Pažintinė kelionė mistiškoje Škotijoje ir amžinai žalioje Airijoje

1340€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +8
  • 7 n.
  • iš Vilniaus


DĖMESIO:

Kainų ir vietų skaičius yra ribotas. Šios kainos yra dinaminės ir keičiasi po kiekvieno užsakymo. Primename, kad pamatę Jums patinkantį pasiūlymą iš karto skubėtumėte rezervuoti kol kelionės kaina nepakilo. O jei atsitiko taip, kad Jūsų norima kelionė pabrango, visada galite susisiekti su mumis ir mes su malonumu surasime kitų kelionių alternatyvų asmeniškai Jums. 


Kelionės datos:


2020.06.30 - 07.07 - 1340€/asm.
2020.08.18 - 08.25 - 1340€/asm.


DĖMESIO! Kaina nurodyta asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje!

Kelionės trukmė: 7 nakvynės

Kelionės organizatorius: Novaturas


KELIONĖS PROGRAMA: 

1 DIENA

Edinburgas. Skrydis: Vilnius/Kaunas – Edinburgas. Nakvynė viešbutyje netoli Edinburgo. 
Šiandien nuvažiuojate ~25 km

2 DIENA

Edinburgas. Pusryčiai. ~9 val. pradedate ekskursiją po Škotijos sostinę ir vieną gražiausių Europos miestų – Edinburgą. Aplankote *Holyroodhouse rūmus, kuriuose šešerius metus gyveno Škotijos karalienė Marija Stiuart. Praeinate Karališkąja mylia, vedančia per viduramžių senamiestį: St Giles katedra, universitetas, ant bazaltinės uolos iškilusi Edinburgo pilis. Ekskursija Naujajame mieste, kur yra Nacionalinė paveikslų galerija, paminklas V.Skotui, miesto parkas. Pietūs. Vykstate Perth link. ~18 val. atvykstate į viešbutį. Nakvynė viešbutyje Perth apylinkėse. 
Šiandien nuvažiuojate ~80 km


3 DIENA

Lochneso ežeras, Urquahart pilis. Pusryčiai. ~9 val. keliaujate paslaptingojo Lochneso ežero link. Lochnesas – didžiulis gėlo vandens ežeras, apipintas mitais ir įvairiausiomis istorijomis apie ežero pabaisą – Nesę. Plaukiate ***laivu Lochneso ežeru ir gėritės Škotijos aukštikalnių kraštovaizdžiu. Ekskursiją tęsiate į ***Urquahart pilies griuvėsius. Tai buvo viena didžiausių Škotijos pilių didingai stūksanti Lochneso pakrantėje ir menanti istoriją nuo pat XIII a. Pietūs pakeliui į Glazgą. Pro vaizdingą Lomondo ežerą ir Glencoe slėnį vykstate Glazgo link. ~19 val. atvykstate į viešbutį. Nakvynė viešbutyje prie Glazgo. 
Šiandien nuvažiuojate ~500 km


4 DIENA

Belfastas, Carric-a-Rede kabantis tiltas. Pusryčių paketas. ~4:30 val. ryte vykstate į uostą, iš kurio persikeliate į žaliąją Smaragdo salą – Airiją. Atplaukiate į Šiaurės Airijos sostinę Belfastą. Trumpa ekskursija po miestą, kurios metu pamatote renesanso stiliaus rotušę, Didžiąją Operą, Krantinės areną (Waterfront Hall) – naujausią ir moderniausią Belfasto koncertų areną, Karalienės universitetą ir modernų Titaniko kvartalą, kur 1909 m. buvo pastatytas didžiausias to meto transatlantinis keleivinis laivas, kurio pirmoji kelionė, deja, baigėsi didžiule tragedija. Pietūs Belfaste. Keliaujate į šiaurinę salos dalį. Vykstate prie garsiojo ***Carric-a-Rede kabančio tilto. Esant palankioms oro sąlygoms, galite juo pereiti ar vaizdinga pakrante pasigėrėti stovėdami ant tvirtos žemės. Įsitikinate, kad Airija neveltui buvo pasirinkta garsiojo serialo „Sostų žaidimas“, sukurto pagal George R. R. Martins romaną, filmavimui. Kaip tik šiose salos vietose nufilmuota ne viena filmo scena. ~19 val. atvykstate į viešbutį. Nakvynė viešbutyje Bushmills apylinkėse.
Šiandien nuvažiuojate ~260 km


5 DIENA

Bushmills, Milžino kelias, Golvėjus. Pusryčiai. ~8 val. vykstate į  ***senąją Bushmills viskio daryklą ir degustuojate viskį. Kelionę tęsiate į vieną įdomiausių Airijos vietų – UNESCO saugomą ***Milžino kelią (Giant‘s Causeway), įkvėpusį galybę menininkų, sukėlusį daugybę mokslinių diskusijų ir sužadinantį kiekvieno jį pamačiusiojo vaizduotę. Milžino kelias – tai įstabus gamtos sukurtas apie 40 000 tarpusavyje susijungusių bazalto kolonų darinys. Po pietų išvykstate į Golvėjų. Pietūs pakeliui į Golvėjų. Pasivaikštote po Golvėjaus senamiestį: Eyre skverą ir pėsčiųjų gatveles, išvystate Ispanijos arką. ~18 val. atvykstate į viešbutį. Siūlome tradicinį airišką muzikos vakarą (už papildomą mokestį ~ 40 €). Nakvynė viešbutyje prie Golvėjaus.
Šiandien nuvažiuojate ~325 km


6 DIENA

Moher uolos, Bunratty pilis. Pusryčiai. ~8:30 val. vykstate prie ***Moher uolų – tai vienas įspūdingiausių gamtos kūrinių Airijoje, kuris kasmet užburia beveik milijono keliautojų širdis. Daugiau nei 200 m aukščio stačios uolos 8 km tęsiasi palei Atlanto vandenyno pakrantę. Pageidaujantys kerinčiu vaizdu gali pasigėrėti pakilę į XIX a. pastatytą Airijos karalių palikuonio *Kornelijaus O‘Braeno bokštą. Išvykstate į Dubliną. Pakeliui aplankote vieną geriausiai išlikusių *Bunratty pilį su XV-XVI a. interjeru ir teminį parką - XIX a. Airijos kaimas. Pietūs Bunratyje. ~19:30 val. atvykstate į viešbutį Dubline. Nakvynė viešbutyje Dubline.
Šiandien nuvažiuojate ~360 km


7 DIENA

Dublinas. Pusryčiai. Dubliną lengva pamėgti – jis žavus, pašėlęs ir spalvingas. Airių sostinei puikiai pavyksta savyje apjungti Viktorijos epochos barus, elegantiškus XVIII a. namus ir spindinčius modernius pastatus. ~9 val. ekskursija po Airijos sostinę: Šv. Trejybės koledžas, ***Šv. Patriko katedra, senasis Airijos parlamentas, Rotušė, Dublino pilis. Vykstate į aludarių kompanijos ***Guinness alaus daryklą – muziejų. Pietūs Dubline. Laisvas laikas užsukti į airišką barą ar pasivaikščioti vaizdingomis gatvelėmis. ~19 val. sugrįžtate į viešbutį. Nakvynė viešbutyje Dubline.
Šiandien nuvažiuojate ~35 km


8 DIENA

Grįžtate namo. Pusryčiai. Laisvas laikas. Priklausomai nuo skrydžio laiko vykstate į oro uostą. Skrydis: Dublinas  – Vilnius/Kaunas.
Šiandien nuvažiuojate ~25 km
Iš viso kelionės metu autobusu nuvažiuojama ~1610 km.

Į KELIONĖS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:

  • SkrydisVilnius/Kaunas – Edinburgas, Dublinas – Vilnius/Kaunas, rankinis ir registruotas orlaivio bagažas1;
  • KeltasKernianas (Škotija) – Belfastas (Airija) bilietai;
  • 7 nakvynės 2-3*  viešbučiuose;
  • Maitinimas: 7 pusryčiai (pagerinti kontinentiniai);
  • Ekskursinė programa (autobusu su oro kondicionieriumi);
  • Lietuviškai kalbantis kelionės vadovas (vyksta su grupe iš Lietuvos);
  • 1Pagal aviakompanijos taisykles, teiraukitės likus 4 savaitėms iki kelionės.

Į KELIONĖS KAINĄ NEĮSKAIČIUOTA:

  • Sveikatos draudimas kelionės metu (DRAUDIMĄ GALITE UŽSAKYTI ČIA);
  • Mokami objektai: turistas moka pats apie 90 €  už visus * pažymėtus objektus;
  • Mokami objektai, užsakomi rezervuojant kelionę: *** mokami objektai:
  • Urquahart pilis – 12,50 €,
  • Kruizas laivu Lochneso ežeru (30min) – 27 €,
  • Milžino kelias – 7,50 €,
  • Carrick-a Rede tiltas – 8 €,
  • Moher uolos – 3,50 €,
  • Viskio darykla – 9,50 €,
  • Šv. Patriko katedra – 5 €,
  • Guinness alaus daryklą – 18,50 €.
  • Papildomos išlaidos: arbatpinigiai, kai kurių lankomų vietovių ir objektų gidų paslaugos, pietūs, vakarienės, miestų turistiniai mokesčiai, ausinukai ekskursijų metu, asmeninės ir kitos nepaminėtos išlaidos

PASTABOS:

  • Gali keistis: kelionės programa, objektų lankymo tvarka, mokamų objektų skaičius ar kainos
  • Kambarys: kaina pateikta asmeniui dviviečiame/ dviviečiame su pristatoma lova kambaryje. Priemoka už vienvietį kambarį už 260 €
  • Skrydis: gali būti su persėdimu

KAIP UŽSISAKYTI KELIONĘ?

  • Spauskite mygtuką UŽSAKYTI ir suveskite savo kontaktinius duomenis, mūsų vadybininkai su Jumis susisieks;
  • Rašykite mums el. paštu atostogos@alfaturas.lt
  • Skambinkite mums +370 5 269 1680
  • Atvykite pas mus i biurą, esantį A. Smetonos 7A - 14, Vilnius


Geros kelionės Jums linki Alfaturo komanda! Turite klausimų? Užduokite juos el. paštu atostogos@alfaturas.lt , pokalbių langelyje mūsų svetainėje arba tiesiog paskambinę tel. +370 5 269 1680.

Neradote ko ieškojote?

Rašykite mums!





Škotija – lietuvių dar neatrasta egzotika

Škotija – Jungtinės Karalystės dalis, kurią mūsų šalies turistai pasirenka ne taip ir dažnai. Vis dėlto, išbandyti šią kelionės kryptį tikrai verta: Škotija garsėja nuostabaus grožio gamta bei žadą atimančiomis pilimis, kurias esame regėję tik filmuose. Kvapą gniaužia ne tik skaidrūs ežerai ir iškilūs kalnai, bet taip pat ir amžių istorijas pasakojantys statiniai, kurių Škotijoje tikrai gausu. Turistus vilioja ir gana neįprasta Škotijos virtuvė, kviečianti išbandyti dar neatrastus skonius: egzotikos šioje gana netolimoje šalyje tikrai nestinga!

KLIMATAS

Škotijoje vyrauja jūrinis klimatas: didžiąją laiko dalį orai yra lietingi ir vėjuoti. Keičiantis sezonui oro temperatūrų skirtumai nėra labai ženklūs: vasaros vėsios, o žiemos nėra labai šaltos. Žiemą žvarbiausia rytinėje šalies dalyje, vakarinėje pakrantėje šaltis yra kiek švelnesnis. Dėl nuo Atlanto vandenyno atslenkančių ciklonų oras Škotijoje nėra pastovus – jis gali pasikeisti net kelis kartus per dieną. Šioje šalyje lietus pliaupia ištisus metus, tačiau mažiausiai kritulių sulaukiama pavasarį. Vykti į Škotiją palankiausia vasarą – šiuo sezonu oro temperatūra yra aukštesnė, ilgiau galima pasidžiaugti šviesiuoju paros metu bei pasigrožėti žydinčiomis gėlėmis.

Vidutinė oro ir vandens metinė temperatūra:

Mėnuo

 

I

II

III

IV

V

VI

VII

VIII

IX

X

XI

XII

Oro temperatūra

3,4

3,5

4,8

6,8

9,5

12

13,9

13,7

11,6

8,7

5,7

3,6

Vandens temperatūra

6

6

5

6

8

11

12

12

11

10

8

7

ĮDOMŪS FAKTAI APIE ŠKOTIJĄ

  • Telefono išradėjas A. G. Belas gimė Škotijoje;
  • Škotija turi 14 universitetų. Kai kurie jų yra vieni seniausių pasaulyje;
  • Dabartinė Škotijos teritorija buvo apgyvendinta dar prieš tūkstančius metų, todėl šalies istorija yra labai turtinga;
  • Škotija turi apie 790 salų, 130 jų yra apgyvendintos;
  • Škotijoje suskaičiuojama apie 600 pilių ir jų griuvėsių;
  • Lietpaltis buvo sukurtas būtent Škotijoje. Nieko keisto – juk čia lietus pliaupia ištisus metus.

KAIP PAŽINTI ŠKOTIJĄ?

Škotijos teritorijoje yra 5 tarptautiniai ir keli vietinio susisiekimo oro uostai, iš kurių galima keliauti po Škotiją ar pasiekti kitas šalis. Viešint Škotijoje sunku atsispirti pagundai aplankyti šiai šaliai priklausančias salas, todėl didelio susidomėjimo sulaukia ir vandens transportas. Škotijoje veikia nemažai keltų kompanijų, todėl nuvykti į jus dominančias salas tikrai nebus pernelyg keblu. Taip pat šioje šalyje yra puikiai išvystytas viešojo transporto tinklas: paskaičiuota, kad net 95 procentai Škotijos gyventojų autobusų stoteles pasiekia greičiau nei per 5 minutes. Jei norėsite keliauti traukiniu, Škotijoje tai nebus sunkiai įgyvendinama – šalyje yra nutiesta beveik 3000 km ilgio geležinkelių, iš kurių 700 km yra elektrifikuoti.

ŠKOTIJOS VIRTUVĖ

Škotai gali didžiuotis itin giliomis maisto gaminimo tradicijomis – jos ėmė formuotis jau tada, kai pradėta ruošti maistą ant atviros ugnies. Daugelis senovinių patiekalų yra gaminami iki šių dienų: populiaru ruošti vištieną su žirneliais, jautieną aluje, gaminami įvairūs guliašai. Škotijos virtuvė garsėja puikiais patiekalais iš avienos subproduktų, įvairiais įdarais bei saldžiais pudingais. Vienas populiariausių Škotijos delikatesų – Haggis, kuris gaminamas iš žarnigalių ir kruopų (patiekalas kepamas avies skrandyje).

Tradiciniai patiekalai, kurių verta paragauti nuvykus:

  • Bannocks – avižiniai paplotėliai;
  • Cock-a-leekie soup – vištienos ir porų sriuba;
  • Cullen skink – žuvienė;
  • Suet – saldus desertas, gaminamas iš gyvulinių riebalų ir cukraus;
  • Haggis – tradicinis škotų patiekalas, gaminamas iš veršienos arba avienos subproduktų;
  • Colcannon – tradicinis trintų bulvių patiekalas.

Škotijos alkoholiniai gėrimai:

  • Škotiškas viskis;
  • Škotiškas alus.

NAUDINGA INFORMACIJA

Kalba: anglų, škotų, gėlų.

Valiuta: svaras.

Kelionės dokumentai: Lietuvos Respublikos piliečiams viza nėra reikalinga – pakanka turėti galiojantį tapatybės dokumentą (pasą arba asmens tapatybės kortelę).

Religija: krikščionybė, tačiau beveik pusė Škotijos gyventojų nėra tikintys.

Arbatpinigiai: jei arbatpinigiai nėra įtraukti į sąskaitą, įprasta palikti 10 procentų sąskaitos vertės.

Sveikata: rekomenduojama negerti vandens iš čiaupo.

Saugumas: rekomenduojama su savimi visada turėti asmens tapatybės dokumentą, saugoti asmeninius daiktus nuo kišenvagių.

Etiketas: lengviausias būdas supykdyti škotą – pavadinant jį anglu, todėl venkite šios klaidos.

Lauktuvės: tradiciniai škotų sijonai, škotiškas viskis, arbata, kvepalai, indai.

KĄ PAMATYTI? KUR PAILSĖTI?

Edinburgas – tai miestas, vadinamas Škotijos širdimi. Vienas didžiausių šio miesto pasididžiavimų neabejotinai yra Edinburgo pilis, kurioje saugomos karalių regalijos ir relikvijos. Taip pat rekomenduojama pasivaikščioti Karališkąja mylia – viduramžius menančia gatve, jungiančia Edinburgo pilį ir Holyrood rūmus. Jei Škotijoje lankysitės rugpjūtį, turėsite galimybę sudalyvauti kasmet rengiamame Edinburgo festivalyje (tai yra didžiausias tradicinis renginys visoje Škotijoje).

Loch Ness ežeras – vienas žymiausių pasaulyje, kurį išgarsino mitinė pabaisa, iki šių dienų tebekurstanti žmonių fantaziją. Loch Ness ežero apylinkės pasižymi ypatingu vaizdingumu, o ant ežero kranto galima išvysti Urquharto pilies liekanų.

Eilean Donan – tai nedidelė sala, kurią su žemynine dalimi jungia pėsčiųjų tiltas. Šioje saloje galima pasigrožėti romantiška viduramžių laikus menančia pilimi, kuri tikrai verta įamžinimo nuotraukose.

St. Andrews – tai miestelis, kuris yra tituluojamas golfo žaidėjų meka. Karališkasis senasis golfo klubas čia buvo įkurtas dar 1754 metais – nacionaliniu škotų žaidimu tapęs golfas gimė būtent šiame miestelyje. Čia apsilankyti rekomenduojama net ir tada, jei nesate aistringi golfo žaidėjai – galite būti užtikrinti, kad turėsite kur paganyti akis.

Skara Brae – viena geriausiai išlikusių akmens amžiaus gyvenviečių visoje Europoje. Šią vietovę rasite Meinlando saloje, priklausančioje Orknio salynui. Įdomu tai, kad Skara Brae ilgą laiką buvo padengta pakrančių smėliu, todėl buvo atrasta tik XIX amžiuje.

Broch of Mousa – Šetlando salyne išlikęs statinys, skaičiuojantis daugiau nei 2000 metų. Tokio tipo bokštai-fortai būdavo naudojami gynybiniais tikslais, o Broch of Mousa yra laikomas aukščiausiu ir geriausiai išsilaikiusiu tokio tipo statiniu visoje Europoje.

Stirlingas kadaise buvo viena svarbiausių tvirtovių visoje Škotijoje, todėl ilgainiui ši tvirtovė išsiplėtė į visą miestą. Čia viešėdami turėsite galimybę pasigrožėti ant skardžio stūksančia renesansine pilimi, kuri kadaise atlaikė net 7 susirėmimus.

Viskio daryklos masina turistus iš viso pasaulio. Niekam ne paslaptis, kad škotiškas viskis yra laikomas vienu geriausiu, todėl kelionės metu bus tikrai įdomu susipažinti su šio gėrimo gaminimo tradicijomis. Škotijoje viskio daryklų yra tikrai nemažai – vien tik Spėjaus slėnyje (Speyside) jų suskaičiuojama daugiau nei 50.

Grampiano kalnų regionas sužavės ne tik gamtos, bet ir architektūros mylėtojus – čia turėsite galimybę pasigrožėti ne vien tik kvapą gniaužiančiais peizažais, bet taip pat ir įstabiomis pilimis. Grampiano kalnų regiono garsiausiomis pilimis yra laikomos Balmoral, Slains, Drum bei Fyvie.

Skajaus sala yra laikoma viena įspūdingiausių visoje Škotijoje. Šios vietovės kraštovaizdis neretai yra lyginamas su Islandijos ar Naujosios Zelandijos, tad galite būti tikri, kad vaizdai bus tiesiog atimantys žadą. Čia galėsite pasigrožėti kalnais, aštriomis uolienomis bei net 60 metrų aukščio kriokliu, kurio vanduo krinta tiesiai į jūrą.

Finnich tarpeklis kadaise buvo dvasininkų ritualų ir slaptų draugijų susibūrimo vieta. Šiandien ši vietovė yra itin mėgstama turistų – sodriai žalios spalvos samanos ir skaidrus per raudonus akmenis tekantis vanduo leidžia pasijusti tarsi būtumėte visai kitame pasaulyje.

Luskentyre Beach – tai vienas spalvingiausių paplūdimių visoje Škotijoje, kuriame galima pasigrožėti įvairiais atspalviais mirguliuojančiu vandeniu. Šiame paplūdimyje tikrai nesusidursite su gausybe turistų, tad čia galėsite pasimėgauti ramiu poilsiu.

Glazgas – didžiausias Škotijos miestas, kuriame tikrai rasite gausybę lankytinų objektų. Glazgas garsėja nuostabiu Botanikos sodu, kuriame turėsite galimybę pasigrožėti egzotiškais augalais, gausybe muziejų bei prekybos centrais. Jei kelionės metu nuspręsite įsigyti drabužių ar kitų mados prekių, galite būti užtikrinti, kad šiame mieste rasite savo mėgstamų prekinių ženklų parduotuvių.




Pažintinė kelionė mistiškoje Škotijoje ir amžinai žalioje Airijoje

1340€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +8


Netinka kelionės data? Pateikite užklausą
Kalėdos ir Naujieji metai Kenijoje (7 naktys) - Southern Palms Beach Resort 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Kalėdos ir Naujieji metai Kenijoje (7 naktys) - Southern Palms Beach Resort 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Southern Palms Beach Resort 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1516€
Zanzibaras (7 naktys) - Dongwe Club 4.5*viešbutyje su viskas įskaičiuota soft maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Dongwe Club 4.5*viešbutyje su viskas įskaičiuota soft maitinimu

  • Dongwe Club 4.5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1070€
Tenerifė (14 naktų) - Blue Sea Puerto Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Tenerifė (14 naktų) - Blue Sea Puerto Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Blue Sea Puerto Resort 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1339€
Dominikos respublika (7 naktys) - Tropical Deluxe Princess 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota 24h maitinimu

Dominikos respublika (7 naktys) - Tropical Deluxe Princess 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota 24h maitinimu

  • Tropical Deluxe Princess 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1610€
Žaliojo Kyšulio salos (7 naktys) - Hilton Cabo Verde Sal Resort 5* viešbutyje su pasirinktu maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (7 naktys) - Hilton Cabo Verde Sal Resort 5* viešbutyje su pasirinktu maitinimu

  • Hilton Cabo Verde Sal Resort 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1332€
Tenerifė (14 naktų) - Best Semiramis 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (14 naktų) - Best Semiramis 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Best Semiramis 5*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1163€
Žaliojo Kyšulio salos, Boa Vista (14 naktų) - Oasis White 4* viešbutyje su su pusryčiais ir vakarienėmis

Žaliojo Kyšulio salos, Boa Vista (14 naktų) - Oasis White 4* viešbutyje su su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Oasis White 4*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1374€
Kalėdos ir Naujieji metai Zanzibare (7 naktys) - Dongwe Club 4.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota soft maitinimu

Kalėdos ir Naujieji metai Zanzibare (7 naktys) - Dongwe Club 4.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota soft maitinimu

  • Dongwe Club 4.5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1581€
Tapkite registruotu vartotoju Ir naudokitės klientų Vip zona
Draugaukime
Zakintas (14 naktų) - Zante Park Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (14 naktų) - Zante Park Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Zante Park Resort & SPA 5*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1499€
Zanzibaras (7 naktys) - SBH Monica Zanzibar 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - SBH Monica Zanzibar 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • SBH Monica Zanzibar 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1558€
Gran Kanarija (14 naktų) - Abora Interclub Atlantic 4* su viskas įskaičiuota 24h

Gran Kanarija (14 naktų) - Abora Interclub Atlantic 4* su viskas įskaičiuota 24h

  • Abora Interclub Atlantic 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1367€
Tailandas, Pataja (14 naktų) - Lewit Pattaya 3* viešbutyje su pusryčiais

Tailandas, Pataja (14 naktų) - Lewit Pattaya 3* viešbutyje su pusryčiais

  • Lewit Pattaya 3*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1537€
Žaliojo Kyšulio salos (10 naktų) - Oasis Atlantico Salinas Sea 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (10 naktų) - Oasis Atlantico Salinas Sea 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Oasis Atlantico Salinas Sea 5*
  • 10 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1397€
Tailandas, Pataja (7 naktys) - Lewit Pattaya 3* viešbutyje su pusryčiais

Tailandas, Pataja (7 naktys) - Lewit Pattaya 3* viešbutyje su pusryčiais

  • Lewit Pattaya 3*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1363€
Zanzibaras (7 naktys) - Voi Kiwengwa Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Voi Kiwengwa Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Voi Kiwengwa Resort 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1516€
Tailandas, Pataja (7 naktys) - Garden Cliff Resort 5* viešbutyje su pusryčiais

Tailandas, Pataja (7 naktys) - Garden Cliff Resort 5* viešbutyje su pusryčiais

  • Garden Cliff Resort 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1518€
Kalėdos ir Naujieji metai Gran Kanarijoje (7 naktys) - Tabaiba Princess 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Kalėdos ir Naujieji metai Gran Kanarijoje (7 naktys) - Tabaiba Princess 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Tabaiba Princess 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1167€
Žaliojo Kyšulio salos (10 naktų) - Melia Tortuga Beach 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (10 naktų) - Melia Tortuga Beach 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Melia Tortuga Beach 5*
  • 10 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1607€
Gran Kanarija (7 naktys) - Gloria Palace Royal & Spa 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (7 naktys) - Gloria Palace Royal & Spa 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Gloria Palace Royal & Spa 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1132€
Šri Lanka (7 naktys) - Jie Jie Beach By Jetwing 4.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Šri Lanka (7 naktys) - Jie Jie Beach By Jetwing 4.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Jie Jie Beach By Jetwing 4.5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1346€
Šiaurės Kipras (14 naktų) - Long Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (14 naktų) - Long Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Long Beach Resort 4*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1319€
Tenerifė (7 naktys) - Botanico & The Oriental Spa Garden 5* viešbutyje su pusryčiais

Tenerifė (7 naktys) - Botanico & The Oriental Spa Garden 5* viešbutyje su pusryčiais

  • Botanico & The Oriental Spa Garden 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1383€
Kalėdos ir Naujieji metai Žaliojo Kyšulio saloje (14 naktų) - Oasis Atlantico Belorizonte 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Kalėdos ir Naujieji metai Žaliojo Kyšulio saloje (14 naktų) - Oasis Atlantico Belorizonte 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Oasis Atlantico Belorizonte 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1474€
Žaliojo Kyšulio salos (10 naktų) - Oasis Atlantico Belorizonte 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (10 naktų) - Oasis Atlantico Belorizonte 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Oasis Atlantico Belorizonte 4*
  • 10 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1188€
Zanzibaras (7 naktys) - Sultan Sands Island Resort - Baobab Village Adults 4* viešbutyje TIK SUAUGUSIEMS su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Sultan Sands Island Resort - Baobab Village Adults 4* viešbutyje TIK SUAUGUSIEMS su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Sultan Sands Island Resort - Baobab Village Adults 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1418€
Tenerifė (14 naktų) - Blue Sea Lagos De Cesar 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Tenerifė (14 naktų) - Blue Sea Lagos De Cesar 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Blue Sea Lagos De Cesar 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1081€
Gran Kanarija (7 naktys) - Hotel Tabaiba Princess 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Gran Kanarija (7 naktys) - Hotel Tabaiba Princess 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Hotel Tabaiba Princess 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1074€
Gran Kanarija (7 naktys) - Hotel Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (7 naktys) - Hotel Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Hotel Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1128€
Zakintas (7 naktys) - Gloria Maris Hotel Suites and Villa 4* ADULTS ONLY viešbutyje su pusryčiais

Zakintas (7 naktys) - Gloria Maris Hotel Suites and Villa 4* ADULTS ONLY viešbutyje su pusryčiais

  • Gloria Maris Hotel Suites and Villa 4* ADULTS ONLY
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1160€
Žaliojo Kyšulio salos, Boa Vista (7 naktys) - VOI Praia de Chaves Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos, Boa Vista (7 naktys) - VOI Praia de Chaves Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • VOI Praia de Chaves Resort 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1358€
Gran Kanarija (7 naktys) - Lopesan Baobab Resort 5* su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (7 naktys) - Lopesan Baobab Resort 5* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Lopesan Baobab Resort 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1218€
Tenerifė (7 naktys) - Landmar Costa Los Gigantes 4* viešbutyje su pusryčiais

Tenerifė (7 naktys) - Landmar Costa Los Gigantes 4* viešbutyje su pusryčiais

  • Landmar Costa Los Gigantes 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1065€
Gran Kanarija (14 naktų) - Corallium Dunamar 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (14 naktų) - Corallium Dunamar 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Corallium Dunamar 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1483€
Žaliojo Kyšulio salos, Boa Vista (7 naktys) - Oasis White 4* viešbutyje su su pusryčiais ir vakarienėmis

Žaliojo Kyšulio salos, Boa Vista (7 naktys) - Oasis White 4* viešbutyje su su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Oasis White 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1053€
Tailandas, Pataja (7 naktys) - Veranda Resort Pattaya Na Jomtien MGallery 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tailandas, Pataja (7 naktys) - Veranda Resort Pattaya Na Jomtien MGallery 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Veranda Resort Pattaya Na Jomtien MGallery 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1537€
Šiaurės Kipras (14 naktų) - Pia Bella 4* viešbutyje su soft viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (14 naktų) - Pia Bella 4* viešbutyje su soft viskas įskaičiuota maitinimu

  • Pia Bella 4*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1529€
Fuerteventūra (7 naktys) - Barcelo Fuerteventura Mar 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

Fuerteventūra (7 naktys) - Barcelo Fuerteventura Mar 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Barcelo Fuerteventura Mar 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1095€
Tasas (7 naktys) - Thassos Grand Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Tasas (7 naktys) - Thassos Grand Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Thassos Grand Resort 5*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1079€
Fuerteventūra (14 naktų) - Occidental Jandia Mar 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Fuerteventūra (14 naktų) - Occidental Jandia Mar 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Occidental Jandia Mar 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1435€
Loaded in 4,165319 seconds