Zanzibaras (7 naktys) - Sultan Sands Island Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

1023€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +28
  • Sultan Sands Island Resort 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos


DĖMESIO:

Kainų ir vietų skaičius yra ribotas. Šios kainos yra dinaminės ir keičiasi po kiekvieno užsakymo. Primename, kad pamatę Jums patinkantį pasiūlymą iš karto skubėtumėte rezervuoti kol kelionės kaina nepakilo. O jei atsitiko taip, kad Jūsų norima kelionė pabrango, visada galite susisiekti su mumis ir mes su malonumu surasime kitų kelionių alternatyvų asmeniškai Jums.

Orientacinis kainų grafikas:

Kelionės data: 2024-03-20 - 2024-03-28
Kaina asmeniui
1023€

Trukmė: 7 n. ( 9 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Sultan Sands Island Resort 4* su Viskas įskaičiuota
Pwani tipo kambarys
Kaina asmeniui
1135€

Trukmė: 7 n. ( 9 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Sultan Sands Island Resort 4* su Viskas įskaičiuota
Bahari tipo kambarys
Į kainą įskaičiuota:
  • 7 nakvynės viešbutyje su pasirinktu maitinimo tipu;
  • Pervežimas į viešbutį ir atgal;
  • Oro uosto ir kuro mokesčiai;
  • Registruotas ir rankinis bagažas;
  • Atstovo rūpestis ir pagalba;
  • Skrydis Varšuva - Zanzibaras - Varšuva;
Į kainą neįskaičiuota:
  • Ekskursijos;
  • Asmeninės išlaidos;
  • Zanzibaro viza 50 USD/asm;
  • Zanzibaro turistinis mokestis 1USD/asm/d.;
  • Pervežimas į Varšuvos oro uostą ir atgal;
  • Medicininių išlaidų draudimas kelionės metu;
Skrydžio informacija PIRMYN:
  • WAW
  • Varšuva
  • 08:20
  • 2024-03-20
  • ZNZ
  • Zanzibaras
  • 20:50
  • 2024-03-20
Skrydžio informacija ATGAL:
  • ZNZ
  • Zanzibaras
  • 22:00
  • 2024-03-27
  • WAW
  • Varšuva
  • 06:30
  • 2024-03-27

Kelionę organizuoja: NOWA ITAKA

Sultan Sands Island Resort 4*

Priklausantis prestižinei „Bluebay Hotels Zanzibars“ viešbučių grupei, įsikūręs prie nuostabiai gražaus paplūdimio su pudros smulkumo smėliu bei turkio spalvos vandenynu. Jo pavadinimas siejamas su legendiniais Omano sultonais, kurie valdė Zanzibarą kelis šimtus metų. Jis buvo įkurtas iš nedidelio viešbučio „La Villa Beach Club“, kurio rami atmosfera buvo išsaugota ir „Bahari“ dalyje Įspūdinga architektūra su apvaliais nameliais, lyg iš pasakos, atogrąžų sodas bei tradiciniai personalo kostiumai pabrėžia Afrikos atostogų egzotiškumą. Svečius žavi nuostabi vieta, bei aukštas viešbučio virtuvės lygis. Naujausiai renovuota viešbučio dalis yra „Baobab Village Adults Only Club“ - tai stilingi ir patogūs numeriai, 2 atskiri baseinai su baru ir tropinis sodas, užtikrinantis privatumą ir visišką atsipalaidavimą.

Vieta:
Rytinėje Zanzibaro pakrantėje, KIVENGVA rajone, netoli „Bluebay Beach Resort & Spa *****“ viešbučio, priklausančio tam pačiam tinklui, jo patogumais gali naudotis „Sultan Sands“ viešbučio svečiai. Apie 50 km. nuo Zanzibaro oro uosto.

Paplūdimys:
„Kivengva“- minkštas, baltas smėlis, nuolaidus įėjimas į vandenyną. Šalia viešbučio yra dirbtinis paplūdimys su nemokamais skėčiais, gultais, čiužiniais ir rankšluosčiais.

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje - keturios žvaigždutės. Atidarytas 2008 metais, 76 numeriai vienaaukščiuose, apvaliuose , šiaudais dengtuose „suahili“ stiliaus nameliuose, 24 numeriai atskirai, tik suaugusiems skirtoje dalyje „Baobab Village Adults Only Club“, visiškai atnaujinti 2016 metais. Elegantiškas vestibiulis, Visą parą dirbanti registratūra, 2 restoranai: pagrindinis „Mwambao“ su nuostabiu vaizdu į baseiną ir vandenyną - „švediškas stalas“, tarptautinė virtuvė, yra kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, baras „Kivuli“ – „à la carte“, prie paplūdimio. Pagrindinis baras „Mawimbi“ – prie baseino, baras „Kivuli“ – paplūdimyje, baras „Baobab Village Adults Only Club“ dalyje (tik šios dalies svečiams). Suvenyrų parduotuvė, pinigų keitykla. Konferencijų salė, talpinanti iki 40 asmenų, sodas, nemokamas belaidis internetas. Už papildomą mokestį: vaikų auklė, kirpykla, dviračių nuoma. Viešbutyje priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“. „Baobab Village Adults Only Club“ dalies svečiai gali naudotis visais „Sultan Sands Resort“ viešbučio patogumais. „Baobab Village Adults Only Club“ yra prieinamas tik vyresniems nei 18 metų svečiams.

Kambariai:
„Pwani“ Dvivietis: (galima 1 papildoma lova), apie 30 m². Modernus, individualiai valdomas oro kondicionierius, ventiliatorius, tinkleliai nuo uodų, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, drabužinė, seifas, mini-baras (mokamas). Nemokama lovelė vaikui iki 2 m. Terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą.
„Bahari“ Dvivietis: apie 20 m², prie baseino, renovuotas, elegantiškas, individualiai valdomas oro kondicionierius, ventiliatorius, tinkleliai nuo uodų, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), televizorius, telefonas, drabužinė, seifas. Už papildomą mokestį: mini-baras. Nemokama lovelė vaikui iki 2 metų. Balkonas (stalas ir kėdės). Vaizdas į jūrą. „Bahari“ kambarys pagal užsakymą, už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, netaisyklingos formos, mišrus vanduo, apie 350 m², gylis- iki 1,8 m. Baseinas „Golf Bunker“, apie 50 m², gylis- iki 1,7 m. Nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai. „Bluebay Beach Resort & Spa“ viešbutyje prieinamas stalo tenisas, snukeris, biliardas, paplūdimio tinklinis, vakarinės programos. Už papildomą mokestį: teniso kortai, nardymo centras, burlenčių sportas. SPA procedūros viešbutyje „Bluebay Beach Resort & Spa“.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (7.00-10.00 val.) ir vakarienė (19.30-21.30 val.) „švediškas stalas“ „Mwambao“ restorane, pietūs (12.30–14.30 val.) „švediškas stalas“ „Mwambao“ restorane arba užkandžiai „Mawimbi Bar“ erdvėje (16.00-17.00 val.). Nealkoholiniai gėrimai (09.00-24.00 val. ) ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00–24.00 val.).



KAIP UŽSISAKYTI KELIONĘ?

  • Pasirinkę norimą datą, maitinimo tipą ir kambario tipą spauskite mygtuką REZERVUOTI ir užpildykite užsakymo formą;
  • Rašykite mums el. paštu atostogos@alfaturas.lt
  • Skambinkite mums +370 5 269 1680
  • Atvykite pas mus i biurą, esantį A. Smetonos 7A - 14, Vilnius


Kelionės data: 2024-03-20 - 2024-03-28
Kaina asmeniui
1023€

Trukmė: 7 n. ( 9 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Sultan Sands Island Resort 4* su Viskas įskaičiuota
Pwani tipo kambarys
Kaina asmeniui
1135€

Trukmė: 7 n. ( 9 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Sultan Sands Island Resort 4* su Viskas įskaičiuota
Bahari tipo kambarys

Neradote ko ieškojote?

Rašykite mums!





Zanzibaras – magiška vieta atostogoms

Zanzibaro archipelagą sudaro Pemba ir dar kelios nedidelės salos, todėl jis yra vadinamas ne sala, bet salynu. Kartais Zanzibaras yra vadinamas prieskonių sala, nes ko jau ko, bet prieskonių čia tikrai nestinga. Zanzibaras yra viena iš nedaugelio pasaulio vietų, kuriose yra gaminamas vienas brangiausių prieskonių – šafranas. Ši sala turistus vilioja puikiu klimatu – termometro stulpelis čia niekada nerodo žemiau 21°C. Į salą traukia ir legendinės grupės „Queen“ gerbėjai – vokalistas Fredis Merkuris gimė Zanzibaro Akmeniniame mieste. Išvertus iš persų kalbos, „Zanzibaras“ reikštų „juodaodžių pakrantė“, ir iš tiesų – baltaodį šioje vietoje sutikti tikrai nelengva. Į Zanzibarą rekomenduojama vykti visiems, kurie nori geriau pažinti Afrikos kultūrą ir patirti svaiginančių nuotykių.

KLIMATAS

Zanzibare vyrauja švelnus tropinis klimatas. Skiriamas sausasis ir drėgnasis periodas, tad norintiems išvengti liūčių rekomenduojama Zanzibare apsilankyti sausuoju periodu, kuris trunka nuo birželio iki spalio mėnesio. Nors vidutinė oro temperatūra atrodo gana nedidelė, tačiau dienos metu kartais ji pakyla iki 35°C, taigi, būtina pasirūpinti priemonėmis nuo saulės. Zanzibaras yra arti Ekvatoriaus, todėl čia diena ir naktis trunka po 12 valandų.

Vidutinė oro ir vandens temperatūra:

Mėnuo

 

I

II

III

IV

V

VI

VII

VIII

IX

X

XI

XII

Oro temperatūra

28

28

28

27

25

25

24

25

25

26

27

27

Vandens temperatūra

27

28

29

16

27

26

25

25

25

26

27

27

KAIP PAŽINTI ZANZIBARĄ?

Pigiausias kelionės būdas Zanzibare – vietiniai autobusai, kurie vadinami „dala-dala“. Keliaudami autobusu pajusite tikrąją afrikietišką dvasią: vietiniai dažnai renkasi šią transporto priemone, kartu neretai gabenasi ir krovinius, kraunamus ant stogo. Vis dėlto, autobusuose dažnai būna labai karšta, nepatogumų sukelia ir tai, kad ši transporto priemonė dažnai būna sausakimša. Jei tokios kelionės jums atrodo pernelyg didelė egzotika, galite rinktis taksi paslaugas ar automobilio nuomą. Nenustebkite – nuomojami automobiliai yra gana seni, tad reikėtų skirti pakankamai dėmesio patikimos transporto priemonės pasirinkimui. Jei yra poreikis, transporto priemonę jums gali suorganizuoti ir viešbučio darbuotojai (kaina gali būti kiek didesnė nei pasirinkus nuomos bendrovę). Jei norėsite patyrinėti paplūdimį, galėsite išsinuomoti dviratį. Viešojo transporto kaina – maždaug 0,2€, įsėdimas į taksi – 1,5€, litras degalų – 1,2€, automobilio nuoma parai – apie 40-50 eurų. Svarbu žinoti, kad europietiškas vairuotojo pažymėjimas Zanzibare negalioja – už maždaug 10 eurų bus galima nusipirkti čia galiojančias teises.

ZANZIBARO VIRTUVĖ

Zanzibaro virtuvėje susipynusios kinų, persų, arabų ir indų virtuvės tradicijos. Iš Indijos čia atkeliavo įvairūs prieskoniai, iš Kinijos – makaronai, iš arabų kraštų – saldumynai. Zanzibaro žemė yra itin derlinga, todėl čia auginama daugybė įvairių vaisių ir daržovių. Maisto gamyboje labai dažnai naudojami kokosai, kurių Zanzibare labai gausu, taip pat populiarūs ryžių patiekalai. Nors ruošiant maistą prieskoniai naudojami gausiai, tačiau patiekalai nėra aštrūs. Rekomenduojama paragauti vietinių vaisių, kurių pavadinimų tikriausiai net nėra tekę girdėti.

Tradiciniai patiekalai, kuriuos verta paragauti nuvykus:

  • Nazi yra visoje Tanzanijoje populiariausias patiekalas, gaminamas iš ryžių ir kokosų pieno;
  • Pilau – plovas, kurį vietiniai „pasiskolino“ iš arabų, tačiau laiko savu tradiciniu patiekalu; 
  • Chapati – tradicinė duona, kurią skaniausia valgyti šiltą;
  • Makubi – apvirti špinatai su pomidorais ir žemės riešutų sviestu;
  • Mchicha – pakaitinti špinatai su žemės riešutais, kokosu ir sviestu;
  • Supa Ya Ndizi – plantanų (bananų rūšis) sriuba;
  • Vitumbua – ryžių pyragas;
  • Mikate ya Maji na Vitunguu – lietiniai su raudonaisiais svogūnais, kuri ruošiami taip pat, kaip mums įprasti lietiniai, bet į tešlą dar dedama ghee svieste pakepinti svogūnai.

NAUDINGA INFORMACIJA

Viza: Lietuvos piliečiams viza yra reikalinga. Ją galima įsigyti nuvykus į Zanzibaro uostą (atvykimo mokestis 50 USD, išvykimo 40 USD, mokama grynaisiais).
Valiuta: Tanzanijos šilingas (TZS), 1 euras atitinka maždaug 2370 Tanzanijos šilingų. Dažnai galima atsiskaityti ir JAV doleriais, tad patartina su savimi turėti mažo nominalo kupiūrų.
Pagalvės mokestis: nuo 2015 metų įvestas pagalvės mokestis, kaina nakčiai – 1 USD.
Religija: islamas.
Kalba: svahilių, galima susikalbėti angliškai.
Skiepai: vykstantiems į Zanzibarą rekomenduojama pasiskiepyti nuo maliarijos arba geltonojo drugio.
Kainos: pietūs 7-20€, kilogramas apelsinų – maždaug 0,5€, bilietai į muziejų – nuo 2€ (į kai kuriuos muziejus galima įeiti nemokamai).
Viešbučiai: nakvynės viešbutyje nėra brangios, net ir pasirinkus 5 žvaigždučių viešbutį neteks plačiai atverti piniginę. Zanzibare viešbučiai yra švarūs ir tvarkingi, neretai tvarkomi net du kartus per dieną.
Lauktuvės: prieskoniai, pareo ( paplūdimio skaros), papuošalai iš juodmedžio.
Pagrindinės frazės:

  • Habari – labas;
  • Kwaheri – iki pasimatymo;
  • Hujambo? – kaip sekasi?
  • Ndio – Taip;
  • Hapana!s – ne;
  • Karibu – sveiki atvykę.

PRAMOGOS ZANZIBARE

Akmeninis miestas palieka tikrai didelį įspūdį. Jame stūkso nedideli nameliai, kurie pastatyti iš akmens ir koralų. Būtent šiame mieste gimė legendinis atlikėjas Fredis Merkuris. Įdomu tai, kad galima apsilankyti Fredžio Merkurio gerbėjams įrengtame viešbutyje, kurio kambariai yra identiški šios įžymybės kambariui. Nakvynės kaina siekia maždaug 150 eurų. Viešėdami šiame mieste aplankykite turgų – nustebsite, kad tai gali būti taip įdomu! Turguje rasite nematytų vaisių, šviežių jūros gėrybių, mėsos gaminių. Vietiniai gyventojai tikrai moka derėtis, todėl apsipirkimas bus tiesiog nepamirštamas. Fotodhani sodai yra viena didžiausių Akmeninio miesto pažibų. Tai – puiki vieta romantiškai praleisti laiką ir paragauti vietinių patiekalų.

Jozani nacionalinis parkas garsėja beždžionėmis, kurios visiškai nebijo žmonių. Priešingai – jos skuba susipažinti su parko lankytojais. Patarimas: neerzinkite beždžionių, nes jos gali jus apmėtyti vaisių graužtukais!

Prieskonių ferma yra vienas tų objektų, kuriuos tiesiog būtina aplankyti viešint Zanzibare. Čia gausu fermų, kuriose yra gaminami ir mūsų šalies virtuvėje naudojami prieskoniai. Į prieskonių fermas yra organizuojamos ekskursijos, todėl galėsite prisijungti prie turistų grupės ir pamatyti prieskonių gaminimo procesą.

Kizimkazi žvejų kaimelis yra įsikūręs apie 60 km nuo Zanzibaro sostinės. Čia galima pasiplukdyti su tipiškais vietiniais laiveliais ir pasigrožėti delfinais.

Jozani miškas užima nemažą dalį salos. Natūralaus rezervato pasididžiavimas – raudonosios Colobus beždžionės, kurios yra laikomos Zanzibaro faunos simboliu, mat, jų čia suskaičiuojama net 1700. Taip pat čia galėsite pamatyti ir kitų gyvūnų – įspūdingų drugelių, paukščių ir roplių.

Nungvio miestas patiks visiems, mylintiems naktinį gyvenimą. Miestas yra įsikūręs šiaurinėje Zanzibaro dalyje, čia rasite gausybę diskotekų ir barų.

Kalinių sala iš Zanzibaro pasiekiama vos per 20-30 minučių. Šioje saloje buvo laikomi vergai, vėliau sala tapo mirtininkų stovykla – į ją buvo tremiami mirtinomis ligomis sergantys žmonės. Šiandien Kalėjimo sala (Prison Island) garsėja įspūdinga gamta, didžiuliais vėžliais ir garsiojo kalėjimo griuvėsiais.

Pemba yra Zanzibaro salynui priklausanti sala, garsėjanti žuvų turgumi ir nuostabia gamta.

Paplūdimiai Zanzibare yra vieni gražiausių pasaulyje, kurių gražiausieji yra rytinėje pakrantėje. Būtina apsilankyti Nungwi, Kendwa, Paje, Matemwe ir Pongwe paplūdimiuose. Kendwa paplūdimys bene labiausiai garsėja „Pilnaties vakarėliais“: kiekvieną mėnesį čia vyksta muzikinis festivalis, muzika ir šokiai nesibaigia iki pat aušros.

Zanzibaras yra salos sostinė, kurioje verta aplankyti Daraji turgų, garsėjanti prekių įvairove. Šiame turguje pajusite tikrą Zanzibaro miesto dvasią.




Zanzibaras (7 naktys) - Sultan Sands Island Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

1023€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +28


Netinka kelionės data? Pateikite užklausą
Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - The Three Corners Sea Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - The Three Corners Sea Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • The Three Corners Sea Beach Resort 4*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
889€
Lanzarotė (14 naktų) - The Apartamentos Morromar 3.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Lanzarotė (14 naktų) - The Apartamentos Morromar 3.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • The Apartamentos Morromar 3.5*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1069€
Gran Kanarija (7 naktys) -  Abora Interclub Atlantic 4* su viskas įskaičiuota 24h

Gran Kanarija (7 naktys) - Abora Interclub Atlantic 4* su viskas įskaičiuota 24h

  • Abora Interclub Atlantic 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
885€
Tenerifė (7 naktys) - Blue Sea Puerto Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Tenerifė (7 naktys) - Blue Sea Puerto Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Blue Sea Puerto Resort 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
747€
Zanzibaras (7 naktys) - Uroa Bay Beach Resort 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Zanzibaras (7 naktys) - Uroa Bay Beach Resort 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Uroa Bay Beach Resort 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1283€
Gran Kanarija (7 naktys) - Cordial Mogan Playa 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (7 naktys) - Cordial Mogan Playa 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Cordial Mogan Playa 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1064€
Žaliojo Kyšulio salos (7 naktys) - Oasis Atlantico Belorizonte 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (7 naktys) - Oasis Atlantico Belorizonte 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Oasis Atlantico Belorizonte 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
804€
Tenerifė (7 naktys) - Barcelo Santiago 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (7 naktys) - Barcelo Santiago 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Barcelo Santiago 4.5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
942€
Tapkite registruotu vartotoju Ir naudokitės klientų Vip zona
Draugaukime
Evija, Graikija (7 naktys) - Negroponte Resort 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Evija, Graikija (7 naktys) - Negroponte Resort 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Negroponte Resort 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
919€
Egiptas, Marsa Alamas (14 naktų) - The Three Corners Happy Life Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Egiptas, Marsa Alamas (14 naktų) - The Three Corners Happy Life Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • The Three Corners Happy Life Beach Resort 4*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
999€
Tasas (14 naktų) - Kazaviti 3* viešbutyje su pusryčiais

Tasas (14 naktų) - Kazaviti 3* viešbutyje su pusryčiais

  • Kazaviti 3*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
929€
Gran Kanarija (14 naktų) - Abora Interclub Atlantic 4* su viskas įskaičiuota 24h

Gran Kanarija (14 naktų) - Abora Interclub Atlantic 4* su viskas įskaičiuota 24h

  • Abora Interclub Atlantic 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1319€
Fuerteventūra (7 naktys) - Sol Fuerteventura Jandia 4* su pusryčiais ir vakarienėmis plus

Fuerteventūra (7 naktys) - Sol Fuerteventura Jandia 4* su pusryčiais ir vakarienėmis plus

  • Sol Fuerteventura Jandia 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1011€
Šiaurės Kipras (7 naktys) - viešbutyje - vynuogyne Gillham Vineyard 5* su pusryčiais

Šiaurės Kipras (7 naktys) - viešbutyje - vynuogyne Gillham Vineyard 5* su pusryčiais

  • Gillham Vineyard 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
798€
Evija, Graikija (7 naktys) - Stefania Beach 3*  viešbutyje su viskas įskaičiuota

Evija, Graikija (7 naktys) - Stefania Beach 3* viešbutyje su viskas įskaičiuota

  • Stefania Beach 3*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
759€
Tasas (7 naktys) - Socrates Plaza 3* viešbutyje su viskas įskaičiuota

Tasas (7 naktys) - Socrates Plaza 3* viešbutyje su viskas įskaičiuota

  • Socrates Plaza 3*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
839€
Madeira (7 naktys) - Vila Gale Santa Cruz 4* viešbutyje su pusryčiais

Madeira (7 naktys) - Vila Gale Santa Cruz 4* viešbutyje su pusryčiais

  • Vila Gale Santa Cruz 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1069€
Gran Kanarija (14 naktų) -  Suites & Villas by Dunas 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (14 naktų) - Suites & Villas by Dunas 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Suites & Villas by Dunas 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1262€
Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - Casa Blue Luxury Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - Casa Blue Luxury Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Casa Blue Luxury Resort 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1119€
Mokinių pavasario atostogos Gran Kanarijoje (7 naktys) - Abora Catarina 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota 24h maitinimu
Fuerteventūra (7 naktys) - Buganvilla 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Fuerteventūra (7 naktys) - Buganvilla 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Buganvilla 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
804€
Madeira (7 naktys) - Dorisol Estrelicia 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (7 naktys) - Dorisol Estrelicia 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Dorisol Estrelicia 3*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
729€
Tasas (7 naktys) - Alexandra Beach Thassos Spa Resort 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tasas (7 naktys) - Alexandra Beach Thassos Spa Resort 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Alexandra Beach Thassos Spa Resort 4.5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
969€
Evija, Graikija (7 naktys) - Amaronda Resort and Spa 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota

Evija, Graikija (7 naktys) - Amaronda Resort and Spa 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota

  • Amaronda Resort and Spa 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1109€
Egiptas, Marsa Alamas (14 naktų) - Royal Brayka Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Egiptas, Marsa Alamas (14 naktų) - Royal Brayka Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Royal Brayka Resort 5*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
769€
Lanzarotė (7 naktys) - Grand Tequise Playa 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Lanzarotė (7 naktys) - Grand Tequise Playa 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Grand Tequise Playa 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1142€
Gran Kanarija (7 naktys) - Gloria Palace Royal & Spa 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (7 naktys) - Gloria Palace Royal & Spa 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Gloria Palace Royal & Spa 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1186€
Madeira (7 naktys) - Estalagem Do Mar 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (7 naktys) - Estalagem Do Mar 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Estalagem Do Mar 4*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
849€
Albanija (14 naktų) - Grand Blue Fafa 5* su viskas įskaičiuota maitinimu

Albanija (14 naktų) - Grand Blue Fafa 5* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Grand Blue Fafa 5*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • 2024-06-01
    2024-09-21
1279€
Šiaurės Kipras (14 naktų) - Pia Bella 4* viešbutyje su soft viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (14 naktų) - Pia Bella 4* viešbutyje su soft viskas įskaičiuota maitinimu

  • Pia Bella 4*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1189€
Zanzibaras (7 naktys) - Neptune Pwani Beach Resorts 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Neptune Pwani Beach Resorts 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Neptune Pwani Beach Resorts 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1161€
Madeira (7 naktys) -  The Views Baia 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (7 naktys) - The Views Baia 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • The Views Baia 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1259€
Gran Kanarija (7 naktys) -  Gloria Palace San Agustin Thalasso 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (7 naktys) - Gloria Palace San Agustin Thalasso 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Gloria Palace San Agustin Thalasso 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
922€
Zakintas (7 naktys) - Levante Beach 3* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (7 naktys) - Levante Beach 3* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Levante Beach 3*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
729€
Zakintas (7 naktys) - Ionis Art 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (7 naktys) - Ionis Art 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Ionis Art 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
869€
Zanzibaras (7 naktys) - Voi Kiwengwa Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Voi Kiwengwa Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Voi Kiwengwa Resort 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
816€
Lanzarotė (7 naktys) - Aequora Lanzarote Suites 4.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Lanzarotė (7 naktys) - Aequora Lanzarote Suites 4.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Aequora Lanzarote Suites 4.5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
908€
Zakintas (7 naktys) - Sentido Alexandra Beach Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (7 naktys) - Sentido Alexandra Beach Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Sentido Alexandra Beach Resort 5*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1179€
Madeira (7 naktys) - Dom Pedro Madeira Ocean Beach 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (7 naktys) - Dom Pedro Madeira Ocean Beach 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Dom Pedro Madeira Ocean Beach 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1009€
Fuerteventūra (7 naktys) - Occidental Jandía Playa 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

Fuerteventūra (7 naktys) - Occidental Jandía Playa 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Occidental Jandía Playa 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
885€