Kelionių paieška

Skaičiuojame kursu 4.35


Alto Da Colina

Portugalija / Algarvė / Albufeira
529 €
  • Data: 2024-10-22 - 2024-10-25 (3 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 19 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:11734

Kitos kelionės datos

Alfagar Aparthotel

Portugalija / Algarvė / Albufeira
531 €
  • Data: 2024-10-22 - 2024-10-25 (3 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 19 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:16630

Kitos kelionės datos

Club Amarilis

Portugalija / Algarvė / Portimao
542 €
  • Data: 2024-10-22 - 2024-10-25 (3 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 19 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:18011

Kitos kelionės datos

Alvor Baia Resort

Portugalija / Algarvė / Alvoras
570 €
  • Data: 2024-10-22 - 2024-10-25 (3 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 19 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

 

1. Alvor takas 
Medinių lentelių takas, kuris driekiasi šalia esančio paplūdimio, jungia visus pagrindinius Alvor traukos centrus – jūros gėrybių restoranus, užkandines, barus. Tako pabaigoje galima atsigaivinti šaltu alumi. Puikiai tinka ramiems pasivaikščiojimams su šeima ir draugais.

 

2. Holistinis jodinėjimo centras „Quinta Creatova“
Centras įsikūręs Carrapateira žvejų miestelyje, žmogaus nepaliestoje gamtos vietoje, kurioje laisvai auga įvairios augalų ir gyvūnų rūšys. Jodinėjimo centras siūlo individualias jojimo pamokas, kursus, apgyvendinimą ir stovyklas vaikams.
*** Kainos: Individualus kursas (vienam žmogui) 30,-Eur/val. Intensyvus kursas (vienam žmogui) 50,-Eur/2 val.
 


3. Quad Ventura (Albufeira) 
Pasivažinėjimas keturračiais. Visi, kam tekę išlipti iš automobilio ir pažinti aplinką iš arčiau, nesiginčys, kad važiavimas keturračiais suteikia nepakartojamų įspūdžių. „Quad Ventura“ paruošti du specialūs maršrutai suaugusiems ir vaikams (nuo 8 metų). Tai nėra didelės ištvermės reikalaujanti pramoga.
*** 1 Turas: vienas asmuo – 55 €; du asmenys – 80 €. 2 Turas: vienas asmuo – 90 €; du asmenys – 120 €. Vairuotojai turi būti ne jaunesni nei 20 –ties metų; keleiviai – ne jaunesni kaip 8-ių metų. Į kainą įeina draudimas, apsaugos priemonės, degalų sąnaudos ir gido paslaugos. Žinoma, jei norite visiškos nepriklausomybės keturračius ar kitas transporto priemones galėsite išsinuomoti ir kurti savo maršrutus.

 

4. Ilha da Culatra (Olhao) – Švyturio sala
Švyturio sala, esanti prie Culatra paplūdimio. Ilga, balto smėlio pakrantė, šilti vandenys kviečia pailsėti ir pasimaudyti. Tinkama žvejybos ir jūros gėrybių mėgėjams. Galima išsinuomoti pavėsines, apsilankyti restoranuose, kavinėse ir paragauti ką tik pagautos keptos žuvies. Paplūdimyje nerasite daugybės žmonių, galima mėgautis ramiu poilsiu su šeima ar draugais.
 
*** Paliekant Olhao arba Faro miestus laivu, maždaug po 40 minučių kelionės jūs pateksite į Ilha do Farol. Patartina naudotis vietiniu keltu ar žvejų laiveliu, taip ne tik pigiau, bet ir galima gauti naudingų patarimų iš žvejų – kur žvejoti, kur ieškoti suvenyrų – gražių kriauklių.
 


5. Falesia paplūdimys
Paplūdimyje rasite vieną iš įspūdingiausių gamtovaizdžių visoje Algarvėje. Falesia paplūdimys prasideda skardžiais ir uolomis Olhos de Agua regione ir tęsiasi iki pat Vilamoura miestelio. Paplūdimio baras visada atidarytas ir laukia svečių. Paplūdimyje galima žaisti futbolą, tenisą, tarp Aldeia das Acoteias kurorto ir Falesia paplūdimio daugybė sportui skirtų vietų ir pramogų įvairiam skoniui.
 


6. Ponta da Piedade (Lagos) – uolos
Nuo Praia de Dona Ana paplūdimio galima eiti pėsčiomis ar važiuoti mašina ir pasiekti vienus iš įspūdingiausių uolų Algarvėje – Ponta da Piedade. Aukščiausiame taške uolos siekia apie 20 metrų aukštį. Čia susiformavusios akmens „užuolaidos“, uolų stulpai, arkos ir vartai sukuria neįprastai gražų kraštovaizdį.
*** Laivai plaukia iš Lagos miestelio tiesiai į Ponta da Piedade, organizuojamos specialios ekskursijos. Praia da Luz paplūdimyje esantis „Beach Hut“ centras siūlo kelionę laivu iš Lagos miesto į Ponta da Piedade. Suaugusiam: 20 €; vaikams: 15 €. Kelionė trunka apie 1 valandą.

 

7. Zoomarine Algarve (Albufeira) – akvariumas, delfinariumas
Zoomarine Algarvė akvariumas esantis Albufeira miestelyje siūlo pasigrožėti delfinų šou, ruonių ir jūrų liūtų, tropinių paukščių pasirodymais. Akvariume pamatysite ryklių ir įvairių rūšių žuvų, galite aplankyti 4D kino teatrą, atrakcionus ir baseinus. Papramogauti galės ir vaikai ir suaugę.
*** Kaina (1-os dienos bilietas) vaikams (iki 10 metų) 18,00 €, suaugusiems (11-64) 27,00 €, senjorams (nuo 65 metų) 18,00 €. Zoomarine Algarve parkas dirba nuo kovo iki lapkričio mėnesio.
 


8. Parque Aventura (Albufeira) – pramogų parkas „Aventura“
Parke pilna įvairių karstynių ir laipynių, galima „skraidyti“ tarp medžių ir daug kitų įdomybių. Čia galima pasivažinėti riedlentėmis, žaisti dažasvydį. Dauguma iš parko siūlomų pramogų nereikalauja fizinio pasiruošimo ar didelės ištvermės, kai kurios trasos tinka ir vaikams nuo 4 metų. Trasos suskirstytos pagal sudėtingumą ir spalvas: lengva, vidutinės ir trasos pažengusiems.
*** Į vieno bilieto kainą (vienam asmeniui) įskaičiuota – draudimas, pasiruošimo kursas, apsaugos priemonės, patyrusių trenerių monitoringas ir priežiūra, 3 valandos pramogų. Kainos: lengva trasa (geltonoji trasa) - 10 €. Vidutinė trasa (geltonoji, žalia ir purpurinė trasos) - 12 €. Pažengusių trasa (geltonoji, žalia, purpurinė, mėlyna, raudona ir juoda trasos) - 15 €.


 
9. Praia Gale (Albufeira) – Gale paplūdimys
4 kilometrai nuo miestelio Albufeira senamiesčio. Gale paplūdimys nudžiugins smėlio, uolų ir skardžių gerbėjus. Čia žmonės važiuoja pailsėti su visa šeima. Gale paplūdimys yra Armação paplūdimio tęsinys. Čia rasite daugybę barų ir restoranų. Puiki ir rami vieta skirta tiems, kurie pavargo nuo miesto šurmulio ir perpildytų gatvių...
 


10. Saint Vincent iškišulys
Saint Vincent iškišulys gali pagrįstai didžiuotis labiausiai į pietvakarius nutolusio Europos taško titulu. Ant uolų išdidžiai rymančio švyturio signalą laivai pastebi net už 50 km. Iš švyturio atsiveria nuostabi panorama. Saint Vincent yra ideali vieta pasigrožėti jūros toliais ir stačiais uolų skardžiais.

 

11. Kelionė Santa Bernarda piratų laivu
Kelionė Santa Bernarda laivu suteikia puikią galimybę įsijausti į pirato vaidmenį ir ištirti Algarvės pakrantę. Plaukdami Santa Bernarda laivu apsilankysite nuošaliuose, tik vandeniu pasiekiamuose paplūdimiuose, išnaršysite pakrantės uolų urvus, galėsite nardyti, degintis saulėje ar stebėti žaismingus delfinus. Kelionės metu mėgausitės kepsniais ir kitais patiekalais.
*** Kaina svyruoja nuo 30 iki 60 eurų žmogui. Piratu galite tapti Portimao mieste.
 
12. Ria Formosa parkas
Ria Formosa parkas apima 60 km ilgio rytinės Algarvės pakrantės ruožą. Šioje teritorijoje nuo žmogaus poveikio saugoma jautri ekosistema, susidedanti iš smėlio kopų, unikalių druskingų pelkių, potvynių suformuotų kanalų ir salelių su savita augalija ir gyvūnija. Parke esančiame lankytojų centre eksponuojamos įvairių radinių kolekcijos, yra keli akvariumai ir auditorija, kurioje vykdoma šviečiamoji veikla. Parko lankytojai gali pasivaikščioti specialiu 3 km ilgio pažintiniu taku.
*** Įėjimas į Ria Formosa kainuoja 1,5 euro.


 
13. Caldas de Monchique kaimas
Mažytis, žalumoje paskendęs, Caldas de Monchique kaimelis patrauklus savo SPA gydyklomis. Gydomosioms procedūroms naudojamas mineralinis vanduo iš netoliese trykštančių šaltinių. Caldas de Monchique SPA malonumais jau prieš du tūkstančius metų mėgavosi romėnai. Kaimelyje taip pat yra suvenyrų krautuvėlė, kelios kavinės ir restoranai. Caldas de Monchique mineralinis vanduo pardavinėjamas visoje Algarvėje.

14. Faro miestas
Faro yra Algarvės regiono administracinis centras. Miestas pasižymi ilga ir įdomia istorija, atlaikė tiek priešų puldinėjimus, tiek kelis žemės drebėjimus. Verta apsilankyti Faro senamiestyje – čia rasite XIII a. menančias pagrindinę miesto aikštę ir Katedrą. Būtina pamatyti Nossa Senhora do Carmois bažnyčią, kuri dar vadinama auksine. Mieste rasite ir du muziejus: archeologijos ir laivybos. Faro gali pasigirti parduotuvių, barų ir restoranų gausa, o besidomintys kultūra žmonės nepraleis progos apsilankyti teatre.
 
15. Vilamoura miestelis
Vilamoura kasmet privilioja nemažai golfo žaidėjų iš viso pasaulio. Miestelis iš tiesų turi ką pasiūlyti rafinuoto žaidimo mėgėjams – idealiai prižiūrėti aikštynai, puikus klimatas ir aukščiausio lygio aptarnavimas kalba patys už save. Be kita ko, Vilamoura galėsite mėgautis švaraus smėlio paplūdimiais, pasivaikščioti įspūdingo aukščio uolų atbrailomis ir išbandyti nemažai vandens sporto šakų.
 
16. Loule miestas
Apsilankę Loule mieste tikrai negrįšite tuščiomis. Vargu ar sugebėsite atsispirti pagundai įsigyti vietinių amatininkų dirbinių. Pasirinkimas jus nustebins: variniai papuošalai, įvairūs suvenyrai iš odos, nendrių ir medienos. Mieste tokia populiari džiovintų vaisių gamyba, jog šiai veiklai pagerbti yra įsteigtas muziejus. Kasmet vasario mėnesį Loule vyksta didžiausias Portugalijoje karnavalas. Suvenyrų, džiovintų vaisių ir kitų gėrybių žymiai pigiau įsigysite savaitgaliais šurmuliuojančiame turguje.
 
17. Lagos miestas
Lagos nuo seno buvo pagrindinis Algarvės regiono uostas. Dabartinį savitą miesto veidą labiausiai atspindi grakštūs žvejų laiveliai, originalios dizainerių parduotuvės ir trinkelėmis grįsti vaizdingi pėsčiųjų bulvarai. Lagos mieste rasite XV a. pastatą – pirmąją Europoje vergų prekyvietę. Architektūrines miesto vertybes subtiliai papildo smėlėti paplūdimiai ir stačių uolų išraižyti jūros užutėkiai.

18. Silves miestas
Silves miestas garsėja vaizdingais urbanistiniais peizažais. Čia išlikusi dar viduramžiais romėnų pastatyta tvirtovė, miestą juosianti siena ir keturių arkų tiltas. Archeologijos muziejuje kiekvienas gali susipažinti su turtinga miesto istorija išsamiau. Silves puošia ir nuostabi gotikinio stiliaus Katedra.
 
19. Tavira miestas
Tavira ideali vieta visiems, norintiems pasprukti iš modernių kurortinių Algarvės miestų. Algarvės Roma arba netgi Algarvės Venecija – taip kartais vadinama Tavira. Šis miestas įsikūręs ant dviejų kalvų, perrėžtų Gilao upės. Ką atskyrė gamta, sujungė žmogus – per upę driekiasi nuostabus septynių arkų tiltas. Tavira pribloškia ne tik elegantiška architektūra, bet ir bažnyčių skaičiumi – čia jų yra 22.
 
20. Estoi miestas
Estoi galima vadinti muziejumi po atviru dangumi. Čia išlikę nemažai senovės Romos imperijos pastatų griuvėsių. Būtina pamatyti puošniuosius rokoko stiliaus Estoi rūmus. Tai vienas iš nedaugelio architektūros šedevrų, atlaikęs galingąjį 1755 m. žemės drebėjimą.


ref:1888

Kitos kelionės datos

Aqualuz Lagos by The Editory

Portugalija / Algarvė / Lagošas
597 €
  • Data: 2024-10-22 - 2024-10-25 (3 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 19 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:24500

Kitos kelionės datos

Carvi Hotel

Portugalija / Algarvė / Lagošas
597 €
  • Data: 2024-10-22 - 2024-10-25 (3 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 19 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:24497

Kitos kelionės datos

Rocamar Exclusive Hotel and Spa

Portugalija / Algarvė / Albufeira
623 €
  • Data: 2024-10-22 - 2024-10-25 (3 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 19 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:5336

Kitos kelionės datos

Tivoli Lagos

Portugalija / Algarvė / Lagošas
660 €
  • Data: 2024-10-22 - 2024-10-25 (3 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 19 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategoria:

Region:

Portugalia / Algarve

Opis oferty: :

Hotel jest wyjtkowym poczeniem rdziemnomorskiej architektury oraz nowoczesnych udogodnie. Pooony w samym sercu miejscowoci Lagos, jest ciekawym miejscem na wypoczynek z rodzin. Okolica Lagos jest rajem dla amatorw sportowych szalestw. Warto take wybra si na spacer po pobliskich plaach, ktre uwaane s za jedne z najpikniejszych w Portugalii.

POOENIE: :

ok. 500 m od centrum LAGOS, ok. 1 km od portu w Lagos; ok. 73 km od portu lotniczego w Faro.

PLAA: :

Meia Praia, publiczna, piaszczysta, d. ok. 5 km, wyrniona certyfikatem Bkitna Flaga, ok. 2 km od hotelu, dojcie przez miasteczko, parasole i leaki patne (ok. 10 EUR/dzie/parasol i 2 leaki), rczniki do zabrania z hotelu (depozyt: ok. 20 EUR/dzie), na play hotelowy Duna Beach Club: basen, leaki, restauracja, bar, bezpatny transfer na pla; Praia de Batata, niewielka, z formacjami skalnymi i jaskiniami, ok. 1 km od hotelu, bez serwisu plaowego.

HOTEL: :

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1967 r., wyremontowany w 2003 r., 324 pokoje, 5 piter, winda, eleganckie lobby, caodobowa recepcja, restauracja Lacobriga - dania w formie bufetu, kuchnia midzynarodowa, dostpne foteliki i menu dla dzieci, restauracja Pateo Velho - á la carte, kuchnia portugalska, bar Duna Beach - drinki, koktajle, ciepe i zimne przekski, bar Luna, bar przy basenie; centrum konferencyjne dla 200 osb, taras, ogrd, bezpatny internet bezprzewodowy w miejscach oglnodostpnych; za opat: opiekunka do dziecka (na zamwienie), pralnia, lekarz na wezwanie, caodobowy room-service, wypoyczalnia samochodw i rowerw, parking; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, JCB.

POKJ::

standardowy: :

2-os., ok. 18 m², zadbany i komfortowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, azienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, radio, telefon, sejf, za opat: internet bezprzewodowy, minibar (uzupeniany na yczenie); bezpatne eczko dla dziecka do 2 lat na zamwienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzeseka);

superior: :

2-os. (moliwo 1 dostawki), ok. 28 m², wyposaenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo szlafroki; pokj superior na zamwienie, za dopat.

SPORT I ROZRYWKA: :

2 baseny, w tym jeden przy play, sodka woda: ok. 100 m², g. 1,2-1,4 m, ok. 100 m², g. 1,4 m, brodzik dla dzieci, ok. 12 m², g. 0,6 m, przy basenie na terenie hotelu bezpatne parasole i leaki; za opat: bilard, tenis stoowy, rzutki, pokj gier, leaki i parasole w klubie na play, sporty wodne na play; centrum wellness: za opat: basen kryty, jacuzzi, masae, prysznic Vichy, ania parowa, sauna i sala fitnes.

KONTAKT: :

0035/1282790079, www.tivolihotels.com

GRATIS: :

wiadczenia hotelowe: 1. dziecko do 13 latWi-Fitransfer na pla


ref:4182

Kitos kelionės datos

Lagos Avenida Hotel

Portugalija / Algarvė / Lagošas
678 €
  • Data: 2024-10-22 - 2024-10-25 (3 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 19 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10486

Kitos kelionės datos

Vila Alba Resort

Portugalija / Algarvė / Karvueiras
733 €
  • Data: 2024-10-22 - 2024-10-25 (3 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 19 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:24499

Kitos kelionės datos

Tivoli Carvoeiro

Portugalija / Algarvė / Karvueiras
802 €
  • Data: 2024-10-22 - 2024-10-25 (3 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 19 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
****
Regionas:
Portugalija / Algarvė

Pasiūlymo aprašymas:
Nuostabios įlankos, įspūdingos uolos su urvais, kurios beveik vertikaliai nusileidžia į Atlanto vandenyną - tai yra priežastis, dėl kurios daugelis svečių čia sugrįžta kiekvienais metais. Viešbutis įsikūręs ant uolos, virš vaizdingo paplūdimio, kuriuo galima naudotis tik atoslūgio metu. Mėgstamiausia svečių vieta viešbutyje yra baras su terasa, iš kurio gurkšnojant vyną galima grožėtis įspūdingais saulėlydžiais. Vakarais svečiai taip pat gali pasivaikščioti po nuostabias Carvoeiro, anksčiau buvusio mažo žvejų kaimelio, gatveles.

Vieta:
apie 800 m nuo centro CARVOEIRO, ant uolos, šalia parduotuvių ir restoranų; apie 70 km nuo Faro oro uosto; autobusų sustojimo aikštelė apie 50 m nuo viešbučio; nemokamas viešbučio autobusas iki centro Carvoeiro (3 kartus per dieną).

Paplūdimys:
Vale Covo - smėlio, šalia viešbučio, galima naudotis tik atoslūgio metu, status nusileidimas laiptais, rankšluosčius galima pasiimti iš viešbučio; be paplūdimio paslaugų; Canteanes - viešas, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 700 m nuo viešbučio; Carvoeiro - viešas, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 800 m nuo viešbučio; paplūdimiuose skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/komplektas).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, gerai prižiūrimas, atnaujintas 2004 m., viename penkių aukįtų pastate yra 293 kambariai, 4 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą veikianti registratūra, restoranas Pateo - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė; restoranas Veranda - švediškas stalas, á la carte, portugalų ir tarptautinė virtuvė, restoranuose kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai; baras Grotto su terasa, baras Bogart’s; suvenyrų parduotuvė; konferencijų centras 700 asm. terasa su vaizdu į vandenyną, sodas; už papildomą mokestį: interneto prieiga (pirmos 30 min nemokamai), bevielis internetas (apie 20 EUR/diena), aptarnavimas kambariuose visą parą, vaikų auklė; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis:
dvivietis, apie 18 m², gerai prižiūrimas; individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia su dušu, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys; nemokama lovelė vaikui iki 2 metų rezervuojant prieš atvykimą; už papildomą mokestį: bevielis internetas (apie 20 EUR/diena), mini baras, seifas (apie 2 EUR/diena, apie 15 EUR/sav.; užstatas: 25 EUR); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);

Kambariai su vaizdu į jūrą:
dvivietis (galima 1 papildoma vieta), apie 21 m², įranga kaip standartiniame kambaryje; už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
gėlo vandens baseinas, gylis 1-3,2 m; gėlo vandens braidymo baseinėlis vaikams, gylis 0,8-1 m; prie baseino nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai; kambarys ir vaikų žaidimų aikštelė, už papildomą mokestį: teniso kortai (apie 10 EUR/val.) su apšvietimu ir įrangos nuoma (apie 9 EUR); Health Club: uždaras gėlo vandens baseinas, apie 0,9-1,4 m; hidromasažas, sauna, turkiška pirtis, maža sporto salė; mokama: grožio procedūros veidui ir kūnui; vandens sporto šakos paplūdimyje: nardymo mokykla.

Kontaktai:
0035/1282351100, www.tivolihotels.com

 

1. Alvor takas 
Medinių lentelių takas, kuris driekiasi šalia esančio paplūdimio, jungia visus pagrindinius Alvor traukos centrus – jūros gėrybių restoranus, užkandines, barus. Tako pabaigoje galima atsigaivinti šaltu alumi. Puikiai tinka ramiems pasivaikščiojimams su šeima ir draugais.

 

2. Holistinis jodinėjimo centras „Quinta Creatova“
Centras įsikūręs Carrapateira žvejų miestelyje, žmogaus nepaliestoje gamtos vietoje, kurioje laisvai auga įvairios augalų ir gyvūnų rūšys. Jodinėjimo centras siūlo individualias jojimo pamokas, kursus, apgyvendinimą ir stovyklas vaikams.
*** Kainos: Individualus kursas (vienam žmogui) 30,-Eur/val. Intensyvus kursas (vienam žmogui) 50,-Eur/2 val.
 


3. Quad Ventura (Albufeira) 
Pasivažinėjimas keturračiais. Visi, kam tekę išlipti iš automobilio ir pažinti aplinką iš arčiau, nesiginčys, kad važiavimas keturračiais suteikia nepakartojamų įspūdžių. „Quad Ventura“ paruošti du specialūs maršrutai suaugusiems ir vaikams (nuo 8 metų). Tai nėra didelės ištvermės reikalaujanti pramoga.
*** 1 Turas: vienas asmuo – 55 €; du asmenys – 80 €. 2 Turas: vienas asmuo – 90 €; du asmenys – 120 €. Vairuotojai turi būti ne jaunesni nei 20 –ties metų; keleiviai – ne jaunesni kaip 8-ių metų. Į kainą įeina draudimas, apsaugos priemonės, degalų sąnaudos ir gido paslaugos. Žinoma, jei norite visiškos nepriklausomybės keturračius ar kitas transporto priemones galėsite išsinuomoti ir kurti savo maršrutus.

 

4. Ilha da Culatra (Olhao) – Švyturio sala
Švyturio sala, esanti prie Culatra paplūdimio. Ilga, balto smėlio pakrantė, šilti vandenys kviečia pailsėti ir pasimaudyti. Tinkama žvejybos ir jūros gėrybių mėgėjams. Galima išsinuomoti pavėsines, apsilankyti restoranuose, kavinėse ir paragauti ką tik pagautos keptos žuvies. Paplūdimyje nerasite daugybės žmonių, galima mėgautis ramiu poilsiu su šeima ar draugais.
 
*** Paliekant Olhao arba Faro miestus laivu, maždaug po 40 minučių kelionės jūs pateksite į Ilha do Farol. Patartina naudotis vietiniu keltu ar žvejų laiveliu, taip ne tik pigiau, bet ir galima gauti naudingų patarimų iš žvejų – kur žvejoti, kur ieškoti suvenyrų – gražių kriauklių.
 


5. Falesia paplūdimys
Paplūdimyje rasite vieną iš įspūdingiausių gamtovaizdžių visoje Algarvėje. Falesia paplūdimys prasideda skardžiais ir uolomis Olhos de Agua regione ir tęsiasi iki pat Vilamoura miestelio. Paplūdimio baras visada atidarytas ir laukia svečių. Paplūdimyje galima žaisti futbolą, tenisą, tarp Aldeia das Acoteias kurorto ir Falesia paplūdimio daugybė sportui skirtų vietų ir pramogų įvairiam skoniui.
 


6. Ponta da Piedade (Lagos) – uolos
Nuo Praia de Dona Ana paplūdimio galima eiti pėsčiomis ar važiuoti mašina ir pasiekti vienus iš įspūdingiausių uolų Algarvėje – Ponta da Piedade. Aukščiausiame taške uolos siekia apie 20 metrų aukštį. Čia susiformavusios akmens „užuolaidos“, uolų stulpai, arkos ir vartai sukuria neįprastai gražų kraštovaizdį.
*** Laivai plaukia iš Lagos miestelio tiesiai į Ponta da Piedade, organizuojamos specialios ekskursijos. Praia da Luz paplūdimyje esantis „Beach Hut“ centras siūlo kelionę laivu iš Lagos miesto į Ponta da Piedade. Suaugusiam: 20 €; vaikams: 15 €. Kelionė trunka apie 1 valandą.

 

7. Zoomarine Algarve (Albufeira) – akvariumas, delfinariumas
Zoomarine Algarvė akvariumas esantis Albufeira miestelyje siūlo pasigrožėti delfinų šou, ruonių ir jūrų liūtų, tropinių paukščių pasirodymais. Akvariume pamatysite ryklių ir įvairių rūšių žuvų, galite aplankyti 4D kino teatrą, atrakcionus ir baseinus. Papramogauti galės ir vaikai ir suaugę.
*** Kaina (1-os dienos bilietas) vaikams (iki 10 metų) 18,00 €, suaugusiems (11-64) 27,00 €, senjorams (nuo 65 metų) 18,00 €. Zoomarine Algarve parkas dirba nuo kovo iki lapkričio mėnesio.
 


8. Parque Aventura (Albufeira) – pramogų parkas „Aventura“
Parke pilna įvairių karstynių ir laipynių, galima „skraidyti“ tarp medžių ir daug kitų įdomybių. Čia galima pasivažinėti riedlentėmis, žaisti dažasvydį. Dauguma iš parko siūlomų pramogų nereikalauja fizinio pasiruošimo ar didelės ištvermės, kai kurios trasos tinka ir vaikams nuo 4 metų. Trasos suskirstytos pagal sudėtingumą ir spalvas: lengva, vidutinės ir trasos pažengusiems.
*** Į vieno bilieto kainą (vienam asmeniui) įskaičiuota – draudimas, pasiruošimo kursas, apsaugos priemonės, patyrusių trenerių monitoringas ir priežiūra, 3 valandos pramogų. Kainos: lengva trasa (geltonoji trasa) - 10 €. Vidutinė trasa (geltonoji, žalia ir purpurinė trasos) - 12 €. Pažengusių trasa (geltonoji, žalia, purpurinė, mėlyna, raudona ir juoda trasos) - 15 €.


 
9. Praia Gale (Albufeira) – Gale paplūdimys
4 kilometrai nuo miestelio Albufeira senamiesčio. Gale paplūdimys nudžiugins smėlio, uolų ir skardžių gerbėjus. Čia žmonės važiuoja pailsėti su visa šeima. Gale paplūdimys yra Armação paplūdimio tęsinys. Čia rasite daugybę barų ir restoranų. Puiki ir rami vieta skirta tiems, kurie pavargo nuo miesto šurmulio ir perpildytų gatvių...
 


10. Saint Vincent iškišulys
Saint Vincent iškišulys gali pagrįstai didžiuotis labiausiai į pietvakarius nutolusio Europos taško titulu. Ant uolų išdidžiai rymančio švyturio signalą laivai pastebi net už 50 km. Iš švyturio atsiveria nuostabi panorama. Saint Vincent yra ideali vieta pasigrožėti jūros toliais ir stačiais uolų skardžiais.

 

11. Kelionė Santa Bernarda piratų laivu
Kelionė Santa Bernarda laivu suteikia puikią galimybę įsijausti į pirato vaidmenį ir ištirti Algarvės pakrantę. Plaukdami Santa Bernarda laivu apsilankysite nuošaliuose, tik vandeniu pasiekiamuose paplūdimiuose, išnaršysite pakrantės uolų urvus, galėsite nardyti, degintis saulėje ar stebėti žaismingus delfinus. Kelionės metu mėgausitės kepsniais ir kitais patiekalais.
*** Kaina svyruoja nuo 30 iki 60 eurų žmogui. Piratu galite tapti Portimao mieste.
 
12. Ria Formosa parkas
Ria Formosa parkas apima 60 km ilgio rytinės Algarvės pakrantės ruožą. Šioje teritorijoje nuo žmogaus poveikio saugoma jautri ekosistema, susidedanti iš smėlio kopų, unikalių druskingų pelkių, potvynių suformuotų kanalų ir salelių su savita augalija ir gyvūnija. Parke esančiame lankytojų centre eksponuojamos įvairių radinių kolekcijos, yra keli akvariumai ir auditorija, kurioje vykdoma šviečiamoji veikla. Parko lankytojai gali pasivaikščioti specialiu 3 km ilgio pažintiniu taku.
*** Įėjimas į Ria Formosa kainuoja 1,5 euro.


 
13. Caldas de Monchique kaimas
Mažytis, žalumoje paskendęs, Caldas de Monchique kaimelis patrauklus savo SPA gydyklomis. Gydomosioms procedūroms naudojamas mineralinis vanduo iš netoliese trykštančių šaltinių. Caldas de Monchique SPA malonumais jau prieš du tūkstančius metų mėgavosi romėnai. Kaimelyje taip pat yra suvenyrų krautuvėlė, kelios kavinės ir restoranai. Caldas de Monchique mineralinis vanduo pardavinėjamas visoje Algarvėje.

14. Faro miestas
Faro yra Algarvės regiono administracinis centras. Miestas pasižymi ilga ir įdomia istorija, atlaikė tiek priešų puldinėjimus, tiek kelis žemės drebėjimus. Verta apsilankyti Faro senamiestyje – čia rasite XIII a. menančias pagrindinę miesto aikštę ir Katedrą. Būtina pamatyti Nossa Senhora do Carmois bažnyčią, kuri dar vadinama auksine. Mieste rasite ir du muziejus: archeologijos ir laivybos. Faro gali pasigirti parduotuvių, barų ir restoranų gausa, o besidomintys kultūra žmonės nepraleis progos apsilankyti teatre.
 
15. Vilamoura miestelis
Vilamoura kasmet privilioja nemažai golfo žaidėjų iš viso pasaulio. Miestelis iš tiesų turi ką pasiūlyti rafinuoto žaidimo mėgėjams – idealiai prižiūrėti aikštynai, puikus klimatas ir aukščiausio lygio aptarnavimas kalba patys už save. Be kita ko, Vilamoura galėsite mėgautis švaraus smėlio paplūdimiais, pasivaikščioti įspūdingo aukščio uolų atbrailomis ir išbandyti nemažai vandens sporto šakų.
 
16. Loule miestas
Apsilankę Loule mieste tikrai negrįšite tuščiomis. Vargu ar sugebėsite atsispirti pagundai įsigyti vietinių amatininkų dirbinių. Pasirinkimas jus nustebins: variniai papuošalai, įvairūs suvenyrai iš odos, nendrių ir medienos. Mieste tokia populiari džiovintų vaisių gamyba, jog šiai veiklai pagerbti yra įsteigtas muziejus. Kasmet vasario mėnesį Loule vyksta didžiausias Portugalijoje karnavalas. Suvenyrų, džiovintų vaisių ir kitų gėrybių žymiai pigiau įsigysite savaitgaliais šurmuliuojančiame turguje.
 
17. Lagos miestas
Lagos nuo seno buvo pagrindinis Algarvės regiono uostas. Dabartinį savitą miesto veidą labiausiai atspindi grakštūs žvejų laiveliai, originalios dizainerių parduotuvės ir trinkelėmis grįsti vaizdingi pėsčiųjų bulvarai. Lagos mieste rasite XV a. pastatą – pirmąją Europoje vergų prekyvietę. Architektūrines miesto vertybes subtiliai papildo smėlėti paplūdimiai ir stačių uolų išraižyti jūros užutėkiai.

18. Silves miestas
Silves miestas garsėja vaizdingais urbanistiniais peizažais. Čia išlikusi dar viduramžiais romėnų pastatyta tvirtovė, miestą juosianti siena ir keturių arkų tiltas. Archeologijos muziejuje kiekvienas gali susipažinti su turtinga miesto istorija išsamiau. Silves puošia ir nuostabi gotikinio stiliaus Katedra.
 
19. Tavira miestas
Tavira ideali vieta visiems, norintiems pasprukti iš modernių kurortinių Algarvės miestų. Algarvės Roma arba netgi Algarvės Venecija – taip kartais vadinama Tavira. Šis miestas įsikūręs ant dviejų kalvų, perrėžtų Gilao upės. Ką atskyrė gamta, sujungė žmogus – per upę driekiasi nuostabus septynių arkų tiltas. Tavira pribloškia ne tik elegantiška architektūra, bet ir bažnyčių skaičiumi – čia jų yra 22.
 
20. Estoi miestas
Estoi galima vadinti muziejumi po atviru dangumi. Čia išlikę nemažai senovės Romos imperijos pastatų griuvėsių. Būtina pamatyti puošniuosius rokoko stiliaus Estoi rūmus. Tai vienas iš nedaugelio architektūros šedevrų, atlaikęs galingąjį 1755 m. žemės drebėjimą.


ref:513

Kitos kelionės datos

Vila Galé Atlantico

Portugalija / Algarvė / Albufeira
850 €
  • Data: 2024-05-23 - 2024-05-30 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:12511

Kitos kelionės datos

Turim Estrela do Vau

Portugalija / Algarvė / Portimao
869 €
  • Data: 2024-09-26 - 2024-10-03 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 19 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:16607

Kitos kelionės datos

VidaMar Resort Algarve

Portugalija / Algarvė / Albufeira
873 €
  • Data: 2024-05-30 - 2024-06-06 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Portugalija / Algarve

Pasiūlymo aprašymas:
Modernus ir prabangus viešbutis. Įsikūręs ramioje vietoje, netoli paplūdimio ir golfo aikštyno. Viešbutyje yra keletas restoranų ir barų, kur gaminami vietinės ir Italijos virtuvės patiekalai. Viešbutyje taip pat yra mini klubas ir animacija vaikams, o suaugusiems baseinai bei gerai įrengtas SPA centras. Elegantiški kambariai patenkins net reikliausių klientų poreikius. Šis viešbutis populiarus dėl didelio konferencijų centro, čia dažnai vyksta verslo susitikimai.

Vieta:
viešbutis Guia rajone, apie 11 km nuo Albufeiros centro, artimiausia parduotuvė apie 3 km nuo viešbučio; apie 50 km nuo Faro oro uosto; autobusų stotelė apie 1 km nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Salgados, viešas, smėlio, ilgas ir platus krantas, nuolaidus įėjimas į jūrą, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 150 m nuo viešbučio, skėčiai ir gultai nemokami.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, 250 kambarių, 1 pastatas, 3 aukštų, liftas, fojė, visą parą dirbanti registratūra; 4 restoranai: „Ocean“ - švediškas stalas, vietinės ir tarptautinės virtuvės patiekalai, teminiai vakarai, maisto gaminimo šou, "Mamma Mia“ - švediškas stalas, Italų virtuvės patiekalai, „Koi Suši“ - japoniškos virtuvės patiekalai, „Sabor a Mar“- jūros gėrybių patiekalai, 4 barai, įskaitant 2 barus prie baseinų; 13 konferencijų salių, terasa su vaizdu į kopas ir paplūdimį, bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas (nurodytomis valandomis), vaikų auklė (pagal užsakymą), požeminė automobilių stovėjimo aikštelė; priimamos kreditinės kortelės: "Visa", "MasterCard", "American Express“.

Kambarys:
standartinis: dvivietis (galimos 2 papildomos vietos vaikams), apie 39 m², yra oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas; plaukų džiovintuvas, chalatai, šlepetės), atskiras WC, bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas; už papildomą mokestį: kavos / arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų amžiaus, reikalinga rezervacija prieš atvykimą; balkonas, kambarys su vaizdu į sodą arba baseiną.

Sportas ir laisvalaikis:
baseinas, apie 1200 m², gylis iki 2 m, vaikiškas baseinas, gylis 0,4 m, „chill out“ baseinas, gylis 0,6 m, vandens lovos, šildomos, skėčiai ir gultai prie baseino nemokami; Aquatica mini klubas (4-11 metų) animacija suaugusiems ir vaikams, kartais groja gyva muzika ir vyksta vakaro šou; už papildomą mokestį: SPA centras del Mar: uždaras baseinas, šildomas, sūkurinė vonia, sauna ir garinė pirtis, 3 masažo kabinetai ir treniruoklių salė; kitų organizatorių pasiūlymas: vandens sportas paplūdimyje, jodinėjimas, 18 duobučių golfo aikštynas.

Kontaktai:
0035 / 128.903.800-1, www.vidamarresorts.com

 

1. Alvor takas 
Medinių lentelių takas, kuris driekiasi šalia esančio paplūdimio, jungia visus pagrindinius Alvor traukos centrus – jūros gėrybių restoranus, užkandines, barus. Tako pabaigoje galima atsigaivinti šaltu alumi. Puikiai tinka ramiems pasivaikščiojimams su šeima ir draugais.

 

2. Holistinis jodinėjimo centras „Quinta Creatova“
Centras įsikūręs Carrapateira žvejų miestelyje, žmogaus nepaliestoje gamtos vietoje, kurioje laisvai auga įvairios augalų ir gyvūnų rūšys. Jodinėjimo centras siūlo individualias jojimo pamokas, kursus, apgyvendinimą ir stovyklas vaikams.
*** Kainos: Individualus kursas (vienam žmogui) 30,-Eur/val. Intensyvus kursas (vienam žmogui) 50,-Eur/2 val.
 


3. Quad Ventura (Albufeira) 
Pasivažinėjimas keturračiais. Visi, kam tekę išlipti iš automobilio ir pažinti aplinką iš arčiau, nesiginčys, kad važiavimas keturračiais suteikia nepakartojamų įspūdžių. „Quad Ventura“ paruošti du specialūs maršrutai suaugusiems ir vaikams (nuo 8 metų). Tai nėra didelės ištvermės reikalaujanti pramoga.
*** 1 Turas: vienas asmuo – 55 €; du asmenys – 80 €. 2 Turas: vienas asmuo – 90 €; du asmenys – 120 €. Vairuotojai turi būti ne jaunesni nei 20 –ties metų; keleiviai – ne jaunesni kaip 8-ių metų. Į kainą įeina draudimas, apsaugos priemonės, degalų sąnaudos ir gido paslaugos. Žinoma, jei norite visiškos nepriklausomybės keturračius ar kitas transporto priemones galėsite išsinuomoti ir kurti savo maršrutus.

 

4. Ilha da Culatra (Olhao) – Švyturio sala
Švyturio sala, esanti prie Culatra paplūdimio. Ilga, balto smėlio pakrantė, šilti vandenys kviečia pailsėti ir pasimaudyti. Tinkama žvejybos ir jūros gėrybių mėgėjams. Galima išsinuomoti pavėsines, apsilankyti restoranuose, kavinėse ir paragauti ką tik pagautos keptos žuvies. Paplūdimyje nerasite daugybės žmonių, galima mėgautis ramiu poilsiu su šeima ar draugais.
 
*** Paliekant Olhao arba Faro miestus laivu, maždaug po 40 minučių kelionės jūs pateksite į Ilha do Farol. Patartina naudotis vietiniu keltu ar žvejų laiveliu, taip ne tik pigiau, bet ir galima gauti naudingų patarimų iš žvejų – kur žvejoti, kur ieškoti suvenyrų – gražių kriauklių.
 


5. Falesia paplūdimys
Paplūdimyje rasite vieną iš įspūdingiausių gamtovaizdžių visoje Algarvėje. Falesia paplūdimys prasideda skardžiais ir uolomis Olhos de Agua regione ir tęsiasi iki pat Vilamoura miestelio. Paplūdimio baras visada atidarytas ir laukia svečių. Paplūdimyje galima žaisti futbolą, tenisą, tarp Aldeia das Acoteias kurorto ir Falesia paplūdimio daugybė sportui skirtų vietų ir pramogų įvairiam skoniui.
 


6. Ponta da Piedade (Lagos) – uolos
Nuo Praia de Dona Ana paplūdimio galima eiti pėsčiomis ar važiuoti mašina ir pasiekti vienus iš įspūdingiausių uolų Algarvėje – Ponta da Piedade. Aukščiausiame taške uolos siekia apie 20 metrų aukštį. Čia susiformavusios akmens „užuolaidos“, uolų stulpai, arkos ir vartai sukuria neįprastai gražų kraštovaizdį.
*** Laivai plaukia iš Lagos miestelio tiesiai į Ponta da Piedade, organizuojamos specialios ekskursijos. Praia da Luz paplūdimyje esantis „Beach Hut“ centras siūlo kelionę laivu iš Lagos miesto į Ponta da Piedade. Suaugusiam: 20 €; vaikams: 15 €. Kelionė trunka apie 1 valandą.

 

7. Zoomarine Algarve (Albufeira) – akvariumas, delfinariumas
Zoomarine Algarvė akvariumas esantis Albufeira miestelyje siūlo pasigrožėti delfinų šou, ruonių ir jūrų liūtų, tropinių paukščių pasirodymais. Akvariume pamatysite ryklių ir įvairių rūšių žuvų, galite aplankyti 4D kino teatrą, atrakcionus ir baseinus. Papramogauti galės ir vaikai ir suaugę.
*** Kaina (1-os dienos bilietas) vaikams (iki 10 metų) 18,00 €, suaugusiems (11-64) 27,00 €, senjorams (nuo 65 metų) 18,00 €. Zoomarine Algarve parkas dirba nuo kovo iki lapkričio mėnesio.
 


8. Parque Aventura (Albufeira) – pramogų parkas „Aventura“
Parke pilna įvairių karstynių ir laipynių, galima „skraidyti“ tarp medžių ir daug kitų įdomybių. Čia galima pasivažinėti riedlentėmis, žaisti dažasvydį. Dauguma iš parko siūlomų pramogų nereikalauja fizinio pasiruošimo ar didelės ištvermės, kai kurios trasos tinka ir vaikams nuo 4 metų. Trasos suskirstytos pagal sudėtingumą ir spalvas: lengva, vidutinės ir trasos pažengusiems.
*** Į vieno bilieto kainą (vienam asmeniui) įskaičiuota – draudimas, pasiruošimo kursas, apsaugos priemonės, patyrusių trenerių monitoringas ir priežiūra, 3 valandos pramogų. Kainos: lengva trasa (geltonoji trasa) - 10 €. Vidutinė trasa (geltonoji, žalia ir purpurinė trasos) - 12 €. Pažengusių trasa (geltonoji, žalia, purpurinė, mėlyna, raudona ir juoda trasos) - 15 €.


 
9. Praia Gale (Albufeira) – Gale paplūdimys
4 kilometrai nuo miestelio Albufeira senamiesčio. Gale paplūdimys nudžiugins smėlio, uolų ir skardžių gerbėjus. Čia žmonės važiuoja pailsėti su visa šeima. Gale paplūdimys yra Armação paplūdimio tęsinys. Čia rasite daugybę barų ir restoranų. Puiki ir rami vieta skirta tiems, kurie pavargo nuo miesto šurmulio ir perpildytų gatvių...
 


10. Saint Vincent iškišulys
Saint Vincent iškišulys gali pagrįstai didžiuotis labiausiai į pietvakarius nutolusio Europos taško titulu. Ant uolų išdidžiai rymančio švyturio signalą laivai pastebi net už 50 km. Iš švyturio atsiveria nuostabi panorama. Saint Vincent yra ideali vieta pasigrožėti jūros toliais ir stačiais uolų skardžiais.

 

11. Kelionė Santa Bernarda piratų laivu
Kelionė Santa Bernarda laivu suteikia puikią galimybę įsijausti į pirato vaidmenį ir ištirti Algarvės pakrantę. Plaukdami Santa Bernarda laivu apsilankysite nuošaliuose, tik vandeniu pasiekiamuose paplūdimiuose, išnaršysite pakrantės uolų urvus, galėsite nardyti, degintis saulėje ar stebėti žaismingus delfinus. Kelionės metu mėgausitės kepsniais ir kitais patiekalais.
*** Kaina svyruoja nuo 30 iki 60 eurų žmogui. Piratu galite tapti Portimao mieste.
 
12. Ria Formosa parkas
Ria Formosa parkas apima 60 km ilgio rytinės Algarvės pakrantės ruožą. Šioje teritorijoje nuo žmogaus poveikio saugoma jautri ekosistema, susidedanti iš smėlio kopų, unikalių druskingų pelkių, potvynių suformuotų kanalų ir salelių su savita augalija ir gyvūnija. Parke esančiame lankytojų centre eksponuojamos įvairių radinių kolekcijos, yra keli akvariumai ir auditorija, kurioje vykdoma šviečiamoji veikla. Parko lankytojai gali pasivaikščioti specialiu 3 km ilgio pažintiniu taku.
*** Įėjimas į Ria Formosa kainuoja 1,5 euro.


 
13. Caldas de Monchique kaimas
Mažytis, žalumoje paskendęs, Caldas de Monchique kaimelis patrauklus savo SPA gydyklomis. Gydomosioms procedūroms naudojamas mineralinis vanduo iš netoliese trykštančių šaltinių. Caldas de Monchique SPA malonumais jau prieš du tūkstančius metų mėgavosi romėnai. Kaimelyje taip pat yra suvenyrų krautuvėlė, kelios kavinės ir restoranai. Caldas de Monchique mineralinis vanduo pardavinėjamas visoje Algarvėje.

14. Faro miestas
Faro yra Algarvės regiono administracinis centras. Miestas pasižymi ilga ir įdomia istorija, atlaikė tiek priešų puldinėjimus, tiek kelis žemės drebėjimus. Verta apsilankyti Faro senamiestyje – čia rasite XIII a. menančias pagrindinę miesto aikštę ir Katedrą. Būtina pamatyti Nossa Senhora do Carmois bažnyčią, kuri dar vadinama auksine. Mieste rasite ir du muziejus: archeologijos ir laivybos. Faro gali pasigirti parduotuvių, barų ir restoranų gausa, o besidomintys kultūra žmonės nepraleis progos apsilankyti teatre.
 
15. Vilamoura miestelis
Vilamoura kasmet privilioja nemažai golfo žaidėjų iš viso pasaulio. Miestelis iš tiesų turi ką pasiūlyti rafinuoto žaidimo mėgėjams – idealiai prižiūrėti aikštynai, puikus klimatas ir aukščiausio lygio aptarnavimas kalba patys už save. Be kita ko, Vilamoura galėsite mėgautis švaraus smėlio paplūdimiais, pasivaikščioti įspūdingo aukščio uolų atbrailomis ir išbandyti nemažai vandens sporto šakų.
 
16. Loule miestas
Apsilankę Loule mieste tikrai negrįšite tuščiomis. Vargu ar sugebėsite atsispirti pagundai įsigyti vietinių amatininkų dirbinių. Pasirinkimas jus nustebins: variniai papuošalai, įvairūs suvenyrai iš odos, nendrių ir medienos. Mieste tokia populiari džiovintų vaisių gamyba, jog šiai veiklai pagerbti yra įsteigtas muziejus. Kasmet vasario mėnesį Loule vyksta didžiausias Portugalijoje karnavalas. Suvenyrų, džiovintų vaisių ir kitų gėrybių žymiai pigiau įsigysite savaitgaliais šurmuliuojančiame turguje.
 
17. Lagos miestas
Lagos nuo seno buvo pagrindinis Algarvės regiono uostas. Dabartinį savitą miesto veidą labiausiai atspindi grakštūs žvejų laiveliai, originalios dizainerių parduotuvės ir trinkelėmis grįsti vaizdingi pėsčiųjų bulvarai. Lagos mieste rasite XV a. pastatą – pirmąją Europoje vergų prekyvietę. Architektūrines miesto vertybes subtiliai papildo smėlėti paplūdimiai ir stačių uolų išraižyti jūros užutėkiai.

18. Silves miestas
Silves miestas garsėja vaizdingais urbanistiniais peizažais. Čia išlikusi dar viduramžiais romėnų pastatyta tvirtovė, miestą juosianti siena ir keturių arkų tiltas. Archeologijos muziejuje kiekvienas gali susipažinti su turtinga miesto istorija išsamiau. Silves puošia ir nuostabi gotikinio stiliaus Katedra.
 
19. Tavira miestas
Tavira ideali vieta visiems, norintiems pasprukti iš modernių kurortinių Algarvės miestų. Algarvės Roma arba netgi Algarvės Venecija – taip kartais vadinama Tavira. Šis miestas įsikūręs ant dviejų kalvų, perrėžtų Gilao upės. Ką atskyrė gamta, sujungė žmogus – per upę driekiasi nuostabus septynių arkų tiltas. Tavira pribloškia ne tik elegantiška architektūra, bet ir bažnyčių skaičiumi – čia jų yra 22.
 
20. Estoi miestas
Estoi galima vadinti muziejumi po atviru dangumi. Čia išlikę nemažai senovės Romos imperijos pastatų griuvėsių. Būtina pamatyti puošniuosius rokoko stiliaus Estoi rūmus. Tai vienas iš nedaugelio architektūros šedevrų, atlaikęs galingąjį 1755 m. žemės drebėjimą.


ref:1805

Kitos kelionės datos

AP Cabanas Beach & Nature

Portugalija / Algarvė / Cabanas
896 €
  • Data: 2024-05-23 - 2024-05-30 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:18357

Kitos kelionės datos

Vila Galé Ampalius

Portugalija / Algarvė / Vilamoura
1004 €
  • Data: 2024-09-19 - 2024-09-26 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 23 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
****
Regionas:
Portugalija / Algarvė

Pasiūlymo aprašymas:
Viešbutis priklauso prestižiniam Portugalijos viešbučių tinklui Vila Gale ir siūlo poilsį gražioje Vilamoura vietovėje. Nuo viešbučio vos keli žingsniai iki puikaus smėlio paplūdimio. Netoli fantastiška prieplauka su barais, restoranais ir parduotuvėmis bei šalia esančiu kazino. Vilamoura apylinkės ideali vieta golfo sporto mėgėjams. Viešbučio restorane galima paragauti originalių tradicinių portugališkų patiekalų.

Vieta:
centre VILAMOURA; apie 25 km nuo Faro oro uosto; autobusų sustojimo aikštelė apie 50 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Vilamoura - viešas, smėlio, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 50 m nuo viešbučio, perėjus per gatvę; skėčiai ir gultai mokami (apie 15 EUR/skėtis ir 2 gultai); Falesia - viešas, smėlio, skėčiai ir gultai mokami (apie 15 EUR/skėtis ir 2 gultai).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1990 m., atnaujintas 2005 m., vienuolikos aukštų pastate yra 357 kambariai, 6 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą veikianti registratūra, restoranas Versatil - švediškas stalas, padavėjo paslaugos, portugalų virtuvė, kėdutės vaikams; baras Euforia fojė - gėrimai, kokteiliai, karšti ir šalti užkandžiai, baras prie baseino - gėrimai, kokteiliai, lengvi užkandžiai, kavos parduotuvėlė, suvenyrų parduotuvė; konferencijų centras 200 asm.; terasa, sodas; už papildomą mokestį: interneto prieiga (apie 3 EUR/val.), bevielis internetas fojė ir bare (apie 3 EUR/val.), aptarnavimas kambariuose visą parą, vaikų auklė, kirpykla, skalbykla, automobilių ir dviračių nuoma; paslaugos neįgaliems svečiams; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
dvivietis (galima 1 papildoma vieta), apie 27 m², komfortiškas ir elegantiškas, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia su dušu, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas; už papildomą mokestį: mini baras (papildomas pagal užsakymą), seifas (apie 2,5 EUR/diena); nemokama lovelė vaikui iki 2 metų rezervuojant prieš atvykimą; kambarys su balkonu ir vaizdu į jūrą pagal užsakymą, už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
gėlo vandens baseinas, apie 240 m², gylis 1-2,5 m; braidymo baseinėlis vaikams, apie 56 m², gylis 0,2-0,5 m; prie baseino nemokami skėčiai, gultai ir maudymosi rankšluosčiai; kambarys ir vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas (4-11 metų), animacija suaugusiems ir vaikams kelis kartus per savaitę; už papildomą mokestį: 2 teniso kortai (apie 9 EUR/val., apšvietimas apie 5 EUR/val., įranga apie 2 EUR/žaidimas), biliardas, žaidimų kambarys; Health Club: uždaras gėlo vandens baseinas, apie 100 m², gylis 0,8-1,2 m; sporto salė, sūkurinė vonia, sauna, turkiška pirtis, procedūros veidui ir kūnui, masažai; kitų organizatorių pasiūlymai: vandens sporto šakos paplūdimyje.

Kontaktai:
0035/1289303931, www.vilagale.pt

 

1. Alvor takas 
Medinių lentelių takas, kuris driekiasi šalia esančio paplūdimio, jungia visus pagrindinius Alvor traukos centrus – jūros gėrybių restoranus, užkandines, barus. Tako pabaigoje galima atsigaivinti šaltu alumi. Puikiai tinka ramiems pasivaikščiojimams su šeima ir draugais.

 

2. Holistinis jodinėjimo centras „Quinta Creatova“
Centras įsikūręs Carrapateira žvejų miestelyje, žmogaus nepaliestoje gamtos vietoje, kurioje laisvai auga įvairios augalų ir gyvūnų rūšys. Jodinėjimo centras siūlo individualias jojimo pamokas, kursus, apgyvendinimą ir stovyklas vaikams.
*** Kainos: Individualus kursas (vienam žmogui) 30,-Eur/val. Intensyvus kursas (vienam žmogui) 50,-Eur/2 val.
 


3. Quad Ventura (Albufeira) 
Pasivažinėjimas keturračiais. Visi, kam tekę išlipti iš automobilio ir pažinti aplinką iš arčiau, nesiginčys, kad važiavimas keturračiais suteikia nepakartojamų įspūdžių. „Quad Ventura“ paruošti du specialūs maršrutai suaugusiems ir vaikams (nuo 8 metų). Tai nėra didelės ištvermės reikalaujanti pramoga.
*** 1 Turas: vienas asmuo – 55 €; du asmenys – 80 €. 2 Turas: vienas asmuo – 90 €; du asmenys – 120 €. Vairuotojai turi būti ne jaunesni nei 20 –ties metų; keleiviai – ne jaunesni kaip 8-ių metų. Į kainą įeina draudimas, apsaugos priemonės, degalų sąnaudos ir gido paslaugos. Žinoma, jei norite visiškos nepriklausomybės keturračius ar kitas transporto priemones galėsite išsinuomoti ir kurti savo maršrutus.

 

4. Ilha da Culatra (Olhao) – Švyturio sala
Švyturio sala, esanti prie Culatra paplūdimio. Ilga, balto smėlio pakrantė, šilti vandenys kviečia pailsėti ir pasimaudyti. Tinkama žvejybos ir jūros gėrybių mėgėjams. Galima išsinuomoti pavėsines, apsilankyti restoranuose, kavinėse ir paragauti ką tik pagautos keptos žuvies. Paplūdimyje nerasite daugybės žmonių, galima mėgautis ramiu poilsiu su šeima ar draugais.
 
*** Paliekant Olhao arba Faro miestus laivu, maždaug po 40 minučių kelionės jūs pateksite į Ilha do Farol. Patartina naudotis vietiniu keltu ar žvejų laiveliu, taip ne tik pigiau, bet ir galima gauti naudingų patarimų iš žvejų – kur žvejoti, kur ieškoti suvenyrų – gražių kriauklių.
 


5. Falesia paplūdimys
Paplūdimyje rasite vieną iš įspūdingiausių gamtovaizdžių visoje Algarvėje. Falesia paplūdimys prasideda skardžiais ir uolomis Olhos de Agua regione ir tęsiasi iki pat Vilamoura miestelio. Paplūdimio baras visada atidarytas ir laukia svečių. Paplūdimyje galima žaisti futbolą, tenisą, tarp Aldeia das Acoteias kurorto ir Falesia paplūdimio daugybė sportui skirtų vietų ir pramogų įvairiam skoniui.
 


6. Ponta da Piedade (Lagos) – uolos
Nuo Praia de Dona Ana paplūdimio galima eiti pėsčiomis ar važiuoti mašina ir pasiekti vienus iš įspūdingiausių uolų Algarvėje – Ponta da Piedade. Aukščiausiame taške uolos siekia apie 20 metrų aukštį. Čia susiformavusios akmens „užuolaidos“, uolų stulpai, arkos ir vartai sukuria neįprastai gražų kraštovaizdį.
*** Laivai plaukia iš Lagos miestelio tiesiai į Ponta da Piedade, organizuojamos specialios ekskursijos. Praia da Luz paplūdimyje esantis „Beach Hut“ centras siūlo kelionę laivu iš Lagos miesto į Ponta da Piedade. Suaugusiam: 20 €; vaikams: 15 €. Kelionė trunka apie 1 valandą.

 

7. Zoomarine Algarve (Albufeira) – akvariumas, delfinariumas
Zoomarine Algarvė akvariumas esantis Albufeira miestelyje siūlo pasigrožėti delfinų šou, ruonių ir jūrų liūtų, tropinių paukščių pasirodymais. Akvariume pamatysite ryklių ir įvairių rūšių žuvų, galite aplankyti 4D kino teatrą, atrakcionus ir baseinus. Papramogauti galės ir vaikai ir suaugę.
*** Kaina (1-os dienos bilietas) vaikams (iki 10 metų) 18,00 €, suaugusiems (11-64) 27,00 €, senjorams (nuo 65 metų) 18,00 €. Zoomarine Algarve parkas dirba nuo kovo iki lapkričio mėnesio.
 


8. Parque Aventura (Albufeira) – pramogų parkas „Aventura“
Parke pilna įvairių karstynių ir laipynių, galima „skraidyti“ tarp medžių ir daug kitų įdomybių. Čia galima pasivažinėti riedlentėmis, žaisti dažasvydį. Dauguma iš parko siūlomų pramogų nereikalauja fizinio pasiruošimo ar didelės ištvermės, kai kurios trasos tinka ir vaikams nuo 4 metų. Trasos suskirstytos pagal sudėtingumą ir spalvas: lengva, vidutinės ir trasos pažengusiems.
*** Į vieno bilieto kainą (vienam asmeniui) įskaičiuota – draudimas, pasiruošimo kursas, apsaugos priemonės, patyrusių trenerių monitoringas ir priežiūra, 3 valandos pramogų. Kainos: lengva trasa (geltonoji trasa) - 10 €. Vidutinė trasa (geltonoji, žalia ir purpurinė trasos) - 12 €. Pažengusių trasa (geltonoji, žalia, purpurinė, mėlyna, raudona ir juoda trasos) - 15 €.


 
9. Praia Gale (Albufeira) – Gale paplūdimys
4 kilometrai nuo miestelio Albufeira senamiesčio. Gale paplūdimys nudžiugins smėlio, uolų ir skardžių gerbėjus. Čia žmonės važiuoja pailsėti su visa šeima. Gale paplūdimys yra Armação paplūdimio tęsinys. Čia rasite daugybę barų ir restoranų. Puiki ir rami vieta skirta tiems, kurie pavargo nuo miesto šurmulio ir perpildytų gatvių...
 


10. Saint Vincent iškišulys
Saint Vincent iškišulys gali pagrįstai didžiuotis labiausiai į pietvakarius nutolusio Europos taško titulu. Ant uolų išdidžiai rymančio švyturio signalą laivai pastebi net už 50 km. Iš švyturio atsiveria nuostabi panorama. Saint Vincent yra ideali vieta pasigrožėti jūros toliais ir stačiais uolų skardžiais.

 

11. Kelionė Santa Bernarda piratų laivu
Kelionė Santa Bernarda laivu suteikia puikią galimybę įsijausti į pirato vaidmenį ir ištirti Algarvės pakrantę. Plaukdami Santa Bernarda laivu apsilankysite nuošaliuose, tik vandeniu pasiekiamuose paplūdimiuose, išnaršysite pakrantės uolų urvus, galėsite nardyti, degintis saulėje ar stebėti žaismingus delfinus. Kelionės metu mėgausitės kepsniais ir kitais patiekalais.
*** Kaina svyruoja nuo 30 iki 60 eurų žmogui. Piratu galite tapti Portimao mieste.
 
12. Ria Formosa parkas
Ria Formosa parkas apima 60 km ilgio rytinės Algarvės pakrantės ruožą. Šioje teritorijoje nuo žmogaus poveikio saugoma jautri ekosistema, susidedanti iš smėlio kopų, unikalių druskingų pelkių, potvynių suformuotų kanalų ir salelių su savita augalija ir gyvūnija. Parke esančiame lankytojų centre eksponuojamos įvairių radinių kolekcijos, yra keli akvariumai ir auditorija, kurioje vykdoma šviečiamoji veikla. Parko lankytojai gali pasivaikščioti specialiu 3 km ilgio pažintiniu taku.
*** Įėjimas į Ria Formosa kainuoja 1,5 euro.


 
13. Caldas de Monchique kaimas
Mažytis, žalumoje paskendęs, Caldas de Monchique kaimelis patrauklus savo SPA gydyklomis. Gydomosioms procedūroms naudojamas mineralinis vanduo iš netoliese trykštančių šaltinių. Caldas de Monchique SPA malonumais jau prieš du tūkstančius metų mėgavosi romėnai. Kaimelyje taip pat yra suvenyrų krautuvėlė, kelios kavinės ir restoranai. Caldas de Monchique mineralinis vanduo pardavinėjamas visoje Algarvėje.

14. Faro miestas
Faro yra Algarvės regiono administracinis centras. Miestas pasižymi ilga ir įdomia istorija, atlaikė tiek priešų puldinėjimus, tiek kelis žemės drebėjimus. Verta apsilankyti Faro senamiestyje – čia rasite XIII a. menančias pagrindinę miesto aikštę ir Katedrą. Būtina pamatyti Nossa Senhora do Carmois bažnyčią, kuri dar vadinama auksine. Mieste rasite ir du muziejus: archeologijos ir laivybos. Faro gali pasigirti parduotuvių, barų ir restoranų gausa, o besidomintys kultūra žmonės nepraleis progos apsilankyti teatre.
 
15. Vilamoura miestelis
Vilamoura kasmet privilioja nemažai golfo žaidėjų iš viso pasaulio. Miestelis iš tiesų turi ką pasiūlyti rafinuoto žaidimo mėgėjams – idealiai prižiūrėti aikštynai, puikus klimatas ir aukščiausio lygio aptarnavimas kalba patys už save. Be kita ko, Vilamoura galėsite mėgautis švaraus smėlio paplūdimiais, pasivaikščioti įspūdingo aukščio uolų atbrailomis ir išbandyti nemažai vandens sporto šakų.
 
16. Loule miestas
Apsilankę Loule mieste tikrai negrįšite tuščiomis. Vargu ar sugebėsite atsispirti pagundai įsigyti vietinių amatininkų dirbinių. Pasirinkimas jus nustebins: variniai papuošalai, įvairūs suvenyrai iš odos, nendrių ir medienos. Mieste tokia populiari džiovintų vaisių gamyba, jog šiai veiklai pagerbti yra įsteigtas muziejus. Kasmet vasario mėnesį Loule vyksta didžiausias Portugalijoje karnavalas. Suvenyrų, džiovintų vaisių ir kitų gėrybių žymiai pigiau įsigysite savaitgaliais šurmuliuojančiame turguje.
 
17. Lagos miestas
Lagos nuo seno buvo pagrindinis Algarvės regiono uostas. Dabartinį savitą miesto veidą labiausiai atspindi grakštūs žvejų laiveliai, originalios dizainerių parduotuvės ir trinkelėmis grįsti vaizdingi pėsčiųjų bulvarai. Lagos mieste rasite XV a. pastatą – pirmąją Europoje vergų prekyvietę. Architektūrines miesto vertybes subtiliai papildo smėlėti paplūdimiai ir stačių uolų išraižyti jūros užutėkiai.

18. Silves miestas
Silves miestas garsėja vaizdingais urbanistiniais peizažais. Čia išlikusi dar viduramžiais romėnų pastatyta tvirtovė, miestą juosianti siena ir keturių arkų tiltas. Archeologijos muziejuje kiekvienas gali susipažinti su turtinga miesto istorija išsamiau. Silves puošia ir nuostabi gotikinio stiliaus Katedra.
 
19. Tavira miestas
Tavira ideali vieta visiems, norintiems pasprukti iš modernių kurortinių Algarvės miestų. Algarvės Roma arba netgi Algarvės Venecija – taip kartais vadinama Tavira. Šis miestas įsikūręs ant dviejų kalvų, perrėžtų Gilao upės. Ką atskyrė gamta, sujungė žmogus – per upę driekiasi nuostabus septynių arkų tiltas. Tavira pribloškia ne tik elegantiška architektūra, bet ir bažnyčių skaičiumi – čia jų yra 22.
 
20. Estoi miestas
Estoi galima vadinti muziejumi po atviru dangumi. Čia išlikę nemažai senovės Romos imperijos pastatų griuvėsių. Būtina pamatyti puošniuosius rokoko stiliaus Estoi rūmus. Tai vienas iš nedaugelio architektūros šedevrų, atlaikęs galingąjį 1755 m. žemės drebėjimą.


ref:696

Kitos kelionės datos

Turim Presidente

Portugalija / Algarvė / Portimao
1089 €
  • Data: 2024-08-29 - 2024-09-05 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 23 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:6192

Kitos kelionės datos

Aparthotel Victoria Sports & Beach

Portugalija / Algarvė / Vilamoura
1092 €
  • Data: 2024-06-06 - 2024-06-13 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:18245

Kitos kelionės datos

3HB Guarana

Portugalija / Algarvė / Olhos De Agua
1124 €
  • Data: 2024-05-23 - 2024-05-30 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:12519

Kitos kelionės datos

Grand Muthu Forte do Vale

Portugalija / Algarvė / Albufeira
1138 €
  • Data: 2024-05-23 - 2024-05-30 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:6193

Kitos kelionės datos

Muthu Oura Praia

Portugalija / Algarvė / Albufeira
1271 €
  • Data: 2024-09-26 - 2024-10-03 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 19 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:20366

Kitos kelionės datos

Grand Muthu Forte da Oura

Portugalija / Algarvė / Albufeira
1443 €
  • Data: 2024-09-26 - 2024-10-03 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 19 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:6129

Kitos kelionės datos

AP Adriana Beach Resort

Portugalija / Algarvė / Vilamoura
1489 €
  • Data: 2024-09-19 - 2024-09-26 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 23 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10290

Kitos kelionės datos

Tivoli Alvor Algarve Resort

Portugalija / Algarvė / Alvoras
1529 €
  • Data: 2024-05-23 - 2024-05-30 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:12520

Kitos kelionės datos

Grand Muthu Oura View Beach Club

Portugalija / Algarvė / Albufeira
1620 €
  • Data: 2024-09-19 - 2024-09-26 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 23 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:11620

Kitos kelionės datos

Anantara Vilamoura Algarve Resort

Portugalija / Algarvė / Vilamoura
1758 €
  • Data: 2024-06-20 - 2024-06-27 (7 n)
  • Išvykimas: Iš Varšuvos (WAW)
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • Operatorius: Itaka
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:24133

Kitos kelionės datos