Deja, bet šis pasiūlymas jau nebegalioja. Apačioje rasite panašių pasiūlymų šia arba panašiomis kryptimis. Jeigu neradote Jums tinkamo pasiūlymo, rašykite mums į atostogos@alfaturas.lt

Dominikos respublika (14 naktų) - Be Live Collection Punta Cana 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

1895€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +29
  • Be Live Collection Punta Cana 5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos


Neradote ko ieškojote?

Rašykite mums!





Dominikos Respublika – nesibaigiančios vasaros sostinė

Dominikos Respublika neretai vadinama daugiaveide sala, atskleidžiančia vis kitą savo pusę. Būtent nuo Dominikos Respublikos Kristupas Kolumbas pradėjo Naujojo Pasaulio užkariavimą, ir iki šių dienų saloje vis dar juntamas kultūrinis kolonizavimo palikimas – ypatingai šalies sostinėje Dominge. Keliautojus Dominikos Respublika vilioja balto smėlio paplūdimiais, atogrąžų ir mangriovių miškais, kalnais, kvapą gniaužiančiais kriokliais ir upėmis. Visa tai rasite 48 730 kvadratinių kilometrų valstybėje, įsikūrusioje Karibų jūroje, Espanjolos saloje. Visi Dominikos miesteliai yra tiesiog persmelkti Lotynų Amerikos dvasios, kuri sukuria nepakartojamą atostogų aurą. Turistams didžiausią įspūdį palieka nuostabūs smėlėti paplūdimiai, koraliniais rifais apsuptos lagūnos, ir, žinoma, svetingi vietiniai gyventojai. Dominikos Respublika – tai šalis, kurioje galima džiaugtis vienu metų laiku – vasara!

KLIMATAS

Keliautojai visada tikisi, kad orai nesugadins išvykos nuotaikos. Taigi, kelionei į Dominikos Respubliką tinkamiausi yra gruodžio - gegužės mėnesiai, kuomet saulėtų dienų yra daugiausiai. Nuo birželio iki spalio mėnesio lietaus tikimybė yra didesnė, tačiau ir šiuo laikotarpiu neteks susidurti su nesibaigiančiomis liūtimis. Nors temperatūra dienos metu retai nukrenta žemiau 25°C, tačiau vakarai prie vandens yra gana vėsūs – verta su savimi turėti ir drabužių ilgomis rankovėmis.

Vidutinė oro ir vandens temperatūra:

Mėnuo

 

I

II

III

IV

V

VI

VII

VIII

IX

X

XI

XII

Oro temperatūra

24

25

25

26

26

27

27

27

27

27

26

25

Vandens temperatūra

26

26

26

27

29

29

29

29

30

29

28

27

KAIP PAŽINTI DOMINIKOS RESPUBLIKĄ?

Automobilio nuoma šioje saloje nėra labai populiari – nuomos kaina yra gana didelė, o keliai netvarkingi. Vis dėlto, jei nuspręsite išsinuomoti automobilį, svarbu žinoti, kad Dominikos Respublikoje automobiliai nuomojami tik 25 metų sulaukusiems asmenims, kurie turi tarptautinį vairuotojo pažymėjimą ir kreditinę kortelę. Degalų litro kaina Dominikos Respublikoje siekia 1,2€. Jei rinksitės taksi paslaugas, turėkite omeny, kad taikomas įsėdimo mokestis, kuris gali svyruoti nuo 3 iki 4€. Kilometro kaina - maždaug 3€. Jei norite pažinti šalį pigiau, galite keliauti autobusu – vienkartiniai bilietai mieste kainuoja maždaug 0,5€. Dominikos Respublikoje taip pat turėsite galimybę rinktis ekskursijas – gidai jums suteiks tikrai vertingos informacijos apie šią šalį.

DOMINIKOS RESPUBLIKOS VIRTUVĖ

Tradiciniai patiekalai Dominikos Respublikoje nėra aštrūs, jie gaminami iš vietinės kilmės produktų – ryžių, pupelių ir kitų daržovių, paukštienos, kiaulienos, žuvies, jūros gėrybių. Vietiniai gyventojai ypatingai vertina šviežią maistą, todėl juo lepina ir svečius. Ryžiai Dominikos Respublikoje yra vienas svarbiausių maisto produktų, jie ruošiami labai įvairiais būdais. Jei norite palikti gerą įspūdį, prieš valgydami galite palinkėti “Buen provecho” (gero apetito).

Tradiciniai patiekalai, kuriuos verta paragauti nuvykus:

  • Plantanas – patiekalas iš bananų;
  • Sancocho – mėsos ir daržovių troškinys, gaminamas iš įvairių skirtingų mėsos rūšių;
  • Longaniza – dešrelės;
  • Bunuelos – tradiciniai pyragėliai;
  • Žuvis – mero (ešerys), chillo (raudonasis lynas);
  • Asapo – tiršta mėsos, ryžių ir daržovių sriuba;
  • Arroz con pollo – vištiena su ryžiais, vienas populiariausių patiekalų;
  • La bandera – spalvingas patiekalas iš ryžių, raudonųjų pupelių ir bananų;
  • Locrio ir moro – įvairių ryžių rūšių patiekalas su mėsa ir daržovėmis;
  • Chimichurris – sumuštinis su ant iešmo kepta kiauliena.

Dominikos respublikos gėrimai:

Dominikos Respublikoje tradiciniu alkoholiniu gėrimu laikomas romas. Jis yra gana pigus, parduotuvėje litrą romo galima įsigyti vos už 6€.

Populiariausios romo rūšys:

  • Brugal;
  • Barselo;
  • Bermudes.

Populiariausias nacionalinis alus – La Presidente.

NAUDINGA INFORMACIJA

Viza: Lietuvos piliečiams, vykstantiems į Dominikos Respubliką ne ilgesniam nei 30 dienų laikotarpiui, viza nėra reikalinga, tačiau su savimi turėkite pasą.
Sveikata: vykstant į Dominikos Respubliką privalomų skiepų nėra. Kaip ir vykstant į kitas šalis, rekomenduojama įsigyti sveikatos draudimą. Nepamirškite priemonių nuo saulės. Nerekomenduojama gerti vandenį iš čiaupo – rinkitės parduotuvėse siūlomą vandenį, išpilstytą į butelius.
Kalba: valstybinė Dominikos Respublikos kalba yra anglų.
Elektra: 110V, elektros įrenginiams vertėtų įsigyti specialų adapterį.
Svorio ir mato vienetai: svoris yra nustatomas uncijomis (1 kg atitiktų maždaug 35 uncijas). Dauguma skysčių, tokie kaip degalai, aliejus ir pan. matuojami amerikietiškais galonais (1 l atitinka 0,25 galono). Nenustebkite, jei turguje prekeiviai naudos gana neįprastus matavimo vienetus, pavyzdžiui, dydį nustatys pagal savo plaštaką.
Arbatpinigiai: įprasta palikti 10 procentų arbatpinigių nuo pateiktos sąskaitos.
Lauktuvės: cigarai, kava, kakava, muzikiniai kompaktiniai diskai – tai populiariausios lauktuvės, vežamos iš Dominikos Respublikos. Šių prekių galima rasti viešbučių parduotuvėse bei žymiajame Sant Domingo turguje, esančiame El Cinde gatvėje.
Aktyvus poilsis: paviršinis (snorkeling) ir giluminis (diving) nardymas, ekstremalus nardymas į povandeninius urvus (speleo diving), plaukimas kalnų upėmis, žvejyba, alpinistinis laipiojimas kriokliais, plaukimas baidarėmis, kanojomis ir vandens motociklais.

PRAMOGOS DOMINIKOS RESPUBLIKOJE

Sant Domingas – sostinė, įsikūrusi šalies pietuose. Tai yra vienas pirmųjų miestų, kuriuos europiečiai įkūrė Amerikoje. Iki šių dienų sostinėje išliko daugybė Kristupo Kolumbo laikų gynybinių sienų ir griuvėsių. Miestas garsėja naktinio gyvenimo pramogomis, prekybos centrais, muziejais ir turgumi.

Punta Cana – tai nuostabus kurortas, garsėjantis ilgais balto smėlio paplūdimiais. Dėl savo dydžio jis neatrodo perkrautas – net ir tada, kai per metus čia atvyksta beveik milijonas turistų. Punta Cana yra ideali vieta romantiškam poilsiui.

Puerto Plata – tai Karibų jūros turizmo sostinė. Čia rasite seniau stovėjusio forto griuvėsius, kvapą gniaužiantį senamiestį, daugybę naktinių klubų ir barų, kuriuose vyksta nepamirštami šokių vakarai.

Saono sala žavi balto smėlio paplūdimiais, nuostabia gamta ir vietine fauna. Tai –gamtos draustinis, įsikūręs netoli Dominikos Respublikos. Lankantis šioje saloje rekomenduojama pamatyti Altos de Chavon miestelį, kuris garsėja XVI a. pastatais. Vietinių agentūrų siūlomų ekskursijų į šią salą kainą siekia maždaug 140 eurų.

Bavaro Beah – tai vienas populiariausių paplūdimių, kuris yra įtrauktas į gražiausių pasaulio paplūdimių dešimtuką.

Uvero Alto paplūdimys taip pat yra vertinamas kaip vienas geriausių. Tai – platus balto smėlio paplūdimys.

Bayahibe – tai dar vienas puikiai įvertintas paplūdimys, kuris yra įsikūręs La Romana regione. Jis buvo apdovanotas Mėlynąją vėliava, kas reiškia puikią paplūdimio ir vandens švarą.

La Ceiba kaimelis leis jums pajusti tikrą Dominikos Respublikos dvasią. Čia galėsite aplankyti kaimo mokyklą ir rančas, kuriose gausu kavos, kakavos ir tropinių vaisių. La Ceiba kaimelyje turėsite galimybę susipažinti su cigarų istorija – čia yra įkurtas Cigarų muziejus.

Playa Dorada – tai vietovė, kurioje viešbučiai išsidėstę tarp ežerų ir golfo laukų. Playa Dorada yra puiki vieta mėgstantiems aktyvų poilsį. Netoliese yra įsikūrusi turizmo sostinė Puerto Plata.

Altos de Chavon – tai nedidelis kaimelis, kuriame galima pamatyti graikiško stiliaus amfiteatrą bei archeologijos muziejų.

Boca Chica – tai kurortas, nuo sostinės nutolęs 30 km. Boca Chica kurortas įkurtas Karibų jūros lagūnoje, kuri apsupta koraliniais rifais. Čia galima pasimėgauti daugybe įvairių siūlomų vandens pramogų. Kiekvieną balandį kurorte organizuojamos sportinės žūklės varžybos.

Juan Dolio – tai salos pietryčiuose įsikūręs kurortas, kuriame galima rasti trijų ir keturių žvaigždučių viešbučių. Nuo kurorto iki sostinės maždaug 50 km.




Dominikos respublika (14 naktų) - Be Live Collection Punta Cana 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

1895€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +29


Netinka kelionės data? Pateikite užklausą
Madagaskaras (7 naktys) - Vanilla & SPA 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Madagaskaras (7 naktys) - Vanilla & SPA 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Vanila & SPA 4*
  • 7 n.
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1740€
Omanas (14 naktų) - Rotana Salalah Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Omanas (14 naktų) - Rotana Salalah Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Rotana Salalah Resort 5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1931€
Zanzibaras (14 naktų) - Uroa Bay Beach Resort 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Zanzibaras (14 naktų) - Uroa Bay Beach Resort 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Uroa Bay Beach Resort 4*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1653€
Lanzarotė (14 naktų) - Grand Tequise Playa 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Lanzarotė (14 naktų) - Grand Tequise Playa 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Grand Tequise Playa 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1625€
Zanzibaras (14 naktų) - Sea View Lodge 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Zanzibaras (14 naktų) - Sea View Lodge 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Sea View Lodge 4*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1632€
Mauricijus (9 naktys) - Coin de Mire Attitude 3* su pusryčiais ir vakarienėmis

Mauricijus (9 naktys) - Coin de Mire Attitude 3* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Coin de Mire Attitude 3*
  •  9 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1808€
Zanzibaras (7 naktys) - Bluebay Beach Resort & SPA 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Bluebay Beach Resort & SPA 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Bluebay Resort & SPA 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1740€
Zanzibaras (14 naktų) - Kilindi Resort & SPA 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota soft maitinimu

Zanzibaras (14 naktų) - Kilindi Resort & SPA 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota soft maitinimu

  • Kilindi Resort & SPA 5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
2064€
Tapkite registruotu vartotoju Ir naudokitės klientų Vip zona
Draugaukime
Tenerifė (14 naktų) - Landmar Costa Los Gigantes 4* viešbutyje su pusryčiais

Tenerifė (14 naktų) - Landmar Costa Los Gigantes 4* viešbutyje su pusryčiais

  • Landmar Costa Los Gigantes 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1627€
Zanzibaras (7 naktys) - Sbh Monica Zanzibar 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Sbh Monica Zanzibar 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Sbh Monica Zanzibar 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1618€
Tenerifė (14 naktų) - Landmar Playa La Arena 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (14 naktų) - Landmar Playa La Arena 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Landmar Playa La Arena 4.5*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1600€
Brazilija (14 naktų) - Vila Gale Salvador 4* su pusryčiais

Brazilija (14 naktų) - Vila Gale Salvador 4* su pusryčiais

  • Vila Gale Salvador 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1922€
Zanzibaras (14 naktų) - Zanzibar Queen 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Zanzibaras (14 naktų) - Zanzibar Queen 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Zanzibar Queen 4.5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1995€
Tasas (14 naktų) - Thassos Grand Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Tasas (14 naktų) - Thassos Grand Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Thassos Grand Resort 5*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1639€
Dominikos respublika (7 naktys) - Serenade Beach & Spa Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Dominikos respublika (7 naktys) - Serenade Beach & Spa Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Serenade Beach & Spa Resort 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1825€
Tenerifė (14 naktų) - H10 Las Palmeras 4*  viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (14 naktų) - H10 Las Palmeras 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • H10 Las Palmeras 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1726€
Tasas (14 naktų) - Illio Mare 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tasas (14 naktų) - Illio Mare 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Illio Mare 5*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1599€
Brazilija (7 naktys) - Grand Palladium Imbassai 5* su viskas įskaičiuota maitinimu

Brazilija (7 naktys) - Grand Palladium Imbassai 5* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Grand Palladium Imbassai 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
2066€
Gran Kanarija (14 naktų) - Cordial Mogan Playa 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (14 naktų) - Cordial Mogan Playa 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Cordial Mogan Playa 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1646€
Zakintas (14 naktų) - Caretta Paradise 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (14 naktų) - Caretta Paradise 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Caretta Paradise 4*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1699€
Tailandas, Krabi (7 naktys) - Centra By Centara Phu Pano Resort 4* viešbutyje su pusryčiais

Tailandas, Krabi (7 naktys) - Centra By Centara Phu Pano Resort 4* viešbutyje su pusryčiais

  • By Centara Phu Pano Resort 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1729€
Brazilija (7 naktys) - Iberostar Bahia 5* su viskas įskaičiuota maitinimu

Brazilija (7 naktys) - Iberostar Bahia 5* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Iberostar Bahia 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
2147€
Mauricijus (9 naktys) - Le Peninsula Bay Beach Resort 3* su pusryčiais ir vakarienėmis

Mauricijus (9 naktys) - Le Peninsula Bay Beach Resort 3* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Le Peninsula Bay Beach Resort 3*
  •  9 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1900€
Mauricijus (7 naktys) - Laguna Beach & Spa 3* su pusryčiais ir vakarienėmis

Mauricijus (7 naktys) - Laguna Beach & Spa 3* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Laguna Beach & Spa 3*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1874€
Žaliojo Kyšulio salos (14 naktų) - Melia Dunas Beach Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (14 naktų) - Melia Dunas Beach Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Melia Dunas Beach Resort & Spa 5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1862€
Maldyvai (7 naktys) - Paradise Island 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota (soft) maitinimu

Maldyvai (7 naktys) - Paradise Island 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota (soft) maitinimu

  • Paradise Island 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1869€
Zakintas (14 naktų) - Sentido Alexandra Beach Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (14 naktų) - Sentido Alexandra Beach Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Sentido Alexandra Beach Resort 5*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1899€
Dominikos respublika (7 naktys) - Punta Cana Princess 5* viešbutyje tik suaugusiems su viskas įskaičiuota 24h maitinimu

Dominikos respublika (7 naktys) - Punta Cana Princess 5* viešbutyje tik suaugusiems su viskas įskaičiuota 24h maitinimu

  • Punta Cana Princess 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
2148€
Žaliojo Kyšulio salos (14 naktų) - Melia Llana Beach Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (14 naktų) - Melia Llana Beach Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Melia Llana Beach Resort & Spa 5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
2161€
Zanzibaras (7 naktys) - Neptune Pwani Beach Resorts 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Neptune Pwani Beach Resorts 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Neptune Pwani Beach Resorts 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1940€
Žaliojo Kyšulio salos (14 naktų) - Melia Tortuga Beach 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (14 naktų) - Melia Tortuga Beach 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Melia Tortuga Beach 5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1839€
Mauricijus (9 naktys) - Tropical Attitude 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Mauricijus (9 naktys) - Tropical Attitude 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Tropical Attitude 3*
  •  9 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1808€
Maldyvai (7 naktys) - Fihalhohi Island Resort 4* viešbutyje su pusryčiais, pietūmis ir vakarienėmis

Maldyvai (7 naktys) - Fihalhohi Island Resort 4* viešbutyje su pusryčiais, pietūmis ir vakarienėmis

  • Fihalhohi Island Resort 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
2023€
Tenerifė (14 naktų) - H10 Costa Adeje Palace 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (14 naktų) - H10 Costa Adeje Palace 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • H10 Costa Adeje Palace 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1614€
Dominikos respublika (7 naktys) - Bahia Principe Fantasia Punta Cana 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Dominikos respublika (7 naktys) - Bahia Principe Fantasia Punta Cana 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Bahia Principe Fantasia Punta Cana 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
2034€
Brazilija (7 naktys) - Vila Gale Salvador 4* su pusryčiais

Brazilija (7 naktys) - Vila Gale Salvador 4* su pusryčiais

  • Vila Gale Salvador 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1650€
Evija, Graikija (14 naktu) - Amaronda Resort and Spa 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota

Evija, Graikija (14 naktu) - Amaronda Resort and Spa 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota

  • Amaronda Resort and Spa 4*
  •  14 naktų
  • Kelios datos
1849€
Madagaskaras (7 naktys) - Royal Beach 4.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Madagaskaras (7 naktys) - Royal Beach 4.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Royal Beach 4+*
  • 7 n.
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1786€
Mauricijus (9 naktys) - Friday Attitude 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Mauricijus (9 naktys) - Friday Attitude 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Friday Attitude 3*
  •  9 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
2051€
Madeira (14 naktų) - Madeira Panoramico 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (14 naktų) - Madeira Panoramico 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Madeira Panoramico 4*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1749€