis 1,4 m; fontanas; gėlo vandens akvariumas, apie 150 m², gylis 1,4 m; vaikų baseinas, apie 30 m², gylis 0,4 m. Prie baseino nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą (5 EUR, pakeitimas 1 EUR). Kitos pramogos: stalo tenisas; šaudymas iš lanko; smiginis; vandens aerobika; vaikų žaidimų kambarys; mini klubas (4-12 metų amžiaus); piano baras; diskoteka; sportas bei animacija suaugusiems ir vaikams. Už papildomą mokestį: biliardas. Apie 4 km nuo viešbučio ,,Tauro Golf‘‘,apie 7 km nuo viešbučio ,,Salobre Golf‘‘; apie 12 km nuo viešbučio ,,Meloneras Golf ‘‘; apie 15 km nuo viešbučio ,,International Maspalomas Golf‘‘.

SPA:
Moderniame SPA Royal nemokamai galima pasilepinti: baseinu; talasoterapija; sūkurine vonia; sauna; turkiška pirtimi; masažo dušais; fitneso centru. Mokamos paslaugos: kirpykla;  grožio salonas ,,Estilo Estetica‘‘; 5 procedūrų kambariai; veido procedūros ir kūno odos šveitimas, naudojant imbierą ir jūros druską; reiki; masažas; manikiūras; pedikiūras.

All inclusive (taikomi papildomi mokesčiai):
Pusryčiai (8.00-10.30), pietūs (13.00-15.30), vakarienė (18.30-21.30) švediškas stalas -pagrindiniame restorane; užkandžiai prie užkandžių baro (11.00-18.00), pyragaičiai (15.30-17.00); nealkoholiniai gėrimai patiekiami užkandžių bare (10.00-23.30), vietiniai alkoholiniai gėrimai paskirtuose baruose (10.00-23.30). Privaloma dėvėti all inclusive apyrankes.

Kontaktai:
0034 / 928.128.507, www.gloriapalaceth.com


ref:337

Kitos kelionės datos

Barceló Margaritas Royal Level

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
1264 €
  • Data: 2024-06-21 - 2024-06-28 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 38 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:21074

Kitos kelionės datos

Santa Catalina Royal Hideaway

Ispanija / Gran Kanarija / Las Palmas de Gran Canaria
1278 €
  • Data: 2024-06-21 - 2024-06-28 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 38 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
*****
Regionas:
Ispanija / Kanarų salos / Gran Kanarija

Pasiūlymo aprašymas:
Vienas iš žinomiausių viešbučių saloje, pastatytas pagal žymų airių architektą McLaren. Prabangūs rūmai dekoruoti Jėzaus Arencibia vaizdais. Viešbutis sulaukia daug apdovanojimų, įskaitant ir kokybės sertifikatą, kurį suteikė Ispanijos turizmo institutas. Ideali vieta mėgstantiems prabangą ir stilių, įsikūręs tarp istorinio ir komercinio centro Las Palmas. Viešbučio autobusas teikia nemokamas pervežimo paslaugas iš Las Canteras paplūdimio. Puikiai tinka organizacijoms, konferencijoms, verslo susitikimams. Ši unikali vieta idealiai tinka medaus mėnesio atostogoms.

Vieta:
Las Palmas, kuriame yra barų, restoranų, išskirtinių parduotuvių ir galerijų; apie 1 km nuo senamiesčio Vagueta; apie 3 km nuo prekybos centro ,,El Muelle‘‘, parko Santa Catalonia, kurorto Marina Puerto de la Luz; apie 25 km nuo Las Palmas oro uosto; autobusų stotelė prie viešbučio.

Paplūdimys:
Las Canteras - apie 2,5 km nuo viešbučio, viešas, smėlio paplūdimys. Nuo viešbučio kursuoja nemokamas autobusas (kelis kartus per dieną). Skėčiai, gultai ir čiužiniai mokami (apie 12 EUR / rinkinys).

Viešbutis:
Penkių žvaigždučių, prabangus ir stilingas, pastatytas 1890m, visiškai modernizuotas 2005m. Viename keturių aukštų pastate yra 202 kambariai; 2 liftai; erdvus fojė; seifas registratūroje; restoranas ,,La Terraza‘‘, kuriame švediškas stalas arba a la carte, Kanarų virtuvė, yra žuvies patiekalų, vegetariškų patiekalų, kėdutės vaikams; ,,Patio  Las Tortugas‘‘ baras kieme; baras prie baseino; baras ,,Calabela‘‘ fojė; valiutos keitykla; TV kambarys; nauji dienraščiai fojė; bagažo saugykla; automobilių stovėjimo aikštelė; prabangi konferencijų salė talpinanti iki 900 asm.; terasa su vaizdu į baseiną ir didelį sodą. Už papildomą mokestį: bevielis internetas; kambarių aptarnavimas; auklės paslaugos; gydytojo iškvietimas; skalbykla; lyginimo paslaugos; automobilių nuoma. Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartas:
dvivietis (galimybė 1 papildomai lovai vaikui); apie 25 m²; prabangus ir elegantiškas; individualiai valdomas oro kondicionierius; vonios kambarys (vonia, dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, chalatai ir šlepetės); bevielis internetas; palydovinė televizija; telefonas; seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakant prieš atvykimą. Už papildomą mokestį: mini baras.
Superior: sąlygos kaip standartiniame kambaryje; papildomai balkonas arba terasa (stalas ir kėdės).

Sportas ir pramogos:
Sezono metu šildomas, gėlo vandens baseinas, apie 200 m², gylis 1,1-1,8 m. Prie baseino nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai. Kitos pramogos: stalo tenisas; biliardas; animacija suaugusiems; meniniai pasirodymai; šou. Už papildomą mokestį: teniso kortai su apšvietimu ir įrangos nuoma (apie 3 EUR / val); SPA ,,Agua Vital‘‘centras: uždaras gėlo vandens baseinas, apie 100 m², gylis 1,1-1,8 m; kaskados; šildymas; treniruoklių salė; sūkurinė vonia garinė pirtis; suomiška pirtis; masažai. Paplūdimyje sudarytos galymybės vandens sportui. Apie 3 km nuo viešbučio yra 18 - duobučių golfo aikštynas ir Las Palmeras golfo klubas.

Kontaktai:
0034 / 928.243.040, www.hotelsantacatalina.com


ref:525

Kitos kelionės datos