Zakintas (7 naktys) - Caretta Beach 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

849€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +14
  • Caretta Beach 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos


DĖMESIO:

Kainų ir vietų skaičius yra ribotas. Šios kainos yra dinaminės ir keičiasi po kiekvieno užsakymo. Primename, kad pamatę Jums patinkantį pasiūlymą iš karto skubėtumėte rezervuoti kol kelionės kaina nepakilo. O jei atsitiko taip, kad Jūsų norima kelionė pabrango, visada galite susisiekti su mumis ir mes su malonumu surasime kitų kelionių alternatyvų asmeniškai Jums.



Kelionės data: 2024-07-29 - 2024-08-05
Kaina asmeniui
849€

Trukmė: 7 n. ( 8 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Caretta Beach 4* su Viskas įskaičiuota
Šeimyninis 2 asmenims
Į kainą įskaičiuota:
  • Skrydis Vilnius - Zakintas - Vilnius;
  • Registruotas ir rankinis bagažas;
  • Pervežimas į viešbutį ir atgal;
  • Lietuviškai kalbančio atstovo rūpestis ir pagalba;
  • 7 nakvynės viešbutyje su pasirinktu maitinimo tipu;
Į kainą neįskaičiuota:
  • Kelionės draudimas;
  • Ekskursijos;
  • Asmeninės išlaidos;
Skrydžio informacija PIRMYN:
  • VNO
  • Vilnius
  • 03:00
  • 2024-07-29
  • ZTH
  • Zakintas
  • 05:55
  • 2024-07-29
Skrydžio informacija ATGAL:
  • ZTH
  • Zakintas
  • 06:55
  • 2024-08-05
  • VNO
  • Vilnius
  • 09:55
  • 2024-08-05

Kelionę organizuoja: ITAKA LIETUVA

Caretta Beach 4*

Šis viešbutis yra puiki vieta šeimos atostogoms. Ir tėvai, ir vaikai galės mėgautis plačia pasiūla įvairiausių viešbučio paslaugų. Patogūs ir modernūs kambariai užtikrins atpalaiduojančią viešnagę visiems svečiams. Negalima nepaminėti ir įspūdingo vandens pramogų parko. Tėvai gali mėgautis gėrimais vienoje iš daugelio užkandinių, o mažieji saugiai žaisti. Ši puiki atostogų patirtis nebūtų visavertė, jei ne viešbučio restorane siūlomi gardūs tarptautinės virtuvės patekalai ir paslaugus ir profesionalus viešbučio personalas, kuris visada pasiruošęs padėti.

Vieta:
Viešbutis įsikūręs už 250 m nuo KALAMAKI centro, vos už 4 km nuo salos sostinės Zakinto miesto ir už 1 km nuo tarptautinio salos oro uosto.

Paplūdimys:
Maždaug 1 km nuo viešbučio, viešas, smėlio, švelniai besileidžiantis į jūrą. Kas valandą (11:00 – 18:00) iš viešbučio galima nuvažiuoti nemokamu autobusu. Gultai ir skėčiai - už papildomą mokestį.

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje – keturios žvaigždutės. Viešbutis kiekvienais metais atnaujinamas, 320 numerių, 1 pagrindinis pastatas, 12 korpusų, 2-3 aukštų pastatai, visą parą veikianti registratūra. Kalamakyje įsikūrusiame viešbutyje yra vandens pramogų parkas su 6 suaugusiųjų ir 6 vaikų čiuožyklomis, bangų baseinu ir dirbtine upe, taip pat yra 5 skirtingi baseinai, įskaitant žaidimų baseiną, sūkurinę vonią ir didelį vaikų baseiną. Restoranas - "švediškas stalas", Viduržemio jūros regiono patiekalai; užkandžių baras vieno iš baseinų saloje.

Kambariai:
Šeimyninis: Dvivietis (galima 1 papildoma lova vienam suaugusiąjam arba dviems vaikams), apie 30 m². Dviejų kambarių – miegamojo ir svetainės. Individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys, plaukų džiovintuvas, palydovinė TV, mini-šaldytuvas, kavos/arbatos gamybos rinkinys, mikrobangų krosnelė, balkonas arba terasa; už papildomą mokestį: lyginimo paslaugos, seifas.

Sportas ir pramogos:
Baseinai, vaikų žaidimų aikštelės, vaikų diskoteka ir animacija, stalo tenisas, sporto salė; už papildomą mokestį: biliardas, dviračių nuoma, paplūdimio pramogos, SPA centras, sauna.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (7.30–10.00 val.), pietūs (12.30–14.30 val.), vakarienė (18.30–21.00 val.) – „švediškas stalas" pagrindiniame restorane. Užkandžiai nurodytame bare (10.00–18.00 val.), kavinės (11.00–23.00 val), ledainės (10:00-18:00). Nealkoholiniai ir vietos alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (11.00–23.00 val.).



KAIP UŽSISAKYTI KELIONĘ?

  • Pasirinkę norimą datą, maitinimo tipą ir kambario tipą spauskite mygtuką REZERVUOTI ir užpildykite užsakymo formą;
  • Rašykite mums el. paštu atostogos@alfaturas.lt
  • Skambinkite mums +370 5 269 1680
  • Atvykite pas mus i biurą, esantį A. Smetonos 7A - 14, Vilnius


Kelionės data: 2024-07-29 - 2024-08-05
Kaina asmeniui
849€

Trukmė: 7 n. ( 8 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Caretta Beach 4* su Viskas įskaičiuota
Šeimyninis 2 asmenims

Neradote ko ieškojote?

Rašykite mums!





Zakintas - žydinčių gėlių sala

Zakintas – trečia pagal dydį Graikijai priklausanti sala. Patys graikai labai myli šią salą ir ją vadina meilės ir dainų sala. Zakintas - tikras turistų rojus, turintis gražius paplūdimius, kalnų kaimelius, pasakišką kraštovaizdį ir siūlantis pačių įvairiausių pramogų, todėl atostogos šioje saloje primins svajonės išsipildymą.

Kelis amžius Zakintą valdė venecijiečiai, todėl architektūroje aiškiai juntama italų kultūros įtaka, tačiau, kad ir kaip bebūtų, graikai sugebėjo išsaugoti savo kalbą ir tikėjimą. Deja, 1953 metais įvykęs žemės drebėjimas daugelį istorinių pastatų sulygino su žeme.

Zakinto sala apdovanota itin įvairiu kraštovaizdžiu: galingais kalnais, derlingais laukais ir žaliuojančiais slėniais. Venecijiečiai salą vadino „Rytų gėle“, nes čia galima rasti daugiau negu septynis tūkstančius gėlių rūšių. Daugiausiai turistų pritraukia pietinė ir rytinė salos dalys, čia įsikūrę kurortai, kurių vaizdingas ir smėlėtas įlankas skalauja seklus ir skaidrus jūros vanduo. O šiaurinė ir vakarinė salos dalys turistų pamėgtoms vietoms - čia dominuoja uolos ir labai įdomus povandeninis pasaulis – tikras atradimas nardytojams. Atvirukuose matomi vaizdai nė kiek nesiskiria nuo Zakinto kraštovaizdžio.

KLIMATAS

Zakinte vyrauja Viduržemio regiono klimatas, todėl orus lengva nuspėti. Turistinis sezonas prasideda gegužės viduryje ir baigiasi spalio pradžioje. Vasaros karščiai prasideda nuo gegužės ir tęsiasi iki spalio mėnesio. Kaitros mylėtojai į Zakintą turėtų vykti liepos – rugpjūčio mėnesiais, kai termometro stulpelis pakyla iki 40°C. Lietus Zakinte vasaros sezono įkarštyje - retas svečias jis dažniau atgaivina augmeniją šaltuoju metų laiku. Rudens sezonas taip pat mėgstamas turistų, nes karštis jau slūgsta, o jūros vanduo idealiai tinka maudynėms. Kadangi žiemą sala gauna daugiausiai kritulių, ji laikoma pačia žaliausia Graikijos sala.

Vidutinė oro ir vandens temperatūra:

Mėnuo

 

I

II

III

IV

V

VI

VII

VIII

IX

X

XI

XII

Oro temperatūra

14

14

16

19

23

28

31

31

28

23

19

16

Vandens temperatūra

16

16

16

17

19

23

26

26

26

23

20

18

KAIP PAŽINTI ZAKINTĄ?

Saloje gerai išvystyta infrastruktūra ir autobusai važinėja po visą salą. Autobuso bilietus galima įsigyti autobusuose arba autobusų stotyje, kuri yra visai netoli jūrų uosto. Autobuso bilietai nėra brangūs.

Saloje galima keliauti ir taksi - šios paslaugos yra šiek tiek brangesnės už autobuso paslaugas. Taksi stotelėse nurodytos dvi kainos - minimali ir maksimali. Čia jau derybų klausimas, kurią kainą teks mokėti.

Taip pat galima išsinuomuoti automobilį, motociklą, motorolerį ar dviratį. Automobilį gali išsinuomuoti tik asmenys, vyresni nei 21 metų ir turintys mažiausiai 1 metų vairavimo stažą.

Jei jūsų tikslas yra gauti maksimalų kiekį įspūdžių, tuomet galima išsinuomuoti katerį, kurio kaina siekia apie 80€ už valandą (teisių nereikia). Surinkus didelę kompaniją pasiplaukiojimas kateriu bus pigesnis nei vykstant į eksursiją, o ir laikas nebus ribojamas. Taip galima nuplaukti į tokias salos vietas, kurių grožis visam gyvenimui įstrigs atmintyje.

APIE VIRTUVĘ

Graikų virtuvė išties išskirtinė ir jai sunku atsispirti. Iš miesto tavernų sklindantys, viliojantys virtuvės kvapai kviečia užsukti ir paragauti Viduržemio jūros regiono patiekalų, kurių skoniui išskirtinumo suteikia būtent čia užauginti maisto produktai. Ypatingas vietinis patiekalas, kurio tikrai reikia paragauti skordostoumpi – baklažanai su česnaku, mėsos patiekalas Souvlaki – ant iešmo kepami, citrinų sultimis, žalumynais ir alyvuogių aliejumi pagardinti graikiški šašlykai bei Kleftiko – aviena kepta orkaitėje (kepama suvyniota į pergamentinį popierių, kad mėsa išliktų sultinga).

NAUDINGI PATARIMAI

Atvykusiems į Zakintą yra tik vienas patarimas - norint gerai pažinti šią išskirtinę salą, vertėtų išsinuomuoti automobilį arba dviratį. Dviratis bus geriausia transporto priemonė pirmaisiais vasaros sezono mėnesiais, kuomet oras dar nėra smarkiai įkaitęs. Geriausia kryptis kelionei yra rytinės pakrantės kelias, kuris, sekant kelio ženklus, nuveda prie nuostabių, mažų įlankėlių.

PRAMOGOS ZAKINTO SALOJE

Navagio paplūdimys vienas gražiausių Graikijos paplūdimių. Šis nuostabus paplūdimys dar vadinamas „Sudužusio laivo“ įlanka. Nors baltas smėlis laivą jau gerokai užpustė, jis iki šiol stovi tartum sustingusi scena iš „Karibų jūros piratų“ filmo. Navagio paplūdimys - kiekvieno dailininko svajonė: balto smėlio paplūdimį skalauja turkio spalvos jūra, o paveikslą įrėmina balkšvi, milžiniški skardžiai, nuo kurių viršaus atsiveria kerintys paplūdimio vaizdai. Į Navagio paplūdimį galima atplaukti iš Porto Vromi uosto (iš jo laivai plaukia daug kartų per dieną).

Mėlynosios olos laikomos pačiomis gražiausiomis ir patraukliausiomis saloje. olos gavo šį pavadinimą dėl šviesiai mėlyno vandens, kuris apšviečia pakrantėje susiformavusius, arkas primenančius, urvus. Į šiuos urvus geriausia atplaukti valtimis, o tuomet pasimėgauti vandens malonumais: panardyti arba paplaukioti. Rekomenduojama atplaukti anksti ryte, kuomet ryški šviesa apšviečia urvus ir sukuriami nepakartojami atspalviai, arba vakare, kai leidžiasi saulė.

Laganas – populiariausias salos kurortas, kuriame apsistoja vis daugiau turistų. Čia patariama apsistoti tiems, kurie trokšta pasinerti į pašėlusio naktinio gyvenimo sūkurį. Lagane veikia daugiau nei 50 naktinių klubų, o gyvenimas čia verda 24 valandas per parą. Be to, auksinio smėlio paplūdimys tęsiasi net 5 km. Pakrantėje gausu barų ir kavinių.

Tsilivi – mažas miestelis, nuo Zakinto miesto nutolęs apie 9 km į šiaurės vakarus. Nors miestelis yra nedidelis, tačiau modernus - jame galima rasti pramogų centrą su biliardu ir boulingu, jūrų muziejų ir netgi pramogų parką Luna Fun Park, o kur dar smėlio paplūdimys ir vandens sporto pramogos. Šalia yra vienas populiariausių paplūdimių – Planas. Paplūdimys yra gerai prižiūrimas ir švarus, todėl mėgstamas šeimų su vaikais, čia galima išsinuomuoti vandens dviračius ar motociklus.

Vėžlių stebėjimas. Zakinto minkšto smėlio paplūdimiai ir skaidrus vanduo labai mėgstami didžiųjų jūrinių vėžlių. Graikai labai myliu šiuos gyvūnus ir jie jau tapo salos simboliu. Pietinėje salos dalyje draudžiama plaukioti motorlaiviais. Gamtosaugininkai ypatingai rūpinasi jų saugumu ir specialiais atitvarais saugo vėžliams skirtas teritorijas, taip pat 1994 m. buvo uždrausti naktiniai skrydžiai, taip siekiant apsaugoti vėžlius nuo triukšmo.




Zakintas (7 naktys) - Caretta Beach 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

849€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +14


Netinka kelionės data? Pateikite užklausą
Fuerteventūra (7 naktys) - Sol Fuerteventura Jandia 4* su pusryčiais ir vakarienėmis plus

Fuerteventūra (7 naktys) - Sol Fuerteventura Jandia 4* su pusryčiais ir vakarienėmis plus

  • Sol Fuerteventura Jandia 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
897€
Tasas (7 naktys) - Thassos Grand Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Tasas (7 naktys) - Thassos Grand Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Thassos Grand Resort 5*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1079€
Madeira (7 naktys) - Dom Pedro Garajau 3* viešbutyje su pusryčiais

Madeira (7 naktys) - Dom Pedro Garajau 3* viešbutyje su pusryčiais

  • Dom Pedro Garajau 3*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
969€
Gran Kanarija (7 naktys) - Kumara Serenoa By Lopesan 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (7 naktys) - Kumara Serenoa By Lopesan 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Kumara Serenoa By Lopesan 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
932€
Kalėdos ir Naujieji metai Gran Kanarijoje (7 naktys) - Dunas Don Gregory 4* ADULTS ONLY viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Kalėdos ir Naujieji metai Gran Kanarijoje (7 naktys) - Dunas Don Gregory 4* ADULTS ONLY viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Dunas Don Gregory 4* ADULTS ONLY
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
960€
Šiaurės Kipras (7 naktys) - Salamis Bay Conti Resort Hotel 5* viešbutyje su ultra viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (7 naktys) - Salamis Bay Conti Resort Hotel 5* viešbutyje su ultra viskas įskaičiuota maitinimu

  • Salamis Bay Conti 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
919€
Kalėdos ir Naujieji metai Tenerifėje (7 naktys) - Allegro Isora 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Kalėdos ir Naujieji metai Tenerifėje (7 naktys) - Allegro Isora 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Allegro Isora 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1079€
Fuerteventūra (7 naktys) - Coral Cotillo Beach 4* su pusryčiais

Fuerteventūra (7 naktys) - Coral Cotillo Beach 4* su pusryčiais

  • Coral Cotillo Beach 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
960€
Tapkite registruotu vartotoju Ir naudokitės klientų Vip zona
Draugaukime
Šiaurės Kipras (7 naktys) - Riverside Garden Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (7 naktys) - Riverside Garden Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Riverside Garden Resort 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
809€
Gran Kanarija (7 naktys) - Corallium Dunamar 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (7 naktys) - Corallium Dunamar 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Corallium Dunamar 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
988€
Gran Kanarija (7 naktys) - Gloria Palace Royal & Spa 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (7 naktys) - Gloria Palace Royal & Spa 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Gloria Palace Royal & Spa 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1132€
Kalėdos ir Naujieji metai Tenerifėje (7 naktys) - Sol Costa Atlantis 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Kalėdos ir Naujieji metai Tenerifėje (7 naktys) - Sol Costa Atlantis 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Sol Costa Atlantis 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1088€
Tasas (7 naktys) - Villa Natassa 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tasas (7 naktys) - Villa Natassa 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Villa Natassa 3*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
659€
Fuerteventūra (7 naktys) - Fuerteventura Princess 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

Fuerteventūra (7 naktys) - Fuerteventura Princess 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Fuerteventura Princess 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1007€
Pažintinė kelionė po Balkanus ir nuostabiąją Dalmatiją

Pažintinė kelionė po Balkanus ir nuostabiąją Dalmatiją "Balkaniškoji laiko mašina"

  • 3*/4* viešbučiuose
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
899€
Madeira (7 naktys) - Dom Pedro Madeira Ocean Beach 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (7 naktys) - Dom Pedro Madeira Ocean Beach 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Dom Pedro Madeira Ocean Beach 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1079€
Fuerteventūra (7 naktys) - Buganvilla 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Fuerteventūra (7 naktys) - Buganvilla 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Buganvilla 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
995€
Gran Kanarija (7 naktys) - Hotel Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (7 naktys) - Hotel Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Hotel Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1128€
Šiaurės Kipras (7 naktys) - Pia Bella 4* viešbutyje su soft viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (7 naktys) - Pia Bella 4* viešbutyje su soft viskas įskaičiuota maitinimu

  • Pia Bella 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
799€
Lansarotė - įspūdingas pasaulis tarp juodos žemės ir žydro dangaus

Lansarotė - įspūdingas pasaulis tarp juodos žemės ir žydro dangaus

  • Bellevue Aquarius 3*
  • Kelios datos
793€
Tenerifė (14 naktų) - Blue Sea Lagos De Cesar 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Tenerifė (14 naktų) - Blue Sea Lagos De Cesar 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Blue Sea Lagos De Cesar 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1081€
Tenerifė (7 naktys) - Landmar Playa La Arena 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (7 naktys) - Landmar Playa La Arena 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Landmar Playa La Arena 4.5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1070€
Omanas (7 naktys) - Barcelo Mussanah Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Omanas (7 naktys) - Barcelo Mussanah Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Barcelo Mussanah Resort 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1102€
Gran Kanarija (7 naktys) -  Gloria Palace San Agustin Thalasso 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (7 naktys) - Gloria Palace San Agustin Thalasso 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Gloria Palace San Agustin Thalasso 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
911€
Tenerifė (7 naktys) - Barcelo Santiago 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (7 naktys) - Barcelo Santiago 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Barcelo Santiago 4.5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
990€
Zakintas (7 naktys) - Strofades 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (7 naktys) - Strofades 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Strofades 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
709€
Tenerifė (14 naktų) - TRH Taoro Garden 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (14 naktų) - TRH Taoro Garden 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • TRH Taoro Garden 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1111€
Lanzarotė (7 naktys) - THB Flora 3.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Lanzarotė (7 naktys) - THB Flora 3.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • THB Flora 3.5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
809€
Lanzarotė (7 naktys) - The Apartamentos Morromar 3.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Lanzarotė (7 naktys) - The Apartamentos Morromar 3.5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • The Apartamentos Morromar 3.5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
867€
Tasas (7 naktys) - Astris Sun 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tasas (7 naktys) - Astris Sun 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Astris Sun 3*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
699€
Fuerteventūra (7 naktys) - Barcelo Fuerteventura Castillo 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

Fuerteventūra (7 naktys) - Barcelo Fuerteventura Castillo 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Barcelo Fuerteventura Castillo 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1102€
Tenerifė (7 naktys) - TRH Taoro Garden 4* viešbutyje su pusryčiais

Tenerifė (7 naktys) - TRH Taoro Garden 4* viešbutyje su pusryčiais

  • TRH Taoro Garden 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
802€
Tenerifė (7 naktys) - Sol Costa Atlantis 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (7 naktys) - Sol Costa Atlantis 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Sol Costa Atlantis 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
977€
Žaliojo Kyšulio salos (7 naktys) - Oasis Atlantico Belorizonte 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (7 naktys) - Oasis Atlantico Belorizonte 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Oasis Atlantico Belorizonte 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1039€
Tenerifė (7 naktys) - Checkin Concordia Playa 4* viešbutyje su pusryčiais

Tenerifė (7 naktys) - Checkin Concordia Playa 4* viešbutyje su pusryčiais

  • Checkin Concordia Playa 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
760€
Evija, Graikija (6 naktys) - Negroponte Resort 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Evija, Graikija (6 naktys) - Negroponte Resort 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Negroponte Resort 5*
  •  6 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
899€
Albanija (7 naktys) - Marika 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

Albanija (7 naktys) - Marika 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Marika 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
669€
Kalėdos ir Naujieji metai Žaliojo Kyšulio salose (7 naktys) - Oasis Belorizonte 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu
Tasas (7 naktys) - Alexandra Beach Thassos Spa Resort 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tasas (7 naktys) - Alexandra Beach Thassos Spa Resort 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Alexandra Beach Thassos Spa Resort 4.5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
949€
Loaded in 2,452048 seconds