Kelionių paieška

Skaičiuojame kursu 4.35


JRW Welmond Hotel & Casino

Gruzija / Adžarija /
724 €
  • Data: 2024-06-15 - 2024-06-22 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:12801

Kitos kelionės datos

Aura Boutique Hotel

Gruzija / Adžarija / Batumis
747 €
  • Data: 2024-06-15 - 2024-06-22 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:22410

Kitos kelionės datos

Georgia Palace Hotel & Spa

Gruzija / Adžarija / Kobuleti
770 €
  • Data: 2024-06-15 - 2024-06-22 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
*****
Regionas:
Gruzija / Kolchidės žemuma

Pasiūlymo aprašymas:
Viešbutis klasikinės architektūros, elegantiškas su prabangiu interjeru. Siūlo praleisti nepamirštamas atostogas aukštos klasės viešbutyje. Dažnai lankomas Gruzijos įžymybių, viešbutis yra puiki vieta atsipalaidavimui. Viešbutis yra įsikūręs šalia vieno iš labiausiai žinomų Kobuleti paplūdimių, kuriam alternatyva yra viešbučio baseinai. Svečiai gali pasinaudokite viešbučio Spa centru su uždaru baseinu bei pasimėgauti įvairiomis procedūromis.

Vieta:
apie 3 km nuo besiplečiančio Kobuleti miestelio, apie 25 km nuo BATUMI centro; apie 339 km nuo Tbilisio; apie 30 km nuo Batumio oro uosto; vietinis transportas (apie 1 USD/Batumis/1 pusė).

Paplūdimys:
nuosavas, žvyro-akmenų, nuolaidus įėjimas į jūrą, dugnas akmenuotas, rekomenduojama speciali avalynė, šalia viešbučio; nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, prabangus ir modernus, pastatytas 2007 m., dviejuose septynių aukštų pastatuose yra 156 kambariai, liftai, elegantiškas ir erdvus fojė, visą parą veikianti registratūra, restoranas Adjara - á la carte, aptarnauja padavėjas, Roof Garden - švediškas stalas, aptarnauja padavėjas, italų virtuvė, Grill & Barbecue - švediškas stalas, aptarnauja padavėjas, baras fojė, naktinis baras La Perla, baras prie baseino; valiutos keitykla, suvenyrų parduotuvė; konferencijų centras 400 asmenų, terasa su vaizdu į jūrą, nemokamas belaidis internetas fojė; už papildomą mokestį: aptarnavimas kambariuose visą parą, registratūroje seifas, gydytojas pagal iškvietimą, vaikų auklė, skalbykla; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis:
dvivietis (galima 1 papildoma vieta), apie 30 m², elegantiškas ir gerai prižiūrimas; vietinis oro kondicionierius (vasaros sezono metu), vonios kambarys (vonia arba dušas, wc, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, nemokama interneto prieiga ir belaidis interneto ryšys (ribotas veikimo nuotolis), šaldytuvas, mini baras (mokamas, pagal suvartojimą); lovelė vaikui iki 2 metų, užsakant prieš atvykimą (mokama: apie 20 USD/viešnagė); balkonas (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą pagal užsakymą, už papildomą mokestį;

Šeimyninis suite:
dvivietis (galimos 1 arba 2 papildomos vietos), du kambariai atskiriami durimis, įranga kaip standartiniame kambaryje; šeimyninis kambarys suite pagal užsakymą, už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
pagrindinis gėlo vandens baseinas, apie 400 m², gylis iki 1,6 m, gėlo vandens baseinas vaikams, gylis iki 0,5 m; prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą (apie 10 USD), fitnesas terasoje (pagrindinė įranga), mini klubas ir vaikų žaidimo aikštelė, viešbučio administracijos nustatytu laiku gyva muzika; Spa centras: nemokama: uždaras baseinas, apie 300 m², gylis iki 1,6 m; garinė pirtis, sauna, už papildomą mokestį: sveikatingumo centras, aromaterapija, gydymo ir grožio procedūros veidui ir kūnui, platus pasirinkimas gydymo procedūrų.

Kontaktai:
00995/322242400, www.gph.ge

 

1. Batumis 
Batumis - pagrindinis Gruzijos uostas ir svarbiausias kurortas,  kurį per atostogų sezoną aplanko beveik 2,5 mln turistų iš viso pasaulio. Tai buvusi senovės graikų kolonija, reiškusi „gilųjį uostą“. Batumio kurortas miesto svečius vilioja švelniu klimatu, kalnais apsupta pakrante ir 16 km ilgio bulvaru.

 
 
2. Kobuleti
      Antras pagal dydį (po Batumio) kurortinis miestelis apie 20 km šiauriau nuo Batumio. Miestelis įsikūręs palei jūrą. Nuo Batumio skiriasi tuo, kad palei jūrą yra daug pušimis apsodintų parkų - pavėsyje smagu pasislėpti nuo vasaros karščio. Šiauriniame Kobuleti pakraštyje yra "laukiniai" paplūdimiai - miškeliai prie jūros. Kaimynystėje ganosi karvės ir arkliai. Galima pasistatyti palapines, tik reikia pasirūpinti geriamuoju vandeniu.
 
 
 
3. Petra miesto - tvirtovės griuvėsiai
     Netoli Kobuleti, Cichidziri kaime, yra architektūrinis- archeologinis muziejus "Petra miestas-tvirtovė". Miestą VI a. įkūrė Bizantijos imperatorius Justinijanas. Kartu buvo pastatyta ir tvirtovė. Spaudžiami persų, romėnai paliko šį miestą, bet atsitraukdami jį sugriovė. Manoma, kad Šota Rustavelis poemoje "Karžygys tigro kailyje" kaip tik mini šią tvirtovę. 1908 m. atlikti archeologiniai tyrimai, vertingiausius radinius rusai išvežė į Ermitažą. Liko senųjų pastatų fragmentai, eksponuojamos rastos įdomybės.
 

 
4. Batumio botanikos parkas
       Batumio botanikos parkas užima 111 hektarų, netoli geležinkelio stotelės "Žaliasis iškyšulys" . Parkas yra šiauriniame Batumio pakraštyje, 9 km nuo centro. Jį nesunku pasiekti maršrutiniu autobusiuku ar taksi. Dabar yra 9 skyriai, kur auga būdinga augmenija: drėgnos Užkaukazės subtropikų, Naujosios Zelandijos, Australijos, Himalajų, Rytų Azijos, Šiaurės Amerikos, Meksikos ir viduržemio. Norint apeiti visą ekspoziją, reikės maždaug 6 valandų. Parkas prie jūros, nuo kalno viršūnės atsiveria puikūs vaizdai. Parke yra kelios kavinės, kuriose galima papietauti. Nusileidus prie jūros - plaplūdimys: čia poilsiaujančių mažiau negu Batumyje.
 


5. Gonio
       Vaizdingas pajūrio kaimelis, 9 km į pietus nuo Batumio, netoli sienos su Turkija. Kaimelyje išlikusi dar romėnų I-II amžiuje statyta tvirtovė. Sienų ilgis 900 metrų, yra bokštų. Tvirtovę XVI a. perstatė turkai. Gonio ir šalia esantis Kvariati kaimelis - gruzinų labai vertinama poilsio vieta. Kalnai tęsiasi iki jūros, citrinmedžių sodai ir švari jūra. Yra nedidelių pajūrio restoranėlių, kur galima paskanauti šviežios žuvies. Puiki vieta apsistoti.
 

 
6. Batumi delfinariumas
Gruzijoje esančiame Batumi miestelyje, kuris įkurtas nuostabioje vietoje šalia Juodosios jūros, yra puiki vieta pramogoms. Tai Batumi delfinariumas, kuris patiks tiek vaikams, tiek ir suaugusiems. Jis yra pats žinomiausias ir lankomiausias visoje šalyje. Tai vandens pramogų kompleksas po atviru dangumi, kuriame dėmesio centre yra delfinai. Baseinas dekoruotas laukinės gamtos motyvais, todėl maloniai nustebins tokia aplinka. Žiūrovų vietos primena amfiteatrą po stikliniu kupolu, kuris apsaugo nuo saulės ir lietaus.
 
 
 
7. Gurieli rūmai 
Gurieli rūmai kurie buvo pastatyti princų Gurieli šeimai 1873 metais. Sovietų Sąjungos laikotarpiu čia buvo įkurtas muziejus, kuriame eksponuota informacija apie visus Gruzijos regionus. Vėliau pastatas buvo atiduotas koplyčiai, o dar vėliau jame įsikūrė bažnyčia. Nuo 2008 metų pastatas priklauso vyskupo rezidencijai.
 
 
 
8. Bakhmaro kaimelis
Bakhmaro kaimelis  Meskheti kalnų grandinėje – dar viena sveikatingumo kurortinė vieta. Jis yra išsidėstęs 2000 m. aukštyje virš jūros lygio ir garsėja ypatingai šviežiu ir gaiviu oru. Šis kaimelis rekomenduojamas turintiems sveikatos problemų. Chinchao ežeras Gomi ir Achi kalnų dauboje yra puiki vieta ekoturistams. Gurija taip pat siūlo pramogas mėgstantiems medžioklę ir žvejybą.
 


9. Kvariati ir Sarpi 
Šie kurortai, išsidėstę prie Juodosios jūros. Laukinis kalnų grožis ir prie pat esanti jūra užburia kiekvieną.
 
  

10. Pramogų parkas „Cicinatella“
Šis pramogų parkas  yra įsikūręs Toloki kaimelyje netoli Kobuleti. Ši vieta pilna įvairiausių atrakcionų suaugusiems ir vaikams.
 

 
11. Mitrala Nacionalinis parkas 
Mitrala Nacionalinis parkas, kuris keliautojus žavi savo išskirtine augmenija ir gyvūnija.
 
 
 
12. Chakvi kurortas 
Chakvi kurortas dažnai vadinamas gruziniškos arbatos gimtine. Būtent čia kinų mokslininkas Lao Jiao pradėjo Gruzijoje auginti arbatą.
 
 

13. Mtsvane Kontskhi 
Tai vienas iš gražiausių kurortų prie jūros visoje Gruzijoje. Čia keliautojai važiuoja ne tik pasigrožėti puikiais gamtos vaizdais, tačiau ir pasimėgauti sanatorijų ir spa centrų teikiamomis paslaugomis.
 
 

14. Makhinjauri spa kurortas 
Įsikūręs kalnų papėdėje, turistus vilioja karštais šaltiniai.

 
 
 
15. Beshumi kurortas
Jis yra Adjara kalnuose, 1900 m virš jūros lygio. Visus apsilankiusius sužavi nepaprasta panorama, tyrais kalnų upeliais ir nepaprastai švariu oru.
 
 
 
16. Skhalta vienuolynas 
Jis pastatytas XII a. Tai vienintelė katedra regione, kuri išgyveno tiek Osmanų imperiją, tiek Sovietų Sąjungos periodą.
 
 


ref:423

Kitos kelionės datos

Aparthotel Le Port

Gruzija / Adžarija / Batumis
793 €
  • Data: 2024-06-15 - 2024-06-22 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategoria:

****

Region:

Gruzja / Gruzja

Opis oferty: :

Kameralna atmosfera w centrum piknego Batumi! Typowo miejski, elegancki i nowoczesny hotel, to idealna propozycja dla par. Jasne, przestronne apartamenty z aneksem kuchennym mog pomieci nawet do 4 osb. Blisko std do najwaniejszych punktw turystycznych w Batumi - portu z kolejk linow dowoc do punktu widokowego na miasto, bulwaru spacerowego nieopodal miejskich parkw z diabelskim mynem, wie Alfabetu, piknymi terenami zielonymi, a take wspaniaymi widokami na gry i nadmorskie zachody soca.

POOENIE: :

nad morzem, w centrum BATUMI, najblisze sklepy i bary ok. 50 m od hotelu, droga lokalna ok. 30 m od hotelu, ok. 200 m od kolejki linowej i portu, ok. 400 m od nadmorskiej promenady, ok. 1,5 km od bulwaru spacerowego i placu Europy, ok. 2,5 km od delfinarium, ok. 3,5 km od dworca kolejowego; ok. 7,5 km od portu lotniczego w Batumi, ok. 127 km od portu lotniczego w Kutaisi; przystanek autobusowy w pobliu hotelu.

PLAA: :

publiczna, wirkowo-kamienista, agodne zejcie do morza, zalecane obuwie ochronne, ok. 400 m od hotelu, dojcie chodnikiem, parasole i leaki dostpne sezonowo, patne (ok. 10 USD/dzie).

HOTEL: :

czterogwiazdkowy, elegancki i nowoczesny, luksusowy, stylowy, oddany do uytku w 2014 r., 45 pokoi, 1 budynek, 4 pitra, 2 windy, due lobby, caodobowa recepcja, restauracja Red Cafe - dania w formie bufetu, kuchnia gruziska i europejska, dostpne menu dla dzieci, dania wegetariaskie; centrum kongresowe dla 80 osb, sprzt audiowizualny; parking; za opat: room-service (9.00-24.00), pralnia; bezpatny internet bezprzewodowy w pomieszczeniach oglnodostpnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

APARTAMENT::

executive: :

2-os. (moliwo 1 dostawki dla os. dorosej lub 2 dzieci, sofa), elegancki, nowoczesny, ok. 50 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, azienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka, zestaw kosmetykw), telewizja satelitarna, telefon, sejf, elazko i deska do prasowania; oddzielny, w peni wyposaony aneks kuchenny (kuchnia i cz jadalna), lodwka; bezpatny internet bezprzewodowy; za opat: minibar; bezpatne eczko dla dziecka do 2 lat na zamwienie przed przyjazdem; widok na morze za dopat.

SPORT I ROZRYWKA: :

w okolicy 3 kasyna (ok. 1,5-3 km od hotelu), kino (ok. 750 m od hotelu), siownia (ok. 650 m od hotelu) - oferta zewntrzna, dodatkowo patna.

KONTAKT: :

00995/422200101, www.leport.ge

GRATIS: :

Wi-Fi


ref:4545

Kitos kelionės datos

Best Western Premier Batumi

Gruzija / Adžarija /
816 €
  • Data: 2024-06-15 - 2024-06-22 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:11851

Kitos kelionės datos