Gran Kanarija (7 naktys) - Gran Canaria Princess 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

944€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +24
  • Gran Canaria Princess 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos


DĖMESIO:

Kainų ir vietų skaičius yra ribotas. Šios kainos yra dinaminės ir keičiasi po kiekvieno užsakymo. Primename, kad pamatę Jums patinkantį pasiūlymą iš karto skubėtumėte rezervuoti kol kelionės kaina nepakilo. O jei atsitiko taip, kad Jūsų norima kelionė pabrango, visada galite susisiekti su mumis ir mes su malonumu surasime kitų kelionių alternatyvų asmeniškai Jums.

Orientacinis kainų grafikas:

Kelionės data: 2024-07-30 - 2024-08-06
Kaina asmeniui
988€

Trukmė: 7 n. ( 8 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Gran Canaria Princess 4* su Pusryčiais ir vakarienėmis
Pokój 2 os.
Kaina asmeniui
1151€

Trukmė: 7 n. ( 8 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Gran Canaria Princess 4* su Viskas įskaičiuota
Pokój 2 os.
Į kainą įskaičiuota:
  • Skrydis Varšuva - Las Palmas - Varšuva;
  • Registruotas ir rankinis bagažas;
  • Pervežimas į viešbutį ir atgal;
  • 7 nakvynės viešbutyje su pasirinktu maitinimo tipu;
  • Atstovo rūpestis ir pagalba;
Į kainą neįskaičiuota:
  • Ekskursijos;
  • Kelionės draudimas;
Skrydžio informacija PIRMYN:
  • WAW
  • Varšuva
  • 08:10
  • 2024-07-30
  • LPA
  • Las Palmas
  • 12:40
  • 2024-07-30
Skrydžio informacija ATGAL:
  • LPA
  • Las Palmas
  • 13:35
  • 2024-08-06
  • WAW
  • Varšuva
  • 19:55
  • 2024-08-06

Kelionę organizuoja: NOWA ITAKA

Gran Canaria Princess 4*

Skirtas suaugusiems, įsikūręs Playa del Ingles, pilnas atostogų pramogų, pėsčiomis nuo smėlio paplūdimio, tai puikus pasirinkimas atostogoms dviese ar atostogoms su draugais. Tai pasiūlymas tiems, kurie nori praleisti atostogas puikioje kompanijoje ir puikioje atmosferoje, kurią garantuoja puikus aptarnavimas ir aukšta paslaugų kokybė. Kūnui ir protui pasirūpinti čia yra gražiai sutvarkyti baseinai palmių apsuptyje, lauko zona su sūkurine vonia sveikatingumo centre, taip pat platus procedūrų pasirinkimas. Taip pat rekomenduojamas kaip atspirties taškas norint aplankyti įdomiausias garsiosios Gran Kanarijos vietas.

Vieta:
Apie 900 m iki PLAYA DEL INGLES centro, artimiausios parduotuvės ir barai apie 50 m iki viešbučio, apie 3 km iki garsiųjų Maspalomas kopų, apie 3 km nuo Maspalomas; apie 35 km nuo Las Palmo oro uosto; autobusų stotelė apie 50 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Playa del Ingles, viešas, smėlėtas, platus, nuolaidus paplūdimys, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 1 km nuo viešbučio, įėjimas šaligatviu arba nemokamu viešbučio autobusu, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/komplektas/dienai).

Viešbutis:
4 žvaigždučių, pastatytas 1988 m., renovuotas 2013 m., 431 kambarys, 1 pastatas, 7 aukštai, 2 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Princess - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, teminiai vakarai du kartus per savaitę, oficiali apranga privaloma vakarienė (džentelmenai – ilgos kelnės), Bohio – à la carte, ispaniška virtuvė, 3 barai, įskaitant barą prie baseino; parduotuvė, pinigų keitykla, bankomatas, bagažo saugykla; terasa, sodas, nemokamas bevielis internetas visame viešbutyje; už papildomą mokestį: automobilio nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club; viešbutis priima tik vyresnius nei 16 metų svečius.

Kambarys:
Standartinis: 2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 26 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc), TV, bevielis internetas, kavos/arbatos rinkinys; papildomi mokesčiai: seifas, mini baras; balkonas (stalas ir kėdės).

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, gėlo vandens, apie 680 m² ir apie 330 m², šildomi sezono metu (lapkričio-balandžio mėn.), skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai (nemokamas keitimas 2 kartus per savaitę); sporto salė, stalo tenisas, smiginis, petankė, vandens aerobika, vandensvydis, daugiafunkcė sporto aikštelė; animacija suaugusiems, gausi pramoginė programa, gyva muzika (4 kartus per savaitę), diskoteka; papildomi mokesčiai: biliardo stalas; sveikatingumo centras: nemokamai: lauko sūkurinė vonia, suomiška sauna, garinė pirtis; mokama: Balio stiliaus lovos, kirpykla, kosmetikos procedūros.

Viskas įskaičiuota (už papildomą mokestį):
Švediško stalo pusryčiai (7.30-10.30), vėlyvieji švediško stalo pusryčiai (10.30-11.00), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (18.30-21.30) pagrindiniame restorane; užkandžiai (11.00-17.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (8.00-20.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.



KAIP UŽSISAKYTI KELIONĘ?

  • Pasirinkę norimą datą, maitinimo tipą ir kambario tipą spauskite mygtuką REZERVUOTI ir užpildykite užsakymo formą;
  • Rašykite mums el. paštu atostogos@alfaturas.lt
  • Skambinkite mums +370 5 269 1680
  • Atvykite pas mus i biurą, esantį A. Smetonos 7A - 14, Vilnius


Kelionės data: 2024-07-30 - 2024-08-06
Kaina asmeniui
988€

Trukmė: 7 n. ( 8 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Gran Canaria Princess 4* su Pusryčiais ir vakarienėmis
Pokój 2 os.
Kaina asmeniui
1151€

Trukmė: 7 n. ( 8 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Gran Canaria Princess 4* su Viskas įskaičiuota
Pokój 2 os.

Neradote ko ieškojote?

Rašykite mums!





Gran Kanarija – miniatiūrinis atostogų žemynas

Gran Kanarija - trečia pagal dydį sala, kuri priklauso Kanarų salynui. Ši sala užburia savo kraštovaizdžiu: šiaurėje - uolėti skardžiai, centrinėje dalyje - 2 kilometrų aukštį siekiančios viršukalnės ir krateriai, pietvakariuose - subtropiniai miškai, o pietuose - vėjo pustomos kopos ir saulėti paplūdimiai. Sala gali didžiuotis kurortais, kurie traukia keliautojus: San Augustinas, Plaja del Inglesas, Maspalomas, Puerto Rikas. Gran Kanarija yra nedidelė sala - atstumas nuo vienos pakrantės iki kitos tik apie 50-60 km.
Gran Kanarija vadinama “teminiu parku”. Svarbiausias salos miestas – Las Palmas de Gran Kanarija.  Buities ir amatų muziejus įsikūręs Ingenio miestelyje, vaismedžiais ir jų pavėsiu lepinama Teldė, o gražiausiu miesteliu tituluojamas Teroras. Nepamirštamas panoraminis Bandamos kraterio vaizdas ir salos simbolio Roque Nublo “rūko uolų” viršukalnė leis grožėtis Gran Kanarijos kraštovaizdžiu ir sala – kaimyne Tenerife.

KLIMATAS

Gran Kanarijoje ištisus metus galima mėgautis paplūdimio teikiamais malonumais bei vandens sportu, nes klimatas yra švelnus ir nesijaučia temperatūrų svyravimų tiek per parą. Žiemą termometro stulpelio parodymai nenukrenta žemiau 20°C, o vasarą retai viršijama 30°C padala. Vandens temeratūra žiemą siekia 18 °C, o vasarą – 20 °C. Karščiausi mėnesiai - nuo birželio iki lapkričio.

Vidutinė oro ir vandens temperatūra:

Mėnuo

 

I

II

III

IV

V

VI

VII

VIII

IX

X

XI

XII

Oro temperatūra

18

18

19

19

20

22

23

24

24

23

21

19

Vandens temperatūra

14

13

14

15

18

21

24

26

24

22

18

16

KAIP PAŽINTI GRAN KANARIJĄ?

Gran Kanarijoje puikiai išvystyta infrastruktūra, nes miestelius galima pasiekti viešuoju transportu, išsinuomojus atomobilį ar naudojantis taksi paslaugomis. Taip pat yra galimybė keltu nuplaukti į Tenerifę. Persikėlimas į vieną pusę trunka apie 2,5 val.

Keliaujantiems viešuoju transportu aktualu žinoti šiuos maršrutus:

Autobusas Nr. 60: važiuoja 2 kartus per valandą, maršrutu Las Palmas oro uostas – Las Palmas. Bilieto kaina 2,30€.
Autobusas Nr. 66: važiuoja į Maspalomas miestą (4,05€), į paplūdimį Playa del Inglés (3,50€), Bahía Feliz/Morro Besudo (2,75€).
Autobusas Nr. 90: važiuoja maršrutu Las Palmas oro uostas – Telde – Maspalomas.  Kelionė iš oro uosto iki Maspalomas kainuoja 4,05€, į Telde – 1,45€, Arguineguín – 4,95€, Playa del Inglés – 3,50€, Bahía Feliz/Morro Besudo – 2,75€.  Verta žinoti, kad autobusas važiuoja maždaug kas valandą.
Autobusas Nr. 91: važiuoja maršrutu Las Palmas oro uostas – Las Palmas – Playa del Cura. Bilietų kainos: Las Palmas de Gran Canaria (San Telmo) - 2,30€, Arguineguín - 4,95€, Patalavaca - 5,25€, Puerto Rico - 5,45€.
Autobusas Nr. 5: jungia oro uostą, Las Palmas miestą ir turistų pamėgtą Maspalomas. Šis naktinis autobusas važinėja maždaug kas valandą, todėl nereikia jaudintis dėl nuvažiavimo iki oro uosto naktį. 
Norintys keliauti savarankiškai, taip pat gali išsinuomoti automobilį arba naudotis taksi paslaugomis. Taksi kainos už kilometrą darbo dieną (nuo 6 iki 22 val.) - apie 0,55€, o naktį (nuo 22 iki 6 val.) kaina siekia apie 0,63€.

APIE VIRTUVĘ

Gran Kanarijoje galima įsigyti šviežių ir nebrangių maisto produktų. Norintys sulieknėti gali pamėginti akmens malimo miltus gofio. Šie miltai gaminami iš kepintų miežių, kukurūzų ir kviečių. Vienas iš populiariausių patiekalų - ką tik pagautas ir išvirtas jūros ešerys, kuris yra gardinamas alyvuogių aliejumi ir padažu. Vietoj žuvies galima ragauti įvairius troškinius - ragu. Dažniausiai siūloma troškinta jautiena arba triušiena su pomidorais. Verta paragauti puchero ragu su šafranu, dešra, pupomis, turkiškais žirniais ir bulvėmis.

Atvykus į Gran Kanariją ar kitą Kanarų salą verta paragauti kanarietiškų bulvyčių, kurios verdamos su lupenomis labai sūriame vandenyje ir patiekiamos su mojo padažu (šis padažas yra kelių rūšių: raudonas, kuris tinka bulvytėms ir mėsai ir žalias – žuvies patiekalams). Kitas patiekalas, kuris nustebina paprastumu – maži, žali pipiriukai, pakepti aliejuje ir apibarstyti stambia kristaline druska - šis patiekalas yra tikra šventė skonio receptoriams.

Šviežios keptos sardinės su bulvėmis siūlomos kiekvienoje kavinėje Playa del Ingles promenadoje - kaina svyruoja nuo 3€.

Mėgstantys jūros gėrybes neatsispirs krevetėms su česnakais patiektomis moliniame dubenėlyje. Šio patiekalo receptas yra toks: į įkaitintą aliejų įdedama raudonųjų aitriųjų paprikų, plonais griežinėliais supjaustytų česnakų, įberiama juodų maltų pipirų ir druskos, paskutinės sudedamos 6 - 8 krevetės ir pakepinamos kelias minutes, baigiant kepti suberiamos kapotos petražolės.

Vietiniai gyventojai gamina medaus romą, kuriuo pavaišins draugiškas baro savininkas, jei bus užsakytas rimtas maistas. Galima paragauti ir bananų likerio, carajillo – stiprios espresso kavos su vietiniu brendžiu.

NAUDINGI PATARIMAI

Sakoma, kad Gran Kanarijoje dėl palankaus vėjo galima buriuoti kasdien. Saloje įkurti net 8 draustiniai. Trokštantys pasigrožėti žydinčiais migdolais į šią salą turėtų vykti kovo mėnesį, nes tuomet kalnai apsipila nuostabiais žiedais ir atrodo tarsi apsnigti.

Keliaujantiems žiemą reikėtų žinoti, kad visuose 4*, 5* ir kai kuriuose 3* viešbučiuose yra šildomi baseinai. Žiemos sezono metu šildymas įjungiamas priklausomai nuo oro sąlygų ir viešbučio administracijos.  Baseinai dažniausiai šildomi nustatytu laiku spalio ar lapkričio mėnesį.

Ką parvežti lauktuvių? Artimieji nudžiugs, jei parvešite medaus romo, bananų likerio, kaktusų degtinės arba mojo padažo (parduotuvėse šis padažas parduodamas specialiuose buteliukuose ir galima įsigyti net padažų rinkinį). Taip pat verta atkreipti dėmesį į kvepalus, nes Kanarų salose jie yra net trečdaliu pigesni. Rekomenduojama apsilankyti Fund Grube parduotuvėse.

Mažesniuose miesteliuose gyventojai kalba ispaniškai, didesniuose miestuose ir kurortuose susikalbėsite angliškai.

PRAMOGOS GRAN KANARIJOJE

Salos sostinė Las Palmas - didžiausias salyno miestas bei Ispanijos uostas. Šis miestas - tikras turistų rojus, nes čia gausu viešbučių, restoranų, koncertų salių, naktinių klubų ir paplūdimių. Be to, Las Palmas vilioja renginiais, festivaliais ir šventėmis. Sostinė įkurta 1478 metais ir traukia viduramžių statiniais. Tarp lankytinų objektų patys populiariausi: Gotikos – Neoklasicizmo Katedra bei žymaus keliautojo ir atradėjo Kolumbo namas su istorinėmis relikvijomis. Po pasivaikščiojimų senamiestyje su džiaugsmu sugrįšite į auksinio smėlio Las Kanteras paplūdimį – šis paplūdimys laikomas gražiausiu Ispanijoje.

Svarbu žinoti, kad smėlio ruožą saugo povandeninis rifas, kuris apsaugo nuo bangų mūšos.

Maspalomas yra didžiausias Gran Kanarijos pietinės dalies kurortas. Šiame kurorte yra nacionalinis parkas, kuriame draudžiamas automobilių eismas ir negalima jokia statyba, o keliauti galima pėsčiomis arba kupranugariais. Ko gero pats įsimintiniausias traukos objektas - kopos, kurių vakariniame pkraštyje stovi švyturys. Maspalomas kurorte poilsiautojai ras visas įmanomas pramogas: golfo aikštyną, vandens sporto pramogas, ekskursijas, kartingus. Taip pat čia veikia du atrakcionų parkai. Paplūdimių poilsio mėgėjai galės degintis ilguose smėlio paplūdimiuose.

Playa del Ingleses - puikiai tinka aktyvaus poilsio mylėtojams. Kurorte yra Palmitos parkas, kuriame gausu egzotinių gyvūnų bei augalų. Playa gel Ingleses gausu parduotuvių, kuriose galima įsigyti suvenyrų, parfumerijos ir alkoholinių gėrimų.

San Augustin - labiausiai į Rytus nutolęs kurortas, dėl vėjo ir bangų mėgstamas buriuotojų. Čia gausu restoranų, prekybos centrų, naktinių klubų ir diskotekų. Patraukliausi - keli tamsaus smėlio paplūdimiai, kurie išsidėstę tarp uolų.

Gran Kanarijos karnavalas karaliauja vasario mėnesį. Tuomet čia vyksta nesibaigianti šventė, kuri, dėl ilgiausiai besitęsiančio karnavalo pasaulyje, yra įtraukta į Gineso rekordų knygą. Populiariausi karnavalai vyksta Las Palme ir trunka apie penkias valandas, o finale renkama karnavalo karalienė.

Ekskursija į Gambiją suteikia galimybę susipažinti su Afrikos kultūra ir pamatyti vietinių gyventojų kasdienybę bei papročius. Nepamirštama kelionė kariniu sunkvežimiu į Mandinari kaimą, kuriame šeimininkas papasakoja apie vietinį gyvenimo būdą. Po to plaukiama laivu į restoraną ant polių, o pietų metu ragaujami nacionaliniai patiekalai. Taip pat čia galima nusipirkti tradicinių suvenyrų, apsilankyti Tanji miestelio žuvų turguje bei Katschi Kali krokodilų fermoje. Po visų įspūdžių ir poilsio viešbutyje, prie baseino ir nacionalinių šokių bei dainų programos, autobusu grįžtama į oro uostą ir skrendama atgal. Svarbu turėti galiojantį pasą!




Gran Kanarija (7 naktys) - Gran Canaria Princess 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

944€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +24


Netinka kelionės data? Pateikite užklausą
Tenerifė (7 naktys) - Blue Sea Puerto Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Tenerifė (7 naktys) - Blue Sea Puerto Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Blue Sea Puerto Resort 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
925€
Fuerteventūra (7 naktys) - R2 Pajara Beach 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

Fuerteventūra (7 naktys) - R2 Pajara Beach 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • R2 Pajara Beach 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
956€
Zanzibaras (7 naktys) - Sansi Kae Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Sansi Kae Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Sansi Kae Resort 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1163€
Evija, Graikija (6 naktys) - Evia Riviera Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota

Evija, Graikija (6 naktys) - Evia Riviera Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota

  • Evia Riviera Resort 4*
  •  6 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
689€
Albanija (7 naktys) - Marika 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

Albanija (7 naktys) - Marika 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Marika 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
669€
Fuerteventūra (7 naktys) - R2 Rio Calma 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Fuerteventūra (7 naktys) - R2 Rio Calma 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  •  R2 Rio Calma 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
823€
Lanzarotė (7 naktys) - The Apartamentos Morromar 3.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Lanzarotė (7 naktys) - The Apartamentos Morromar 3.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • The Apartamentos Morromar 3.5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
867€
Zakintas (7 naktys) - Caretta Paradise 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (7 naktys) - Caretta Paradise 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Caretta Paradise 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
889€
Tapkite registruotu vartotoju Ir naudokitės klientų Vip zona
Draugaukime
Tenerifė (7 naktys) - Landmar Costa Los Gigantes 4* viešbutyje su pusryčiais

Tenerifė (7 naktys) - Landmar Costa Los Gigantes 4* viešbutyje su pusryčiais

  • Landmar Costa Los Gigantes 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1065€
Madeira (7 naktys) - Monte Mar Palace 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (7 naktys) - Monte Mar Palace 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Monte Mar Palace 4*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1016€
Lansarotė - vulkanais ir lavos upėmis pasipuošęs pirmykštis mūsų planetos atspindys
Zakintas (7 naktys) - Caretta Paradise 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (7 naktys) - Caretta Paradise 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Caretta Paradise 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
889€
Tenerifė (7 naktys) - TRH Taoro Garden 4* viešbutyje su pusryčiais

Tenerifė (7 naktys) - TRH Taoro Garden 4* viešbutyje su pusryčiais

  • TRH Taoro Garden 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
802€
Pažintinė kelionė lėktuvu po gražiausius ir įdomiausius Albanijos kampelius

Pažintinė kelionė lėktuvu po gražiausius ir įdomiausius Albanijos kampelius "Albanijos ereliai"

  • 3* / 4* viešbučiuose
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
879€
Tasas (7 naktys) - Alea & Suites 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

Tasas (7 naktys) - Alea & Suites 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Alea & Suites 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1009€
Albanija (7 naktys) - Fafa Sun 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Albanija (7 naktys) - Fafa Sun 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Fafa Sun 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
789€
Fuerteventūra (7 naktys) - Buganvilla 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Fuerteventūra (7 naktys) - Buganvilla 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Buganvilla 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
995€
Fuerteventūra (7 naktys) - Occidental Jandía Mar 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

Fuerteventūra (7 naktys) - Occidental Jandía Mar 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Occidental Jandía Mar 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
979€
Evija, Graikija (6 naktys) -  Palmariva Beach 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota

Evija, Graikija (6 naktys) - Palmariva Beach 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota

  • Palmariva Beach 4*
  •  6 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
759€
Šiaurės Kipras (7 naktys) - Salamis Bay Conti Resort Hotel 5* viešbutyje su ultra viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (7 naktys) - Salamis Bay Conti Resort Hotel 5* viešbutyje su ultra viskas įskaičiuota maitinimu

  • Salamis Bay Conti 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
919€
Lanzarotė (14 naktų) - The Apartamentos Morromar 3.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Lanzarotė (14 naktų) - The Apartamentos Morromar 3.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • The Apartamentos Morromar 3.5*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1232€
Tenerifė (7 naktys) - Parque San Antonio 4* viešbutyje su pusryčiais

Tenerifė (7 naktys) - Parque San Antonio 4* viešbutyje su pusryčiais

  • Parque San Antonio 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
879€
Kalėdos ir Naujieji metai Gran Kanarijoje (7 naktys) - Tabaiba Princess 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Kalėdos ir Naujieji metai Gran Kanarijoje (7 naktys) - Tabaiba Princess 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Tabaiba Princess 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1167€
Albanija (7 naktys) - Fafa Beach 5* su viskas įskaičiuota maitinimu

Albanija (7 naktys) - Fafa Beach 5* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Fafa Beach 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
719€
Gran Kanarija (7 naktys) - Abora Buenaventura 4* su viskas įskaičiuota 24h maitinimu

Gran Kanarija (7 naktys) - Abora Buenaventura 4* su viskas įskaičiuota 24h maitinimu

  • Abora Buenaventura 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
883€
Madeira (14 naktų) - Dom Pedro Garajau 3* viešbutyje su pusryčiais

Madeira (14 naktų) - Dom Pedro Garajau 3* viešbutyje su pusryčiais

  • Dom Pedro Garajau 3*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1209€
Žaliojo Kyšulio salos (7 naktys) - Oasis Atlantico Belorizonte 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (7 naktys) - Oasis Atlantico Belorizonte 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Oasis Atlantico Belorizonte 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1039€
Gran Kanarija (7 naktys) - Hotel Tabaiba Princess 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Gran Kanarija (7 naktys) - Hotel Tabaiba Princess 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Hotel Tabaiba Princess 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1074€
Kalėdos ir Naujieji metai Gran Kanarijoje (7 naktys) - Gloria Palace San Agustin Thalasso 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Kalėdos ir Naujieji metai Gran Kanarijoje (7 naktys) - Gloria Palace San Agustin Thalasso 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Gloria Palace San Agustin Thalasso 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
977€
Tenerifė (7 naktys) - Checkin Concordia Playa 4* viešbutyje su pusryčiais

Tenerifė (7 naktys) - Checkin Concordia Playa 4* viešbutyje su pusryčiais

  • Checkin Concordia Playa 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
760€
Šiaurės Kipras (7 naktys) - Acapulco Beach & Spa Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (7 naktys) - Acapulco Beach & Spa Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Acapulco Beach & Spa Resort 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
939€
Kalėdos ir Naujieji metai Žaliojo Kyšulio salose (7 naktys) - Oasis Belorizonte 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu
Omanas (7 naktys) - Barcelo Mussanah Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Omanas (7 naktys) - Barcelo Mussanah Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Barcelo Mussanah Resort 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1102€
Zanzibaras (7 naktys) - Sea View Lodge 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Zanzibaras (7 naktys) - Sea View Lodge 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Sea View Lodge 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1228€
Tasas (7 naktys) - Thassos Grand Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Tasas (7 naktys) - Thassos Grand Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Thassos Grand Resort 5*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1079€
Žaliojo Kyšulio salos (7 naktys) - Oasis Atlantico Salinas Sea 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (7 naktys) - Oasis Atlantico Salinas Sea 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Oasis Atlantico Salinas Sea 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1179€
Zanzibaras (7 naktys) - Dongwe Club 4.5*viešbutyje su viskas įskaičiuota soft maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Dongwe Club 4.5*viešbutyje su viskas įskaičiuota soft maitinimu

  • Dongwe Club 4.5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1070€
Kalėdos ir Naujieji metai Lanzarotėje (7 naktys) - Barcelo Lanzarote Active Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Kalėdos ir Naujieji metai Lanzarotėje (7 naktys) - Barcelo Lanzarote Active Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Barcelo Lanzarote Active Resort 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1102€
Gran Kanarija (7 naktys) - Cordial Mogan Playa 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (7 naktys) - Cordial Mogan Playa 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Cordial Mogan Playa 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1093€
Tenerifė (7 naktys) - Barcelo Santiago 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (7 naktys) - Barcelo Santiago 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Barcelo Santiago 4.5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
990€
Loaded in 2,330060 seconds