Omanas (14 naktų) - Fanar & Residences 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

2147€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +25
  • Fanar & Residences 5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos


DĖMESIO:

Kainų ir vietų skaičius yra ribotas. Šios kainos yra dinaminės ir keičiasi po kiekvieno užsakymo. Primename, kad pamatę Jums patinkantį pasiūlymą iš karto skubėtumėte rezervuoti kol kelionės kaina nepakilo. O jei atsitiko taip, kad Jūsų norima kelionė pabrango, visada galite susisiekti su mumis ir mes su malonumu surasime kitų kelionių alternatyvų asmeniškai Jums.

Orientacinis kainų grafikas:

Kelionės data: 2024-10-25 - 2024-11-09
Kaina asmeniui
2303€

Trukmė: 14 n. ( 16 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Fanar & Residences 5* su Viskas įskaičiuota
Pokój deluxe 2 os.
Kaina asmeniui
2579€

Trukmė: 14 n. ( 16 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Fanar & Residences 5* su Viskas įskaičiuota
Pokój deluxe 2 os. widok na ocean
Į kainą įskaičiuota:
  • Skrydis Varšuva - Salalachas - Varšuva;
  • Registruotas ir rankinis bagažas;
  • Oro uosto ir kuro mokesčiai;
  • Pervežimas į viešbutį ir atgal;
  • Atstovo rūpestis ir pagalba;
  • 14 nakvynių viešbutyje su pasirinktu maitinimo tipu;
Į kainą neįskaičiuota:
  • Pervežimas į Varšuvos oro uostą ir atgal;
  • Asmeninės išlaidos;
  • Ekskursijos;
  • Medicininių išlaidų draudimas kelionės metu;
  • Viza;
SKRYDŽIO INFORMACIJA ŠIUO METU DAR NĖRA PASKELBTA
Skrydžio informacija PIRMYN:
  • WAW
  • Varšuva
  • -
  • 2024-10-25
  • SLL
  • Salalachas
  • -
  • 2024-10-25
Skrydžio informacija ATGAL:
  • SLL
  • Salalachas
  • -
  • 2024-11-08
  • WAW
  • Varšuva
  • -
  • 2024-11-08

Kelionę organizuoja: NOWA ITAKA

Fanar & Residences 5*

Viešbutis apsuptas palmių, šalia gražaus smėlio paplūdimio. Teritorijoje rasite baseinų su vaizdu į jūrą ir kalnus, o aukščiausio standarto aptarnavimas garantuos puikų poilsį ir įsimintinas atostogas. Elegantiškai įrengti kambariai įtiks net reikliausiems keliautojams. Viešbučio restorane tiekiami įvairių viduržemio bei tarptautinės virtuvės patiekalai. Aktyvaus poilsio mėgėjams – platus pramogų ir sporto pasirinkimas, o Salalah miesto centre nepraleiskite progos apsilankyti parduotuvėse bei restoranuose.

Vieta:
Apie 25 km iki Salalah miesto centro su barais ir restoranais, apie 20 km iki Salalah oro uosto.

Paplūdimys:
3 privatūs smėlio paplūdimiai, vietomis uolos, apie 50 m nuo viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai. Baras paplūdimyje (gaivieji gėrimai).

Viešbutis:
Pastatytas 2015 m., 218 kambarių, 1 pastatas, 3 aukštai, 5 liftai, erdvi visą parą dirabanti registratūra. Al Souk restoranas – švediškas stalas (tarptautinė virtuvė), meniu ir kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai; Aubergine - à la carte (viduržemio jūros patiekalai), reikalinga išankstinė registracija, atidarytas antradieniais – šeštadieniais; 2 barai – prie baseino ir paplūdimio; konferencijų kambartys, terasa su vaizdu į jūrą ir sodą, bevielis nemokamas internetas viešose prieigose. Už papildomą mokestį kambarių tarnyba. Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambariai:
Deluxe: 2 asm. (galimos 1 arba 2 pristatomos lovos vaikams), apie 38 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, TV, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokamas), nemokama lovelė vaikams iki 2 metų užsakius iš anksto, ballonas (stalas, kėdės).
Apartamentai, tipas A: 2 asm. (galimos 2 pristatomos lovos vaikams). Kambario plotas – apie 70 m², esantys prieplaukoje (100-300 metrų nuo pagrindinio pastato atsižvelgiant į apgyvendinimą), miegamasis ir svetainė, virtuvėlė, deluxe tipo kambario įrengimas, kasdienis valymas, papildomai: šlepetės, chalatas, lyginimo lenta, lygintuvas. Viskas įskaičiuota maitinimas viešbutyje.
Apartamentai, tipas B: 4 asm. (galimos 2 pristatomos lovos vaikams). Kambario plotas – apie 125 m², vieta tokia pat kaip „Apartamentai tipas A“, 2 miegamieji, 2 vonios kambariai, įrengimas kaip „Apartamentai tipas A“, kasdienis valymas. Viskas įskaičiuota maitinimas viešbutyje.
Fanar Premium koncepto kambarys: 2 asm. (galima 1 papildoma lova), Kambario plotas - apie 38 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, kavos / arbatos rinkinys, seifas, mini baras (papildomas kiekvieną dieną plačiu gėrimų pasirinkimu); nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, (pagal užsakymą prieš atvykstant); balkonas (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą nemokamai. Į šią koncepciją taip pat įeina: privatus oro uosto pervežimas, skubus registravimas, „Premium“ spartus belaidis internetas visame viešbutyje. Prieiga prie VIP zonos - atskira paplūdimio zona su nemokamais "cabanas" paplūdimyje, padavėjų paslaugos, teikiančios gėrimus buteliuose, mini pusryčiai su pusryčiais ir užkandžiai per dieną, importiniai gėrimai ir alkoholiniai kokteiliai „Horizon“ bare ant stogo (18.00-20.00), nemokamos vakarienės „Aubergine“ la carte restorane, kartą per viešnagę romantiška vakarienė paplūdimyje, 50% nuolaida SPA procedūroms viešnagės metu (reikalinga išankstinė rezervacija).


Sportas ir pramogos:
2 baseinai 550 m² ir 47 m² dydžio. Nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseino. Teniso kortai su apšvietimu (mokama) ir įrangos nuoma (mokama), sporto salė, paplūdimio tinkinis, dviračiai, žaidimų aikštelė ir kambarys vaikams, mini klubas (3-12 m.), animacija vaikams ir suaugusiems. Už papildomą mokestį spa centro paslaugos.

Viskas įskaičiuota:
Švediškas pusryčių stalas (7.00-10.30), švediškas pietų stalas (12.30-15.00) švediškas vakarienės stalas (18.30-22.00) Al Maha restorane; gaivieji gėrimai (10.00-23.30); vietiniai alkoholiniai gėrimai (12.00-15.00, 18.00-23.30, penktadieniais nuo 14.00) bare prie baseino; būtina dėvėti apyrankę.



KAIP UŽSISAKYTI KELIONĘ?

  • Pasirinkę norimą datą, maitinimo tipą ir kambario tipą spauskite mygtuką REZERVUOTI ir užpildykite užsakymo formą;
  • Rašykite mums el. paštu atostogos@alfaturas.lt
  • Skambinkite mums +370 5 269 1680
  • Atvykite pas mus i biurą, esantį A. Smetonos 7A - 14, Vilnius


Kelionės data: 2024-10-25 - 2024-11-09
Kaina asmeniui
2303€

Trukmė: 14 n. ( 16 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Fanar & Residences 5* su Viskas įskaičiuota
Pokój deluxe 2 os.
Kaina asmeniui
2579€

Trukmė: 14 n. ( 16 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Fanar & Residences 5* su Viskas įskaičiuota
Pokój deluxe 2 os. widok na ocean

Neradote ko ieškojote?

Rašykite mums!





Omanas – žvilgsnis į magiškąjį Arabijos pasaulį

Jei vaikystėje mėgote klausytis pasaką apie Aladiną ir jo nuotykius rytietiškame pasaulyje, jeigu jus vilioja besidriekiančios beribės dykumos ir kelionės ant kupranugarių nugarų, o auksu išpuoštos mečetės jus traukia užsukti vidun, Omanas – kaip tik jums. Omano sultonatas, įsikūręs pietvakarinėje Azijos dalyje, Artimuosiuose rytuose, ribojasi su Jungtiniais Arabų Emiratais, Saudo Arabija ir Jemenu, o jo krantus skalauja Arabijos jūra bei Persijos įlanka.  Tačiau atvykę į Omaną, išvysite ne tik dykumas ir į dangų besistiebiančias mečetes, šią šalį puošia didingi kalnai, tvarkingi balti paplūdimiai, senovėje nuo užpuolikų saugojusios  tvirtovės, o pakrantėmis lėtai slankioja vėžliai ir dangų skrodžia galybė egzotiškų paukščių. Omane stipriai puoselėjamos tradicijos, laikomasi musulmoniškos tvarkos – draudžiama gerti alkoholį, valgyti kiaulieną, moterys gatvėse turi vilkėti uždarus rūbus, galva pridengta šaliu. Omane esantys turgūs – tikri lobynai, čia akys raibsta nuo papuošalų, skarų ir indų margumyno, o nuostabiai kvepiantys smilkalai suteiks jūsų namams rytietiškų magiškų kvapų.

KLIMATAS

Omane klimatas – subtropinis, čia beveik nuolatos sausa ir karšta, lyja retai. Geriausias metas aplankyti Omaną – nuo spalio iki balandžio mėnesio. Tuomet yra ne per karšta, vyrauja 25-35 laipsniai šilumos. Nuo gegužės iki rugpjūčio mėnesio šalies pakrantėse būna itin karšta ir drėgna, o centrinėje Omano dalyje išlieka sausi orai. Tenai temperatūra gali pakilti net iki 40 laipsniai šilumos.

VIDUTINĖ ORO IR VANDENS TEMPERATŪRA:

Mėnuo

I

II

III

IV

V

VI

VII

VIII

IX

X

XI

XII

Oro temperatūra

21

22

26

30

34

35

35

32

32

30

26

23

Vandens temperatūra

24

24

25

27

29

30

29

28

28

29

28

25

ĮDOMŪS FAKTAI

  • Priešingai negu visame pasaulyje, coca-colos čia rasti beveik neįmanoma;
  • Dovanų įteikimas ir priėmimas, taip pat maisto valgymas turi būti atliekami dešine ranka. Kairioji ranka yra laikoma nešvaria.

KAIP PAŽINTI OMANĄ?

Omanas – didelė šalis, tad įveikti ilgesnius atstumus čia labai patogu skrendant. Iš sostinės Muskato lėktuvai skraido į Khasabą šiaurėje ir Salalaho miestą pietuose. Viešojo transporto Omane nėra itin daug. Didesniuose miestuose ir tarp miestelių važinėja autobusai ir mikroautobusiukai, tačiau juos sutiksite pakankamai retai. Taip keliauti taip pat nėra pigu, kelionės kaina autobusu gali siekti 2 – 7,5 Omano rialus (5-20€). Miestuose taip pat keleivius veža taksi bei baisa - bendri taksi – mini-autobusai; mokestį už kelionę patariama susitarti iš anksto.  O norintiems apžiūrėti Omaną atidžiau, tinkamiausia – išsinuomoti automobilį. Degalai šalyje nebrangūs, o automobilių nuomos kainos: 13-15 OMR (32-37€) už dieną. Keliai Omane geri, o automobilį gali išsinuomoti asmenys, sulaukę 21-25 metus, amžius nurodomas skirtingai kiekvienoje automobilius nuomojančioje kompanijoje.

OMANO VIRTUVĖ

Omane susipina arabiškos ir indiškos kulinarinės tradicijos, čia būdingi mėsos, dažniausiai vištienos ir avienos delikatesai, patiekiami su ryžiais ir pagardinti įvairiausiais prieskoniais. Omano gyventojai – puikūs žvejai, tad ir skanios šviežios žuvies čia galėsite prisiragauti iki soties. O gausus egzotiškų vaisių pasirinkimas tikrai leis išbandyti šį tą naujo.

Tradiciniai patiekalai, kuriuos verta paragauti nuvykus:

  • Shawarma – lavaše arba pitoje įsukta kepta jautiena arba vištiena su salotomis;
  • Ruz al mudhroub – ryžių ir keptos žuvies patiekalas;
  • Muqalab – žarnokų patiekalas, pagardintas prieskoniais.

Omano gėrimai:

Omanas – musulmoniška šalis, tad jos gyventojams gerti draudžia religija. Turistams alkoholinių gėrimų atrasti nebus lengva, juos rasite tik didesnių miestų viešbučiuose ir restoranuose, tačiau už jų ribų alkoholio gerti - nebegalima. Pardavinėjami alkoholiniai gėrimai – europietiškas alus ir vynai.

Pats mėgstamiausias gėrimas Omane – kava (khawa). Čia ji patiekiama stipri ir aromatinga, mažuose puodeliuose, be pieno ar cukraus, pagardinta prieskoniais – kardamonu arba gvazdikėliais. Šalia kavos, pasmaližiavimui, šalia padedamas indelis su datulėmis.

NAUDINGA INFORMACIJA

Arbatpinigiai. Palikti arbatpinigių Omane nėra privaloma, tačiau už gerą aptarnavimą viešbučiuose bei restoranuose siūloma palikti apie 10 proc. nuo bendros sumos.
Kalba. Oficiali kalba – arabų. Šalyje paplitusi ir anglų kalba, o kai kuriuose viešbučiuose galite sutikti ir prancūziškai ar vokiškai šnekančius darbuotojus.
Sveikata. Didesniuose miestuose vandenį iš krano Omane gerti galima, tačiau mažesniuose miesteliuose rekomenduojama vandenį pirkti parduotuvėse. Prieš atvykstant į Omaną rekomenduojama pasiskiepyti nuo maliarijos, hepatito A ir B, difterijos ir stabligės. Šioje šalyje saulė kepina ištisus metus, tad apsauginiai kremai ir drabužiai nuo saulės – privalomi.

PRAMOGOS OMANE

Muskatas. Šalies sostinėje tikrai norėsis praleisti bent porą dienų. Muskate aiškiai įžvelgiamas kontrastas tarp miesto senų laikų architektūros,  įspūdingų istorinių paminklų ir moderniosios architektūros pastatų. Tiesiog būtina apžiūrėti Didžiąją Mečetę, kurios auksinis kupolas ir ištįsę minaretai remia Omano dangų, o užsukę į vidų išvysite milžinišką 10 tonų sveriantį krištolinį sietyną. Tačiau verta žinoti, kad į Didžiąją Mečetę turistai dažniausiai įleidžiami tik iš ryto, nuo 9 iki 11 val. Pavaikštinėkite po senąją Muskato dalį, ten išvysite daug fortų bei apsuptus palmėmis Sultono rūmus. Sostinėje yra daug įdomių muziejų, senoviškų tvirtovių, ir turgų. Mutrah Souq turgus tikrai vertas jūsų dėmesio – vaikštinėdami po jį pasijusite tikrai išvykę iš Europos ir įžengę į rytietišką turgų galėsite įsigyti arabiškų suvenyrų, smilkalų, prieskonių, tik nepamirškite dėrėtis! Na, o Ruwi rajone verda tikras gyvenimas, čia gatvelės nustatytos parduotuvėlėmis, kuriose galėsite įsigyti viską, ko tik užsigeisite.

Musandamas. Šiaurėje esančiame pusiasalyje pagrindinė įžymybė – Norvegiją primenantys fjordai, supami aukštų kalnų ir skaisčiai mėlyno vandens. Juos apžiūrėti rekomenduojama plaukiojant laivais arba vietinėmis Dhow valtelėmis; čia taip pat su jumis sveikinsis iš vandens išnirę delfinai, o nardymo mėgėjai galės patyrinėti nuostabų povandeninį pasaulį.

Nizva. Į kadaisę buvusią Omano sostinę keliautojai susirenka pamatyti didingąjį fortą, pastatytą XVII a., skirtą ginti sultoną nuo užpuolikų. O norėdami pasijusti vietiniais, apsilankykite porą kartų per savaitę atidarytame ožkų turguje.

Al-Ansab pelkė. Čia žiemas leidžia ereliai – senovės Omane laikyti medžiokliniais paukščiais. Šioje pelkėje užtiksite ir kitas paukščių rūšis, tarp jų rožinius flamingus bei garnius.

Bahla. Miestas iškilęs šiaurinėje šalies dalyje - tarsi oazė dykumoje. Čia stūkso didingas fortas, pastatytas XIII a. ir priklausęs kadaise miestą valdžiusiai Banu Nebhan genčiai. O nuvykus į miesto turgų, siūlome įsigyti vietinių keramikinių gaminių - jie vieni žymiausių visoje šalyje.

Vahiba smėlynai. Čia atsidūrusiems, prieš juos atsivers bekraštė dykumos platybė, aplinkui vien tik smėlis ir nieko daugiau. Galėsite prisijungti prie ekskursijos po Vahiba smėlynus ir pasijusti tikrais klajokliais, užsiropščiusiais ant kupranugarių nugarų ir keliaudami po beribes dykumas.

Ras al Jinz. Šiame draustinyje didžiausias dėmesys skiriamas seniesiems Indijos vandenyno gyventojams – vėžliams. Atvykę čia gegužės – spalio mėnesiais galite išvysti vėžlių lizdus ar gal net mažyčius, neseniai išsiritusius vėžliukus – šiame draustinyje peri net 5 skirtingos jūrinių vėžlių rūšys. O sužinoti apie juos daugiau galėsite užsukę į šalimais esantį muziejų.

Žaliasis kalnas (Jebel Akhdar). Tai – aukščiausias taškas visame Omane. Nors kalno pavadinimas sako kitaip, tačiau šiuose klintiniuose kalnuose daug augalijos nėra. Tačiau keliavimas pėsčiomis, nuostabiomis kalno uolomis, taps tikrai įsimintinu nuotykiu, o nuo kalnų atsiverianti panorama ne tik ilgam išliks jūsų atmintyje, bet ir puikiai atrodys įamžinta nuotraukose.

Išsiilgusiems ramybės ir poilsio paplūdimyje su kaitria saule ir gaivinančiu vandeniu, patariama atvykti į Masiros salą. Čia daug turistų nesutiksite, tad netrikdomas poilsis – garantuotas. Į šią salelę galite atvykti su čionai reguliariai plaukiojančiais keltais, o joje galėsite išbandyti čia sugaunamos labai gardžios žuvies, apžiūrėti prie vandens esančių sudužusių laivų liekanas bei išvysti kiaušinius dedančius vėžlius.

Misfat al Abriyyin. Tai mažas kaimelis kalnuose, kuriame dunkso daug mažų akmeninių namelių, juos supa žaliuojantys bananų medžiai, o užkilę stačiais kaimo keliukais galėsite apžvelgti nuostabaus grožio Misfat al Abriyyin iš aukštai.

Salalahas. Čia atvykus, nė nepastebėsite, kaip atvips žandikaulis nuo neapsakomo grožio gamtos. Tai tikra žalioji oazė, pilna mažų sruvenančių upelių bei šniokščiančių krioklių. Antras populiariausias Omano miestas po Muskato, skiriasi kaip diena ir naktis nuo šalies sostinės. Čia esantys paplūdimiai nusėti palmėmis, auginančiomis kokosus, bananus ir papajas, o turkio spalvos gaivus vanduo puikiai tiks atsigauti po karštos dienos. Šis miestas taip pat garsėja pardavinėjamais smilkalais, tad čia atvykę nepamirškite jų įsigyti, kad sugrįžus namo, smilkalų kvapas jums primintų šia magišką vietovę. 

Muhsaylo paplūdimys. Vienas turistų mėgstamiausių paplūdimių, skendintis baltame smėlyje ir supamas dangų siekiančių kalnų.

Shabo slėnis. Savo grožiu keliautojus stulbinančiame slėnyje galėsite išsimaudyti turkio spalvos vandenyse šalia didingų uolų, pavaikščioti po žaliuojančias plantacijas ir stebėti  šnypščiančius krioklius.

Saulėtas istorinis Sur miestelis – kadaise buvęs prekybos centras su niekad nemiegančiu uostu. Dabar čia išlikusios galingos tvirtovės, ramybe alsuojantys paplūdimiai, tradicinių dhow laivelių statykla ir skanų maistą teikiančios jaukios kavinės ir restoranai.

Bimmah smegduobė. Milžiniško dydžio smegduobė su žydro vandens baseinu viduryje, kuriame galėsite įmerkti kojas ir atsigaivinti po karštos dienos.

Bani Khalid. Nuostabaus gamtos grožio kampelis, kuriame vanduo srauniais upeliais teka ištisus metus, o pavėsį nuo kaitrios Omano saulės suteikia žaliuojančios aukštaūgės palmės. Slėnyje atrasite ežerą su smaragdo spalvos vandeniu, kuriame galėsite maloniai pasipliuškenti.

Sumhuram griuvėsiai. Kadaise buvusioje vienoje iš svarbiausių smilkalų prekybos vietų, dabar telikę tik griuvėsiai. Tačiau ir jie nepaprasti - aplinkui supami vandens ir dunksančių uolų, atrodo leis jums nors trumpam pabėgti nuo civilizacijos.

Mirbatas. Šiame nedideliame miestelyje siūlome aplankyti senąjį uostą, po kurį galėsite pavaikštinėti mažų laivelių apsuptyje. Senamiestyje akis džiugins tradiciniai nedideli išblukę oranžinės, baltos ir mėlynos spalvos namukai.




Omanas (14 naktų) - Fanar & Residences 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

2147€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +25


Netinka kelionės data? Pateikite užklausą
Mauricijus (9 naktys) - Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Mauricijus (9 naktys) - Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa 4*
  •  9 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
2171€
Madagaskaras (14 naktų) - Hotel Royal Andilana Resort & Spa 5* viešbutyje su soft viskas įskaičiuota maiginimu

Madagaskaras (14 naktų) - Hotel Royal Andilana Resort & Spa 5* viešbutyje su soft viskas įskaičiuota maiginimu

  • Hotel Royal Andilana Resort & Spa 5*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
2299€
Zanzibaras (14 naktų) - Zanzibar Queen 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Zanzibaras (14 naktų) - Zanzibar Queen 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Zanzibar Queen 4.5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1995€
Mauricijus (9 naktys) - Tropical Attitude 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Mauricijus (9 naktys) - Tropical Attitude 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Tropical Attitude 3*
  •  9 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1860€
Madeira (14 naktų) - Saccharum Resort & SPA 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (14 naktų) - Saccharum Resort & SPA 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Saccharum Resort & SPA 5*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
2240€
Žaliojo Kyšulio salos (14 naktų) - Hilton Cabo Verde Sal Resort 5* viešbutyje su pasirinktu maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (14 naktų) - Hilton Cabo Verde Sal Resort 5* viešbutyje su pasirinktu maitinimu

  • Hilton Cabo Verde Sal Resort 5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1945€
Žaliojo Kyšulio salos (14 naktų) - Melia Dunas Beach Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (14 naktų) - Melia Dunas Beach Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Melia Dunas Beach Resort & Spa 5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1889€
Gran Kanarija (14 naktų) -  Gloria Palace Royal & Spa 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (14 naktų) - Gloria Palace Royal & Spa 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Gloria Palace Royal & Spa 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
2002€
Tapkite registruotu vartotoju Ir naudokitės klientų Vip zona
Draugaukime
Mauricijus (9 naktys) - Le Peninsula Bay Beach Resort 3* su pusryčiais ir vakarienėmis

Mauricijus (9 naktys) - Le Peninsula Bay Beach Resort 3* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Le Peninsula Bay Beach Resort 3*
  •  9 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1906€
Zakintas (14 naktų) - Sentido Alexandra Beach Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (14 naktų) - Sentido Alexandra Beach Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Sentido Alexandra Beach Resort 5*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
2040€
Dominikos respublika (7 naktys) - Bahia Principe Fantasia Punta Cana 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Dominikos respublika (7 naktys) - Bahia Principe Fantasia Punta Cana 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Bahia Principe Fantasia Punta Cana 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
2034€
Madagaskaras (14 naktų) - Vanilla & SPA 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Madagaskaras (14 naktų) - Vanilla & SPA 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Vanila & SPA 4*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
2069€
Žaliojo Kyšulio salos (14 naktų) - Melia Llana Beach Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (14 naktų) - Melia Llana Beach Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Melia Llana Beach Resort & Spa 5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
2218€
Madeira (14 naktų) - Madeira Panoramico 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (14 naktų) - Madeira Panoramico 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Madeira Panoramico 4*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
2030€
Mauricijus (9 naktys) - Coin de Mire Attitude 3* su pusryčiais ir vakarienėmis

Mauricijus (9 naktys) - Coin de Mire Attitude 3* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Coin de Mire Attitude 3*
  •  9 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1897€
Zanzibaras (14 naktų) - Kiwengwa Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (14 naktų) - Kiwengwa Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Kiwengwa Beach Resort 4*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
2043€
Zanzibaras (14 naktų) - Kilindi Resort & SPA 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota soft maitinimu

Zanzibaras (14 naktų) - Kilindi Resort & SPA 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota soft maitinimu

  • Kilindi Resort & SPA 5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
2027€
Omanas (14 naktų) - Rotana Salalah Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Omanas (14 naktų) - Rotana Salalah Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Rotana Salalah Resort 5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
2101€
Madeira (7 naktys) - Savoy Palace 5* viešbutyje su pusryčiais

Madeira (7 naktys) - Savoy Palace 5* viešbutyje su pusryčiais

  • Savoy Palace 5*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1920€
Zanzibaras (14 naktų) - Sultan Sands Island Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (14 naktų) - Sultan Sands Island Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Sultan Sands Island Resort 4*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
2250€
Mauricijus (9 naktys) - Friday Attitude 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Mauricijus (9 naktys) - Friday Attitude 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Friday Attitude 3*
  •  9 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
2097€
Dominikos respublika (7 naktys) - Punta Cana Princess 5* viešbutyje tik suaugusiems su viskas įskaičiuota 24h maitinimu

Dominikos respublika (7 naktys) - Punta Cana Princess 5* viešbutyje tik suaugusiems su viskas įskaičiuota 24h maitinimu

  • Punta Cana Princess 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
2008€
Zanzibaras (7 naktys) - Neptune Pwani Beach Resorts 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Neptune Pwani Beach Resorts 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Neptune Pwani Beach Resorts 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1917€
Zanzibaras (7 naktys) - Melia Zanzibar 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Melia Zanzibar 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Melia Zanzibar 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1912€
Zanzibaras (7 naktys) - Hotel Emerald Zanzibar Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Hotel Emerald Zanzibar Resort & Spa 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Hotel Emerald Zanzibar Resort & Spa 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1850€
Žaliojo Kyšulio salos (14 naktų) - Melia Tortuga Beach 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (14 naktų) - Melia Tortuga Beach 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Melia Tortuga Beach 5*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1919€
Dominikos respublika (7 naktys) - Bahia Principe Luxury Ambar 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Dominikos respublika (7 naktys) - Bahia Principe Luxury Ambar 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Bahia Principe Luxury Ambar 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
2149€
Zanzibaras (7 naktys) - Royal Zanzibar Beach Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Royal Zanzibar Beach Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Royal Zanzibar Beach Resort 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1966€
Madagaskaras (14 naktų) - Royal Beach 4.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Madagaskaras (14 naktų) - Royal Beach 4.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Royal Beach 4+*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
2184€
Dominikos respublika (7 naktys) - Caribe Deluxe Princess 5* viešbutyje su 24h viskas įskaičiuota maitinimu

Dominikos respublika (7 naktys) - Caribe Deluxe Princess 5* viešbutyje su 24h viskas įskaičiuota maitinimu

  • Caribe Deluxe Princess 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
2157€
Maldyvai (7 naktys) - Fihalhohi Island Resort 4* viešbutyje su pusryčiais, pietūmis ir vakarienėmis

Maldyvai (7 naktys) - Fihalhohi Island Resort 4* viešbutyje su pusryčiais, pietūmis ir vakarienėmis

  • Fihalhohi Island Resort 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
2023€