Zakintas (7 naktys) - Strofades 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

849€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +14
  • Strofades 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos


DĖMESIO:

Kainų ir vietų skaičius yra ribotas. Šios kainos yra dinaminės ir keičiasi po kiekvieno užsakymo. Primename, kad pamatę Jums patinkantį pasiūlymą iš karto skubėtumėte rezervuoti kol kelionės kaina nepakilo. O jei atsitiko taip, kad Jūsų norima kelionė pabrango, visada galite susisiekti su mumis ir mes su malonumu surasime kitų kelionių alternatyvų asmeniškai Jums.

Orientacinis kainų grafikas:

Kelionės data: 2024-05-28 - 2024-06-05
Kaina asmeniui
849€

Trukmė: 7 n. ( 9 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Strofades 4* su Viskas įskaičiuota
Dvivietis kambarys
Į kainą įskaičiuota:
  • Skrydis Vilnius - Zakintas - Vilnius;
  • Registruotas ir rankinis bagažas;
  • Lietuviškai kalbančio atstovo rūpestis ir pagalba;
  • Pervežimas į viešbutį ir atgal;
  • 7 nakvynės viešbutyje su pasirinktu maitinimo tipu;
Į kainą neįskaičiuota:
  • Ekskursijos;
  • Kelionės draudimas;
  • Asmeninės išlaidos;
SKRYDŽIO INFORMACIJA ŠIUO METU DAR NĖRA PASKELBTA
Skrydžio informacija PIRMYN:
  • VNO
  • Vilnius
  • -
  • 2024-05-28
  • ZTH
  • Zakintas
  • -
  • 2024-05-28
Skrydžio informacija ATGAL:
  • ZTH
  • Zakintas
  • -
  • 2024-06-04
  • VNO
  • Vilnius
  • -
  • 2024-06-04

Kelionę organizuoja: ITAKA LIETUVA

Strofades 4*

Idealiai tinka jaukioms atostogoms unikalioje vietoje, pavadintoje Strofades salų vardu. Patraukliai įsikūręs jūros pakrantėje, prie pat garsiojo Tsilivi paplūdimio, netoli kurorto centro. Jis vertinamas už patogius, funkcionaliai įrengtus kambarius, puikiai tinkančius apsistoti šeimoms su vaikais – nepakartojama atmosfera atostogoms. Dėl patogios padėties, viešbutis yra geras atsvaros taškas tolimesniam salos tyrinėjimui.

Vieta:
Apie 500 m nuo populiaraus kurortinio miestelio TSILIVI centro, su barais, užeigomis, tavernomis ir parduotuvėmis; apie 300 m nuo parduotuvytės, apie 5 km nuo Zakinto miesto; apie 8 km nuo Zakinto oro uosto; autobusų stotelė už maždaug 500 m nuo viešbučio (apie 1,5 EUR – Zakintas).

Paplūdimys:
Tsilivi paplūdimys, viešas, smėlėtas, švelniai besileidžiantis į jūrą paplūdimys; apie 50 m, paplūdimyje ir prie baseinų skėčiai ir gultai yra nemokami.

Viešbutis:
4 žvaigždučių, gerai prižiūrėtas, pastatytas 2003 m., atnaujintas 2019 m., 110 kambarių, 2 pastatai, 4 aukštai, liftas, erdvus vestibiulis, visą parą veikianti registratūra, restoranas – švediško stalo, graikiška ir tarptautinė virtuvė, yra vaikiškų kėdučių, vegetariški patiekalai; baras prie registratūros dirba restorano darbo valandomis, baras prie baseino, terasa su vaizdu į jūrą, nemokamas belaidis internetas; priimamos kredito kortelės: „Visa“ , „MasterCardׅ“, „American Express“.

Kambariai:
Standartinis: dvivietis (galima 1 arba 2 papildomos lovos vaikams – dviaukštė lova), apie 18 m², patogus ir tvarkingas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), televizorius, telefonas, seifas (mokamas: apie 10 EUR/sav.); nemokama vaikiška lovelė jaunesniam nei 2 metų vaikui, užsakoma prieš atvykimą; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Šeimyninis: trivietis (galimos 2 papildomos lovos), apie 40 m², susideda iš 2 kambarių; įrengtas kaip standartinis numeris; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės). Šeimyninis kambarys už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, netaisyklingos formos, gėlo vandens, apie 125 m², gylis 0,5-1,7 m, vaikų baseinas, gėlo vandens, gylis 0,3 m, nemokami gultai ir skėčiai prie baseino; šalia viešbučio yra aikštelė, vaikų žaidimų aikštelė. Už papildomą mokestį: vandens sporto pramogos paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (8.00-10.00 val.), pietūs (12.00-14.00 val.), vakarienė (19.00-21.00) – švediškas stalas restorane, užkandžiai tarp valgymų; nealkoholiniai ir rinktiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (11.00-23.00 val.).



KAIP UŽSISAKYTI KELIONĘ?

  • Pasirinkę norimą datą, maitinimo tipą ir kambario tipą spauskite mygtuką REZERVUOTI ir užpildykite užsakymo formą;
  • Rašykite mums el. paštu atostogos@alfaturas.lt
  • Skambinkite mums +370 5 269 1680
  • Atvykite pas mus i biurą, esantį A. Smetonos 7A - 14, Vilnius


Kelionės data: 2024-05-28 - 2024-06-05
Kaina asmeniui
849€

Trukmė: 7 n. ( 9 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Strofades 4* su Viskas įskaičiuota
Dvivietis kambarys

Neradote ko ieškojote?

Rašykite mums!





Zakintas - žydinčių gėlių sala

Zakintas – trečia pagal dydį Graikijai priklausanti sala. Patys graikai labai myli šią salą ir ją vadina meilės ir dainų sala. Zakintas - tikras turistų rojus, turintis gražius paplūdimius, kalnų kaimelius, pasakišką kraštovaizdį ir siūlantis pačių įvairiausių pramogų, todėl atostogos šioje saloje primins svajonės išsipildymą.

Kelis amžius Zakintą valdė venecijiečiai, todėl architektūroje aiškiai juntama italų kultūros įtaka, tačiau, kad ir kaip bebūtų, graikai sugebėjo išsaugoti savo kalbą ir tikėjimą. Deja, 1953 metais įvykęs žemės drebėjimas daugelį istorinių pastatų sulygino su žeme.

Zakinto sala apdovanota itin įvairiu kraštovaizdžiu: galingais kalnais, derlingais laukais ir žaliuojančiais slėniais. Venecijiečiai salą vadino „Rytų gėle“, nes čia galima rasti daugiau negu septynis tūkstančius gėlių rūšių. Daugiausiai turistų pritraukia pietinė ir rytinė salos dalys, čia įsikūrę kurortai, kurių vaizdingas ir smėlėtas įlankas skalauja seklus ir skaidrus jūros vanduo. O šiaurinė ir vakarinė salos dalys turistų pamėgtoms vietoms - čia dominuoja uolos ir labai įdomus povandeninis pasaulis – tikras atradimas nardytojams. Atvirukuose matomi vaizdai nė kiek nesiskiria nuo Zakinto kraštovaizdžio.

KLIMATAS

Zakinte vyrauja Viduržemio regiono klimatas, todėl orus lengva nuspėti. Turistinis sezonas prasideda gegužės viduryje ir baigiasi spalio pradžioje. Vasaros karščiai prasideda nuo gegužės ir tęsiasi iki spalio mėnesio. Kaitros mylėtojai į Zakintą turėtų vykti liepos – rugpjūčio mėnesiais, kai termometro stulpelis pakyla iki 40°C. Lietus Zakinte vasaros sezono įkarštyje - retas svečias jis dažniau atgaivina augmeniją šaltuoju metų laiku. Rudens sezonas taip pat mėgstamas turistų, nes karštis jau slūgsta, o jūros vanduo idealiai tinka maudynėms. Kadangi žiemą sala gauna daugiausiai kritulių, ji laikoma pačia žaliausia Graikijos sala.

Vidutinė oro ir vandens temperatūra:

Mėnuo

 

I

II

III

IV

V

VI

VII

VIII

IX

X

XI

XII

Oro temperatūra

14

14

16

19

23

28

31

31

28

23

19

16

Vandens temperatūra

16

16

16

17

19

23

26

26

26

23

20

18

KAIP PAŽINTI ZAKINTĄ?

Saloje gerai išvystyta infrastruktūra ir autobusai važinėja po visą salą. Autobuso bilietus galima įsigyti autobusuose arba autobusų stotyje, kuri yra visai netoli jūrų uosto. Autobuso bilietai nėra brangūs.

Saloje galima keliauti ir taksi - šios paslaugos yra šiek tiek brangesnės už autobuso paslaugas. Taksi stotelėse nurodytos dvi kainos - minimali ir maksimali. Čia jau derybų klausimas, kurią kainą teks mokėti.

Taip pat galima išsinuomuoti automobilį, motociklą, motorolerį ar dviratį. Automobilį gali išsinuomuoti tik asmenys, vyresni nei 21 metų ir turintys mažiausiai 1 metų vairavimo stažą.

Jei jūsų tikslas yra gauti maksimalų kiekį įspūdžių, tuomet galima išsinuomuoti katerį, kurio kaina siekia apie 80€ už valandą (teisių nereikia). Surinkus didelę kompaniją pasiplaukiojimas kateriu bus pigesnis nei vykstant į eksursiją, o ir laikas nebus ribojamas. Taip galima nuplaukti į tokias salos vietas, kurių grožis visam gyvenimui įstrigs atmintyje.

APIE VIRTUVĘ

Graikų virtuvė išties išskirtinė ir jai sunku atsispirti. Iš miesto tavernų sklindantys, viliojantys virtuvės kvapai kviečia užsukti ir paragauti Viduržemio jūros regiono patiekalų, kurių skoniui išskirtinumo suteikia būtent čia užauginti maisto produktai. Ypatingas vietinis patiekalas, kurio tikrai reikia paragauti skordostoumpi – baklažanai su česnaku, mėsos patiekalas Souvlaki – ant iešmo kepami, citrinų sultimis, žalumynais ir alyvuogių aliejumi pagardinti graikiški šašlykai bei Kleftiko – aviena kepta orkaitėje (kepama suvyniota į pergamentinį popierių, kad mėsa išliktų sultinga).

NAUDINGI PATARIMAI

Atvykusiems į Zakintą yra tik vienas patarimas - norint gerai pažinti šią išskirtinę salą, vertėtų išsinuomuoti automobilį arba dviratį. Dviratis bus geriausia transporto priemonė pirmaisiais vasaros sezono mėnesiais, kuomet oras dar nėra smarkiai įkaitęs. Geriausia kryptis kelionei yra rytinės pakrantės kelias, kuris, sekant kelio ženklus, nuveda prie nuostabių, mažų įlankėlių.

PRAMOGOS ZAKINTO SALOJE

Navagio paplūdimys vienas gražiausių Graikijos paplūdimių. Šis nuostabus paplūdimys dar vadinamas „Sudužusio laivo“ įlanka. Nors baltas smėlis laivą jau gerokai užpustė, jis iki šiol stovi tartum sustingusi scena iš „Karibų jūros piratų“ filmo. Navagio paplūdimys - kiekvieno dailininko svajonė: balto smėlio paplūdimį skalauja turkio spalvos jūra, o paveikslą įrėmina balkšvi, milžiniški skardžiai, nuo kurių viršaus atsiveria kerintys paplūdimio vaizdai. Į Navagio paplūdimį galima atplaukti iš Porto Vromi uosto (iš jo laivai plaukia daug kartų per dieną).

Mėlynosios olos laikomos pačiomis gražiausiomis ir patraukliausiomis saloje. olos gavo šį pavadinimą dėl šviesiai mėlyno vandens, kuris apšviečia pakrantėje susiformavusius, arkas primenančius, urvus. Į šiuos urvus geriausia atplaukti valtimis, o tuomet pasimėgauti vandens malonumais: panardyti arba paplaukioti. Rekomenduojama atplaukti anksti ryte, kuomet ryški šviesa apšviečia urvus ir sukuriami nepakartojami atspalviai, arba vakare, kai leidžiasi saulė.

Laganas – populiariausias salos kurortas, kuriame apsistoja vis daugiau turistų. Čia patariama apsistoti tiems, kurie trokšta pasinerti į pašėlusio naktinio gyvenimo sūkurį. Lagane veikia daugiau nei 50 naktinių klubų, o gyvenimas čia verda 24 valandas per parą. Be to, auksinio smėlio paplūdimys tęsiasi net 5 km. Pakrantėje gausu barų ir kavinių.

Tsilivi – mažas miestelis, nuo Zakinto miesto nutolęs apie 9 km į šiaurės vakarus. Nors miestelis yra nedidelis, tačiau modernus - jame galima rasti pramogų centrą su biliardu ir boulingu, jūrų muziejų ir netgi pramogų parką Luna Fun Park, o kur dar smėlio paplūdimys ir vandens sporto pramogos. Šalia yra vienas populiariausių paplūdimių – Planas. Paplūdimys yra gerai prižiūrimas ir švarus, todėl mėgstamas šeimų su vaikais, čia galima išsinuomuoti vandens dviračius ar motociklus.

Vėžlių stebėjimas. Zakinto minkšto smėlio paplūdimiai ir skaidrus vanduo labai mėgstami didžiųjų jūrinių vėžlių. Graikai labai myliu šiuos gyvūnus ir jie jau tapo salos simboliu. Pietinėje salos dalyje draudžiama plaukioti motorlaiviais. Gamtosaugininkai ypatingai rūpinasi jų saugumu ir specialiais atitvarais saugo vėžliams skirtas teritorijas, taip pat 1994 m. buvo uždrausti naktiniai skrydžiai, taip siekiant apsaugoti vėžlius nuo triukšmo.




Zakintas (7 naktys) - Strofades 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

849€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +14


Netinka kelionės data? Pateikite užklausą
Tenerifė (7 naktys) - Blue Sea Interpalace 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (7 naktys) - Blue Sea Interpalace 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Blue Sea Interpalace 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
574€
Tenerifė (14 naktų) - Blue Sea Lagos De Cesar 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Tenerifė (14 naktų) - Blue Sea Lagos De Cesar 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Blue Sea Lagos De Cesar 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
977€
Tasas (14 naktų) - Kazaviti 3* viešbutyje su pusryčiais

Tasas (14 naktų) - Kazaviti 3* viešbutyje su pusryčiais

  • Kazaviti 3*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
929€
Albanija (7 naktys) - Fafa Beach 5* su viskas įskaičiuota maitinimu

Albanija (7 naktys) - Fafa Beach 5* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Fafa Beach 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
719€
Egiptas, Marsa Alamas (14 naktų) - Royal Brayka Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Egiptas, Marsa Alamas (14 naktų) - Royal Brayka Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Royal Brayka Resort 5*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
999€
Zakintas (7 naktys) - Azure Memories 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (7 naktys) - Azure Memories 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Azure Memories 5*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
909€
Madeira (7 naktys) - Dom Pedro Garajau 3* viešbutyje su pusryčiais

Madeira (7 naktys) - Dom Pedro Garajau 3* viešbutyje su pusryčiais

  • Dom Pedro Garajau 3*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
949€
Gran Kanarija (7 naktys) - Hotel Lopesan Costa Meloneras Resort 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (7 naktys) - Hotel Lopesan Costa Meloneras Resort 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Hotel Lopesan Costa Meloneras Resort 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1092€
Tapkite registruotu vartotoju Ir naudokitės klientų Vip zona
Draugaukime
Tasas (7 naktys) - Thassos Grand Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Tasas (7 naktys) - Thassos Grand Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Thassos Grand Resort 5*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
899€
Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - The Three Corners Happy Life Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - The Three Corners Happy Life Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • The Three Corners Happy Life Beach Resort 4*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
639€
Albanija (7 naktys) - Fafa Premium 5* su viskas įskaičiuota maitinimu

Albanija (7 naktys) - Fafa Premium 5* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Fafa Premium 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
789€
Tasas (7 naktys) - Bomo Zoe 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Tasas (7 naktys) - Bomo Zoe 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Bomo Zoe 4*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
849€
Gran Kanarija (7 naktys) -  Abora Interclub Atlantic 4* su viskas įskaičiuota 24h

Gran Kanarija (7 naktys) - Abora Interclub Atlantic 4* su viskas įskaičiuota 24h

  • Abora Interclub Atlantic 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
793€
Tenerifė (7 naktys) - Atlantic Mirage Suites & Spa 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (7 naktys) - Atlantic Mirage Suites & Spa 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Atlantic Mirage Suites & Spa 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
712€
Šiaurės Kipras (14 naktų) - Long Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (14 naktų) - Long Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Long Beach Resort 4*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1095€
Tasas (7 naktys) - Alexandra Beach Thassos Spa Resort 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tasas (7 naktys) - Alexandra Beach Thassos Spa Resort 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Alexandra Beach Thassos Spa Resort 4.5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
969€
Tasas (7 naktys) - Blue Dream Palace 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tasas (7 naktys) - Blue Dream Palace 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Blue Dream Palace 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
929€
Tasas (7 naktys) - Illio Mare 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tasas (7 naktys) - Illio Mare 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Illio Mare 5*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
919€
Tasas (7 naktys) - Socrates Plaza 3* viešbutyje su viskas įskaičiuota

Tasas (7 naktys) - Socrates Plaza 3* viešbutyje su viskas įskaičiuota

  • Socrates Plaza 3*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
839€
Zakintas (7 naktys) - Golden Coast Family Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (7 naktys) - Golden Coast Family Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Golden Coast Family Resort 4*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
889€
Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - Albatros Sea World Marsa Alam 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - Albatros Sea World Marsa Alam 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Albatros Sea World Marsa Alam 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
739€
Evija, Graikija (7 naktys) - Stefania Beach 3*  viešbutyje su viskas įskaičiuota

Evija, Graikija (7 naktys) - Stefania Beach 3* viešbutyje su viskas įskaičiuota

  • Stefania Beach 3*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
759€
Tenerifė (7 naktys) - Sol Costa Atlantis 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (7 naktys) - Sol Costa Atlantis 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Sol Costa Atlantis 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
965€
Fuerteventūra (7 naktys) - R2 Bahia Playa Design 4* Adults Only viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Fuerteventūra (7 naktys) - R2 Bahia Playa Design 4* Adults Only viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • R2 Bahia Playa Design 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
770€
Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - El Malikia Resort Abu Dabbab 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - El Malikia Resort Abu Dabbab 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • El Malikia Resort Abu Dabbab 5*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
719€
Madeira (7 naktys) - Dom Pedro Madeira Ocean Beach 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (7 naktys) - Dom Pedro Madeira Ocean Beach 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Dom Pedro Madeira Ocean Beach 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1009€
Žaliojo Kyšulio salos (14 naktų) - Oasis Atlantico Belorizonte 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Žaliojo Kyšulio salos (14 naktų) - Oasis Atlantico Belorizonte 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Oasis Atlantico Belorizonte 4*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1034€
Gran Kanarija (7 naktys) - Kumara Serenoa By Lopesan 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (7 naktys) - Kumara Serenoa By Lopesan 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Kumara Serenoa By Lopesan 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
922€
Zakintas (7 naktys) - Caretta Paradise 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (7 naktys) - Caretta Paradise 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Caretta Paradise 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1039€
Lanzarotė (7 naktys) - Grand Tequise Playa 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Lanzarotė (7 naktys) - Grand Tequise Playa 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Grand Tequise Playa 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1066€
Tenerifė (7 naktys) - H10 Costa Adeje Palace 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (7 naktys) - H10 Costa Adeje Palace 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • H10 Costa Adeje Palace 4.5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1066€
Madeira (14 naktų) - Monte Mar Palace 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (14 naktų) - Monte Mar Palace 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Monte Mar Palace 4*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
999€
Madeira (7 naktys) - Monte Mar Palace 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (7 naktys) - Monte Mar Palace 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Monte Mar Palace 4*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
679€
Albanija (7 naktys) - Albanian Star 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

Albanija (7 naktys) - Albanian Star 4* su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Albanian Star 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
729€
Zakintas (7 naktys) - Pelagos Zante 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (7 naktys) - Pelagos Zante 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Pelagos Zante 4*
  • 7 naktys
  • Iš Vilniaus
  • Kelios datos
909€
Fuerteventūra (7 naktys) - Coral Cotillo Beach 4* su pusryčiais

Fuerteventūra (7 naktys) - Coral Cotillo Beach 4* su pusryčiais

  • Coral Cotillo Beach 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
609€
Madeira (7 naktys) - Terrace Mar Suite 4* viešbutyje su pusryčiais

Madeira (7 naktys) - Terrace Mar Suite 4* viešbutyje su pusryčiais

  • Terrace Mar Suite 4*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
989€
Tenerifė (7 naktys) - Best Semiramis 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (7 naktys) - Best Semiramis 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Best Semiramis 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
689€
Zakintas (7 naktys) - Chryssi Akti 3* viešbutyje su pusryčiais

Zakintas (7 naktys) - Chryssi Akti 3* viešbutyje su pusryčiais

  • Chryssi Akti 3*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
649€