Omanas (14 naktų) - Barcelo Mussanah Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

1604€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +25
  • Barcelo Mussanah Resort 5*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos


DĖMESIO:

Kainų ir vietų skaičius yra ribotas. Šios kainos yra dinaminės ir keičiasi po kiekvieno užsakymo. Primename, kad pamatę Jums patinkantį pasiūlymą iš karto skubėtumėte rezervuoti kol kelionės kaina nepakilo. O jei atsitiko taip, kad Jūsų norima kelionė pabrango, visada galite susisiekti su mumis ir mes su malonumu surasime kitų kelionių alternatyvų asmeniškai Jums.

Orientacinis kainų grafikas:

Kelionės data: 2024-10-30 - 2024-11-14
Kaina asmeniui
1721€

Trukmė: 14 n. ( 16 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Barcelo Mussanah Resort 5* su Viskas įskaičiuota
Pokój deluxe 2 os.
Kaina asmeniui
1814€

Trukmė: 14 n. ( 16 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Barcelo Mussanah Resort 5* su Viskas įskaičiuota
Dvivietis deluxe su vaizdu į jūrą
Į kainą įskaičiuota:
  • Skrydis Varšuva - Salalachas - Varšuva;
  • Registruotas ir rankinis bagažas;
  • Oro uosto ir kuro mokesčiai;
  • Atstovo rūpestis ir pagalba;
  • Pervežimas į viešbutį ir atgal;
  • 14 nakvynių viešbutyje su pasirinktu maitinimo tipu;
Į kainą neįskaičiuota:
  • Asmeninės išlaidos;
  • Ekskursijos;
  • Pervežimas į Varšuvos oro uostą ir atgal;
  • Medicininių išlaidų draudimas kelionės metu;
  • Viza.;
SKRYDŽIO INFORMACIJA ŠIUO METU DAR NĖRA PASKELBTA
Skrydžio informacija PIRMYN:
  • WAW
  • Varšuva
  • -
  • 2024-10-30
  • MCT
  • -
  • 2024-10-30
Skrydžio informacija ATGAL:
  • MCT
  • -
  • 2024-11-13
  • WAW
  • Varšuva
  • -
  • 2024-11-13

Kelionę organizuoja: NOWA ITAKA

Barcelo Mussanah Resort 5*

Stilingas, priklausantis gerai žinomam viešbučių prekės ženklui Barceló, garantuoja profesionalų aptarnavimą ir aukštą paslaugų lygį. Visai šalia viešbučio yra prieplauka ir gražus privatus paplūdimys, apsuptas palmių – puikiai tinka poilsiui dienos metu. Svečiai gali naudotis puikiais baseinais, įskaitant 2 bekraščius baseinus, iš kurių atsiveria fantastiški Omano įlankos vaizdai. Aktyviems žmonėms yra 2 teniso kortai ir gerai įrengtas treniruoklių centras. Viešbutis rekomenduojamas kaip bazė tyrinėti Omaną.

Vieta:
20 km iki AL MUSSANAH centro, artimiausios parduotuvės apie 500 m iki viešbučio; apie 80 km nuo Maskato; apie 90 km nuo Maskato oro uosto.

Paplūdimys:
Viešbučiui priklausantis, smėlėtas, nulaidus įėjimas į vandenyną, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, pastatytas 2010 m., renovuotas 2021 m., 308 kambariai, 3 pastatai, 5 aukštai, 6 liftai, fojė, visą parą veikianti registratūra, restoranas „Mydan“ – švediškas maistas, tarptautinė virtuvė, vaikiškos kėdutės ir meniu, vegetariški patiekalai, restoranas Azure - savitarnos maitinimas, tarptautinė virtuvė, 3 barai, iš kurių vienas prie baseino; kantorius; terasa su vaizdu į jūrą ir prieplauką, sodas, nemokamas bevielis internetas; papildomi mokesčiai: kambarių aptarnavimas, skalbykla, dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambariai:
Deluxe: 2 asmenims (galima 1 papildoma lova suaugusiajam arba 2 vaikams), apie 31 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatas, šlepetės), palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas dėžė, mini baras (mokama automobilių stovėjimo aikštelė); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Family 1 Bedroom: 2 asmenims (galimos 3 papildomos lovos vaikams), 115 m2, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatas, šlepetės), virtuvėlė, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras ( Mokama stovėjimo aikštelė); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės); šeimyninis kambarys su 1 miegamuoju už papildomą mokestį;
Family Duplex 2 Bedroom: 4 asmenims (galimos 2 papildomos lovos vaikams), apie 125 m², šeimyninis kambarys su 1 miegamuoju; Dviejų aukštų kambarys su 2 miegamaisiais už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, saldus vanduo: apie 395 m², gylis apytiksl. 1,2 m ir 2 begalybės baseinai, kurių kiekvienas apie 111 m², gylis 1,2 m, vaikiškas baseinas vaikams, saldus vanduo, apie 32 m², skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; vandens parkas (planuojama atidaryti 2022 m. lapkričio mėn.); 2 teniso kortai su prožektoriais (mokama) ir inventoriaus nuoma (mokama), treniruoklių salė, stalo tenisas; mini klubas; papildomi mokesčiai: mini golfas, SPA centras: sauna, sūkurinė vonia, garinė pirtis, masažai; išorinis pasiūlymas (mokamas): paviršinis nardymas, buriavimas, baidarės, vandens motoroleriai.

Viskas įskaičiuota:
Švediško stalo pusryčiai (6.30-10.30), švediško stalo pietūs (12.30-15.30), švediško stalo vakarienė (18.30-22.30) restoranuose Mydan ir Azure; užkandžiai (16.30-17.30) tam skirtoje vietoje; nealkoholiniai gėrimai (10.00-22.30) ir rinktiniai importiniai alkoholiniai gėrimai - vynas, alus, degtinė, romas, viskis, brendis, aperityvas (12.00-15.00, 18.00-23.00, penktadieniais nuo 14.00) tam skirtuose baruose; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ juostas.



KAIP UŽSISAKYTI KELIONĘ?

  • Pasirinkę norimą datą, maitinimo tipą ir kambario tipą spauskite mygtuką REZERVUOTI ir užpildykite užsakymo formą;
  • Rašykite mums el. paštu atostogos@alfaturas.lt
  • Skambinkite mums +370 5 269 1680
  • Atvykite pas mus i biurą, esantį A. Smetonos 7A - 14, Vilnius


Kelionės data: 2024-10-30 - 2024-11-14
Kaina asmeniui
1721€

Trukmė: 14 n. ( 16 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Barcelo Mussanah Resort 5* su Viskas įskaičiuota
Pokój deluxe 2 os.
Kaina asmeniui
1814€

Trukmė: 14 n. ( 16 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Barcelo Mussanah Resort 5* su Viskas įskaičiuota
Dvivietis deluxe su vaizdu į jūrą

Neradote ko ieškojote?

Rašykite mums!





Omanas – žvilgsnis į magiškąjį Arabijos pasaulį

Jei vaikystėje mėgote klausytis pasaką apie Aladiną ir jo nuotykius rytietiškame pasaulyje, jeigu jus vilioja besidriekiančios beribės dykumos ir kelionės ant kupranugarių nugarų, o auksu išpuoštos mečetės jus traukia užsukti vidun, Omanas – kaip tik jums. Omano sultonatas, įsikūręs pietvakarinėje Azijos dalyje, Artimuosiuose rytuose, ribojasi su Jungtiniais Arabų Emiratais, Saudo Arabija ir Jemenu, o jo krantus skalauja Arabijos jūra bei Persijos įlanka.  Tačiau atvykę į Omaną, išvysite ne tik dykumas ir į dangų besistiebiančias mečetes, šią šalį puošia didingi kalnai, tvarkingi balti paplūdimiai, senovėje nuo užpuolikų saugojusios  tvirtovės, o pakrantėmis lėtai slankioja vėžliai ir dangų skrodžia galybė egzotiškų paukščių. Omane stipriai puoselėjamos tradicijos, laikomasi musulmoniškos tvarkos – draudžiama gerti alkoholį, valgyti kiaulieną, moterys gatvėse turi vilkėti uždarus rūbus, galva pridengta šaliu. Omane esantys turgūs – tikri lobynai, čia akys raibsta nuo papuošalų, skarų ir indų margumyno, o nuostabiai kvepiantys smilkalai suteiks jūsų namams rytietiškų magiškų kvapų.

KLIMATAS

Omane klimatas – subtropinis, čia beveik nuolatos sausa ir karšta, lyja retai. Geriausias metas aplankyti Omaną – nuo spalio iki balandžio mėnesio. Tuomet yra ne per karšta, vyrauja 25-35 laipsniai šilumos. Nuo gegužės iki rugpjūčio mėnesio šalies pakrantėse būna itin karšta ir drėgna, o centrinėje Omano dalyje išlieka sausi orai. Tenai temperatūra gali pakilti net iki 40 laipsniai šilumos.

VIDUTINĖ ORO IR VANDENS TEMPERATŪRA:

Mėnuo

I

II

III

IV

V

VI

VII

VIII

IX

X

XI

XII

Oro temperatūra

21

22

26

30

34

35

35

32

32

30

26

23

Vandens temperatūra

24

24

25

27

29

30

29

28

28

29

28

25

ĮDOMŪS FAKTAI

  • Priešingai negu visame pasaulyje, coca-colos čia rasti beveik neįmanoma;
  • Dovanų įteikimas ir priėmimas, taip pat maisto valgymas turi būti atliekami dešine ranka. Kairioji ranka yra laikoma nešvaria.

KAIP PAŽINTI OMANĄ?

Omanas – didelė šalis, tad įveikti ilgesnius atstumus čia labai patogu skrendant. Iš sostinės Muskato lėktuvai skraido į Khasabą šiaurėje ir Salalaho miestą pietuose. Viešojo transporto Omane nėra itin daug. Didesniuose miestuose ir tarp miestelių važinėja autobusai ir mikroautobusiukai, tačiau juos sutiksite pakankamai retai. Taip keliauti taip pat nėra pigu, kelionės kaina autobusu gali siekti 2 – 7,5 Omano rialus (5-20€). Miestuose taip pat keleivius veža taksi bei baisa - bendri taksi – mini-autobusai; mokestį už kelionę patariama susitarti iš anksto.  O norintiems apžiūrėti Omaną atidžiau, tinkamiausia – išsinuomoti automobilį. Degalai šalyje nebrangūs, o automobilių nuomos kainos: 13-15 OMR (32-37€) už dieną. Keliai Omane geri, o automobilį gali išsinuomoti asmenys, sulaukę 21-25 metus, amžius nurodomas skirtingai kiekvienoje automobilius nuomojančioje kompanijoje.

OMANO VIRTUVĖ

Omane susipina arabiškos ir indiškos kulinarinės tradicijos, čia būdingi mėsos, dažniausiai vištienos ir avienos delikatesai, patiekiami su ryžiais ir pagardinti įvairiausiais prieskoniais. Omano gyventojai – puikūs žvejai, tad ir skanios šviežios žuvies čia galėsite prisiragauti iki soties. O gausus egzotiškų vaisių pasirinkimas tikrai leis išbandyti šį tą naujo.

Tradiciniai patiekalai, kuriuos verta paragauti nuvykus:

  • Shawarma – lavaše arba pitoje įsukta kepta jautiena arba vištiena su salotomis;
  • Ruz al mudhroub – ryžių ir keptos žuvies patiekalas;
  • Muqalab – žarnokų patiekalas, pagardintas prieskoniais.

Omano gėrimai:

Omanas – musulmoniška šalis, tad jos gyventojams gerti draudžia religija. Turistams alkoholinių gėrimų atrasti nebus lengva, juos rasite tik didesnių miestų viešbučiuose ir restoranuose, tačiau už jų ribų alkoholio gerti - nebegalima. Pardavinėjami alkoholiniai gėrimai – europietiškas alus ir vynai.

Pats mėgstamiausias gėrimas Omane – kava (khawa). Čia ji patiekiama stipri ir aromatinga, mažuose puodeliuose, be pieno ar cukraus, pagardinta prieskoniais – kardamonu arba gvazdikėliais. Šalia kavos, pasmaližiavimui, šalia padedamas indelis su datulėmis.

NAUDINGA INFORMACIJA

Arbatpinigiai. Palikti arbatpinigių Omane nėra privaloma, tačiau už gerą aptarnavimą viešbučiuose bei restoranuose siūloma palikti apie 10 proc. nuo bendros sumos.
Kalba. Oficiali kalba – arabų. Šalyje paplitusi ir anglų kalba, o kai kuriuose viešbučiuose galite sutikti ir prancūziškai ar vokiškai šnekančius darbuotojus.
Sveikata. Didesniuose miestuose vandenį iš krano Omane gerti galima, tačiau mažesniuose miesteliuose rekomenduojama vandenį pirkti parduotuvėse. Prieš atvykstant į Omaną rekomenduojama pasiskiepyti nuo maliarijos, hepatito A ir B, difterijos ir stabligės. Šioje šalyje saulė kepina ištisus metus, tad apsauginiai kremai ir drabužiai nuo saulės – privalomi.

PRAMOGOS OMANE

Muskatas. Šalies sostinėje tikrai norėsis praleisti bent porą dienų. Muskate aiškiai įžvelgiamas kontrastas tarp miesto senų laikų architektūros,  įspūdingų istorinių paminklų ir moderniosios architektūros pastatų. Tiesiog būtina apžiūrėti Didžiąją Mečetę, kurios auksinis kupolas ir ištįsę minaretai remia Omano dangų, o užsukę į vidų išvysite milžinišką 10 tonų sveriantį krištolinį sietyną. Tačiau verta žinoti, kad į Didžiąją Mečetę turistai dažniausiai įleidžiami tik iš ryto, nuo 9 iki 11 val. Pavaikštinėkite po senąją Muskato dalį, ten išvysite daug fortų bei apsuptus palmėmis Sultono rūmus. Sostinėje yra daug įdomių muziejų, senoviškų tvirtovių, ir turgų. Mutrah Souq turgus tikrai vertas jūsų dėmesio – vaikštinėdami po jį pasijusite tikrai išvykę iš Europos ir įžengę į rytietišką turgų galėsite įsigyti arabiškų suvenyrų, smilkalų, prieskonių, tik nepamirškite dėrėtis! Na, o Ruwi rajone verda tikras gyvenimas, čia gatvelės nustatytos parduotuvėlėmis, kuriose galėsite įsigyti viską, ko tik užsigeisite.

Musandamas. Šiaurėje esančiame pusiasalyje pagrindinė įžymybė – Norvegiją primenantys fjordai, supami aukštų kalnų ir skaisčiai mėlyno vandens. Juos apžiūrėti rekomenduojama plaukiojant laivais arba vietinėmis Dhow valtelėmis; čia taip pat su jumis sveikinsis iš vandens išnirę delfinai, o nardymo mėgėjai galės patyrinėti nuostabų povandeninį pasaulį.

Nizva. Į kadaisę buvusią Omano sostinę keliautojai susirenka pamatyti didingąjį fortą, pastatytą XVII a., skirtą ginti sultoną nuo užpuolikų. O norėdami pasijusti vietiniais, apsilankykite porą kartų per savaitę atidarytame ožkų turguje.

Al-Ansab pelkė. Čia žiemas leidžia ereliai – senovės Omane laikyti medžiokliniais paukščiais. Šioje pelkėje užtiksite ir kitas paukščių rūšis, tarp jų rožinius flamingus bei garnius.

Bahla. Miestas iškilęs šiaurinėje šalies dalyje - tarsi oazė dykumoje. Čia stūkso didingas fortas, pastatytas XIII a. ir priklausęs kadaise miestą valdžiusiai Banu Nebhan genčiai. O nuvykus į miesto turgų, siūlome įsigyti vietinių keramikinių gaminių - jie vieni žymiausių visoje šalyje.

Vahiba smėlynai. Čia atsidūrusiems, prieš juos atsivers bekraštė dykumos platybė, aplinkui vien tik smėlis ir nieko daugiau. Galėsite prisijungti prie ekskursijos po Vahiba smėlynus ir pasijusti tikrais klajokliais, užsiropščiusiais ant kupranugarių nugarų ir keliaudami po beribes dykumas.

Ras al Jinz. Šiame draustinyje didžiausias dėmesys skiriamas seniesiems Indijos vandenyno gyventojams – vėžliams. Atvykę čia gegužės – spalio mėnesiais galite išvysti vėžlių lizdus ar gal net mažyčius, neseniai išsiritusius vėžliukus – šiame draustinyje peri net 5 skirtingos jūrinių vėžlių rūšys. O sužinoti apie juos daugiau galėsite užsukę į šalimais esantį muziejų.

Žaliasis kalnas (Jebel Akhdar). Tai – aukščiausias taškas visame Omane. Nors kalno pavadinimas sako kitaip, tačiau šiuose klintiniuose kalnuose daug augalijos nėra. Tačiau keliavimas pėsčiomis, nuostabiomis kalno uolomis, taps tikrai įsimintinu nuotykiu, o nuo kalnų atsiverianti panorama ne tik ilgam išliks jūsų atmintyje, bet ir puikiai atrodys įamžinta nuotraukose.

Išsiilgusiems ramybės ir poilsio paplūdimyje su kaitria saule ir gaivinančiu vandeniu, patariama atvykti į Masiros salą. Čia daug turistų nesutiksite, tad netrikdomas poilsis – garantuotas. Į šią salelę galite atvykti su čionai reguliariai plaukiojančiais keltais, o joje galėsite išbandyti čia sugaunamos labai gardžios žuvies, apžiūrėti prie vandens esančių sudužusių laivų liekanas bei išvysti kiaušinius dedančius vėžlius.

Misfat al Abriyyin. Tai mažas kaimelis kalnuose, kuriame dunkso daug mažų akmeninių namelių, juos supa žaliuojantys bananų medžiai, o užkilę stačiais kaimo keliukais galėsite apžvelgti nuostabaus grožio Misfat al Abriyyin iš aukštai.

Salalahas. Čia atvykus, nė nepastebėsite, kaip atvips žandikaulis nuo neapsakomo grožio gamtos. Tai tikra žalioji oazė, pilna mažų sruvenančių upelių bei šniokščiančių krioklių. Antras populiariausias Omano miestas po Muskato, skiriasi kaip diena ir naktis nuo šalies sostinės. Čia esantys paplūdimiai nusėti palmėmis, auginančiomis kokosus, bananus ir papajas, o turkio spalvos gaivus vanduo puikiai tiks atsigauti po karštos dienos. Šis miestas taip pat garsėja pardavinėjamais smilkalais, tad čia atvykę nepamirškite jų įsigyti, kad sugrįžus namo, smilkalų kvapas jums primintų šia magišką vietovę. 

Muhsaylo paplūdimys. Vienas turistų mėgstamiausių paplūdimių, skendintis baltame smėlyje ir supamas dangų siekiančių kalnų.

Shabo slėnis. Savo grožiu keliautojus stulbinančiame slėnyje galėsite išsimaudyti turkio spalvos vandenyse šalia didingų uolų, pavaikščioti po žaliuojančias plantacijas ir stebėti  šnypščiančius krioklius.

Saulėtas istorinis Sur miestelis – kadaise buvęs prekybos centras su niekad nemiegančiu uostu. Dabar čia išlikusios galingos tvirtovės, ramybe alsuojantys paplūdimiai, tradicinių dhow laivelių statykla ir skanų maistą teikiančios jaukios kavinės ir restoranai.

Bimmah smegduobė. Milžiniško dydžio smegduobė su žydro vandens baseinu viduryje, kuriame galėsite įmerkti kojas ir atsigaivinti po karštos dienos.

Bani Khalid. Nuostabaus gamtos grožio kampelis, kuriame vanduo srauniais upeliais teka ištisus metus, o pavėsį nuo kaitrios Omano saulės suteikia žaliuojančios aukštaūgės palmės. Slėnyje atrasite ežerą su smaragdo spalvos vandeniu, kuriame galėsite maloniai pasipliuškenti.

Sumhuram griuvėsiai. Kadaise buvusioje vienoje iš svarbiausių smilkalų prekybos vietų, dabar telikę tik griuvėsiai. Tačiau ir jie nepaprasti - aplinkui supami vandens ir dunksančių uolų, atrodo leis jums nors trumpam pabėgti nuo civilizacijos.

Mirbatas. Šiame nedideliame miestelyje siūlome aplankyti senąjį uostą, po kurį galėsite pavaikštinėti mažų laivelių apsuptyje. Senamiestyje akis džiugins tradiciniai nedideli išblukę oranžinės, baltos ir mėlynos spalvos namukai.




Omanas (14 naktų) - Barcelo Mussanah Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

1604€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +25


Netinka kelionės data? Pateikite užklausą
Šiaurės Kipras (14 naktų) - Long Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (14 naktų) - Long Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Long Beach Resort 4*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1319€
Zanzibaras (7 naktys) - Neptune Pwani Beach Resorts 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Neptune Pwani Beach Resorts 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Neptune Pwani Beach Resorts 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1886€
Zanzibaras (11 naktų) - Sea View Lodge 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Zanzibaras (11 naktų) - Sea View Lodge 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Sea View Lodge 4*
  • 11 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1481€
Kenija (14 naktų) - Leopard Beach Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Kenija (14 naktų) - Leopard Beach Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Leopard Beach Resort & Spa 5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1888€
Tailandas, Pataja (11 naktų) - Garden Cliff Resort 5* viešbutyje su pusryčiais

Tailandas, Pataja (11 naktų) - Garden Cliff Resort 5* viešbutyje su pusryčiais

  • Garden Cliff Resort 5*
  • 11 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1686€
Mokinių pavasario atostogos Dominikos respublikoje (7 naktys) - Impressive Punta Cana 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu
Zanzibaras (7 naktys) - Diamonds Mapenzi Beach 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Diamonds Mapenzi Beach 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Diamonds Mapenzi Beach 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1581€
Lanzarotė (14 naktų) - Grand Tequise Playa 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Lanzarotė (14 naktų) - Grand Tequise Playa 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Grand Tequise Playa 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1644€
Tapkite registruotu vartotoju Ir naudokitės klientų Vip zona
Draugaukime
Madeira (7 naktys) - Madeira Panoramico 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (7 naktys) - Madeira Panoramico 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Madeira Panoramico 4*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1309€
Tailandas, Pataja (7 naktys) - Lewit Pattaya 3* viešbutyje su pusryčiais

Tailandas, Pataja (7 naktys) - Lewit Pattaya 3* viešbutyje su pusryčiais

  • Lewit Pattaya 3*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1363€
Malaizija, Langkawi (14 naktų) - Rebak Island Resort 4* viešbutyje su pusryčiais

Malaizija, Langkawi (14 naktų) - Rebak Island Resort 4* viešbutyje su pusryčiais

  • Rebak Island Resort 4*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1881€
Žaliojo Kyšulio salos (7 naktys) - Melia Llana Beach Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (7 naktys) - Melia Llana Beach Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Melia Llana Beach Resort & Spa 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1532€
Naujieji metai Fuerteventūroje (11 naktų) - Fuerteventura Princess 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Naujieji metai Fuerteventūroje (11 naktų) - Fuerteventura Princess 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Fuerteventura Princess 4*
  •  11 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1316€
Zanzibaras (7 naktys) - Kiwengwa Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Kiwengwa Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Kiwengwa Beach Resort 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1553€
Tailandas - gurmanams, ekstremalams ir baltų šypsenų fanams

Tailandas - gurmanams, ekstremalams ir baltų šypsenų fanams

  • Krabi Cha-Da Resort 4*
  • 7 n.
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1644€
Kalėdos ir Naujieji metai Zanzibare (7 naktys) - Dongwe Club 4.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota soft maitinimu

Kalėdos ir Naujieji metai Zanzibare (7 naktys) - Dongwe Club 4.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota soft maitinimu

  • Dongwe Club 4.5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1581€
Tailandas, Krabi (7 naktys) - Dusit Thani Krabi Beach Resort 5* viešbutyje su pusryčiais

Tailandas, Krabi (7 naktys) - Dusit Thani Krabi Beach Resort 5* viešbutyje su pusryčiais

  • Dusit Thani Krabi Beach Resort 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1883€
Šri Lanka (14 naktų) - Citrus Waskaduwa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Šri Lanka (14 naktų) - Citrus Waskaduwa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Citrus Waskaduwa 5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1816€
Kalėdos ir Naujieji metai Žaliojo Kyšulio saloje (14 naktų) - Oasis Atlantico Belorizonte 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Kalėdos ir Naujieji metai Žaliojo Kyšulio saloje (14 naktų) - Oasis Atlantico Belorizonte 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Oasis Atlantico Belorizonte 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1474€
Malaizija, Langkawi (7 naktys) - Aloft Langkawi Pantai Tengah 4* viešbutyje su pusryčiais

Malaizija, Langkawi (7 naktys) - Aloft Langkawi Pantai Tengah 4* viešbutyje su pusryčiais

  • Aloft Langkawi Pantai Tengah 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1714€
Kenija (7 naktys) - Diamonds Leisure Beach & Golf Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Kenija (7 naktys) - Diamonds Leisure Beach & Golf Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Diamonds Leisure Beach & Golf Resort 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1518€
Tailandas, Pataja (14 naktų) - Ravindra Beach Resort 5* viešbutyje su pusryčiais

Tailandas, Pataja (14 naktų) - Ravindra Beach Resort 5* viešbutyje su pusryčiais

  • Ravindra Beach Resort 5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1853€
Tailandas, Krabi (14 naktų) - Krabi Cha-Da Resort 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis
Tenerifė (14 naktų) - H10 Las Palmeras 4*  viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (14 naktų) - H10 Las Palmeras 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • H10 Las Palmeras 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1674€
Zanzibaras (7 naktys) - Marafiki Bungalows 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Zanzibaras (7 naktys) - Marafiki Bungalows 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Marafiki Bungalows 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1463€
Tasas (14 naktų) - Illio Mare 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tasas (14 naktų) - Illio Mare 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Illio Mare 5*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1689€
Tailandas, Pataja (14 naktų) - Garden Cliff Resort 5* viešbutyje su pusryčiais

Tailandas, Pataja (14 naktų) - Garden Cliff Resort 5* viešbutyje su pusryčiais

  • Garden Cliff Resort 5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1795€
Zanzibaras (7 naktys) - Doubletree Resort by Hilton Zanzibar 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Zanzibaras (7 naktys) - Doubletree Resort by Hilton Zanzibar 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Doubletree Resort by Hilton Zanzibar 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1607€
Fuerteventūra (14 naktų) - Sol Fuerteventura Jandia 4* su pusryčiais ir vakarienėmis plus

Fuerteventūra (14 naktų) - Sol Fuerteventura Jandia 4* su pusryčiais ir vakarienėmis plus

  • Sol Fuerteventura Jandia 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1435€
Žaliojo Kyšulio salos (10 naktų) - Melia Dunas Beach Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (10 naktų) - Melia Dunas Beach Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Melia Dunas Beach Resort & Spa 5*
  • 10 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1607€
Zanzibaras (11 naktų) - Marafiki Bungalows 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Zanzibaras (11 naktų) - Marafiki Bungalows 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Marafiki Bungalows 4*
  • 11 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1700€
Tailandas, Pataja (10 naktų) - Ravindra Beach Resort 5* viešbutyje su pusryčiais

Tailandas, Pataja (10 naktų) - Ravindra Beach Resort 5* viešbutyje su pusryčiais

  • Ravindra Beach Resort 5*
  • 10 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1777€
Žaliojo Kyšulio salos (7 naktys) - Melia Tortuga Beach 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (7 naktys) - Melia Tortuga Beach 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Melia Tortuga Beach 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1374€
Tailandas, Pataja (7 naktys) - Veranda Resort Pattaya Mgallery by Sofitel 5* viešbutyje su pusryčiais

Tailandas, Pataja (7 naktys) - Veranda Resort Pattaya Mgallery by Sofitel 5* viešbutyje su pusryčiais

  • Veranda Resort Pattaya Mgallery by Sofitel 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1405€
Kalėdos ir Naujieji metai Dominikos respublikoje (7 naktys) - Serenade Beach & Spa Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Kalėdos ir Naujieji metai Dominikos respublikoje (7 naktys) - Serenade Beach & Spa Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Serenade Beach & Spa Resort 5*
  •  8 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1890€
Tailandas, Puketas (12 naktų) - Phuket Panwa Beachfront Resort 5* viešbutyje su pusryčiais

Tailandas, Puketas (12 naktų) - Phuket Panwa Beachfront Resort 5* viešbutyje su pusryčiais

  • Phuket Panwa Beachfront Resort 5*
  • 12 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1726€
Omanas (7 naktys) - Rotana Salalah Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Omanas (7 naktys) - Rotana Salalah Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Rotana Salalah Resort 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1390€
Zanzibaras (7 naktys) - Voi Kiwengwa Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Voi Kiwengwa Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Voi Kiwengwa Resort 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1516€
Madeira (14 naktų) - Monte Mar Palace 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (14 naktų) - Monte Mar Palace 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Monte Mar Palace 4*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1399€
Zanzibaras (14 naktų) - Uroa Bay Beach Resort 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Zanzibaras (14 naktų) - Uroa Bay Beach Resort 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Uroa Bay Beach Resort 4*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1663€
Loaded in 2,379769 seconds