Lanzarotė (14 naktų) - Grand Tequise Playa 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

1644€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +21
  • Grand Tequise Playa 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos


DĖMESIO:

Kainų ir vietų skaičius yra ribotas. Šios kainos yra dinaminės ir keičiasi po kiekvieno užsakymo. Primename, kad pamatę Jums patinkantį pasiūlymą iš karto skubėtumėte rezervuoti kol kelionės kaina nepakilo. O jei atsitiko taip, kad Jūsų norima kelionė pabrango, visada galite susisiekti su mumis ir mes su malonumu surasime kitų kelionių alternatyvų asmeniškai Jums.

Orientacinis kainų grafikas:

Kelionės data: 2024-10-26 - 2024-11-10
Kaina asmeniui
1672€

Trukmė: 14 n. ( 16 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Grand Teguise Playa 4* su Viskas įskaičiuota
Pokój 2 os. widok na morze
Kaina asmeniui
1881€

Trukmė: 14 n. ( 16 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Grand Teguise Playa 4* su Viskas įskaičiuota
Pokój superior 2 os. widok na morze
Į kainą įskaičiuota:
  • Skrydis Varšuva - Arrecife - Varšuva;
  • Registruotas ir rankinis bagažas;
  • Pervežimas į viešbutį ir atgal;
  • 14 nakvynių viešbutyje su pasirinktu maitinimo tipu;
  • Atstovo rūpestis ir pagalba;
Į kainą neįskaičiuota:
  • Ekskursijos;
  • Kelionės draudimas;
  • Pervežimas į Varšuvos oro uostą ir atgal;
Skrydžio informacija PIRMYN:
  • WAW
  • Varšuva
  • 08:15
  • 2024-10-26
  • ACE
  • Lanzarotė
  • 12:40
  • 2024-10-26
Skrydžio informacija ATGAL:
  • ACE
  • Lanzarotė
  • 00:00
  • 2024-11-09
  • WAW
  • Varšuva
  • 00:00
  • 2024-11-09

Kelionę organizuoja: NOWA ITAKA

Grand Teguise Playa 4*

Įsikūręs kurorto centre, garsėjančiame nuostabiais smėlio paplūdimiais ir žaviais pėsčiųjų takais. Sodo apsuptyje, tai puikus pasiūlymas aktyvioms šeimos atostogoms, taip pat poilsiui dviese. Praktiškai pačiame Costa Tequise miestelio centre ir netoli nuostabaus paplūdimio, idealiai tinka ne tik saldžiam tinginiavimui deginantis, bet ir vandens sportui. Yra du suprojektuoti baseinai su sūraus vandens srove, ideali vieta atsipalaiduoti visai šeimai!

Vieta:
COSTA TEGUISE centre, apie 100 m nuo daugybės parduotuvių, barų ir restoranų, vietiniu keliu; apie 14 km nuo Arrecife oro uosto; autobusų stotelė 300 m nuo viešbučio (Arrecife, Puerto del Carmen / apie 3,5 EUR), taksi apie 100 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
„El Jablillo“: viešas, švelnaus ir minkšto smėlio, 10 m nuo viešbučio, mokami skėčiai ir gultai; Las Chucharas: viešas, švelnaus ir minkšto smėlio, 400 m nuo viešbučio, mokami skėčiai ir gultai (apie 13 EUR / komplektas).

Viešbutis:
4 žvaigždučių, prižiūrėtas, stilingas, pastatytas 1987 m., renovuotas 2014/2015 žiemą ir 2021 m. (kambariai 0-3 aukštuose), 314 kambarių, 1 korpusas, 6 aukštai, 6 liftai, erdvus vestibiulis, 24 val. registratūra, restoranas El Jablillo – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, vaikiškos kėdutės, vegetariški patiekalai, á la carte restoranas (dirba 3 kartus per savaitę tik vakarienės metu, būtina išankstinė rezervacija) – vietinės ir tarptautinės virtuvės patiekalai, vestibiulyje esantis baras Alisios, „Estrella“ baras prie baseino; keitykla; 2 konferencijų salės: Salón Lanzarote iki 286 žmonių ir Salón Gran Canaria max 100 žmonių, terasa su vaizdu į baseiną ir vandenyną, sodas, nemokamas bevielis internetas viešbučio teritorijoje; už papildomą mokestį: bevielis internetas (apie 7 EUR/d., apie 25 EUR/sav., apie 35 EUR/2 sav.), interneto taškas (apie 1 EUR/10 min), gydytojo budėjimas; pataogumai žmonėms su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis su vaizdu į jūrą: 2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 30 m², renovuotas, yra 1-3 aukštuose, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas, virdulys, kavos ir arbatos rinkinys (už papildomą mokestį); seifas (apie 2,5 EUR/para); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; terasa (stalas ir kėdės);
Superior: 2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 30 m², renovuotas, elegantiškas ir modernus, išsidėstę 4-6 aukštuose, įrengimas kaip standartiniame kambaryje su vaizdu į jūrą; papildomai: vakarienė à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); vaizdas į jūrą;
Suite club teguise: 2 asm. (galimos 2 papildomos lovos vaikams), yra 0-1 aukštuose, svetainė ir miegamasis atskirti stumdomomis durimis, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, paplūdimio rankšluosčiai, chalatas ir šlepetės), bevielis internetas, išmanusis televizorius svetainėje, papildomas televizorius miegamasis, telefonas , kapsulinis kavos aparatas (nemokamas pildymas), mini baras (atvykus papildomas gaiviaisiais gėrimais ir vandeniu), sūkurinė vonia miegamajame, vakarienė á la carte restorane vieną kartą viešnagės metu (būtina iš anksto rezervuoti), visą dieną įėjimas į VIP Club Teguise lounge registratūroje (tik vyresniems nei 18 metų asmenims; užkandžiai, vanduo, nealkoholiniai gėrimai, tam tikri alkoholiniai gėrimai), standartinė „viskas įskaičiuota“ formulė, praturtinta specialiais firminiais alkoholiniais ir nealkoholiniais gėrimais; seifas (apie 2,5 EUR/para); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; terasa (2 gultai);

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, laisvos formos, sūraus vandens: apie 480 m², gylis iki 1,1 m, šildomas, apie 560 m², gylis 1,5-2 m, baseinas vaikams, gėlas vanduo, apie 24 m², gylis 0,3 m, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų, rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 10 Eur); stalo tenisas, treniruoklių salė, smiginis, mini golfas, 2 teniso kortai (mokama prožektorių ir įrangos nuoma); mini klubas (4-12 m.), animacija suaugusiems ir vaikams; sveikatingumo centras: sauna, masažai (mokama); 2 golfo laukai apie 2 km nuo viešbučio.

Viskas įskaičiuota:
Švediško stalo pusryčiai (7.30-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (18.30-21.30) restorane „El Jablillo“; užkandžiai baseino bare (10.30-18.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai, patiekiami vestibiulio bare (18.00–24.00) ir baseino bare (10.30–18.00); Būtina dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.



KAIP UŽSISAKYTI KELIONĘ?

  • Pasirinkę norimą datą, maitinimo tipą ir kambario tipą spauskite mygtuką REZERVUOTI ir užpildykite užsakymo formą;
  • Rašykite mums el. paštu atostogos@alfaturas.lt
  • Skambinkite mums +370 5 269 1680
  • Atvykite pas mus i biurą, esantį A. Smetonos 7A - 14, Vilnius


Kelionės data: 2024-10-26 - 2024-11-10
Kaina asmeniui
1672€

Trukmė: 14 n. ( 16 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Grand Teguise Playa 4* su Viskas įskaičiuota
Pokój 2 os. widok na morze
Kaina asmeniui
1881€

Trukmė: 14 n. ( 16 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Grand Teguise Playa 4* su Viskas įskaičiuota
Pokój superior 2 os. widok na morze

Neradote ko ieškojote?

Rašykite mums!





Lanzarotė – juodasis Kanarų salų deimantas

Lanzarotė – arčiausiai prie Arfrikos krantų esanti ketvirta pagal dydį Kanarų salynui priklausanti sala, taškoma Atlanto vandenyno bangų bei apdovanota neįprasta gamta. Lansarotės peizažas primena mėnulį – šešerius metus trukę ugnikalnių išsiveržimai salą pavertė “ugnies žeme”, kur pažvelgsi – visur sustingusia lava padengtos dykumos, kuriose žaliuoja kaktusų sodai, alyvmedžių giraitės ir palmės. Šią salą pamils tie, kurie trokšta ne tik pasyvaus poilsio paplūdimyje, gaudant saulės spindulius, bet ir naujų, dar nepatirtų nuotykių bei įdomybių, nes čia gausu lankytinų objektų, kurie sužavės savo unikalumu. Taip pat, kaip ir visos Kanarų salos, Lansarotė puikiai tinka vandens sporto mylėtojams – čia vyraujantys Atlanto vėjai suteikia puikias galimybes užsiimti pačiais įvairiausiais vandens malonumais: lenktiniauti su vėju skriejant burlente, banglente ar jėgos aitvaru, nardyti ar ramiai plaukioti. Lansarotė – išskirtinių peizažų savininkė – išskirtinio skonio keliautojams. 

KLIMATAS

Klimatas Lansarotėje yra švelnus, o šilčiausi mėnesiai liepa, rugpjūtis ir rugsėjis – tuomet dienomis temperatūra siekia 28 – 29 °C, o naktimis - 21 °C. Žiemą temperatūra siekia apie 21 °C, o naktimis gali prireikti šiltesnio rūbo, nes temperatūra nukrenta iki 14 – 16 °C. Vandens temperatūra žiemą - 14 °C, o vasarą – 24 °C. Lietus dažniausiai pasitaiko žiemą, o vasarą lietaus beveik nebūna.

Vidutinė oro ir vandens temperatūra:

Mėnuo

 

I

II

III

IV

V

VI

VII

VIII

IX

X

XI

XII

Oro temperatūra

17

18

19

20

21

23

24

25

25

23

21

19

Vandens temperatūra

19

18

18

19

19

21

21

22

22

22

21

20

KAIP PAŽINTI LANSAROTĘ?

Lansarotėje lankytinos vietos yra nutolę nuo miestelių, kuriuose dažniausiai apsistoja turistai, todėl patogiausia būtų nuomotis automobilį. Vairavimo sąlygos čia gana geros - keliai yra puikios kokybės, stačių kalnų nėra daug, o kuro kainos tikrai nedidelės. Automobiliu įdomiausias vietas galima aplankyti per keletą dienų. Automobilio nuomos kaina 7 dienoms - apie 94€. Lansarotėje taip pat galima naudotis taksi paslaugomis, tačiau kainos pakankamai aukštos - už 10 km gali tekti mokėti apie 14€! Tad norint sutaupyti, galima rinktis pigesnį variantą - keliauti autobusu.

APIE VIRTUVĘ

Kaip ir visose Kanarų salose Lansarotėje galima pavalgyti ir pigiau, ir brangiau. Galima sutaupyti apsipirkus parduotuvėje ir gaminantis namuose. Šviežios žuvies kaina už kilogramą - nuo 6€, o didžiosios krevetės kainuoja apie 8€. Žuvis saloje nėra populiari, tad gali tekti jos paieškoti.

Nenorintys gaminti gali maitintis kavinėse ir restoranuose, čia pietų kaina svyruoja nuo 10 iki 12€. Pusryčių kaina siekia 2 – 3€. Alkoholio kainos nėra didelės, butelis vyno kainuoja apie 1,5€; alus pilstomas į 0,75 l ir 1 l tarą ir kaina siekia 1€. Už vietinį Malvasia rūšies vynuogių vyną gali tekti sumokėti apie 6€.

NAUDINGI PATARIMAI

Tiems, kurie Lansarotėje nuomojasi automobilį ir nori sutaupyti - patariama rinktis B arba A kategorijos automobiliukus.

Mažose miestelių parduotuvėlėse prekės yra brangesnės, todėl geriau rasti didesnį prekybos centrą ir ten pirkti maisto produktus.

Vandens sporto mėgėjai bangų randa Caleta de Famara miestelio paplūdimyje. Romantikos ir ilgų pasivaikščiojimų mėgėjai Caleta de Famara paplūdimiu, apsuptu aukštomis uolomis, nukeliauja apie 2 km - šis paplūdimys yra vienintelis saloje.

Lansarotėje beveik nėra medžių, todėl pasiilgusiems žalumos būtina aplankyti Tegisą - buvusią salos sostinę. Čia augantys vynuogynai atgaivins akis, o tradicinis Malvasia vynas po pasivaikščiojimų atgaivins kūną. Harijos miestelis, kurio slėnyje, žaliuoja daugiau nei tūkstantis palmių, primins Ispaniją.

Naktinio gyvenimo mylėtojai lankosi vieninteliame kazino saloje “The Casino de Lanzarote” ir tikisi laimėti. Lansarotėje viekia daug naktinių klubų, kuriuose linksminamasi nuo ketvirtadienio iki šeštadienio paryčių.

Lansarotė - vulkaninės kilmės sala, todėl čia gausu pemzos, kuri yra juoda, lengva, bet labai aštri. Reikėtų pasiimti tvirtesnius batus, nes pemzos yra labai daug, o paprasti sportiniai bateliai kelionės pabaigoje jau bus niekam tikę ir juos teks išmesti. Šis patarimas tinka tiems, kurie planuoja susipažinti su Lanzarote, o ne poilsiauti paplūdimyje.

PRAMOGOS LANSAROTĖJE

Aktyvių pramogų mėgėjams patariama išmėginti submarinų safarį, kurio metu valandai yra paneriama kartu su gidu. Nardytojai neliks abejingi povandeninei “ekskursijai”. Ekstramalaus sporto mėgėjai vandenyje neatsispirs pagundai praskrosti vandenyną vendens motociklu ar paplaukioti katamaranu. Be to, dar siūloma Lansarotės salų ekskursija, kurios metu plaukiojama vandens taksi.

Timanfaya nacionalinis vulkanų parkas yra pietinėje salos dalyje. Paskutinis ugnikalnių išsiveržimas įvyko 1730 – 1736 metais ir suformavo dabartinį salos vaizdą, o 50 km² plote yra net 100 ugnikalnių. Šie ugnikalniai vadinami Ugnies kalnais. Šią vietą privalu aplankyti, nes čia atsiveria primykščio pasaulio kraštovaizdis. Timanfaya vuklanų parkas lankomas su specialiomis autobusų ekskursijomis, o paprasti pasivaikšiojimai neleidžiami. Po žeme temperatūra siekia 400 – 600 laipsnius. Pačioje viršūnėje įkurtas Velnio restoranas, kurio terasoje kepami kepsniai – tai tikra atrakcija, nes mėsai iškepti pakanka iš žemės kylančio karščio. Prie pastato darbuojasi velniukas, kuris rodo kaip karšta yra po žeme: įmeta kuokštą šieno į duobę ir jis iškart suliepsnoja, vėliau, paėmęs kibirą vandens, pila jį į žemėn įkastą metalinį vamzdį, po kelių minučių vanduo šauna aukštyn tarsi geizeris. Kai sulaukiama lietaus, ugnikalnių šlaitai garuoja, o Lansarotės gyventojai gėrisi reginiu. Turas vykdomas ispanų ir anglų kalbomis.

Kaktusų sodo įėjimas jau pastebimas iš tolo, nes prie jo stovi 8 metrų metalinis kaktusas. Prie kaktusų sodo prisidėjo žymusis architektas César Manrique. Sode stebina didžiausia kaktusų kolekcija iš Kanarų, Amerikos ir Madagaskaro. Kaktusų sode vietoj žemių viskas padengta kraterio pelenais, o kaktusų kolekcija nė vieno nepaliks abejingu.

Las cuevas de los Verdes (Žaliosios olos) prieš daugelį metų, šios olos buvo slėptuvė nuo piratų, kur slėpdavosi vietiniai Lansarotės gyventojai. Pati gražiausia vieta – požeminis ežeras, kurio atspindys sudaro įspūdį, jog žiūrima į bedugnę. Tunelio ilgis - apie 6 km ir dar 1,6 km po vandeniu. Šis tunelis laikomas vienu ilgiausių vulkaninės kilmės tunelių visame pasaulyje. Ant urvo šlaitų kuriamos šviesų instaliacijos, o žemiausioje dalyje įkurta koncertų salė.

Mirador del Rio šiaurinėje salos dalyje 479 m virš jūros lygio esanti atodanga. Prie šios nuostabios vietos unikalumo taip pat prisidėjo architektas César Manrique. Jis įsakė nukasti kalno viršūnę, o dauboje buvo įkurtas restoranas, pro kurio apvalius langus atsiveria nuostabus vaizdas į vandenyną.  

Punta Papagayo laikoma geidžiamiausia maudynių vieta Lansarotėje. Šią unikalią vietą sudaro beveik 2 km ilgio skirtingų paplūdimių įlankėlės. Be to, Punta Papagayo yra visai netoli nuo Playa Blanca - didžiausios pietinės Lansarotės viešbučių zonos.




Lanzarotė (14 naktų) - Grand Tequise Playa 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

1644€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +21


Netinka kelionės data? Pateikite užklausą
Gran Kanarija (14 naktų) -  Suites & Villas by Dunas 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (14 naktų) - Suites & Villas by Dunas 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Suites & Villas by Dunas 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1421€
Zanzibaras (14 naktų) - Sansi Kendwa Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (14 naktų) - Sansi Kendwa Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Sansi Kendwa Beach Resort 4*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1795€
Malaizija, Langkawi (7 naktys) - Rebak Island Resort 4* viešbutyje su pusryčiais

Malaizija, Langkawi (7 naktys) - Rebak Island Resort 4* viešbutyje su pusryčiais

  • Rebak Island Resort 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1644€
Tailandas, Pataja (10 naktų) - Ravindra Beach Resort 5* viešbutyje su pusryčiais

Tailandas, Pataja (10 naktų) - Ravindra Beach Resort 5* viešbutyje su pusryčiais

  • Ravindra Beach Resort 5*
  • 10 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1777€
Šiaurės Kipras (14 naktų) - Salamis Bay Conti Resort Hotel 5* viešbutyje su ultra viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (14 naktų) - Salamis Bay Conti Resort Hotel 5* viešbutyje su ultra viskas įskaičiuota maitinimu

  • Salamis Bay Conti 5*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1629€
Dominikos respublika (7 naktys) - Punta Cana Princess 5* viešbutyje tik suaugusiems su viskas įskaičiuota 24h maitinimu

Dominikos respublika (7 naktys) - Punta Cana Princess 5* viešbutyje tik suaugusiems su viskas įskaičiuota 24h maitinimu

  • Punta Cana Princess 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1633€
Kenija (7 naktys) - Baobab Beach Resort & Spa 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Kenija (7 naktys) - Baobab Beach Resort & Spa 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Baobab Beach Resort & Spa 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1477€
Malaizija, Langkawi (7 naktys) - Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi 4* viešbutyje su pusryčiais

Malaizija, Langkawi (7 naktys) - Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi 4* viešbutyje su pusryčiais

  • Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1660€
Tapkite registruotu vartotoju Ir naudokitės klientų Vip zona
Draugaukime
Tailandas, Pataja (7 naktys) - Sea Sand Sun Resort & Spa 5* viešbutyje su pusryčiais

Tailandas, Pataja (7 naktys) - Sea Sand Sun Resort & Spa 5* viešbutyje su pusryčiais

  • Sea Sand Sun Resort & Spa 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1463€
Dominikos respublika (7 naktys) - Grand Sirenis Punta Cana Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Dominikos respublika (7 naktys) - Grand Sirenis Punta Cana Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  •  Grand Sirenis Punta Cana Resort 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1865€
Kalėdos ir Naujieji metai Dominikos respublikoje (7 naktys) - Vista Sol Punta Cana 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu
Šri Lanka (7 naktys) - Jetwing Lighthouse 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Šri Lanka (7 naktys) - Jetwing Lighthouse 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Jetwing Lighthouse 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1856€
Zanzibaras (7 naktys) - Neptune Pwani Beach Resorts 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Neptune Pwani Beach Resorts 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Neptune Pwani Beach Resorts 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1886€
Tenerifė (14 naktų) - Sol Costa Atlantis 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (14 naktų) - Sol Costa Atlantis 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Sol Costa Atlantis 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1402€
Zanzibaras (11 naktų) - Sansi Kendwa Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (11 naktų) - Sansi Kendwa Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Sansi Kendwa Beach Resort 4*
  • 11 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1753€
Šri Lanka (14 naktų) - Club Hotel Dolphin 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Šri Lanka (14 naktų) - Club Hotel Dolphin 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Club Hotel Dolphin 4*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1777€
Žaliojo Kyšulio salos (10 naktų) - Melia Tortuga Beach 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (10 naktų) - Melia Tortuga Beach 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Melia Tortuga Beach 5*
  • 10 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1607€
Kalėdos ir Naujieji metai Žaliojo Kyšulio saloje (14 naktų) - Oasis Atlantico Belorizonte 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Kalėdos ir Naujieji metai Žaliojo Kyšulio saloje (14 naktų) - Oasis Atlantico Belorizonte 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Oasis Atlantico Belorizonte 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1474€
Tasas (7 naktys) - Makryammos Bungalows 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tasas (7 naktys) - Makryammos Bungalows 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Makryammos Bungalows 4.5*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1429€
Zanzibaras (14 naktų) - Sea View Lodge 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Zanzibaras (14 naktų) - Sea View Lodge 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Sea View Lodge 4*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1558€
Tailandas, Pataja (14 naktų) - Garden Cliff Resort 5* viešbutyje su pusryčiais

Tailandas, Pataja (14 naktų) - Garden Cliff Resort 5* viešbutyje su pusryčiais

  • Garden Cliff Resort 5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1795€
Kalėdos ir Naujieji metai Omane (7 naktys) - Fanar & Residences 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Kalėdos ir Naujieji metai Omane (7 naktys) - Fanar & Residences 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Fanar & Residences 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1428€
Šri Lanka (7 naktys) - Club Hotel Dolphin 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Šri Lanka (7 naktys) - Club Hotel Dolphin 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Club Hotel Dolphin 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1360€
Tailandas, Pataja (10 naktų) - Centra by Centara Maris Resort Jomtien 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tailandas, Pataja (10 naktų) - Centra by Centara Maris Resort Jomtien 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Centra by Centara Maris Resort Jomtien 4*
  • 10 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1665€
Evija, Graikija (13 naktų) - Negroponte Resort 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Evija, Graikija (13 naktų) - Negroponte Resort 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Negroponte Resort 5*
  •  13 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1699€
Kenija (7 naktys) - Leopard Beach Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Kenija (7 naktys) - Leopard Beach Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Leopard Beach Resort & Spa 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1430€
Tailandas, Krabi (7 naktys) - Dusit Thani Krabi Beach Resort 5* viešbutyje su pusryčiais

Tailandas, Krabi (7 naktys) - Dusit Thani Krabi Beach Resort 5* viešbutyje su pusryčiais

  • Dusit Thani Krabi Beach Resort 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1883€
Šri Lanka (7 naktys) - Citrus Waskaduwa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Šri Lanka (7 naktys) - Citrus Waskaduwa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Citrus Waskaduwa 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1395€
Zanzibaras (11 naktų) - SBH Monica Zanzibar 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (11 naktų) - SBH Monica Zanzibar 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • SBH Monica Zanzibar 5*
  • 11 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1942€
Brazilija (7 naktys) - Vila Gale Mares 5* su viskas įskaičiuota maitinimu

Brazilija (7 naktys) - Vila Gale Mares 5* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Vila Gale Mares 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1930€
Tasas (14 naktų) - Bomo Zoe 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Tasas (14 naktų) - Bomo Zoe 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Bomo Zoe 4*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1499€
Žaliojo Kyšulio salos, Boa Vista (7 naktys) - RIU Palace Boavista 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos, Boa Vista (7 naktys) - RIU Palace Boavista 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • RIU Palace Boavista 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1656€
Meksika (10 naktų) - Bahia Principe Grand Coba 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Meksika (10 naktų) - Bahia Principe Grand Coba 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Bahia Principe Grand Coba 5*
  •  10 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1758€
Tenerifė (14 naktų) - Landmar Costa Los Gigantes 4* viešbutyje su pusryčiais

Tenerifė (14 naktų) - Landmar Costa Los Gigantes 4* viešbutyje su pusryčiais

  • Landmar Costa Los Gigantes 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1660€
Žaliojo Kyšulio salos (10 naktų) - Melia Llana Beach Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (10 naktų) - Melia Llana Beach Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Melia Llana Beach Resort & Spa 5*
  • 10 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1825€
Zanzibaras (7 naktys) - Sandies Baobab Beach 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Sandies Baobab Beach 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Sandies Baobab Beach 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1693€
Dominikos respublika (7 naktys) - Caribe Deluxe Princess 5* viešbutyje su 24h viskas įskaičiuota maitinimu

Dominikos respublika (7 naktys) - Caribe Deluxe Princess 5* viešbutyje su 24h viskas įskaičiuota maitinimu

  • Caribe Deluxe Princess 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1801€
Tailandas (14n.) - prisilieskite prie tikriausių stebuklų ir išmokite gyventi su džiaugsmu

Tailandas (14n.) - prisilieskite prie tikriausių stebuklų ir išmokite gyventi su džiaugsmu

  • Ibis Styles Krabi 3+*
  • 14 n.
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1688€
Šiaurės Kipras (14 naktų) - Pia Bella 4* viešbutyje su soft viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (14 naktų) - Pia Bella 4* viešbutyje su soft viskas įskaičiuota maitinimu

  • Pia Bella 4*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1529€
Brazilija (14 naktų) - Vila Gale Salvador 4* su pusryčiais

Brazilija (14 naktų) - Vila Gale Salvador 4* su pusryčiais

  • Vila Gale Salvador 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1944€
Loaded in 3,840328 seconds