Kosta Brava - jauki gamtos idilė ir įtraukiantis linksmybių verpetas

432€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +27


DĖMESIO:

Kainų ir vietų skaičius yra ribotas. Šios kainos yra dinaminės ir keičiasi po kiekvieno užsakymo. Primename, kad pamatę Jums patinkantį pasiūlymą iš karto skubėtumėte rezervuoti kol kelionės kaina nepakilo. O jei atsitiko taip, kad Jūsų norima kelionė pabrango, visada galite susisiekti su mumis ir mes su malonumu surasime kitų kelionių alternatyvų asmeniškai Jums.


Kelionės data: 2018.06.22 - 06.29

Kelionės trukmė: 7 nakvynės

Skrydis: Kaunas - Žirona - Kaunas


Viešbučiai, kuriuose siūlome apsistoti:


Hotel Ridomar 4* be maitinimo. Kaina asmeniui 398€! (IŠPARDUOTA)

Šis šeimai priklausantis viešbutis įsikūręs ramioje vietoje, už 10 minučių kelio pėstute nuo Loret de Maro paplūdimio; netoli viešbučio yra autobusų stotelė ir nemokama vieša automobilių stovėjimo aikštelė; per 10 minučių iš viešbučio nueisite iki Loret de Maro parduotuvių, restoranų ir šurmuliuojančių naktinio pasilinksminimo įstaigų. Viešbutyje yra baseinas, sūkurinė vonia, atvira terasa ant stogo, iš kur atsiveria jūros panorama, restoranas, baras. Numeriuose yra oro kondicionierius, palydovinius kanalus rodantis televizorius, vonios kambarys (plaukų džiovintuvas), belaidis internetas; daugumoje numerių įrengti balkonai.


Checkin Victoria 3* be maitinimo. Kaina asmeniui 432€!

Viešbutis įsikūręs Loret de Mare, 1 min. kelio pėsčiomis nuo paplūdimio, apie 3,5 km nuo vandens parko „Water World“, apie 76 km nuo Barselonos, apie 29 km nuo Žironos oro uosto. Viešbutyje yra visą parą dirbanti registratūra, atvira terasa, reastoranas, užkandinė, baras. Numeriuose yra oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, plaukų džiovintuvas, higienos reikmenys), plokščiaekranis televizorius, balkonas arba terasa (kai kuriuose numeriuose).


Į KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:

  • Skrydis Kaunas - Žirona - Kaunas;
  • Pervežimas į viešbutį ir atgal;
  • 7 nakvynės viešbutyje su pasirinktu maitinimo tipu;
  • Oro uosto ir kuro mokesčiai;
  • 10 kg rankinis bagažas.

Į KAINĄ NEĮSKAIČIUOTA:

  • Kelionės draudimas;
  • Asmeninės išlaidos.

KAIP UŽSISAKYTI KELIONĘ?

  • Spauskite mygtuką UŽSAKYTI ir suveskite savo kontaktinius duomenis, mūsų vadybininkai su Jumis susisieks;
  • Rašykite mums el. paštu atostogos@alfaturas.lt
  • Skambinkite mums +370 5 269 1680
  • Atvykite pas mus i biurą, esantį A. Smetonos 7A - 14, Vilnius


Geros kelionės Jums linki Alfaturo komanda! Turite klausimų? Užduokite juos el. paštu atostogos@alfaturas.lt , pokalbių langelyje mūsų svetainėje arba tiesiog paskambinę tel. +370 5 269 1680.

Neradote ko ieškojote?

Rašykite mums!





Ispanijos kurortai – tobula atostogų vieta

Ispanija garsėja kontrastingu kraštovaizdžiu, maloniu klimatu, nuostabiais paplūdimiais ir unikalia gamta. Planuojantys poilsines atostogas neretai nusprendžia rinktis Kosta Doradą, Kosta Bravą, Salou ar Alikantę. Čia pramogų randa visi – ir mėgstantys aktyvų poilsį, ir norintys ramiai leisti laiką prie vandens, ir degantys nekantrumu geriau pažinti šalies istoriją bei miestelių architektūrą. Taigi, nieko keisto, kad Ispanijos pakrantės kurortai tampa gana dažnu turistų pasirinkimu – čia galima rasti viską, ko tik gali prireikti jūsų nepamirštamoms atostogoms!

KLIMATAS

Ispanija yra viena populiariausių atostogų krypčių, nes čia galima mėgautis poilsiu ištisus metus. Kai kuriose Ispanijos dalyse, pavyzdžiui, Kosta Doradoje, saulėtų dienų skaičius per metus yra net 300, o vidutinė temperatūra vasarą siekia 29 °C (žiemą – 14°C). Kalnuotose vietovėse vidutinė temperatūra yra 2-4 laipsniais žemesnė. Vasaros metu lietaus tikimybė yra labai nedidelė, daugiausia kritulių iškrenta balandį, gegužę, rugsėjį, spalį, lapkritį ir gruodį. Geriausias laikas poilsinei kelionei – nuo gegužės iki rugpjūčio mėnesio, kada saulė kaitina pakankamai stipriai, o pučiantis vėsus vėjelis maloniai gaivina.

Vidutinė oro ir vandens metinė temperatūra:

Mėnuo

I

II

III

IV

V

VI

VII

VIII

IX

X

XI

XII

Oro temperatūra

14

15

18

19

23

27

30

28

26

22

16

13

Vandens temperatūra

13

13

13

15

17

20

23

25

23

18

17

11


ĮDOMŪS FAKTAI

  • Ispanijos himnas neturi žodžių;
  • Ispanija yra laikoma rekordininke pagal šalyje esančių kavinių, barų, restoranų ir naktinių klubų skaičių;
  • Nors didžioji dalis Ispanijos gyventojų yra tikintys, 2005 metais šalyje buvo įteisinta tos pačios lyties asmenų santuoka;
  • Vidutinis saulėtų dienų skaičius Ispanijoje siekia net 280. Vasaros metu lietaus tikimybė yra itin menka;
  • Ispanai praktiškai niekada nepusryčiauja namuose – įprasta keliauti į arčiausiai namų esančią kavinę, kurioje ant stalo galima rasti laikraščių;
  • Ispanijoje išsirengus nuogai leidžiama degintis bet kuriame paplūdimyje, tačiau nudistai yra linkę degintis tik tam skirtuose paplūdimiuose.

KAIP PAŽINTI ISPANIJĄ?

Ispanijoje yra gerai išvystyta viešojo transporto sistema. Kiekvieno miesto autobusų stotyse ir stotelėse rasite išsamią informaciją apie autobusų maršrutus, grafikus bei autobuso bilietų kainas. Jei rinksitės ilgesnius maršrutus, galėsite išbandyti kelionę traukiniu, kuri bus pakankamai greita ir patogi. Pavyzdžiui, greituoju traukiniu iš El Camp de Tarragona stoties į Madridą galite nuvykti vos per tris valandas. Kelionės traukiniu yra gana nebrangios – iš Barselonos į Salou galima nuvykti per pusantros valandos,  tai jums kainuos maždaug 8 eurus. Taksi kainos priklauso nuo atstumo, kurį važiuosite. Įsėdimo mokestis siekia maždaug 1,6 €, o kilometro kaina gali svyruoti nuo 0,7 € iki 1€. Automobiliai yra nuomojami asmenims nuo 21 metų amžiaus. Svarbu žinoti, kad mėlyna spalva pažymėtos automobilių stovėjimo aikštelės yra mokamos. Pažinti įvairias Ispanijos vietoves galima ir nuomotu dviračiu – infrastruktūra tam yra puikiai pritaikyta.

ISPANIJOS VIRTUVĖ

Ispanijos virtuvė yra labai turtinga. Pakrantės regiono virtuvės pagrindas – šviežia žuvis bei jūros gėrybės. Taip pat labai populiarūs kepiniai su migdolais, siūlomas gausus įvairių aukščiausios kokybės vynų pasirinkimas. Kosta Doradoje labai didelis dėmesys yra skiriamas maistui – beveik kiekvieną mėnesį organizuojami maisto festivaliai. Vienas garsiausių ispanų patiekalų – tai Paella, kurio gimtine laikoma Valensija. Vis dėlto, kiekvienas Ispanijos miestas šį patiekalą ruošia pagal savitą receptą. Į ryžius gali būti dedama ne vien tik jūros gėrybių ar vištienos, bet taip pat ir triušienos, dešros, įvairių daržovių, ir t.t. Užkandžiams dažniausiai pasirenkamas greitai paruošiamas patiekalas Tapos, kuris patiekiamas šaltas arba karštas, valgomas rankomis. Taip pat labai populiarus Serano kumpis, kuris laikomas tikru ispanų pasididžiavimu. Šis kumpis yra gaminamas iš kiaulių, šertų ąžuolo gilėmis, mėsos. Prie valgių yra įprasta gurkšnoti vyną – pasakojama, kad tokia tradicija gimė XIX amžiaus viduryje, kuomet išpilstytas vynas buvo dengiamas duonos rieke, kumpio ar sūrio griežinėliais (taip buvo siekiama gėrimą apsaugoti nuo dulkių).

Tradiciniai patiekalai, kurių verta paragauti nuvykus:

  • Paella – nacionalinis patiekalas iš ryžių, vištienos ir jūros gėrybių;
  • Suquet – sriuba-troškinys su jūros gėrybėmis;
  • Zarzuela – jūros gėrybių kokteilis;
  • Pulpo a feira – virtas aštuonkojis;
  • Merluza a la gallega – moliniame puode troškinta žuvis;
  • Arroz al horno – ryžiai su šonkauliukais;
  • Bacalao al pil-pil – menkė česnakų padaže;
  • Navarro cochifrito – aštrus avienos ragu;
  • Empanadas criollas – pyragėliai su pupelėmis ir mėsa;
  • Botifarra amb mongetes seques – kepta kiaulienos dešra su baltosiomis pupelėmis;
  • Gazpacho a la Andaluza – šalta pomidorų sriuba;
  • Menjar blanc – migdolų kremas su citrina ir cinamonu.

Ispanijos alkoholiniai gėrimai

  • Vynas – jo rūšių skirtinguose regionuose rasite tikrai daug.
  • Sangrija – iš šampano ar vyno gaminamas gėrimas su vaisiais ir uogomis;
  • Cheresas – ypatingomis sąlygomis laikytas stiprus vynas.

NAUDINGA INFORMACIJA

Dokumentai: Lietuvos turistams pakanka asmens tapatybės kortelės arba paso.

Valiuta: euras.

Kalba: ispanų.

Pagrindinės frazės ispanų kalba:

  • Prašau – Por favor;
  • Ačiū – Gracias;
  • Labas/labas rytas – Hola/buenos dias;
  • Laba diena/labas vakaras – Buenas tardes;
  • Viso gero – Adios;
  • Atsiprašau – Disculpe;
  • Ar Jūs kalbate angliškai ? – Habla usted ingles?

Etiketas: Ispanijoje yra įprasta sveikintis apsikabinant ir pasibučiuojant į abu skruostus. Ispanai nėra labai punktualūs, todėl į susitikimus įprasta vėluoti 10-20 minučių.

Kainos: pietūs nebrangiame restorane kainuos apie 10 eurų, bokalas alaus – apie 3 €, kava – apie 3 €, 1,5 l vandens parduotuvėje – apie 0,7 €, litras kuro – 1,2 €.

Arbatpinigiai: restoranuose įprasta palikti 10 procentų arbatpinigių nuo išleistos sumos. Vairuotojams paprastai paliekama apie 1 € arbatpinigių.

Saugumas: Ispanija yra saugi šalis, tačiau kišenvagių vis dėlto reikėtų pasisaugoti. Eidami į paplūdimį vertingus daiktus verčiau palikite viešbutyje.

Lauktuvės: rankų darbo papuošalai, tradiciniai mušamieji instrumentai, vytintas kumpis, vynas, alyvuogių aliejus, saulėje džiovinti pomidorai, šafranas.

PRAMOGOS ISPANIJOS KURORTUOSE

KOSTA BRAVA

Kosta Brava daugeliui žmonių yra žinoma kaip „laukinė pakrantė“, kurioje galima rasti daugybę puikių paplūdimių. Vienas populiariausių – tai auksinės spalvos smėlio paplūdimys Platja de Pals, esantis šalia Palamos miestelio. Tai yra vienas iš nedaugelio paplūdimių, kuriam masinis vystymasis nepadarė didelės įtakos. Paplūdimys žavi pušynais, nedidelėmis įlankėlėmis ir krištolo skaidrumo vandeniu.

Gandia – tai didelis ir platus smėlio paplūdimys, kurį labiau mėgsta vietiniai gyventojai nei turistai. Visai šalia galima rasti didelį kavinių ir barų pasirinkimą.

Aigua Blava – gana ramus paplūdimys, kuriame galima puikiai praleisti visą atostogų dieną. Paplūdimys pakeri biriu smėliu, jaukiais restoranais ir kavinukėmis.

Tamariu – itin vaizdingas paplūdimys, kuriame kiekvienas poilsiautojas ras tai, ko reikia atostogoms.

Llafranc – nedidelis, bet labai jaukus paplūdimys, puikiai tinkantis poilsiui su vaikais.

Tossa de Mar – labai jaukus miestelis, idealiai tinkantis ramiam pasivaikščiojimui. Ši vieta tikrai sužavės ir tuos, kurie domisi architektūra, ir tuos, kuriuos žavi gamtos vaizdai.

Lloret de Mar tikrai patiks tiems, kurie ieško ne vien tik ramaus poilsio, bet taip pat ir aktyvių pramogų. Dieną rekomenduojama aplankyti Santa Clotilde sodus, o vakare – vieną iš naktinių klubų, kurių čia tikrai nestinga.

L‘Escala – įspūdingo grožio miestelis su uolėtomis įlankomis. Čia viešėdami būtinai aplankykite Punta Montgo – jums tikrai paliks įspūdį aukštos į vandenį smingančios uolos.

Cadaques – nedidelis žvejų miestelis, žavintis baltais nameliais, ir neskubiu gyvenimo tempu. Įdomu, kad čia įkvėpimo sėmėsi ir žymūs menininkai Picasso ir Salvadoras Dali.

KOSTA DORADA

Kosta Dorada garsėja ilgais ir plačiais smulkaus smėlio paplūdimiais, kuriuos skalauja skaidrus jūros vanduo. Šį regioną neretai nusprendžia rinktis šeimos su mažais vaikais, nes jūra nėra staigiai gilėjanti, ir taip pat čia galima rasti daugybę pramogų visai šeimai.

Vienas populiariausių Kosta Dorados kurortų – La Pineda, kuris išsiskiria puikiais pasivaikščiojimo takais, tyla ir ramybe. Taip pat kurortas dažnai lankomas ir dėl čia esančio vandens atrakcionų parko „Aquapolis“.

Tarragona garsėja unikaliais paplūdimiais ir istoriniais pastatais, kurių čia taip pat nestinga. Miesto gyvenimas yra labai aktyvus, čia dažnai vyksta įvairūs festivaliai.

Sitges – tai labai gražus pajūrio kurortas, kuris neretai tampa dailininkų ir rašytojų įkvėpimo vieta. Čia neretai vyksta įvairūs įdomūs renginiai, pavyzdžiui, senovinių automobilių ralis, vykstantis kiekvienų metų kovo viduryje, tarptautinis kino festivalis , kuris vyksta pirmosiomis spalio savaitėmis, ir t.t.

Miami Playa – nuostabaus grožio smėlio ir žvirgždo įlanka. Kurorte taip pat galima rasti gausybę parduotuvių ir įvairių aktyvių pramogų.

Torredembarra – kurortas, kurį verta aplankyti dėl trijų žavių paplūdimių: Platja de la Paella pakeri uolomis, Platja de Baix a Mar – žvejų pakrantėmis, o Platja dels Muntanyans garsėja nuostabiomis kopomis. Platja de Baix a Mar paplūdimyje teikiamos ir vaikų priežiūros paslaugos.

Cunit – kurortas, kuris tikrai patiks ramaus poilsio mylėtojams. Čia galima rasti kelias atokias įlankėles, kuriose galima degintis ir labiau apsinuoginus nei įprastai.

El Vendrell paplūdimiai tikrai patiks sveikuoliams – čia jodo kiekis yra labai didelis.

SALOU

Salou yra didžiausias ir populiariausias Kosta Dorados pakrantėje esantis kurortas, kuris vilioja nuostabiais auksiniais paplūdimiais ir vienu iš didžiausių Europos atrakcionų parkų Port Aventura. Šį nuotykių parką sudaro net šešios teminės zonos: Viduržemio jūros pakrantė, Polinezija, Kinija, Meksika, Tolimieji Vakarai ir Sesamo Aventura.

Maždaug 7 kilometrus nuo Salou nutolęs žvejų miestelis Kambrilis vilioja žuvies ir jūros gėrybių restoranais, kuriuos turistai vertina kaip vienus geriausių. Šis miestelis yra suskirstytas į tris zonas – uosto rajoną, turistinį centrą bei istorinių kvartalų zoną, kurioje yra išlikusių viduramžių pastatų. Čia taip pat galėsite aplankyti deimantų muziejų nedidelį zoologijos sodą Pescador Park.

Grojantis fontanas Jaume I gatvėje – tai dar vienas Salou pasididžiavimas. Kiekvieną vakarą galima pasigėrėti šviesos bei garso efektais (gražiausiai šou atrodo iš paplūdimio pusės).

Salou miesto parkas – tai žalioji miesto zona, esanti Carles Buigas gatvėje. Parkas apsodintas pušimis ir gėlėmis, tai – puiki vieta ramiam poilsiui. Kurorte tai buvo vienas pirmųjų lankytinų objektų, dabar jame yra sukurtas dirbtinis krioklys, kuris teka nuo kalno viršūnės, ir suteka į nedidelį tvenkinį.

Paseo Maritimo pėsčiųjų takas pritaikytas ilgiems pasivaikščiojimams. Takas platus ir lygus, juo eidami galite pasigrožėti nuostabiais paplūdimiais.

ALIKANTĖ

Alikantė – tai Ispanijos uostamiesčio provincija, garsėjanti vynuogynais. Norintys parvežti lauktuvių savo artimiesiems tiesiog privalo apsilankyti miesto centriniame turguje, kuriame bus galima rasti įvairių šviežių maisto produktų bei rankų darbo smulkmenų. Viena didžiausių Alikantės įžymybių – tai Tabarko sala, kuri yra beveik 2 kilometrų ilgio ir 400 m pločio. Ši nedidelė Alikantės sala stebina nuostabia gamta ir žadą atimančiais paplūdimiais.

Mundomaro jūros gyvūnų parkas kviečia iš arčiau pažinti vandenyje gyvenančią fauną. Šio parko amfiteatre galima stebėti įvairių gyvūnų pasirodymus.

San Juan – bene labiausiai lankomas paplūdimys, kuriame vasaros metu susirenka gausybė turistų. Čia galima pasimėgauti ne vien tik saulės voniomis ir maudynėmis, bet taip pat ir įvairiomis sporto pramogomis.

Saladares – Urbanova yra vienas ilgiausių Alikantės pietinės pakrantės paplūdimių, kuris idealiai tinka ir pasivaikščioti, ir pasimėgauti saulės voniomis. Šis paplūdimys turi Mėlynosios vėliavos sertifikatą, kuris užtikrina saugią ir švarią aplinką.

Playa del Postiguet – tai paplūdimys, esantis visai šalia Alikantės senamiesčio. Turistus vilioja auksinis smėlis ir krištolo skaidrumo vanduo, taip pat čia susiburia ir aktyvaus laisvalaikio mylėtojai – paplūdimyje yra įrengtos tinklinio aikštelės. Patogu tai, kad paplūdimį galima pasiekti ir viešuoju transportu.

La Albufereta – tai gana nedidelis paplūdimys, įkurtas gyvenamajame rajone. Paplūdimio pavadinimas yra kilęs nuo nedidelio ežero, kuris kadaise turėjo ir laivų prieplauką. Šis paplūdimys yra itin mėgstamas vietinių gyventojų.

La Almadraba paplūdimys yra populiarus dėl ramaus vandens. Tai yra gana nedidelis paplūdimys, kurio pakrantė nusėta tamsiu smėliu ir nedideliais akmenukais.

Cabo de Las Huertas Coves – tai uolėta įlanka tarp San Juan ir Albufereta paplūdimių. Labiausiai šis paplūdimys garsėja nuošaliomis įlankomis, kuriose dažniausiai lankosi nudistai. Taip pat čia yra siūlomos įvairios pramogos – nardymas, šuoliai nuo uolų, ir t.t




Kosta Brava - jauki gamtos idilė ir įtraukiantis linksmybių verpetas

432€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +27


Netinka kelionės data? Pateikite užklausą
Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - Blue Reef Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - Blue Reef Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Blue Reef Resort 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
419€
Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - Dream Lagoon & Aqua Park Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - Dream Lagoon & Aqua Park Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Dream Lagoon & Aqua Park Resort 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
499€
Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - Lazuli 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - Lazuli 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Lazuli 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
519€
Šiaurės Kipras (7 naktys) - Pia Bella 4* viešbutyje su soft viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (7 naktys) - Pia Bella 4* viešbutyje su soft viskas įskaičiuota maitinimu

  • Pia Bella 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
568€
Madeira (7 naktys) - Dorisol Estrelicia 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (7 naktys) - Dorisol Estrelicia 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Dorisol Estrelicia 3*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
729€
Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - Sataya Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - Sataya Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Sataya Resort 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
629€
Tasas (7 naktys) - Villa Natassa 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tasas (7 naktys) - Villa Natassa 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Villa Natassa 3*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
699€
Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - El Malikia Resort Abu Dabbab 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - El Malikia Resort Abu Dabbab 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • El Malikia Resort Abu Dabbab 5*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
569€
Tapkite registruotu vartotoju Ir naudokitės klientų Vip zona
Draugaukime
Šiaurės Kipras (7 naktys) - Salamis Bay Conti 5* viešbutyje su ultra viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (7 naktys) - Salamis Bay Conti 5* viešbutyje su ultra viskas įskaičiuota maitinimu

  • Salamis Bay Conti 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
725€
Fuerteventūra (7 naktys) - R2 Rio Calma 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Fuerteventūra (7 naktys) - R2 Rio Calma 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  •  R2 Rio Calma 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
655€
Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - Sentido Akassia Beach 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - Sentido Akassia Beach 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Sentido Akassia Beach 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
559€
Šiaurės Kipras (7 naktys) - Courtyard Long Beach 4* viešbutyje su privačia virtuvės zona numeryje

Šiaurės Kipras (7 naktys) - Courtyard Long Beach 4* viešbutyje su privačia virtuvės zona numeryje

  • Courtyard Long Beach 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
558€
Šiaurės Kipras (7 naktys) - Long Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (7 naktys) - Long Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Long Beach Resort 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
598€
Tasas (7 naktys) - Kazaviti 3* viešbutyje su pusryčiais

Tasas (7 naktys) - Kazaviti 3* viešbutyje su pusryčiais

  • Kazaviti 3*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
649€
Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - The Three Corners Happy Life Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - The Three Corners Happy Life Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • The Three Corners Happy Life Beach Resort 4*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
599€
Tenerifė (7 naktys) - Blue Sea Lagos De Cesar 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Tenerifė (7 naktys) - Blue Sea Lagos De Cesar 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  •  Blue Sea Lagos De Cesar 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
701€
Tasas (7 naktys) - Astris Sun 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tasas (7 naktys) - Astris Sun 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Astris Sun 3*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
639€
Zakintas (7 naktys) - Levante Beach 3* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (7 naktys) - Levante Beach 3* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Levante Beach 3*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
729€
Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - Royal Brayka Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - Royal Brayka Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Royal Brayka Resort 5*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
499€
Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - Akassia Swiss Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - Akassia Swiss Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Akassia Swiss Resort 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
609€
Zakintas (7 naktys) - Chryssi Akti 3* viešbutyje su pusryčiais

Zakintas (7 naktys) - Chryssi Akti 3* viešbutyje su pusryčiais

  • Chryssi Akti 3*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
649€
Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - Albatros Sea World Marsa Alam 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - Albatros Sea World Marsa Alam 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Albatros Sea World Marsa Alam 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
619€