Zakintas (14 naktų) - Azure Resort & SPA 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

1419€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +23
  • Azure Resort & Spa 5*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos


DĖMESIO:

Kainų ir vietų skaičius yra ribotas. Šios kainos yra dinaminės ir keičiasi po kiekvieno užsakymo. Primename, kad pamatę Jums patinkantį pasiūlymą iš karto skubėtumėte rezervuoti kol kelionės kaina nepakilo. O jei atsitiko taip, kad Jūsų norima kelionė pabrango, visada galite susisiekti su mumis ir mes su malonumu surasime kitų kelionių alternatyvų asmeniškai Jums.

Orientacinis kainų grafikas:

Kelionės data: 2024-05-21 - 2024-06-05
Kaina asmeniui
1459€

Trukmė: 14 n. ( 16 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Azure Resort & Spa 5* su Viskas įskaičiuota
Dvivietis kambarys
Į kainą įskaičiuota:
  • Skrydis Vilnius - Zakintas - Vilnius;
  • Registruotas ir rankinis bagažas;
  • 14 nakvynių viešbutyje su pasirinktu maitinimo tipu;
  • Pervežimas į viešbutį ir atgal;
  • Lietuviškai kalbančio atstovo rūpestis ir pagalba;
Į kainą neįskaičiuota:
  • Ekskursijos;
  • Asmeninės išlaidos;
  • Kelionių draudimas;
SKRYDŽIO INFORMACIJA ŠIUO METU DAR NĖRA PASKELBTA
Skrydžio informacija PIRMYN:
  • VNO
  • Vilnius
  • -
  • 2024-05-21
  • ZTH
  • Zakintas
  • -
  • 2024-05-21
Skrydžio informacija ATGAL:
  • ZTH
  • Zakintas
  • -
  • 2024-06-04
  • VNO
  • Vilnius
  • -
  • 2024-06-04

Kelionę organizuoja: ITAKA LIETUVA

Azure Resort & Spa 5*

Visiškai atnaujintas viešbutis, įsikūręs puikioje vietoje Tsilivio kurorto širdyje su daugybe tavernų ir vakarinių pramogų. Stiprioji viešbučio pusė – modernūs kambariai su nemokamu internetu ir puiki viešbučio restorano virtuvė. Vaikučiams patiks „L“ raidės formos baseinas, o paplūdimio iškylų mėgėjai įvertins gražų Tsilivio paplūdimį, kuriame galima užsiimti daugybe vandens sporto šakų. 2019 m. viešbučiui buvo suteikta ITAKA BURĖ už aukščiausią teikiamų paslaugų kokybę.

Vieta:
Viešbutis yra pačiame poilsinės vietovės TSILIVIO centre su barais, tavernomis ir parduotuvėmis. Atstumas iki Zakinto (Zakynthos) miesto – apie 4 km. Atstumas iki Zakinto (Zakynthos) oro uosto – apie 6 km. Atstumas iki autobusų stotelės – apie 20 m (autobusai važiuoja į Zakintą (Zakynthos)).

Paplūdimys:
Tsilivio paplūdimys, viešas, smėlėtas, nuolaidus nusileidimas prie jūros, maždaug už 300 m nuo viešbučio, į paplūdimį nueinama gatve, skėčiai ir gultai mokami (apie 8 EUR/per dieną/už komplektą).

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje – penkios žvaigždutės. Modernus, pastatytas 1989 m., atnaujintas 2015 m. pradžioje. Viešbutyje yra 120 numerių, pagrindinis pastatas ir 5 šoniniai pastatai, 2 aukštai, 3 liftai, erdvus vestibiulis, visą parą veikianti registratūra. Pagrindinis restoranas – „švediškas stalas", yra kėdutės ir meniu vaikams, galima gauti vegetariškų patiekalų, aprangos kodas vakarieniaujant – formalus (vyrams – ilgos kelnės). 2 barai prie baseino, baras vestibiulyje. Konferencijų salė 70 žmonių. Nemokamas belaidis internetas vestibiulyje, sodas. Viešbutyje galima atsiskaityti kredito kortelėmis: „Visa“, „MasterCard“, „American Express“, „Diners Club“.

Kambarys:
Standartinis: Dvivietis (galima viena arba dvi papildomos vietos). Kambario plotas – apie 25 m². Kambarys modernus. Yra individualiai valdomas oro kondicionierius. Vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, džiovintuvas). Belaidis internetas, televizorius, telefonas, kavos/arbatos komplektas, seifas. Už papildomą mokestį: mini baras. Nemokama lovelė vaikui iki 2 m. užsakius prieš atvykimą. Balkonas, terasa arba sodelis (stalelis ir kėdutės, skalbinių džiovintuvas).
Swim-up: Dvivietis, kambario plotas – apie 20-25 m². Įrengtas kaip standartinis numeris, papildomai - galima tiesiogiai patekti į privatų baseiną. Swim-up tipo numeris - pagal užklausą, už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
L raidės formos gėlo vandens baseinas, plotas – apie 150 m², gylis – 1,6 m, baseinas vaikams, plotas – apie 25 m², gylis – 0,4 m, gėlo vandens baseinas, plotas – apie 200 m², gylis – 1,6 m, atskira dalis vaikams, plotas – apie 50 m², gylis – 0,5 m, prie baseinų – nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai. Vaikų žaidimų aikštelė ir kambarys. Pramoginiai renginiai prie baseino, Graikiška naktis. Už papildomą mokestį: dengtas baseinas (apie 8 EUR/per dieną), miniklubas (2-10 metų vaikams, apie 20 EUR/val., darbo valandos: 11.00-15.00, 18.00-22.00), vandens sporto šakos paplūdimyje, sveikatingumo centras: masažai ir kosmetinės procedūros.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (7.30-10.00 val.), pietūs (12.30-14.30 val.), vakarienė (19.00-21.30 val.) restorane. Užkandžiai (10.00-18.00 val.) bare prie baseino. Nealkoholiniai gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (11.00-23.00 val.) bare prie baseino. Būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankę.



KAIP UŽSISAKYTI KELIONĘ?

  • Pasirinkę norimą datą, maitinimo tipą ir kambario tipą spauskite mygtuką REZERVUOTI ir užpildykite užsakymo formą;
  • Rašykite mums el. paštu atostogos@alfaturas.lt
  • Skambinkite mums +370 5 269 1680
  • Atvykite pas mus i biurą, esantį A. Smetonos 7A - 14, Vilnius


Kelionės data: 2024-05-21 - 2024-06-05
Kaina asmeniui
1459€

Trukmė: 14 n. ( 16 d.)

Kelionės kaina asmeniui gyvenant dviviečiame kambaryje

Azure Resort & Spa 5* su Viskas įskaičiuota
Dvivietis kambarys

Neradote ko ieškojote?

Rašykite mums!





Zakintas - žydinčių gėlių sala

Zakintas – trečia pagal dydį Graikijai priklausanti sala. Patys graikai labai myli šią salą ir ją vadina meilės ir dainų sala. Zakintas - tikras turistų rojus, turintis gražius paplūdimius, kalnų kaimelius, pasakišką kraštovaizdį ir siūlantis pačių įvairiausių pramogų, todėl atostogos šioje saloje primins svajonės išsipildymą.

Kelis amžius Zakintą valdė venecijiečiai, todėl architektūroje aiškiai juntama italų kultūros įtaka, tačiau, kad ir kaip bebūtų, graikai sugebėjo išsaugoti savo kalbą ir tikėjimą. Deja, 1953 metais įvykęs žemės drebėjimas daugelį istorinių pastatų sulygino su žeme.

Zakinto sala apdovanota itin įvairiu kraštovaizdžiu: galingais kalnais, derlingais laukais ir žaliuojančiais slėniais. Venecijiečiai salą vadino „Rytų gėle“, nes čia galima rasti daugiau negu septynis tūkstančius gėlių rūšių. Daugiausiai turistų pritraukia pietinė ir rytinė salos dalys, čia įsikūrę kurortai, kurių vaizdingas ir smėlėtas įlankas skalauja seklus ir skaidrus jūros vanduo. O šiaurinė ir vakarinė salos dalys turistų pamėgtoms vietoms - čia dominuoja uolos ir labai įdomus povandeninis pasaulis – tikras atradimas nardytojams. Atvirukuose matomi vaizdai nė kiek nesiskiria nuo Zakinto kraštovaizdžio.

KLIMATAS

Zakinte vyrauja Viduržemio regiono klimatas, todėl orus lengva nuspėti. Turistinis sezonas prasideda gegužės viduryje ir baigiasi spalio pradžioje. Vasaros karščiai prasideda nuo gegužės ir tęsiasi iki spalio mėnesio. Kaitros mylėtojai į Zakintą turėtų vykti liepos – rugpjūčio mėnesiais, kai termometro stulpelis pakyla iki 40°C. Lietus Zakinte vasaros sezono įkarštyje - retas svečias jis dažniau atgaivina augmeniją šaltuoju metų laiku. Rudens sezonas taip pat mėgstamas turistų, nes karštis jau slūgsta, o jūros vanduo idealiai tinka maudynėms. Kadangi žiemą sala gauna daugiausiai kritulių, ji laikoma pačia žaliausia Graikijos sala.

Vidutinė oro ir vandens temperatūra:

Mėnuo

 

I

II

III

IV

V

VI

VII

VIII

IX

X

XI

XII

Oro temperatūra

14

14

16

19

23

28

31

31

28

23

19

16

Vandens temperatūra

16

16

16

17

19

23

26

26

26

23

20

18

KAIP PAŽINTI ZAKINTĄ?

Saloje gerai išvystyta infrastruktūra ir autobusai važinėja po visą salą. Autobuso bilietus galima įsigyti autobusuose arba autobusų stotyje, kuri yra visai netoli jūrų uosto. Autobuso bilietai nėra brangūs.

Saloje galima keliauti ir taksi - šios paslaugos yra šiek tiek brangesnės už autobuso paslaugas. Taksi stotelėse nurodytos dvi kainos - minimali ir maksimali. Čia jau derybų klausimas, kurią kainą teks mokėti.

Taip pat galima išsinuomuoti automobilį, motociklą, motorolerį ar dviratį. Automobilį gali išsinuomuoti tik asmenys, vyresni nei 21 metų ir turintys mažiausiai 1 metų vairavimo stažą.

Jei jūsų tikslas yra gauti maksimalų kiekį įspūdžių, tuomet galima išsinuomuoti katerį, kurio kaina siekia apie 80€ už valandą (teisių nereikia). Surinkus didelę kompaniją pasiplaukiojimas kateriu bus pigesnis nei vykstant į eksursiją, o ir laikas nebus ribojamas. Taip galima nuplaukti į tokias salos vietas, kurių grožis visam gyvenimui įstrigs atmintyje.

APIE VIRTUVĘ

Graikų virtuvė išties išskirtinė ir jai sunku atsispirti. Iš miesto tavernų sklindantys, viliojantys virtuvės kvapai kviečia užsukti ir paragauti Viduržemio jūros regiono patiekalų, kurių skoniui išskirtinumo suteikia būtent čia užauginti maisto produktai. Ypatingas vietinis patiekalas, kurio tikrai reikia paragauti skordostoumpi – baklažanai su česnaku, mėsos patiekalas Souvlaki – ant iešmo kepami, citrinų sultimis, žalumynais ir alyvuogių aliejumi pagardinti graikiški šašlykai bei Kleftiko – aviena kepta orkaitėje (kepama suvyniota į pergamentinį popierių, kad mėsa išliktų sultinga).

NAUDINGI PATARIMAI

Atvykusiems į Zakintą yra tik vienas patarimas - norint gerai pažinti šią išskirtinę salą, vertėtų išsinuomuoti automobilį arba dviratį. Dviratis bus geriausia transporto priemonė pirmaisiais vasaros sezono mėnesiais, kuomet oras dar nėra smarkiai įkaitęs. Geriausia kryptis kelionei yra rytinės pakrantės kelias, kuris, sekant kelio ženklus, nuveda prie nuostabių, mažų įlankėlių.

PRAMOGOS ZAKINTO SALOJE

Navagio paplūdimys vienas gražiausių Graikijos paplūdimių. Šis nuostabus paplūdimys dar vadinamas „Sudužusio laivo“ įlanka. Nors baltas smėlis laivą jau gerokai užpustė, jis iki šiol stovi tartum sustingusi scena iš „Karibų jūros piratų“ filmo. Navagio paplūdimys - kiekvieno dailininko svajonė: balto smėlio paplūdimį skalauja turkio spalvos jūra, o paveikslą įrėmina balkšvi, milžiniški skardžiai, nuo kurių viršaus atsiveria kerintys paplūdimio vaizdai. Į Navagio paplūdimį galima atplaukti iš Porto Vromi uosto (iš jo laivai plaukia daug kartų per dieną).

Mėlynosios olos laikomos pačiomis gražiausiomis ir patraukliausiomis saloje. olos gavo šį pavadinimą dėl šviesiai mėlyno vandens, kuris apšviečia pakrantėje susiformavusius, arkas primenančius, urvus. Į šiuos urvus geriausia atplaukti valtimis, o tuomet pasimėgauti vandens malonumais: panardyti arba paplaukioti. Rekomenduojama atplaukti anksti ryte, kuomet ryški šviesa apšviečia urvus ir sukuriami nepakartojami atspalviai, arba vakare, kai leidžiasi saulė.

Laganas – populiariausias salos kurortas, kuriame apsistoja vis daugiau turistų. Čia patariama apsistoti tiems, kurie trokšta pasinerti į pašėlusio naktinio gyvenimo sūkurį. Lagane veikia daugiau nei 50 naktinių klubų, o gyvenimas čia verda 24 valandas per parą. Be to, auksinio smėlio paplūdimys tęsiasi net 5 km. Pakrantėje gausu barų ir kavinių.

Tsilivi – mažas miestelis, nuo Zakinto miesto nutolęs apie 9 km į šiaurės vakarus. Nors miestelis yra nedidelis, tačiau modernus - jame galima rasti pramogų centrą su biliardu ir boulingu, jūrų muziejų ir netgi pramogų parką Luna Fun Park, o kur dar smėlio paplūdimys ir vandens sporto pramogos. Šalia yra vienas populiariausių paplūdimių – Planas. Paplūdimys yra gerai prižiūrimas ir švarus, todėl mėgstamas šeimų su vaikais, čia galima išsinuomuoti vandens dviračius ar motociklus.

Vėžlių stebėjimas. Zakinto minkšto smėlio paplūdimiai ir skaidrus vanduo labai mėgstami didžiųjų jūrinių vėžlių. Graikai labai myliu šiuos gyvūnus ir jie jau tapo salos simboliu. Pietinėje salos dalyje draudžiama plaukioti motorlaiviais. Gamtosaugininkai ypatingai rūpinasi jų saugumu ir specialiais atitvarais saugo vėžliams skirtas teritorijas, taip pat 1994 m. buvo uždrausti naktiniai skrydžiai, taip siekiant apsaugoti vėžlius nuo triukšmo.




Zakintas (14 naktų) - Azure Resort & SPA 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

1419€
  • Kelionės metu vidutinė temperatūra +23


Netinka kelionės data? Pateikite užklausą
Tasas (14 naktų) - Illio Mare 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tasas (14 naktų) - Illio Mare 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Illio Mare 5*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1599€
Zanzibaras (14 naktų) - Uroa Bay Beach Resort 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Zanzibaras (14 naktų) - Uroa Bay Beach Resort 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Uroa Bay Beach Resort 4*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1715€
Zanzibaras (14 naktų) - Sea View Lodge 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Zanzibaras (14 naktų) - Sea View Lodge 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Sea View Lodge 4*
  • 14 naktų
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1632€
Šiaurės Kipras (14 naktų) - Long Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (14 naktų) - Long Beach Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Long Beach Resort 4*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1139€
Šiaurės Kipras (14 naktų) - Arkin Palm Beach 5* viešbutyje su pusryčiais

Šiaurės Kipras (14 naktų) - Arkin Palm Beach 5* viešbutyje su pusryčiais

  • Arkin Palm Beach 5*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1699€
Mokinių pavasario atostogos Gran Kanarijoje (7 naktys) - Abora Catarina 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota 24h maitinimu
Gran Kanarija (14 naktų) -  Suites & Villas by Dunas 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (14 naktų) - Suites & Villas by Dunas 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Suites & Villas by Dunas 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1262€
Madeira (14 naktų) - Vila Gale Santa Cruz 4* viešbutyje su pusryčiais

Madeira (14 naktų) - Vila Gale Santa Cruz 4* viešbutyje su pusryčiais

  • Vila Gale Santa Cruz 4*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1449€
Tapkite registruotu vartotoju Ir naudokitės klientų Vip zona
Draugaukime
Fuerteventūra (14 naktų) - Sol Fuerteventura Jandia 4* su pusryčiais ir vakarienėmis plus

Fuerteventūra (14 naktų) - Sol Fuerteventura Jandia 4* su pusryčiais ir vakarienėmis plus

  • Sol Fuerteventura Jandia 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1530€
Zanzibaras (7 naktys) - Kilindi Resort & SPA 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota soft maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Kilindi Resort & SPA 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota soft maitinimu

  • Kilindi Resort & SPA 5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1492€
Fuerteventūra (14 naktų) - Fuerteventura Princess 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Fuerteventūra (14 naktų) - Fuerteventura Princess 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Fuerteventura Princess 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1402€
Madeira (7 naktys) - Madeira Panoramico 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (7 naktys) - Madeira Panoramico 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Madeira Panoramico 4*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1219€
Mauricijus (7 naktys) - Laguna Beach & Spa 3* su pusryčiais ir vakarienėmis

Mauricijus (7 naktys) - Laguna Beach & Spa 3* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Laguna Beach & Spa 3*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1693€
Evija, Graikija (14 naktu) - Brown Beach Evia Island 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota

Evija, Graikija (14 naktu) - Brown Beach Evia Island 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota

  • Brown Beach Evia Island 4*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1479€
Madeira (14 naktų) - Monte Mar Palace 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (14 naktų) - Monte Mar Palace 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Monte Mar Palace 4*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1149€
Zakintas (7 naktys) - Sentido Alexandra Beach Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (7 naktys) - Sentido Alexandra Beach Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Sentido Alexandra Beach Resort 5*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1179€
Tasas (14 naktų) - Ntinas Filoxenia 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tasas (14 naktų) - Ntinas Filoxenia 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Ntinas Filoxenia 4*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1119€
Gran Kanarija (14 naktų) - Cordial Mogan Playa 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

Gran Kanarija (14 naktų) - Cordial Mogan Playa 4* su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Cordial Mogan Playa 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1646€
Madeira (14 naktų) - Dom Pedro Garajau 3* viešbutyje su pusryčiais

Madeira (14 naktų) - Dom Pedro Garajau 3* viešbutyje su pusryčiais

  • Dom Pedro Garajau 3*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1249€
Madeira (7 naktys) - Castanheiro Boutique 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (7 naktys) - Castanheiro Boutique 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Castanheiro Boutique 4.5*
  • 7 naktys
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1339€
Evija, Graikija (14 naktų) - Evia Riviera Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota

Evija, Graikija (14 naktų) - Evia Riviera Resort 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota

  • Evia Riviera Resort 4*
  •  14 naktu
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1159€
Šiaurės Kipras (14 naktų) - Pia Bella 4* viešbutyje su soft viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (14 naktų) - Pia Bella 4* viešbutyje su soft viskas įskaičiuota maitinimu

  • Pia Bella 4*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1189€
Zanzibaras (7 naktys) - Zanzibar Queen 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Zanzibaras (7 naktys) - Zanzibar Queen 4.5* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Zanzibar Queen 4.5*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1455€
Tasas (14 naktų) - Thassos Grand Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Tasas (14 naktų) - Thassos Grand Resort 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Thassos Grand Resort 5*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1639€
Fuerteventūra (14 naktų) - Occidental Jandia Playa 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Fuerteventūra (14 naktų) - Occidental Jandia Playa 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Occidental Jandia Playa 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1432€
Tailandas, Pataja (7 naktys) - Sea Sand Sun Resort & Spa 5* viešbutyje su pusryčiais

Tailandas, Pataja (7 naktys) - Sea Sand Sun Resort & Spa 5* viešbutyje su pusryčiais

  • Sea Sand Sun Resort & Spa 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1414€
Zanzibaras (7 naktys) - Sandies Baobab Beach 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Sandies Baobab Beach 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Sandies Baobab Beach 4*
  • 7 naktys
  • iš Varšuvos
  • Kelios datos
1703€
Madeira (14 naktų) - Dorisol Estrelicia 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (14 naktų) - Dorisol Estrelicia 3* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Dorisol Estrelicia 3*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1126€
Šiaurės Kipras (14 naktų) - Salamis Bay Conti 5* viešbutyje su ultra viskas įskaičiuota maitinimu

Šiaurės Kipras (14 naktų) - Salamis Bay Conti 5* viešbutyje su ultra viskas įskaičiuota maitinimu

  • Salamis Bay Conti 5*
  •  14 naktų
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1369€
Madeira (14 naktų) - Estalagem Do Mar 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Madeira (14 naktų) - Estalagem Do Mar 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Estalagem Do Mar 4*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1199€
Tailandas, Hua Hin - Cha Am (7 naktys) - Veranda Resort & Villas Hua Hin 5* viešbutyje su pusryčiais

Tailandas, Hua Hin - Cha Am (7 naktys) - Veranda Resort & Villas Hua Hin 5* viešbutyje su pusryčiais

  • Veranda Resort & Villas Hua Hin 5*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1410€
Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - Iberotel Costa Mares 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Egiptas, Marsa Alamas (7 naktys) - Iberotel Costa Mares 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Iberotel Costa Mares 5*
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1194€
Zakintas (14 naktų) - Azure Memories 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Zakintas (14 naktų) - Azure Memories 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Azure Memories 5*
  • 14 naktų
  • iš Vilniaus
  • Kelios datos
1429€
Pažintinė kelionė po Italijos ežerų krašto grožį

Pažintinė kelionė po Italijos ežerų krašto grožį "Italijos ežerų magija"

  • 3* viešbutis Madžorės ežero/Stresos apylinkėse
  •  7 naktys
  •  iš Vilniaus
  • Kelios datos
1420€
Tenerifė (14 naktų) - H10 Las Palmeras 4*  viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (14 naktų) - H10 Las Palmeras 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • H10 Las Palmeras 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1701€
Zanzibaras (7 naktys) - Sultan Sands Island Resort - Baobab Village Adults 4* viešbutyje TIK SUAUGUSIEMS su viskas įskaičiuota maitinimu

Zanzibaras (7 naktys) - Sultan Sands Island Resort - Baobab Village Adults 4* viešbutyje TIK SUAUGUSIEMS su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Sultan Sands Island Resort - Baobab Village Adults 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1634€
Zanzibaras (7 naktys) - Marafiki Bungalows 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Zanzibaras (7 naktys) - Marafiki Bungalows 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Marafiki Bungalows 4*
  •  7 naktys
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1434€
Tenerifė (14 naktų) - Barcelo Santiago 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

Tenerifė (14 naktų) - Barcelo Santiago 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis

  • Barcelo Santiago 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1437€
Mokinių pavasario atostogos Žaliajame Kyšulyje (7 naktys) - Oasis Atlantico Salinas Sea 5* viešbutyje su viskas įskaičiuota 24h maitinimu
Fuerteventūra (14 naktų) - Occidental Jandia Mar 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

Fuerteventūra (14 naktų) - Occidental Jandia Mar 4* viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimu

  • Occidental Jandia Mar 4*
  •  14 naktų
  •  iš Varšuvos
  • Kelios datos
1333€