Gran Kanarija (14 naktų) - Corallium Dunamar 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

1453€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +22
  • Corallium Dunamar 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos


DĖMESIO:

Kainų ir vietų skaičius yra ribotas. Šios kainos yra dinaminės ir keičiasi po kiekvieno užsakymo. Primename, kad pamatę Jums patinkantį pasiūlymą iš karto skubėtumėte rezervuoti kol kelionės kaina nepakilo. O jei atsitiko taip, kad Jūsų norima kelionė pabrango, visada galite susisiekti su mumis ir mes su malonumu surasime kitų kelionių alternatyvų asmeniškai Jums.

Orientacinis kainų grafikas:

Kelionės data: 2024-06-14 - 2024-06-28
Kaina asmeniui
1838€

Trukmė: 14 n. ( 15 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Corallium Dunamar by Lopesan 4* su Pusryčiais ir vakarienėmis
Pokój standardowy comfort 2 os.
Kaina asmeniui
2298€

Trukmė: 14 n. ( 15 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Corallium Dunamar by Lopesan 4* su Viskas įskaičiuota
Pokój standardowy comfort 2 os.
Į kainą įskaičiuota:
  • Skrydis Varšuva - Las Palmas - Varšuva;
  • Registruotas ir rankinis bagažas;
  • Pervežimas į viešbutį ir atgal;
  • 14 nakvynių viešbutyje su pasirinktu maitinimo tipu;
  • Atstovo rūpestis ir pagalba;
Į kainą neįskaičiuota:
  • Ekskursijos;
  • Kelionės draudimas;
  • Pervežimas į Varšuvos oro uostą ir atgal;
Skrydžio informacija PIRMYN:
  • WAW
  • Varšuva
  • 07:35
  • 2024-06-14
  • LPA
  • Las Palmas
  • 12:20
  • 2024-06-14
Skrydžio informacija ATGAL:
  • LPA
  • Las Palmas
  • 13:10
  • 2024-06-28
  • WAW
  • Varšuva
  • 19:30
  • 2024-06-28

Kelionę organizuoja: NOWA ITAKA

Corallium Dunamar by Lopesan 4*

Elegantiškas, skirtas tik suaugusiems svečiams, priklauso garsiam „Lopesan“ tinklui, garsėjančiam išskirtiniais viešbučiais ir puikiu aptarnavimu. Originaliai suprojektuotas, visiškai atnaujintas, džiugina šiuolaikišku, ryškių spalvų interjeru. Puikiai įsikūręs pramogų kurorto centre, iš kurio atsiveria nepamirštami vaizdai į begalinio Playa del Ingles paplūdimio pakrantes bei garsiąsias Maspalomaso kopas. Trys gerai prižiūrėti baseinai ir vešlus atogrąžų sodas puikiai tinka poilsiui. Šios vietos unikalumą pabrėžia patogūs numeriai ir skani bei sveika virtuvė. Viešbutis nusipelno daugiau nei oficialiai jam skirtos keturios žvaigždės! 2021 m. Gavo ITAKA burę už aukščiausios kokybės paslaugas.

Vieta:
PLAYA DEL INGLES centre, apie 300 m nuo prekybos centro, maždaug 3 km nuo garsiųjų Maspalomaso kopų, maždaug 6 km nuo Maspalomaso; maždaug 29 km nuo Las Palmas oro uosto.

Paplūdimys:
Playa del Inglesas, viešas, smėlėtas, platus, apie 200 m nuo viešbučio, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, mokami skėčiai ir gultai (apie 9 EUR / rinkinys / diena); Maspalomas, viešas, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, atskira nudistų zona, apie 2 km nuo viešbučio, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, mokami skėčiai, gultai ir čiužiniai (apie 9 EUR / rinkinys / diena).

Viešbutis:
4 žvaigždučių, visiškai atnaujintas 2018 m., 273 numeriai, 2 sujungti pastatai: pagrindinis pastatas, iki 15 aukštų ir priestatas, 5 aukštai, 5 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, „The Food Garden“ pagrindinis restoranas - savitarnos valgiai, tarptautiniai virtuvė, teminiai vakarai, a la carte restoranai: „Maresia Sea & Wine“ - tapas, „El Mediterraneum“ - Viduržemio jūros regionas, 3 barai, iš jų 2 prie baseino; bagažo saugojimas, pinigų keitimas; atogrąžų sodas, nemokamas bevielis internetas visame viešbutyje; papildomi mokesčiai: budintis gydytojas, skalbykla, automobilių nuoma; viešbučio patalpose atsiranda lygio skirtumai; patogumai os. su negalia; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, Dinners Club, American Express; viešbutyje gali apsistoti tik vyresni nei 18 metų svečiai.

Kambarys:
Standartinis: pagrindiniame pastate, 2 asm., apie 22 m², elegantiškas ir modernus, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, WC; plaukų džiovintuvas), belaidis internetas, palydovinė televizija, LCD televizorius, telefonas, virdulys; papildomi mokesčiai: seifas (apie 3 EUR / diena), mini baras; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į Playa del Ingles miestą; standartinis comfort: pirmame arba 2 aukšte priestato pastate, 2 asm., apie 26 m², elegantiškas ir modernus, apstatytas kaip standartinis numeris; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į sodą už papildomą mokestį; deluxe: pagrindiniame pastate, 2 asm., apie 26 m², elegantiškas ir modernus, įrengtas kaip standartinis numeris; balkonas (stalas ir kėdės), šoninis vaizdas į jūrą ir baseiną; standartinis comfort numeris ir deluxe numeris už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, gėlas vanduo: pagrindinis baseinas, apie 465 m², gylis apie. iki 1,1 m, baseinas šalia priestato pastato, apie 248 m², gylis 1,4 m, baseinas, apie 74 m², gylis 1,2 m, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų, rankšluosčiai (keitimas mokamas: apie 1 EUR / vnt.); profesionalios animacijos, pramoginės programos, spektakliai; papildomi mokesčiai (išorinis pasiūlymas): teniso kortas, 2 golfo aikštynai maždaug už 2 km nuo viešbučio, vandens sportas paplūdimyje.

Patogumai asmenims su negalia:
• asmuo besinaudojantis neįgaliųjų vežimėliu gali laisvai judėti iš savo numerio į registratūrą, restoraną, barą ir sodą
Numeris:
• pirmame aukšte (pagal užklausą)
• įėjimo durų plotis pritaikytas asmenims su vežimėliu
Vonios kambarys:
• vonios kambario durų, kriauklės ir dušo plotis pritaikytas su neįgaliųjų vežimėliais judančių asmenų poreikiams
Baseinai:
• keltuvas prie vieno iš baseinų

Viskas įskaičiuota (už papildomą mokestį):
pusryčiai (7.00-10.30), pietūs (13.00-15.00) ir vakarienė (18.00-21.30) pagrindiniame restorane švediško restorano pavidalu; užkandžiai (12.00-18.00) ir kava, arbata, desertas (15.00-18.00) nurodytame bare; vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (11.00–23.00); vakarienė à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu; reikia dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.



KAIP UŽSISAKYTI KELIONĘ?

  • Pasirinkę norimą datą, maitinimo tipą ir kambario tipą spauskite mygtuką REZERVUOTI ir užpildykite užsakymo formą;
  • Rašykite mums el. paštu atostogos@alfaturas.lt
  • Skambinkite mums +370 5 269 1680
  • Atvykite pas mus i biurą, esantį A. Smetonos 7A - 14, Vilnius


Kelionės data: 2024-06-14 - 2024-06-28
Kaina asmeniui
1838€

Trukmė: 14 n. ( 15 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Corallium Dunamar by Lopesan 4* su Pusryčiais ir vakarienėmis
Pokój standardowy comfort 2 os.
Kaina asmeniui
2298€

Trukmė: 14 n. ( 15 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Corallium Dunamar by Lopesan 4* su Viskas įskaičiuota
Pokój standardowy comfort 2 os.

Neradote ko ieškojote?

Rašykite mums!





Gran Kanarija – miniatiūrinis atostogų žemynas

Gran Kanarija - trečia pagal dydį sala, kuri priklauso Kanarų salynui. Ši sala užburia savo kraštovaizdžiu: šiaurėje - uolėti skardžiai, centrinėje dalyje - 2 kilometrų aukštį siekiančios viršukalnės ir krateriai, pietvakariuose - subtropiniai miškai, o pietuose - vėjo pustomos kopos ir saulėti paplūdimiai. Sala gali didžiuotis kurortais, kurie traukia keliautojus: San Augustinas, Plaja del Inglesas, Maspalomas, Puerto Rikas. Gran Kanarija yra nedidelė sala - atstumas nuo vienos pakrantės iki kitos tik apie 50-60 km.
Gran Kanarija vadinama “teminiu parku”. Svarbiausias salos miestas – Las Palmas de Gran Kanarija.  Buities ir amatų muziejus įsikūręs Ingenio miestelyje, vaismedžiais ir jų pavėsiu lepinama Teldė, o gražiausiu miesteliu tituluojamas Teroras. Nepamirštamas panoraminis Bandamos kraterio vaizdas ir salos simbolio Roque Nublo “rūko uolų” viršukalnė leis grožėtis Gran Kanarijos kraštovaizdžiu ir sala – kaimyne Tenerife.

KLIMATAS

Gran Kanarijoje ištisus metus galima mėgautis paplūdimio teikiamais malonumais bei vandens sportu, nes klimatas yra švelnus ir nesijaučia temperatūrų svyravimų tiek per parą. Žiemą termometro stulpelio parodymai nenukrenta žemiau 20°C, o vasarą retai viršijama 30°C padala. Vandens temeratūra žiemą siekia 18 °C, o vasarą – 20 °C. Karščiausi mėnesiai - nuo birželio iki lapkričio.

Vidutinė oro ir vandens temperatūra:

Mėnuo

 

I

II

III

IV

V

VI

VII

VIII

IX

X

XI

XII

Oro temperatūra

18

18

19

19

20

22

23

24

24

23

21

19

Vandens temperatūra

14

13

14

15

18

21

24

26

24

22

18

16

KAIP PAŽINTI GRAN KANARIJĄ?

Gran Kanarijoje puikiai išvystyta infrastruktūra, nes miestelius galima pasiekti viešuoju transportu, išsinuomojus atomobilį ar naudojantis taksi paslaugomis. Taip pat yra galimybė keltu nuplaukti į Tenerifę. Persikėlimas į vieną pusę trunka apie 2,5 val.

Keliaujantiems viešuoju transportu aktualu žinoti šiuos maršrutus:

Autobusas Nr. 60: važiuoja 2 kartus per valandą, maršrutu Las Palmas oro uostas – Las Palmas. Bilieto kaina 2,30€.
Autobusas Nr. 66: važiuoja į Maspalomas miestą (4,05€), į paplūdimį Playa del Inglés (3,50€), Bahía Feliz/Morro Besudo (2,75€).
Autobusas Nr. 90: važiuoja maršrutu Las Palmas oro uostas – Telde – Maspalomas.  Kelionė iš oro uosto iki Maspalomas kainuoja 4,05€, į Telde – 1,45€, Arguineguín – 4,95€, Playa del Inglés – 3,50€, Bahía Feliz/Morro Besudo – 2,75€.  Verta žinoti, kad autobusas važiuoja maždaug kas valandą.
Autobusas Nr. 91: važiuoja maršrutu Las Palmas oro uostas – Las Palmas – Playa del Cura. Bilietų kainos: Las Palmas de Gran Canaria (San Telmo) - 2,30€, Arguineguín - 4,95€, Patalavaca - 5,25€, Puerto Rico - 5,45€.
Autobusas Nr. 5: jungia oro uostą, Las Palmas miestą ir turistų pamėgtą Maspalomas. Šis naktinis autobusas važinėja maždaug kas valandą, todėl nereikia jaudintis dėl nuvažiavimo iki oro uosto naktį. 
Norintys keliauti savarankiškai, taip pat gali išsinuomoti automobilį arba naudotis taksi paslaugomis. Taksi kainos už kilometrą darbo dieną (nuo 6 iki 22 val.) - apie 0,55€, o naktį (nuo 22 iki 6 val.) kaina siekia apie 0,63€.

APIE VIRTUVĘ

Gran Kanarijoje galima įsigyti šviežių ir nebrangių maisto produktų. Norintys sulieknėti gali pamėginti akmens malimo miltus gofio. Šie miltai gaminami iš kepintų miežių, kukurūzų ir kviečių. Vienas iš populiariausių patiekalų - ką tik pagautas ir išvirtas jūros ešerys, kuris yra gardinamas alyvuogių aliejumi ir padažu. Vietoj žuvies galima ragauti įvairius troškinius - ragu. Dažniausiai siūloma troškinta jautiena arba triušiena su pomidorais. Verta paragauti puchero ragu su šafranu, dešra, pupomis, turkiškais žirniais ir bulvėmis.

Atvykus į Gran Kanariją ar kitą Kanarų salą verta paragauti kanarietiškų bulvyčių, kurios verdamos su lupenomis labai sūriame vandenyje ir patiekiamos su mojo padažu (šis padažas yra kelių rūšių: raudonas, kuris tinka bulvytėms ir mėsai ir žalias – žuvies patiekalams). Kitas patiekalas, kuris nustebina paprastumu – maži, žali pipiriukai, pakepti aliejuje ir apibarstyti stambia kristaline druska - šis patiekalas yra tikra šventė skonio receptoriams.

Šviežios keptos sardinės su bulvėmis siūlomos kiekvienoje kavinėje Playa del Ingles promenadoje - kaina svyruoja nuo 3€.

Mėgstantys jūros gėrybes neatsispirs krevetėms su česnakais patiektomis moliniame dubenėlyje. Šio patiekalo receptas yra toks: į įkaitintą aliejų įdedama raudonųjų aitriųjų paprikų, plonais griežinėliais supjaustytų česnakų, įberiama juodų maltų pipirų ir druskos, paskutinės sudedamos 6 - 8 krevetės ir pakepinamos kelias minutes, baigiant kepti suberiamos kapotos petražolės.

Vietiniai gyventojai gamina medaus romą, kuriuo pavaišins draugiškas baro savininkas, jei bus užsakytas rimtas maistas. Galima paragauti ir bananų likerio, carajillo – stiprios espresso kavos su vietiniu brendžiu.

NAUDINGI PATARIMAI

Sakoma, kad Gran Kanarijoje dėl palankaus vėjo galima buriuoti kasdien. Saloje įkurti net 8 draustiniai. Trokštantys pasigrožėti žydinčiais migdolais į šią salą turėtų vykti kovo mėnesį, nes tuomet kalnai apsipila nuostabiais žiedais ir atrodo tarsi apsnigti.

Keliaujantiems žiemą reikėtų žinoti, kad visuose 4*, 5* ir kai kuriuose 3* viešbučiuose yra šildomi baseinai. Žiemos sezono metu šildymas įjungiamas priklausomai nuo oro sąlygų ir viešbučio administracijos.  Baseinai dažniausiai šildomi nustatytu laiku spalio ar lapkričio mėnesį.

Ką parvežti lauktuvių? Artimieji nudžiugs, jei parvešite medaus romo, bananų likerio, kaktusų degtinės arba mojo padažo (parduotuvėse šis padažas parduodamas specialiuose buteliukuose ir galima įsigyti net padažų rinkinį). Taip pat verta atkreipti dėmesį į kvepalus, nes Kanarų salose jie yra net trečdaliu pigesni. Rekomenduojama apsilankyti Fund Grube parduotuvėse.

Mažesniuose miesteliuose gyventojai kalba ispaniškai, didesniuose miestuose ir kurortuose susikalbėsite angliškai.

PRAMOGOS GRAN KANARIJOJE

Salos sostinė Las Palmas - didžiausias salyno miestas bei Ispanijos uostas. Šis miestas - tikras turistų rojus, nes čia gausu viešbučių, restoranų, koncertų salių, naktinių klubų ir paplūdimių. Be to, Las Palmas vilioja renginiais, festivaliais ir šventėmis. Sostinė įkurta 1478 metais ir traukia viduramžių statiniais. Tarp lankytinų objektų patys populiariausi: Gotikos – Neoklasicizmo Katedra bei žymaus keliautojo ir atradėjo Kolumbo namas su istorinėmis relikvijomis. Po pasivaikščiojimų senamiestyje su džiaugsmu sugrįšite į auksinio smėlio Las Kanteras paplūdimį – šis paplūdimys laikomas gražiausiu Ispanijoje.

Svarbu žinoti, kad smėlio ruožą saugo povandeninis rifas, kuris apsaugo nuo bangų mūšos.

Maspalomas yra didžiausias Gran Kanarijos pietinės dalies kurortas. Šiame kurorte yra nacionalinis parkas, kuriame draudžiamas automobilių eismas ir negalima jokia statyba, o keliauti galima pėsčiomis arba kupranugariais. Ko gero pats įsimintiniausias traukos objektas - kopos, kurių vakariniame pkraštyje stovi švyturys. Maspalomas kurorte poilsiautojai ras visas įmanomas pramogas: golfo aikštyną, vandens sporto pramogas, ekskursijas, kartingus. Taip pat čia veikia du atrakcionų parkai. Paplūdimių poilsio mėgėjai galės degintis ilguose smėlio paplūdimiuose.

Playa del Ingleses - puikiai tinka aktyvaus poilsio mylėtojams. Kurorte yra Palmitos parkas, kuriame gausu egzotinių gyvūnų bei augalų. Playa gel Ingleses gausu parduotuvių, kuriose galima įsigyti suvenyrų, parfumerijos ir alkoholinių gėrimų.

San Augustin - labiausiai į Rytus nutolęs kurortas, dėl vėjo ir bangų mėgstamas buriuotojų. Čia gausu restoranų, prekybos centrų, naktinių klubų ir diskotekų. Patraukliausi - keli tamsaus smėlio paplūdimiai, kurie išsidėstę tarp uolų.

Gran Kanarijos karnavalas karaliauja vasario mėnesį. Tuomet čia vyksta nesibaigianti šventė, kuri, dėl ilgiausiai besitęsiančio karnavalo pasaulyje, yra įtraukta į Gineso rekordų knygą. Populiariausi karnavalai vyksta Las Palme ir trunka apie penkias valandas, o finale renkama karnavalo karalienė.

Ekskursija į Gambiją suteikia galimybę susipažinti su Afrikos kultūra ir pamatyti vietinių gyventojų kasdienybę bei papročius. Nepamirštama kelionė kariniu sunkvežimiu į Mandinari kaimą, kuriame šeimininkas papasakoja apie vietinį gyvenimo būdą. Po to plaukiama laivu į restoraną ant polių, o pietų metu ragaujami nacionaliniai patiekalai. Taip pat čia galima nusipirkti tradicinių suvenyrų, apsilankyti Tanji miestelio žuvų turguje bei Katschi Kali krokodilų fermoje. Po visų įspūdžių ir poilsio viešbutyje, prie baseino ir nacionalinių šokių bei dainų programos, autobusu grįžtama į oro uostą ir skrendama atgal. Svarbu turėti galiojantį pasą!




Gran Kanarija (14 naktų) - Corallium Dunamar 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

1453€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +22


Netinka kelionės data? Pateikite užklausą
Dominikos respublika (7 naktys) - Tropical Deluxe Princess 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota 24h maitinimu

Dominikos respublika (7 naktys) - Tropical Deluxe Princess 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota 24h maitinimu

  • Tropical Deluxe Princess 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1718€
Zanzibaras (7 naktys) - Sansi Kendwa Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Sansi Kendwa Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Sansi Kendwa Beach Resort 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1448€
Žaliojo Kyšulio salos (7 naktys) - Melia Llana Beach Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (7 naktys) - Melia Llana Beach Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Melia Llana Beach Resort & Spa 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1448€
Tasas (14 naktų) - Bomo Zoe 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Tasas (14 naktų) - Bomo Zoe 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Bomo Zoe 4*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1199€
Zanzibaras (7 naktys) - Bluebay Beach Resort & SPA 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Bluebay Beach Resort & SPA 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Bluebay Resort & SPA 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1740€
Tailandas, Hua Hin - Cha Am (7 naktys) - Veranda Resort & Villas Hua Hin 5* viešbutyje su pusryčiais

Tailandas, Hua Hin - Cha Am (7 naktys) - Veranda Resort & Villas Hua Hin 5* viešbutyje su pusryčiais

  • Veranda Resort & Villas Hua Hin 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1430€
Madeira (7 naktys) - Dom Pedro Madeira Ocean Beach 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (7 naktys) - Dom Pedro Madeira Ocean Beach 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Dom Pedro Madeira Ocean Beach 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1269€
Zanzibaras (14 naktų) - Sea View Lodge 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Zanzibaras (14 naktų) - Sea View Lodge 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Sea View Lodge 4*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1632€
Tapkite registruotu vartotoju Ir naudokitės klientų Vip zona
Draugaukime
Tasas (14 naktų) - Illio Mare 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tasas (14 naktų) - Illio Mare 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Illio Mare 5*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1689€
Fuerteventūra (14 naktų) - Sol Fuerteventura Jandia 4* su pusryčiais ir vakarienėmis plus

Fuerteventūra (14 naktų) - Sol Fuerteventura Jandia 4* su pusryčiais ir vakarienėmis plus

  • Sol Fuerteventura Jandia 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1535€
Tenerifė (14 naktų) - H10 Las Palmeras 4*  viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (14 naktų) - H10 Las Palmeras 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • H10 Las Palmeras 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1726€
Fuerteventūra (14 naktų) - Fuerteventura Princess 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Fuerteventūra (14 naktų) - Fuerteventura Princess 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Fuerteventura Princess 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1333€
Omanas (14 naktų) - Barcelo Mussanah Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Omanas (14 naktų) - Barcelo Mussanah Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Barcelo Mussanah Resort 5*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1586€
Gran Kanarija (14 naktų) - Cordial Mogan Playa 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (14 naktų) - Cordial Mogan Playa 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Cordial Mogan Playa 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1735€
Tailandas, Krabi (7 naktys) - Centra By Centara Phu Pano Resort 4* viešbutyje su pusryčiais

Tailandas, Krabi (7 naktys) - Centra By Centara Phu Pano Resort 4* viešbutyje su pusryčiais

  • By Centara Phu Pano Resort 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1729€
Zakintas (7 naktys) - Sentido Alexandra Beach Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (7 naktys) - Sentido Alexandra Beach Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Sentido Alexandra Beach Resort 5*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1260€
Tenerifė (14 naktų) - Landmar Playa La Arena 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (14 naktų) - Landmar Playa La Arena 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Landmar Playa La Arena 4.5*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1600€
Šiaurės Kipras (14 naktų) - Pia Bella 4* viešbutyje su soft viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (14 naktų) - Pia Bella 4* viešbutyje su soft viskas įskaičiuota maitinimu

  • Pia Bella 4*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1259€
Gran Kanarija (14 naktų) -  Suites & Villas by Dunas 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (14 naktų) - Suites & Villas by Dunas 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Suites & Villas by Dunas 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1379€
Tenerifė (14 naktų) - Sol Costa Atlantis 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (14 naktų) - Sol Costa Atlantis 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Sol Costa Atlantis 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1577€
Zanzibaras (7 naktys) - Diamonds Mapenzi Beach 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Diamonds Mapenzi Beach 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Diamonds Mapenzi Beach 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1572€
Albanija (14 naktų) - Flower Hotel & Spa 5* su premium viskas įskaičiuota maitinimu

Albanija (14 naktų) - Flower Hotel & Spa 5* su premium viskas įskaičiuota maitinimu

  • Flower Hotel & Spa 5*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1329€
Lanzarotė (14 naktų) - The Apartamentos Morromar 3.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Lanzarotė (14 naktų) - The Apartamentos Morromar 3.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • The Apartamentos Morromar 3.5*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1179€
Zakintas (14 naktų) - Zante Park Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (14 naktų) - Zante Park Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Zante Park Resort & SPA 5*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1689€
Tasas (14 naktų) - Thassos Grand Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Tasas (14 naktų) - Thassos Grand Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Thassos Grand Resort 5*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1689€
Tenerifė (14 naktų) - Landmar Costa Los Gigantes 4* viešbutyje su pusryčiais

Tenerifė (14 naktų) - Landmar Costa Los Gigantes 4* viešbutyje su pusryčiais

  • Landmar Costa Los Gigantes 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1627€
Lanzarotė (7 naktys) - Gran Castillo Tagoro Family & Fun 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Lanzarotė (7 naktys) - Gran Castillo Tagoro Family & Fun 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Gran Castillo Tagoro Family & Fun 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1335€
Gran Kanarija (14 naktų) - Abora Interclub Atlantic 4* su viskas įskaičiuota 24h

Gran Kanarija (14 naktų) - Abora Interclub Atlantic 4* su viskas įskaičiuota 24h

  • Abora Interclub Atlantic 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1294€
Zakintas (14 naktų) - Caretta Paradise 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (14 naktų) - Caretta Paradise 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Caretta Paradise 4*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1719€
Zanzibaras (7 naktys) - Kiwengwa Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Kiwengwa Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Kiwengwa Beach Resort 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1549€
Madagaskaras (7 naktys) - Vanilla & SPA 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Madagaskaras (7 naktys) - Vanilla & SPA 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Vanila & SPA 4*
  • 7 n.
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1540€
Zanzibaras (7 naktys) - Kilindi Resort & SPA 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota soft maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Kilindi Resort & SPA 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota soft maitinimu

  • Kilindi Resort & SPA 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1494€
Zanzibaras (7 naktys) - Sandies Baobab Beach 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Sandies Baobab Beach 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Sandies Baobab Beach 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1694€
Fuerteventūra (14 naktų) - Occidental Jandia Mar 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Fuerteventūra (14 naktų) - Occidental Jandia Mar 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Occidental Jandia Mar 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1273€
Kenija (7 naktys) -  Southern Palms Beach Resort 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Kenija (7 naktys) - Southern Palms Beach Resort 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Southern Palms Beach Resort 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1354€
Madagaskaras (7 naktys) - Royal Beach 4.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Madagaskaras (7 naktys) - Royal Beach 4.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Royal Beach 4+*
  • 7 n.
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1609€
Lanzarotė (14 naktų) - Grand Tequise Playa 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Lanzarotė (14 naktų) - Grand Tequise Playa 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Grand Tequise Playa 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1625€
Albanija (14 naktų) - Albanian Star 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

Albanija (14 naktų) - Albanian Star 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Albanian Star 4*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1179€
Tenerifė (7 naktys) - H10 Costa Adeje Palace 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (7 naktys) - H10 Costa Adeje Palace 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • H10 Costa Adeje Palace 4.5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1671€
Šiaurės Kipras (14 naktų) - Salamis Bay Conti Resort Hotel 5* viešbutyje su ultra viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (14 naktų) - Salamis Bay Conti Resort Hotel 5* viešbutyje su ultra viskas įskaičiuota maitinimu

  • Salamis Bay Conti 5*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1385€