Pažintinė kelionė Italijoje „Kerintis vaizdas į septynis ežerus“

809€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +23
  • 7 n.
  • iš Vilniaus


DĖMESIO:

Kainų ir vietų skaičius yra ribotas. Šios kainos yra dinaminės ir keičiasi po kiekvieno užsakymo. Primename, kad pamatę Jums patinkantį pasiūlymą iš karto skubėtumėte rezervuoti kol kelionės kaina nepakilo. O jei atsitiko taip, kad Jūsų norima kelionė pabrango, visada galite susisiekti su mumis ir mes su malonumu surasime kitų kelionių alternatyvų asmeniškai Jums. 


Kelionės data:


2020.07.11 - 07.18 - 789€/asm.


DĖMESIO! Kaina nurodyta asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje!

Kelionės trukmė: 7 nakvynės

Skrydis: Vilnius - Milanas - Vilnius


Kelionės organizatorius: Itaka Lietuva


KELIONĖS PROGRAMA: 

1 DIENA

MADŽORĖ EŽERAS. Susitikimas oro uoste. Skrydis į Milaną. Pervežimas į viešbutį Stresos apylinkėje prie MADŽORĖS EŽERO. Apgyvendinimas, vakarienė ir nakvynė.

2 DIENA

BORROMEO SALOS. Pusryčiai. Kruizas į BORROMEO SALAS, kurių pavadinimas kilęs iš Milano Boromėjų šeimos, salų savininkų nuo XIV amžiaus iki šių dienų. Apsilankymas Isola Bella, kuriai savininkai ketino suteikti valties formą, garsėjančioje nuostabiais baroko stiliaus rūmais, apsuptais puikaus palmių ir citrusinių medžių sodo, papuoštais skulptūromis ir fontanais, tarp kurių vaikštinėja povai. Šiandien sala yra negyvenama, tačiau kažkada čia šeimininkavo daugybė garsių asmenybių, tokių kaip Napoleonas Bonapartas ar Velso princesė Karolina iš Brunsviko. Kita sala yra Isola dei Pescatori, kurio pavadinimas kildinamas iš salos gyventojų – žvejų. Viduramžiški pastatai su siauromis gatvelėmis ir ežeras fone sukuria nepaprastai vaizdingą aplinką bei kviečia atsipalaiduoti. Laisvalaikis. Toliau kruizo maršrute – Isola Madre, didžiausia iš Boromeo salų, kurią puošia daugybė angliško stiliaus sodų ir botanikos sodas, kuriame auga azalijos, rododendrai ir kamelijos, taip pat seniausias Europos kiparisas, turintis daugiau nei 200 metų. Grįžimas į viešbutį, vakarienė, nakvynė.


3 DIENA

MILANAS. Pusryčiai. Vykimas į MILANĄ - kosmopolitiškąją mados sostinę. Aplankymas: Piazza del Duomo aikštė, kur susitinka miesto gyventojai ir turistai iš viso pasaulio. Centrinę aikštės dalį užima garsioji Duomo katedra - trečioji pagal dydį bažnyčia Europoje. Apsilankymas katedroje, pakilimas liftu (arba laiptais) ant jos stogo, iš kur atsiveria vaizdas į miestą ir Alpes. Pasivaikščiojimas po seniausią ir elegantiškiausią Italijoje prekybos centrą - Galleria Vittorio Emanuele, su garsių Italijos dizainerių parduotuvėmis, restoranais bei kavinėmis. Perėjimas į Piazza dell Scala, kur įsikūrę garsiausias pasaulio operos teatras - „La Scala“. Apsilankymas Castello Sforzesco - XV a. pilyje ir Sforcų giminės, despotiškųjų Milano valdovų, rezidencijoje, dabar - muziejuje, kuriame demonstruojami viduramžių, renesanso ir baroko meno kūriniai. Vienas vertingiausių muziejaus eksponatų yra neužbaigtas Mikelandželo kūrinys „Pieta Rondanini“. Laisvalaikis. Grįžimas į viešbutį, vakarienė, nakvynė.


4 DIENA

DOMODOSOLA – RE – LOKARNAS. Pusryčiai. Trumpa kelionė autobusu į DOMODOSOLOS miestelį, iš kur prasidės kelionė Centovalli geležinkeliu per vaizdingus slėnius, išilgai gilių prarajų ir uolų sprūdžių, vedanti į Lokarną Šveicarijoje. Trumpa pertrauka pasienio miestelyje RE ir apsilankymas Madonna del Sangue (Dievo kraujo Motinos) šventovėje. Laisvalaikis. Tolesnė kelionė traukiniu į LOKARNĄ – žemiausiai esantį Šveicarijos miestą, garsėjantį tarptautiniu kino festivaliu, kuris čia organizuojamas nuo 1946 m. Aplankymas: XIV a. pilis, Chiesa Nova, Piazza Grande. Laisvalaikis. Grįžimas į Stresos apylinkes turistiniu laivu. Grįžimas į viešbutį, vakarienė, nakvynė.


5 DIENA

ORTOS EŽERAS – ORTA SAN GIULIO – ISOLA DI SAN GIULIO. Pusryčiai. Vykimas prie ORTOS EŽERO, į ORTA SAN GIULIO, pasivaikščiojimas po žavingą miestelį. Kruizas turistiniu laivu į ISOLA DI SAN GIULIO, salą, nutolusią nuo kranto maždaug 400 m. Apsilankymas bazilikoje, skirtoje dviem Graikijos misionieriams graikams, vardu Giulio ir Giuliano, kurie skleidė krikščionių tikėjimą regione. Laisvalaikis. Apsilankymas Sacri Monti kalvarijos kalnuose - vietoje, skirtoje šv. Pranciškui Asyžiečiui. Sacri Monti (Šventieji kalnai) kompleksas Pjemonte ir Lombardijoje įkurtas XVI – XVII a. sandūroje ir buvo skirtas Jėzaus, Dievo Motinos gyvenimams bei šventiesiems. Grįžimas į viešbutį, vakarienė, nakvynė.


6 DIENA

VAL VERZASCA - LAGO DI VOGORNO. Pusryčiai. Kelionė į VAL VERZASCA Šveicarijos Tičino regione – slėnyje, per kurį teka to paties pavadinimo upė, toliau patenkanti į Madžorės ežerą. Upėje pastatyta 220 m aukščio užtvanka: Dam Varzesca – taip sukuriant dirbtinį ežerą, LAGO DI VOGORNO. Užtvanką išgarsino Džeimso Bondo šuolis pirmoje „Auksinės akies“ scenoje.  Nuo to laiko yra organizuojami pramoginiai šuoliai su tįstine nuo užtvankos. Pabuvojimas ant užtvankos, iš kur atsiveria gražus vaizdas, toliau - pasivaikščiojimas slėniu, laikomu vienu gražiausių regione. Uolomis krentančio vandens kaskados, akmeniniai tilteliai ir vaizdingi namai sukuria nuostabiausią scenografiją nuotraukoms, kurias parsivešite kaip puikų suvenyrą iš kelionės. Norintiems - laisvas laikas maudynėms upėje, kaip tai dažnai daro čia sustojantys turistai. Grįžimas į viešbutį, vakarienė, nakvynė.


7 DIENA

EREMO DI S. CATERINA – STRESA – MOTTARONE. Pusryčiai. Kruizas į EREMO DI S. CATERINA, įspūdingai „pakabintą“ ant uolos rytiniame Madžorės ežero krante. Vienuolyną Santa Caterina del Sasso Ballaro XIII a. pastatė pirklys Alberto Besozzi kaip padėką už stebuklingą išsigelbėjimą, kai jo valtis nuskendo ežere. Apsilankymas vienuolyne ir bažnyčiose: Santa Maria Nova ir San Nicola. Grįžimas į miestelį STRESA, laisvalaikis. Pakilimas lynų keliu į MOTTARONE kalną (1491 m virš jūros lygio), esantį tarp Madžorės ir Ortos ežerų. Ši vieta laikoma vienu gražiausių apžvalgos taškų Pjemonte. Giedrą dieną galima pamatyti Alpių viršūnes, tokias kaip Monte Rosa ir Adamello, ir grožėtis vaizdais į 7 ežerus: Madžorė, Orta, Mergozzo, Varese, Comabbio, Monate i Biandronno. Grįžimas į viešbutį, vakarienė, nakvynė.


8 DIENA

Pusryčiai. Išsiregistravimas iš viešbučio. Vykimas į Milano oro uostą. Skrydis į Lietuvą.

Į KELIONĖS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:

  • Skrydis Vilnius - Milanas - Vilnius;
  • Kelionė autobusu/mikroautobusu;
  • 7 nakvynės 3* viešbutyje prie Madžorės ežero/Stresos apylinkėse;
  • Maitinimas: 7 pusryčiai, 7 vakarienės;
  • Kelionės vadovo paslaugos.

Į KELIONĖS KAINĄ NEĮSKAIČIUOTA:

  • Sveikatos draudimas kelionės metu (DRAUDIMĄ GALITE UŽSAKYTI ČIA);
  • Privalomi mokėjimai vietoje: įėjimo bilietai, vietiniai gidai, viešojo transporto bilietai, kruizai ir turizmo mokestis: apie 215 EUR/asm.

PASTABOS:

  • Jei keltuvas į Mottarone bus uždarytas, bus vykstama apžiūrėti Villa Taranto.

KAIP UŽSISAKYTI KELIONĘ?

  • Spauskite mygtuką UŽSAKYTI ir suveskite savo kontaktinius duomenis, mūsų vadybininkai su Jumis susisieks;
  • Rašykite mums el. paštu atostogos@alfaturas.lt
  • Skambinkite mums +370 5 269 1680
  • Atvykite pas mus i biurą, esantį A. Smetonos 7A - 14, Vilnius


Geros kelionės Jums linki Alfaturo komanda! Turite klausimų? Užduokite juos el. paštu atostogos@alfaturas.lt , pokalbių langelyje mūsų svetainėje arba tiesiog paskambinę tel. +370 5 269 1680.

Neradote ko ieškojote?

Rašykite mums!





Italija – meno šedevrais garsėjanti šalis

Atostogos Italijoje – tarsi kokybės garantas. Šią kelionių kryptį mielai renkasi ne tik lietuviai, bet ir kitų šalių piliečiai. Taip nutinka tikrai ne be priežasties – juk šioje šalyje tikrai yra ką pamatyti. Italija garsėja architektūriniais stebuklais bei kitais meno šedevrais, jaukiais miesteliais bei nuostabiais paplūdimiais. Maža to, ši šalis puikuojasi turtinga virtuve, pasakiškais kraštovaizdžiais bei svetingais gyventojais. Visai nesvarbu, kokioms atostogoms teikiate pirmenybę – pažintinėms ar poilsinėms, Italija neabejotinai bus vienas geriausių pasirinkimų.

KLIMATAS

Italijai būdingas Viduržemio jūros klimatas, tačiau kai kuriuose regionuose (pavyzdžiui, Sicilijoje) vyrauja subtropinis klimatas. Žiemos metu klimatas visoje Italijoje gali labai skirtis: šiaurinėje Italijos dalyje gali snigti, o pietinėje temperatūros stulpelis gali pakilti net iki 20 laipsnių šilumos. Vasaros metu visoje Italijoje galima mėgautis šiltais orais: pavyzdžiui, birželio mėnesį vidutinė oro temperatūra Romoje siekia 23 laipsnius Celsijaus.

Vidutinė oro ir vandens metinė temperatūra:

Mėnuo

 

I

II

III

IV

V

VI

VII

VIII

IX

X

XI

XII

Oro temperatūra

8

9

12

14

21

23

26

24

22

18

13

10

Vandens temperatūra

15

14

14

15

19

22

25

26

24

22

19

16

ĮDOMŪS FAKTAI APIE ITALIJĄ

  • Dienos metu italai išgeria nuo 3 iki 10 espreso kavos puodelių;
  • Nors Milanas yra laikomas madų sostine, tačiau italų kilmės modelių pasaulyje yra labai nedaug – vidutinis moterų ūgis siekia vos 1,6 m;
  • Skaičių 17 italai laiko nelaimingu;
  • Italija gali pasigirti didžiausiu ugnikalnių skaičiumi visoje Europoje;
  • Teigiama, kad viename kvadratiniame Italijos kilometre yra daugiau meno šedevrų nei bet kurioje kitoje pasaulio vietoje.

KAIP PAŽINTI ITALIJĄ?

Italijoje yra puikiai išvystyta viešojo transporto sistema: patogu keliauti traukiniais, autobusais, tramvajais ar metro. Jei keliausite nuosavu automobiliu, kai kuriuose Italijos miestuose gali kilti tam tikrų nepatogumų: pavyzdžiui, Florencijoje yra riboto transporto judėjimo zona, daugelyje mažų miestelių senamiesčiuose leidžiama keliauti tik pėsčiomis. Jei tektų pasinaudoti taksi paslaugomis, rinkitės tik oficialius paslaugų teikėjus, kurie turi „Taxi“ ženklą ant stogo ir taksometrą salone. Lankantis Venecijoje tenka vaikščioti pėsčiomis arba plaukti laiveliais, nes kitokio transporto čia nerasite.

ITALIJOS VIRTUVĖ

Italijos virtuvė yra viena turtingiausių. Patiekalai gaminami iš mėsos, jūros gėrybių, žuvų, daržovių, ir t.t. Įvairiems Italijos regionams būdingos skirtingos maisto ruošimo tradicijos: pavyzdžiui, Sicilijos virtuvei būdinga italų, graikų ir ispanų maisto ruošimo tradicijų sintezė, o Neapolyje yra išsaugoti ilgamečiai valgių gamybos papročiai. Visoje Italijoje rytais įprasta gerti kapučino kavą, o dienos metu mėgaujamasi espreso kava (ją italai geria tarsi vandenį). Maistas ir vynas Italijoje laikomi geriausiais „sąjungininkais“ – italai vyną geria tik valgydami. Aperityvui dažniausiai pasirenkamas putojantis vynas, o pietų ar vakarienės metu geriamas lengvas stalo vynas, kuris neretai skiedžiamas su gazuotu mineraliniu vandeniu. Italai labai mėgsta įvairius saldžius kepinius bei ledus, kurie yra patiekiami su įvairiais pagardais (nenustebkite, jei kavinės meniu rasite ledų su druska ir alyvuogių aliejumi!)
Tradiciniai patiekalai, kurių verta paragauti nuvykus:

  • Risotto al negro di sepia – egzotiškieji ryžiai su sepijų rašalu;
  • Zuppa di ceci – pupelių sriuba su vištiena;
  • Alichi – keptos sardinės;
  • Radicchio alla Griglia – skrudinti cikorijų lapai;
  • Pzza – pica, kuri įprastai yra kepama specialioje krosnyje;
  • Bruschetta – šviežios duonos skrebutis su alyvuogių aliejumi ir česnaku;
  • Pasta – makaronai, kurie gali būti labai skirtingų rūšių;
  • Cantuccini – migdoliniai pyragaičiai;
  • Mostarda – sirupe marinuoti vaisiai.

Italijos alkoholiniai gėrimai:

  • Vietinis vynas;
  • Grappa – vynuogių degtinė.

NAUDINGA INFORMACIJA

Kalba: italų, galima susikalbėti anglų, prancūzų ar ispanų kalbomis.

Valiuta: euras.

Kelionės dokumentai: Lietuvos piliečiams pakanka turėti pasą arba asmens tapatybės kortelę.

Etiketas: italai punktualumą suvokia visai kitaip nei lietuviai. Pavyzdžiui, Milane vėluoti 20 minučių yra visiškai yra normalu, ir tai netgi laikoma punktualumu. Italijoje įprasta pasisveikinti pakštelint į abu skruostus – tai sveikinasi ir vyras su moterimi, ir moteris su moterimi, ir vyras su vyru.

Kainos: patiekalas vidutinio brangumo restorane kainuoja maždaug 15 eurų, bokalas alaus – 4-5 €, kepalas šviežios duonos parduotuvėje – apie 1,2 €, kilogramas obuolių – 1,7 €, 1,5 l vandens butelis – 0,5 €.

Arbatpinigiai: arbatpinigiai įprastai sudaro 10 procentų sąskaitos vertės.

Lauktuvės: tradiciniai alkoholiniai gėrimai, drabužiai, sūris, venecijietiškos kaukės.

KĄ PAMATYTI? KUR PAILSĖTI?

Neapolis – Kampanijos regiono sostinė, esanti pietinėje Italijos dalyje. Neapolis yra laikomas pagrindiniu pietų Italijos ekonominiu ir kultūriniu centru bei trečiu pagal dydį Italijos miestu. Neapolio centre galima pasigrožėti gausybe architektūrinių šedevrų, kurie yra priskiriami įvairiems meno stiliams. Visas istorinis Neapolio centras yra įtrauktas į UNESCO paveldo sąrašą, o greta miesto galima aplankyti Vezuvijaus ugnikalnio sunaikintus Pompėjos griuvėsius. Neapolis yra laikomas pačiu religingiausiu miestu visoje Italijoje – čia yra suskaičiuojamos net 448 bažnyčios.

Iskija – vulkaninės kilmės sala, esanti šiauriniame Neapolio įlankos pakraštyje. Nors šios salos perimetras siekia vos 34 kilometrus, tačiau Iskijoje gyvena net 60 000 žmonių. Iskija garsėja karštomis versmėmis bei vulkaninės kilmės purvo procedūromis, kurios į šią salą privilioja turistus iš viso pasaulio.

Sardinija – viena garsiausių Italijos salų, žavinti turkio spalvos įlankomis ir nuostabaus grožio pakrantėmis. Viešėdami Sardinijoje turėsite galimybę aplankyti viduramžius menančius miestelius, pasimėgauti saulės voniomis, paragauti nuostabaus skonio vyno, ir t.t.

Sicilija – Italijai priklausanti sala, kuri turistus vilioja ne tik nuostabiu Etnos kraštovaizdžiu, bet taip pat ir įspūdingais miestais – Palermu, Marsala, Sirakūzais, Katanija, ir t.t.

Apulija – Italijos pietuose esantis regionas, viliojantis saulėtais ir šiltais orais. Vienas didžiausių Apulijos stebuklų neabejotinai yra Alberobelas, kuriame galima pasigrožėti hobitų namelius primenančiais Truli statiniais. Ostūnis – dar vienas Apulijos perlas, kuris kitaip vadinamas Baltuoju miestu. Ostūnis stūkso ant kalvos, todėl iš tolo jis atrodo tarsi balto marmuro statula. Matera – vienas žymiausių Apulijos miestelių, nes būtent čia buvo filmuotas Melo Gibsono filmas „Kristaus kančia“. Baris yra laikomas Apulijos regiono sostine. Bario miestelis žavi dailiomis gatvelėmis, ištaigingomis bažnyčiomis bei kitais dėmesį traukiančiais objektais, kurių čia tikrai nestinga.

Toskana – tai regionas vidurio Italijoje, kuris žavi viduramžiškais miesteliais, nuostabiu gamtovaizdžiu, vynuogynų laukais, vingiuotais smėlėtais keliukais, ir t.t. Toskanos sostine yra laikoma Florencija, kuri yra vienas gražiausių miestų visoje Italijoje. Kadaise būtent Florencijoje išplito Renesanso kultūra, čia gimė ir dirbo įvairios garsios asmenybės, tokios kaip Dantė, Botičelis, Mikelandželas, Leonardas da Vinčis, Galilėjus, Amerigas Vespučis, ir t.t.

Riminis – šiaurės Italijos kurortas, garsėjantis ne tik fantastiškais paplūdimiais, bet taip pat ir istorinėmis vietomis, parkais, įdomiais muziejais, ir t.t.

Roma – didžiausias miestas visoje Italijoje. Tai – ne tik šalies sostinė, bet ir itin svarbus turistų traukos centras, kuris garsėja antikiniais ir viduramžių paminklais, istoriniais muziejais, ir t.t. Viešint šiame mieste rekomenduojama pamatyti Romos forumą, Koliziejų, Panteoną, Šv. Petro baziliką bei Trevi fontaną.

Milanas – antras pagal dydį Italijos miestas, esantis turtingiausiame ir tankiausiai apgyvendintame Lombardijos regione. Milane yra puikiai išvystyta turizmo infrastruktūra, čia gausu įvairių muziejų, įspūdingų pilių, ir t.t. Visame pasaulyje Milanas garsėja kaip mados sostinė, todėl čia rasite gausybę prekybos centrų ir prabangių parduotuvių.

Ortos ežeras neretai yra aplenkiamas turistų, tačiau tikrai be reikalo. Balzakas šį ežerą apibūdino kaip pilkąjį perlą žalioje papuošalų dėžutėje, o garsųjį filosofą Nyčę šis ežeras taip sužavėjo, kad jis savo gyvenimą ėmė skaidyti į dvi dalis: prieš Ortą ir po jos. Lankomiausias ežero pakrantės miestelis – Orta san Giullio, kuris garsėja tipiškomis siauromis gatvelėmis, ochros spalvos namais bei balkonus puošiančiomis pelargonijomis. Nuvykti prie Ortos ežero galėsite iš Milano – kelionė traukiniu truks apie dvi valandas.

Madžorė – tai siauras 65 km ilgio ežeras, jungiantis Lombardijos ir Pjemonto regionus. Šio ežero apylinkės garsėja palmių promenadomis ir puošniais pakrantės miesteliais, kurių populiariausias yra Arona bei Streza. Madžorės ežerą galima pasiekti keliaujant iš Milano – prireiks įveikti vos 40 km atstumą.

Komo ežeras – vienas didžiausių Italijoje ir vienas giliausių visoje Europoje. Komo ežeras yra tikras Holivudo numylėtinis – čia buvo filmuota daugybė garsių filmų, kuriuos būtų sunku suskaičiuoti ant pirštų. Vis dėlto, kone geriausiai visi prisimena Džeimso Bondo „Kazino Royale“. Vaikštant po Kompo ežero apylinkes ir besigrožint prabangiomis vilomis galima pasijusti tiesiog pasaulinio lygio žvaigžde!

Venecija – miestas šiaurės rytų Italijoje, žavintis kanalais ir siauromis gatvelėmis. Viešint šiame mieste rekomenduojama pamatyti šv. Morkaus aikštę, Didįjį kanalą, Dožų rūmus, Rialto tiltą, ir t.t. Nors turistai kartais skundžiasi kanalų skleidžiamu nemaloniu kvapu, tačiau Venecijoje pamatyti vaizdai tikrai atperka šį nepatogumą.




Pažintinė kelionė Italijoje „Kerintis vaizdas į septynis ežerus“

809€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +23


Netinka kelionės data? Pateikite užklausą
Zakintas (7 naktys) - Caretta Paradise 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (7 naktys) - Caretta Paradise 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Caretta Paradise 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1049€
Gran Kanarija (7 naktys) - Hotel Mirador Maspalomas by Dunas 3* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Gran Kanarija (7 naktys) - Hotel Mirador Maspalomas by Dunas 3* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Hotel Mirador Maspalomas by Dunas 3*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
834€
Gran Kanarija (7 naktys) - Hotel Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (7 naktys) - Hotel Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Hotel Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1099€
Gran Kanarija (7 naktys) - Hotel Tabaiba Princess 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Gran Kanarija (7 naktys) - Hotel Tabaiba Princess 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Hotel Tabaiba Princess 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1062€
Gran Kanarija (7 naktys) -  Abora Interclub Atlantic 4* su viskas įskaičiuota 24h

Gran Kanarija (7 naktys) - Abora Interclub Atlantic 4* su viskas įskaičiuota 24h

  • Abora Interclub Atlantic 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
869€
Tenerifė (7 naktys) - Sol Costa Atlantis 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (7 naktys) - Sol Costa Atlantis 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Sol Costa Atlantis 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1039€
Tasas (7 naktys) - Royal Paradise Beach 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tasas (7 naktys) - Royal Paradise Beach 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Royal Paradise Beach 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
939€
Zakintas (7 naktys) - Caretta Beach 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (7 naktys) - Caretta Beach 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Caretta Beach 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1049€
Tapkite registruotu vartotoju Ir naudokitės klientų Vip zona
Draugaukime
Albanija (14 naktų) - Marika 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

Albanija (14 naktų) - Marika 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Marika 4*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
999€
Tenerifė (7 naktys) - Labranda Suites Costa Adeje 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (7 naktys) - Labranda Suites Costa Adeje 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Labranda Suites Costa Adeje 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
837€
Tenerifė (7 naktys) - Landmar Costa Los Gigantes 4* viešbutyje su pusryčiais

Tenerifė (7 naktys) - Landmar Costa Los Gigantes 4* viešbutyje su pusryčiais

  • Landmar Costa Los Gigantes 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1025€
Zakintas (7 naktys) - Levante Beach 3* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (7 naktys) - Levante Beach 3* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Levante Beach 3*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
880€
Fuerteventūra (7 naktys) - Alua Village Fuerteventura 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

Fuerteventūra (7 naktys) - Alua Village Fuerteventura 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Alua Village Fuerteventura 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1083€
Albanija (7 naktys) - Fafa Beach 5* su viskas įskaičiuota maitinimu

Albanija (7 naktys) - Fafa Beach 5* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Fafa Beach 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
769€
Gran Kanarija (7 naktys) - Kumara Serenoa By Lopesan 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (7 naktys) - Kumara Serenoa By Lopesan 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Kumara Serenoa By Lopesan 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
922€
Fuerteventūra (7 naktys) - R2 Pajara Beach 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

Fuerteventūra (7 naktys) - R2 Pajara Beach 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • R2 Pajara Beach 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
722€
Tasas (7 naktys) - Astris Sun 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tasas (7 naktys) - Astris Sun 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Astris Sun 3*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
709€
Albanija (7 naktys) - Marika 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

Albanija (7 naktys) - Marika 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Marika 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
589€
Madeira (7 naktys) - Estalagem Do Mar 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (7 naktys) - Estalagem Do Mar 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Estalagem Do Mar 4*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
859€
Šiaurės Kipras (7 naktys) - Long Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (7 naktys) - Long Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Long Beach Resort 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
699€
Gran Kanarija (7 naktys) - Dunas Don Gregory 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (7 naktys) - Dunas Don Gregory 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Dunas Don Gregory 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
984€
Tenerifė (7 naktys) - Blue Sea Puerto Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Tenerifė (7 naktys) - Blue Sea Puerto Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Blue Sea Puerto Resort 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
572€
Šiaurės Kipras (14 naktų) - Long Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (14 naktų) - Long Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Long Beach Resort 4*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1105€
Tenerifė (7 naktys) - Blue Sea Lagos De Cesar 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Tenerifė (7 naktys) - Blue Sea Lagos De Cesar 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  •  Blue Sea Lagos De Cesar 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
618€
Gran Kanarija (7 naktys) - Corallium Dunamar 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (7 naktys) - Corallium Dunamar 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Corallium Dunamar 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
968€
Šiaurės Kipras (7 naktys) - Acapulco Beach & Spa Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (7 naktys) - Acapulco Beach & Spa Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Acapulco Beach & Spa Resort 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
899€
Fuerteventūra (7 naktys) - R2 Rio Calma 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Fuerteventūra (7 naktys) - R2 Rio Calma 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  •  R2 Rio Calma 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
653€
Tenerifė (7 naktys) - Allegro Isora 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Tenerifė (7 naktys) - Allegro Isora 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Allegro Isora 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
689€
Zakintas (7 naktys) - Strofades 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (7 naktys) - Strofades 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Strofades 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
979€
Tasas (7 naktys) - Aeria 3* viešbutyje su viskas įskaičiuota

Tasas (7 naktys) - Aeria 3* viešbutyje su viskas įskaičiuota

  • Aeria 3*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
699€
Pažintinė kelionė lėktuvu po gražiausius ir įdomiausius Albanijos kampelius

Pažintinė kelionė lėktuvu po gražiausius ir įdomiausius Albanijos kampelius "Albanijos ereliai"

  • 3* / 4* viešbučiuose
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
879€
Fuerteventūra (7 naktys) - Fuerteventura Princess 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

Fuerteventūra (7 naktys) - Fuerteventura Princess 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Fuerteventura Princess 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
942€
Tasas (14 naktų) - Kazaviti 3* viešbutyje su pusryčiais

Tasas (14 naktų) - Kazaviti 3* viešbutyje su pusryčiais

  • Kazaviti 3*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
989€
Šiaurės Kipras (7 naktys) - Salamis Bay Conti Resort Hotel 5* viešbutyje su ultra viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (7 naktys) - Salamis Bay Conti Resort Hotel 5* viešbutyje su ultra viskas įskaičiuota maitinimu

  • Salamis Bay Conti 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
918€
Pažintinė po Balkanus ir nuostabiąją Dalmatijos

Pažintinė po Balkanus ir nuostabiąją Dalmatijos "Balkaniškoji laiko mašina"

  • 3*/4* viešbučiuose
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1030€
Zakintas (7 naktys) - Chryssi Akti 3* viešbutyje su pusryčiais

Zakintas (7 naktys) - Chryssi Akti 3* viešbutyje su pusryčiais

  • Chryssi Akti 3*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
729€
Gran Kanarija (7 naktys) - Gran Canaria Princess 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (7 naktys) - Gran Canaria Princess 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Gran Canaria Princess 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
873€
Tenerifė (14 naktų) - Blue Sea Lagos De Cesar 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Tenerifė (14 naktų) - Blue Sea Lagos De Cesar 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Blue Sea Lagos De Cesar 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1009€
Tenerifė (7 naktys) - Landmar Playa La Arena 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (7 naktys) - Landmar Playa La Arena 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Landmar Playa La Arena 4.5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
942€